17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БНБ, Банкова надзор, е-е-евалла! Ашколсун!

Ludiamaus

Щом има банки, има и торби, а щом има торби -ще има и изчезнали. В първите дни на демокрацията от Българска -външнотърговска банка (днес Уникредит от задната страна съм областната управа в Бургас спира инкасо камион и почва прехвърлянето на торби. И тук куриоза -връща се един длъгнест мургав мъж обратно и и ска да смени една торба; печата и вървите скъсани. Та го хваща охраната и пича обяснява: Намерих тая торба, и гледам вътре едни пари, ама са зелени и реших да я сменя с друга! .... Наскоро след този случай от двете страни се поставиха високи прегради от поцинкована ламарина.

Чудя се на "редакторите" в Дир-а дали им искат диплома за завършено основно образование.... В заглавието е "осъден", в първото изречение е "подсъдим".... Не знам какво пушите там в редакцията, но очевидно е нещо доста яко...

Само 21мил. откраднал, а другарите "усвоиха" милиарди от КТБ.

Ludiamaus

Ами то и усвояването според ранга; не бива да сравнявате един касиер с един шф на банка, не само тавана е различен, ами и апетита и захапката.

С голяма вероятност този човек вече не е между живите! Авно този как му казват ...Гърчето, е взел пачките и за да прикрие следите си негови хора са убили банкера.

Бай Петко дано да си лежиш на някой плаж, а не в студената земя.

Браво на този пич, уникален удар, да е жив и здрав и да си харчи паричките с кеф

С такива пари едва ли? Брой го или на небето или на 2 метра под земята бай ти как му беше името.

Жив е той жив е Виновните да излежат присъдата му. Банката защо не осъди държавата, та за пореден път да платим ние.

А полицията не може ли да се сети че касиера отдавна вече не е между живите.

Супер ми е странен случая. Сякаш съдия и полиция на сила са го карали да избяга, а той поне до известно време съвестно се е опитвал да влезе в затвора. Да те съдят за доказано липсващи 21 милиона, за които си отговорен и съдията да ти разреши да отидеш на екскурзия до Турция, после да те осъдят на 15 години и като отидеш с багажчето да те приемат в изправителната институция да те върнат направо ми звучи малоумно. Иванчева за много по-малка сума подхвърлени пари я разкарваха като мечка да я показват навсякъде. Оставам с впечатлението, че ако наистина гепиш при това много на тази територия, но после разделиш с правилните хора никой не иска да ти направи нищо, но ако настъпиш нечии "бизнес" интереси ще те премаже цялата сила на репресивния апарат. Това май му викаха мафия.

нашата милЙончева вече ги опра!

ама то никой не го търси. Стара и изпитана тактика.

Ако почнат до го търсят ще го намерят ,те и затова не почват,а парите ги търсете при съдиите и прокурорите.

ли си мисли някой, че тези пари са у нето и са за него!?

Бушон!!!!

Жоро Милионера също ще бъде в неизвестност след излизане от затвора. Въпросът е изчезват да си харчат парите или някой ги убива.

Ще го намерите на куково лято. Харчи си прите на някой остров и пие кокоси.

Taka iskat da si mislite vie tezi deto go zaroviha.

За Поли Пантев чувал ли си? И той така под палмите ...

Оставете касиера, проблема на тази държава е, че съдията който го е пуснал си е в пълна известност, ама .......

Аз лично съм искрено учуден, че е в неизвестност, след като е опънал 21 млн., па е и осъден на 15 години. Вместо да върне парите и да си влезе в панделата... Как спи тоя човек направо не знам.

Ako go biaha vkarali v pandelata navreme sega pone shteshe da e jiv. Iavno i sudiata e bil zainteresovan da izchezne zavinagi ot liceto na zemiata. A onia busniessman koito iskal samo da suhraniava parite - toi go e ochistil i e vzel mangizite.

... В Русия съм... в Русия...

Ония ден видях Митевски в една тропическа страна под сянката на една палма, играеше карти с Брендо и братя Галеви. По едно време дойде щангиста Боевски, носеше куфар с пиене.

Все се уповавам, че някакси тази мафиотска кочина ще се разтури!

Като се чете така статията, шансът някой да му е прибрал парите и да го е заровил ми се струва много голям.

Давам един жокер, на журналистите, тъй като ние обикновените, дребните хорица нямаме право , а и кои сме ние да задаваме такива въпроси ? Сетил ли се е някой от Вас да попита директорите( не редовия чиновник) и управителите на банки в България - КЪДЕ ТЕ ДЪРЖАТ СВОИТЕ АВОАРИ ?. Дано поне един от тях каже истината за това, та и други хора да започнат и те така да правят и да не им се случват"неволни грешки " и да има после едно само ИЗВИНЯВАЙ!

Наиситна интересно е как така не могат да го намерят. Мене за някакъв нищожен кредит- 13 хиляди лева с лихви 16 хиладя, от който съм изплатил половина, ме търмозят по телефон закъснеея ли с вноска с няколко дни. А тук - миллиони.

Така е то. За кокошка няма прошка, за милиони няма закони.

Хахахааа... е това е схемаджия, а не пън като вас.

Кажи ,като нас,а не като вас.

Станала е техническа грешка, братле.

Иванчева защо я бяха оковали,че не си спомням?? МАФИЯ МАФИЯ МАФИЯ

Цацаров знае защо са я оковали,но това няма нищо общо със закона.

Ха, ха, ха ... царството на мошениците продължава и продължава... А от съдебната ни система да пият по една студена вода/ все още вода има/.

Ние пием студена вода,а в в съдебната система пият 100 годишно отлежало уски,особено ако някой с 21 милиона изчезне за 580 дни.

Те студена вода не пият, ползват по-скъпи напитки.

Около 580 дни от бившия главен касиер на "Алфа банк" Петко Митевски, подсъдим за кражбата на 21,2 млн. лева от главната каса на трезора, няма и следа. С 21 милиона в джоба ,го търсете на Марс ,или в най добрият случай на Луната. Аз се питам от тези 21 милиона ,колко ли е получил някой от съдебната система , 580 дни да е в неизвестност ,уж.

Човека взе парите, Каза "- Чакай малко...", Хвана самолета, Дръжте го за уя!

Съдия Николай Младенов очевидно е виден представител на многобройното съдииско войнство вярващо още в Дядо Коледа ! Разбирасе тази вяра ширеща се из въпросното войнство е силно стимулирана с много нули в различни екзотични райони на планетата като Кайманите например!!

Съдебното решение не е пристигнало - знак от съдбата. Възхищавам се как човека е разчел знаците и е духнал.

Преди години синът на голямата дамаджана внасяше от Сърбия долари с чанти, сега друг червен изнася милиони левове пак в чанти. БСП има лиценз за разнасяне пари в чанти. Потвърждава се теорията за спираловидното развитие на обществото и престъпноста. Важно е че червените се борят срещу корупцията в която не участват. За това искат власт.

Парите се при..... Пък съдията, съдията е ...... в трети клас.

Човека взе парите, каза чакай малко...

По-голямата загадка било къде са парите. Не, по-голямата загадка е как е бил оставен да си живее извън ареста по време на делото, та е мнооого учудващо как е изчезнал ...

Цирк, цирк и трагикомедия! Той дори се явил с багажа си за пандиза, но ченгетата го изпратили у тях, за да изчака официална заповед за въдворяване! Смях и изразитост жива! Какво толкова, гепил 21.2 милиона! Ако беше откраднал една кокошка , щеше маменцето да му е разгонено и щеше веднага да е гушнат в районното! Е да, но за кокошка няма прошка, а за милиони, няма закони! И какво сега, някой пак ни прави на олигофрени и иска да ни убеди, че тука няма никаква корупция! Сигурно някой от полицейските престъпници го е свитнал и..... се е разочаровал, защото гъркът е гушнал мангизите и разбира се нищо не знае за никакви мангизи! ДРАГИ БЪЛГАРИ, ПАК ВИ ПРАВЯТ НА МАЛОУМНИ!

Ако държат да го намерят да пращат хърватската мафия да го търси жив или мъртъв . До седмица ще го намерят , ако ще и на Марс да се се скрил ....

горкия сигорно се е загубил някъде....

21 милиона 15 г. затвор Подписка!!!!!!

Явно защо служащите в съдебната сиситема вземат по около 10 бона заплати. За да могат по лесно да си затварят очите...

каже някой какво е съотношението между 21 млн. и сумите, за които същите (мало)умни родни институции разкатаха фамилията на Иванчева и Петрова. При това те дори не са взели парите !! Касиерът явно е имал възможност да постигне "споразумение" с някоя от институциите и да духне ! Еваала на човека за съобразителсността. И в двата случая осирането досега е пълно. Дали има виновни - кой ще ми каже, а аз ... подсвирквам си даже...:)))

Съдията/който и да е той/ не може еднолично да вземе решение по въпроса за мярката за неотклонение при правна квалификация чл.203 от НК/каквато е при Митевски/.Въпросът се решава от съдебен състав - един съдия и двама съдебни заседатели.Както виждате, съдията дори е в малцинство и няма как да се противопостави на двамата съдебни заседатели, които искат да се задържи или да не се задържи даден подсъдим.А кои междувпрочем бяха съдебните заседатели по делото ? Защо да не прочетем и техните имена ? Защото така е много лесно ,да сипем критики по съдията , който на всичкото отгоре е в малцинство спрямо двамата съдебни заседатели и не може да вземе еднолично решение/както манипулативно се внушава в статията/.

дали ти също манипулативно не се опиваш да внушиш, че заседателите са извили ръцете на съдията и са го принудили ??? Дали не са го и били ? Или са били толкова малоумни колкото и той ? Не схващаш ли, че с написаното само изкарваш съдията малоумен ?

заседателите не са малтретирали съдията и са го принудили ? Иначе и той и те трябва да са малоумни. Ако ти е колега му правиш лоша услуга изкарвайки го малоумен ! Малко да ти е неудобно ??

Не съм чувал за случая, но не може да е намери човек с толкова пари, все нещо е останало за него. Светът голям. Не е трябвало да го пускат.

Нормално, Герб са на власт а крадците на Свобода. В смисъл те са едни и същи.

Не викайте браво на крадеца, а си проверете парите в банките, защото този е само върхът на айсберга. Не вярвам в банките да са останали и 10% от парите внесени от клиенти. Утре някой от радващите се тук могат да изреват на умряло като разберат, че по сметките им няма никакви пари...Българите са крадливо племе и много, ама много малко касиери могат да устоят на купищата пари в банките....Така, че без много радости тук....

Аз в банката държа само кредити и овърдрафт. Могат да ги вземат когато намерят добре. Даже съм ги диверсифицирал между три банка. Та която и да пукне първа, все да има нещо и там.

не ограби, от сарафите. Малцина са такива и поклон на мъжеството им. А съдията е клоун, както цялото "българско правосъдие".

Кражбата - през 2010; Задържането му - през 2011; Възнал - през 2017 и досега в неизвестност; Парите - липсват. Но през годините от 2010 до 2019 кипи труд, драги данъкоплатци - полицаи, прокурори, адвокати и съдии се трудят ударно на всички инстанции! Резултатът до тук - ни престъпник в затвора, ни пари в банката! Давайте - потрудете се още, поне още няколко години можете да разкарвате делото по всички инстанции! Това разкарване носи и заплати, и бонуси на трудещите се!

Ех че интересна новина, Бойко разправя да се готвят тези, да се готвят онези за ареста, е човека се е приготвил, но полицията не та не, само гаргите може да уплаши тоя елегантния ББ.

Така е в България - смучем го отвсякъде!

Извод...не аи дръжте парите в българска банка.