58 г. след убийството на Малкълм Екс: Роднините завеждат дело за 100 млн. долара

На 21 февруари 1965 г. правозащитникът е застрелян, докато произнася реч в зала в Манхатън

Обратно в новината

Коментари - 58 г. след убийството на Малкълм Екс: Роднините завеждат дело за 100 млн. долара | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, щом така сме тръгнали, аз пък смятам да съдя Христофор Колумб, за това, че открил Америка, от което са последвали неизброими щети за целия свят!...

ЦРУ, ФБР и полицията да извършват атентати? Не-е-е!! Пропагандата на САЩ срещу чернокожите е страшна, върви наред с пропагандата срещу Русия и Китай, върви и в детските сайтове, сайтовете за смешки. Граници няма. Целта е още децата от малки да бъдат индоктринирани. Културното облъчване за възрастните продължава разбира се по всички канали. Важното е да настройват американците един срещу друг. На тях бившите роби са им виновни. Дори когато им предоставят възможности това се прави по начин (шумно и ексцесивно), който да разяри останалите. Разделяй и владей. И случай как блеят.

The niggers пак търсят да чопнат парички отнякъде.

Ясно е, че търсят парички, за които не са работили. Само че, за тези неща нямат ли давност?

Teзи американци са луди, полицията е виновна че някой е бил застрелян, да плаща за всяко убийство. луди хора.

И кой ще плати на циганина? Богатите ционисти?

58 години след убийството.....!?!? Има ли живи свидетели или извършители.....!?!? Или са наели писател с въображение ,срещу процент........!?!?

Брюксел - да Плати Веднага за Поробването на АфроАмериканците!

Да се готвят индианците. И те са избивани а освен това са им отнели земята. Милиарди компенсации няма да стигнат.

на АфроАмериканчето - Помогнете!

SS-Nebel

Дайте им репарации бе! 100 милярда им дайте! На НАСЛЕДНИЦИТЕ на черния супремасист, който е наследник на робите! Дайте им всичко! Все пак пра-пра-пра-пра-пра-пра дядо им е бил роб... може би... продаден от чернокожи на бели и впрегнат да събира памук.

Малко е. Поне 1 милиард. Страданието си има цена. Блак ливес матер.

Някога чернокожите са се борили за идеали. Днес наследниците им се борят за пари.... Как не заведоха дело за морални компенсации, като извинения, публични покаяния и прочие... Как по-точно парите ще компенсират липсата на човека?? Може би родата му смята, че като се отдаде на плюскане, пиене и обикаляне по света - ще им мине... Алчността е смъртен грях.

После някой да ми говори, че има равноправие и няма игри на скрито. Преди година полицай блъска с полицейска кола,и убива латино на улицата. Съдът присъжда 2,5 милиона да се изплати на роднините на загиналия. Оная , която осъди цигарената фирма за 100 милиона, че не предупреждавала колко са вредни цигарите, си прибра парите. Сега и този случай. За едни трохи, за други каци с мед.

"Точно 58 години след убийството на американския защитник на човешките права Малкълм Екс" Този точно не е правозащитник. Ако можем да наречем някого от тях така, това е мартин лутър кинг... Този е черен супримасист...нещо като блм...

Вече се пробват да спечелят The Ghetto Lottery със 60 годишна давност...