56 000 украинци са настанени в хотели, къщи за гости, държавни бази

Очаква се увеличаване на бежанците, които ще намерят работа и няма да имат нужда от използване на програмата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

200 лева нощувка в хотел на морето за българин,за украунец,безплатно ! Съвсем ще се забатачи българският туризъм.

Да,да надявайте се тези лентяи да си намерят работа. Те така си живеят чудесно,нямат сметки и данъци,готвят им,сервират им.Пък и зимата се очертава тежка с новите цени на тока.Така ще си я карат ,на наш гръб.Очаквам нови панаири и много сценки на 31 август когато свърши пробгамата.И пак ще си ги извозим към хотелите

Аз кога ще почивам на тия станции безплатно , големи сте г,ъ,з,о,д,а,в,ци.ние да наеме а ония със коли и семейство ще почиват.нямам думи.продажници,продажници и пак продажници на тоз народ.

Защо дадоха и детските станции ,нали имаше програма нашите деца да ходят на лагер/почивка/ а сега къде ???ами работниците и те ли нама ???

А работещите българи къде ще почиват? Това правителство е неадекватно.

Така е, прав си - неадекватно и антибългарско правителство. Факт. След 1989 май всички са били такива. Но как така се случи, че българският народ го избра да ни управлява? Кога и ние ще станем адекватни?

Продължава окупацията на България от украинските нацисти.

Абе стига с тия глупости! Бежанци се настаняват в палаткови бежански лагери. В най добрият случай - във фургони. С огради и под контрол. Каква е тази изгъзица на новите посерковци, да настаняват бежанци в хотели, на наша издръжка? А сирийци, афганистанци - защо не и тях? А ние да събираме капачки за болните деца...!!!

Киро-хотела ще продъни хазната заради украинците. Но ще получи потупване по рамото от ес, а България похвали, какъв първенец е в хуманното третиране на скъпите гости. Поляците пасти да ядат.

Ходи да пискаш пред руското посолство. Путин е този който разруши домовете им и ги принуди да бягат от бомбите му.

Ами то, на сирийците, афганистанците и на на другите бежанци араби, краварите им разрушиха домовете. Тях какво ги правим? За да не сме расисти, трябва и те в хотели.........

По времето на голямата мигрантска криза ни се обясняваше как всички мигранти били лекари, инженери и прочие. И какво стана с тях? Настанихме ги масово по разните лагери и до ден днешен не припарват до работа, но са на социална издръжка по голяма от тази за всеки местен гражданин. Сега дойдоха европейски лекари, инженери и прочие и правителството ни се чуди по кои хотели, къщи за гости и държавни бази да ги настани. От където хората трябвало сами да си търсят свой подслон и работа. Даваш им 4-5 звезден престой за своя сметка и очакваш, че ще се откажат за скапан апартамент под наем? До преди няколко седмици реваха как салоните не били достатъчно луксозни за цените си и прочие! Между другото държавните бази нямат своя кухня и перално помещение. Което ще рече че министерствата които притежават тези бази трябва да ги оборудват с печки, перални, съдове за готвене и т.н. И естествено обикновена бяла техника няма да свърши работа за разлика от тези за заведения и прочие, които са 4-5 пъти по-скъпи. Нали тези хора са европейци с европейски стандарти на живот? Е за какво ще ги издържаме като мигрантите?

Искам да съм бежанец! Не мога да живея тука, където е много горещо! Искам да ми се осигури пребиваване в 5-звезден хотел на морето, после да бъда прехвърлен с луксозен автобус до някой прекрасен високопланински курорт, а съответните органи да ми плащат всички разходи по пребиваването.... - Как ви звучи това, а?

Някой знае ли изобщо колко бежанци от Украйна има в България - 100, 200, 300 хиляди?! Въобще не поддържат регистър кой къде ходи и къде е настанен. В други държави свалят информация до девето коляно от тях като преминат първоначално границата, а у нас - някаква елементарна проверка на документ и толкова. После никой не знае къде отиват и на какъв адрес се водят. Говоря за тия с лъскавите коли.

Този състав на Министерски съвет НЕ МОЖЕ ДА ВЗЕМЕ едно икономически правилно решение за българския народ!! За една година ни загробиха.... и докато не ги махнем на сила ще продължават да фалират държавата!!!

А какво стана, дебитни карти с пари ще им дадете ли? Другите им давали каза една украинка. Всичко им дайте те заслужават, по цял ден се разхождат по магазини и ресторанти, не им е лесно.

И искате да кажете, че всичките тия са със статут на бежанци?! Киро с козунаците на жена ти ли ще платиш сметката помияр нещастен!

На Путя на му се секне кранчето и нашите платени русофили ще намалят драстично.

Върви на доктор! Днес мъже е безплатно се преглеждат от гениколог

В Слънчака кога ще дадете на укрите? Щом давате базите на БДЖ, които са единствената възможност за почивка на бедните българи работещи там, трябва да дадете и останалите!!! Или за едни може за други не?! Точно затова ще има съд за вас, продажници мръсни!

Многомесечната почивка продължава, от морето на планина че станаха големи жеги на морето а на планина е по хладно и спокойно. Защо и за мен да не може 10 дни на море после 10 дни на планина. не искам повече,ЕХ РАЗМЕЧТАХ СЕ.!?

БЪЛГРИН! Аз пък искам 56 000 български пенионери и социално бедни да изкарат 3+3 месеца при същите условия, като тези изнудвачи! И джамии няма да се строят, но и укрите да си вървят! Дойдоха ни над калпака! Защо управляващите ни противопоставят, за да се сбием ли? И това ли е в юдейския план на Байчо от САЩ

Отново тези бежанци са третирани по-добре от пенсионерите , работили десетилетия за България. Що не вземат да настанят поне 1000 пенсионера на държавна издръжка в някой курорт?? ОСТАВКА!

напълниха държавните бази с укри и се питам защо работещите в държавни обекти се лишават от почивка в тях.Те имат право само на труд без почивка.????Майка ви негодна управляващи.Дайте й базата на министерски съвет в Слънчака.

Дадена е и вече отказват резервации

Не можаха да изгонят това нагло племе еййй! А българския "хотелиер" показа какъв измекяр е всъщност и за какви пдаяния е съгласен да работи!

Абе защо независимите и обективните български медии не покажат кадри от обекти (стаи и домове, хотели), напуснати от довчерашните си УКРАИНСКИ обитатели. Ми те приличат на бордеи, на цигански табор, напуснал току що, на Сабра и Шатила след погрома !!!

ТОВА Е ОТМЪЩЕНИЕТО НА УКРИТЕ !!!

Да, защото вие казахте "Елате братя", а сега викате "Кой откъдето дошъл"

Защо избират укрите България? Защо не предпочитат Англия, Ирландия, Швеция, Германия?

Защото на Ганя ду.ето му е мноооооого широко отворено и е наведен в поза партер. Удобен за онождане със засилка и дълбоко. Както и става нагледно.

кой плаща сметката

Ти и аз.

Не мога да разбера, какъв е проблемът да си работел и живял, като нормален европеец, да си имал хубава кола на изплащане и да се опитваш да се спасиш от варварските руски орди, бягайки в друга европейска държава? А да забравих, че ние не сме такава, все още руски вилает.

С тая нагла пасмина алгоритъмът е само един: първо филтрационен лагер, после - в лагер с отговорно пазене, труд всеки ден за изкарване на прехраната, след най-малко 6 месеца - преразглеждане на всеки случай поотделно с решение за постепенна социализация. На когото не му харесва - прав му път. Отделно - мъжете между 16 и 60 години да се броят за дезертьори (т.е. избягали престъпници) в съответствие с актуалното украинско законодателство. С всички произтичащи,както се казва.

Рипаха наш'те управници, рипаха и к'во сега бежанците пак си станаха туристи. Ей не ви ли заболЕ най-най накрая ду.ето да го давате толкова широко отворено...