17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва ЗАБРАНА за чужденци да ВЛИЗАТ в Ресторанти и дискотеки. Всички ЧУжденци да НОСЯТ маска навсякъде, Дори и на ОТКРИТО, за да НЕ ни заразяват.. Дори и ФУТБОЛИСТИ- като Сисиньо , Роберта, Дий Бост. И да махнат АРАБСКИТЕ маски за българи.. Нека чужденците се гърчат. Важното е ние, българите да сме добре. Щом чужденците са ВИНАГИ с маски, НЯМА кой да ни ЗАРАЗЯВА.

Позатихна поредната вълна, но пък се задават поредните избори и троловете надигнаха глава. Това Паники Кретиньовци пак са на линия. И обясняват как всичко е цветя и рози с вируса и е имало проблем само понеже не са били "наще" на власт. Само че и в момента една четвърт от интензивните легла в страната са заети с пациенти с ковид. Това си е доста сериозна ситуация. Но явно това е истинското ново нормално. Тотален гьонсоратлък и дехуманизация. Обществото изпада във все по-дълбока кома морално и интелектуално.

статистика на коронавируса на 14.05.2021 Население 6 903 000 заразени 413 320 6,0 % умрели 17 194 4,2 % оздравели 360 002 87,1 % болни 36 124 8,7 % критични случаи 516 тестове 2 642 503 тестове на 1 млн. 382 801 За съжаление от заразените всеки 24 умира.

Тука се е напълнило с ковид талибани!! Дай им маски и ваксини и им глей сеира на тъпунгерите!!!

Ще падне! Няма кой да ги манипулира!!!

ГЕРБ падна от власт И.. Ковида се изпари. Колко още неща ще си дойдат на мястото. Мааалко търпение..

и миналото лято се беше изпарил. помните колкото гугутки

тоя ГЕРБ, бе как яко управлява в Индия

Спрете с Лъжливата статистика и закрийте тази рубрика! Ковид отдавна приключи! Бъдете здрави и щастливи!

просто дебил

"" Ваксинираните американци няма да носят маски 13.05 ""

Интересно защо. Както се оказва, ваксинирания може да разпространява и да се заразява. Дойде времето на медицинския апартейд.

Да живее "НОВОТО НОРМАЛНО" !

Защото има хора, които разбират от тезинеща. Комплексарите се доказватзамо по форуми.

Политиците разбират от всичко без да са учили. Отдава им се !

Мушморок

Ало, Паниката, Ваксинираният може да стане преносител на зараза, но може и да не стане. Това, второто, ти не го можеш. Ще размножаваш бацили като разпран и ще и разпръскваш в количества, надвишаващи милион пъти онези, които се разпространяват от ваксинирания.

Очакваме "СТРАШНА" статия за Индия. Как труповете ги хвърлят на крокодилите и лешоядите защото моргите не смогват.Сега не е момента да се отпускаме. Договорите за ваксини са до 2023 година. Очакваме на есен нови щамове и локдауни.

Ало, Карантината, Какви морги в Индия, бе? Там по сума села ток нямат, да не говорим за корона тестове, а ти сега ще кажеш, че имали хладилници в моргите. От кой Марс падаш днес?

Както се очакваше, мерките се оказаха единствено и само мерки за удължаване на разпространението. При падането им всеки път има затохване на вирусното разпространение. И причините са прости - чист въздух, физическа активност и слънце. Трябва да се разследва високата смъртност и качеството на протоколите за лечение, както и елиминирането на личните лекари от лечението на по-леки и средни случаи. Като цяло копирането на западния модел и насадената паника доведоха до много жертви вследствие на лоша организация и лошо лечение, в повечето случаи без лекарско мнение, а само по протокол на принципа “вържи си гащите, пък квото стане”. Вижда се и че ваксинациите не са тези, които изтребват вируса, а маските на открито откровенно вредят. Много вреди идват и от продължителното носене на една и съща маска, без подмяна, което всъщност е и част от провала на държавата в осигуряването на лични предпазни средства. Като цяло освен вечно променящи се неадекватни заповеди и масирана ПР кампания насаждаща паника, държавата не направи нищо друго за да защити гражданите си дори и по отношение на организацията в условия на локдаун. За икономиката изобщо не ми се пише, щото трагичното състояние е доректно следствие на некомпетентността и корумпираността на управляващите.

чист въздух, физическа активност и слънце - през Януари? Забавен си като клоун и също толкова интелигентен! :)))))))))

Умря ви стотинкаджийския бизнес. И да има и чист въздух и слънце през всеки месец от годината. Особено последните години, които минават без тежки зими.

На Зъл горски дух ли си тръгнал да се правиш на отворен? От години обикалям планините и горите - няма много хора там. Хората ходят по кръчмите. Сега заради пандемията като им затвориха кръчмите и моловете разни природни забележителности се напълниха с народ, където преди рядко да срещнеш някой. И слънцето не е толкова полезно да знаеш ;)

Болшинството народ ги мъчи ограниченията, че не им дават да са по кръчмите на закрито да пият и да пушат, гъз до гъз! Съвсем обратните интереси на въздух, слънце и физическа активност, разийш?

Ало, Паниката, Цяла година ли не разбра, че мерките са за задържане до появата на ваксини и лекарства. Добре че нямаш власт, иначе много хора щяха да те питат сега какви протоколи за лечение си имал в първите 3 месеца след появата на болестта, когато по твоя план всички трябваше да са го прекарали.

Всичко това добре, но хората в интензивни отделения пак са много, смъртните случаи в малка България също. Зощо?

Ниска култура на населението.

Говориш абсолютни глупости. Населенеието не ръководи здравната система, а по разпространение далеч не сме на първо място. Виж по смъртност сме в челните редици, основно поради здравната система и оставянето само на един ешалон от нея активен - болничната помощ.

Защото пишат умрелите от каквото и да е Ковид. Един дядо се спомина на 100 година от старост в квартала, и на следващия ден в новините на града - от ковид почина и въпросния човек на 100 години

А дано и цената на бензина на дребно стигне рекордно високото равнище в САЩ от 1,26 лв на литър.

Падна банкянската крадлива мутра и случаите паднаха!

Добрата новина е, че ваксинациите се засилиха, но още трябва.

Според данните на единният информационен портал в страната са имунизирани над милион българи но въпреки това страната ни продължава да е на последно място по ваксинация на сто души са поставени 13,5 дози ваксини това е информацята спрямо страните в ЕС

Над милион дози,не ваксинирани,а дози! Прочети пак,ваксинираните общо са около 700 000,ще стигнат милион и половина и ще секнат,останалите няма да искат да се ваксинират и съсипват живота си!

Аз колко пъти ви казах, че само след месец вече никой няма да си спомня за това какво беше корона вирус? И много ясно, че за пореден път се оказах прав!

И Мангъра ги разправяше същите навремето.

Те и Кунчев и Мутафчийски разправяха за чували с трупове по улиците....

многократно да доказваш, че си прост.

Целомъдренето управление на Бойко Борисов ни спаси от вируса Ковид 19.

Благодарение на г-н Борисов се измъкваме от този коварен вирус. Въпреки това не възнамерявам да сваля гумените ръкавици и маската

И аз, и аз като теб. Седя си в къщи с маска (сам живея), мия си ръцете през 45 минути и след това поне 2 минути ги размазвам с дезинфектант. От миналата година не съм излизал от къщи. И не се храня ;). Аз съм робот!

Ще се откажа от сутрешната чекия заради тази новина...

аз затова карам наобратно.. новините ги чета последно

Обаче болниците си поддържат бройката...

И там бройките намаляват, просто по-бавно. За съжаление част от хората не отиват в графата "излекувани".

Значи, и това лято ще си печем гъзовете по наши и чужди морета. Есента ще му мислим. хе-хе

Не се лъжи, че вируса е отминал.Докато не се получи имунитет ,маските няма да паднат.Кой каквото да си говори ковида е билогично оръжие , създадено от тези ,които ни пробутват ваксините, иначе тия как ще предложат лекарствата, извлечен е от прилепи и змии и е пуснат да мутира. При първа доза ти вкарват вируса и ако не пукнеш до 2 доза , докато се образуват антитела.През маски и парцали не може да се диша, това,че борисов си играеше на ластик с мерките, не означава,че отминал.Ако искаш да пукнеш ходи без маска, аз имам роднина,която и с маска пак се зарази с ковид

и преди ковид имам починали жлизк в пета градкса, окръбба болбицаи от смотани лекари,за източване на здравната каса ,те оставят да умреш, самата лична лекарка умря в катасрофа

Маски няма да паднат? Че къде носят маски?

Просто са позатихнали в периферията и си чакат вълната. Затова се имунизирайте.

Няма ГЕРБ, няма COVID.

че повече няма да има новини за Ковид и... о-о-о, Блаженство!

То май резнаха бюджетът за тези новини.

кога?