17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кога?

че повече няма да има новини за Ковид и... о-о-о, Блаженство!

Няма ГЕРБ, няма COVID.

То май резнаха бюджетът за тези новини.

Просто са позатихнали в периферията и си чакат вълната. Затова се имунизирайте.

Не се лъжи, че вируса е отминал.Докато не се получи имунитет ,маските няма да паднат.Кой каквото да си говори ковида е билогично оръжие , създадено от тези ,които ни пробутват ваксините, иначе тия как ще предложат лекарствата, извлечен е от прилепи и змии и е пуснат да мутира. При първа доза ти вкарват вируса и ако не пукнеш до 2 доза , докато се образуват антитела.През маски и парцали не може да се диша, това,че борисов си играеше на ластик с мерките, не означава,че отминал.Ако искаш да пукнеш ходи без маска, аз имам роднина,която и с маска пак се зарази с ковид

Значи, и това лято ще си печем гъзовете по наши и чужди морета. Есента ще му мислим. хе-хе

Обаче болниците си поддържат бройката...

Ще се откажа от сутрешната чекия заради тази новина...

и преди ковид имам починали жлизк в пета градкса, окръбба болбицаи от смотани лекари,за източване на здравната каса ,те оставят да умреш, самата лична лекарка умря в катасрофа

аз затова карам наобратно.. новините ги чета последно

Благодарение на г-н Борисов се измъкваме от този коварен вирус. Въпреки това не възнамерявам да сваля гумените ръкавици и маската

Целомъдренето управление на Бойко Борисов ни спаси от вируса Ковид 19.

Аз колко пъти ви казах, че само след месец вече никой няма да си спомня за това какво беше корона вирус? И много ясно, че за пореден път се оказах прав!

И Мангъра ги разправяше същите навремето.

Според данните на единният информационен портал в страната са имунизирани над милион българи но въпреки това страната ни продължава да е на последно място по ваксинация на сто души са поставени 13,5 дози ваксини това е информацята спрямо страните в ЕС

Добрата новина е, че ваксинациите се засилиха, но още трябва.

Маски няма да паднат? Че къде носят маски?

Падна банкянската крадлива мутра и случаите паднаха!

многократно да доказваш, че си прост.

А дано и цената на бензина на дребно стигне рекордно високото равнище в САЩ от 1,26 лв на литър.

Всичко това добре, но хората в интензивни отделения пак са много, смъртните случаи в малка България също. Зощо?

Над милион дози,не ваксинирани,а дози! Прочети пак,ваксинираните общо са около 700 000,ще стигнат милион и половина и ще секнат,останалите няма да искат да се ваксинират и съсипват живота си!

Както се очакваше, мерките се оказаха единствено и само мерки за удължаване на разпространението. При падането им всеки път има затохване на вирусното разпространение. И причините са прости - чист въздух, физическа активност и слънце. Трябва да се разследва високата смъртност и качеството на протоколите за лечение, както и елиминирането на личните лекари от лечението на по-леки и средни случаи. Като цяло копирането на западния модел и насадената паника доведоха до много жертви вследствие на лоша организация и лошо лечение, в повечето случаи без лекарско мнение, а само по протокол на принципа “вържи си гащите, пък квото стане”. Вижда се и че ваксинациите не са тези, които изтребват вируса, а маските на открито откровенно вредят. Много вреди идват и от продължителното носене на една и съща маска, без подмяна, което всъщност е и част от провала на държавата в осигуряването на лични предпазни средства. Като цяло освен вечно променящи се неадекватни заповеди и масирана ПР кампания насаждаща паника, държавата не направи нищо друго за да защити гражданите си дори и по отношение на организацията в условия на локдаун. За икономиката изобщо не ми се пише, щото трагичното състояние е доректно следствие на некомпетентността и корумпираността на управляващите.

Очакваме "СТРАШНА" статия за Индия. Как труповете ги хвърлят на крокодилите и лешоядите защото моргите не смогват.Сега не е момента да се отпускаме. Договорите за ваксини са до 2023 година. Очакваме на есен нови щамове и локдауни.

"" Ваксинираните американци няма да носят маски 13.05 ""

Интересно защо. Както се оказва, ваксинирания може да разпространява и да се заразява. Дойде времето на медицинския апартейд.

Те и Кунчев и Мутафчийски разправяха за чували с трупове по улиците....

Да живее "НОВОТО НОРМАЛНО" !

Защото има хора, които разбират от тезинеща. Комплексарите се доказватзамо по форуми.

Ниска култура на населението.

Спрете с Лъжливата статистика и закрийте тази рубрика! Ковид отдавна приключи! Бъдете здрави и щастливи!

Говориш абсолютни глупости. Населенеието не ръководи здравната система, а по разпространение далеч не сме на първо място. Виж по смъртност сме в челните редици, основно поради здравната система и оставянето само на един ешалон от нея активен - болничната помощ.

просто дебил

чист въздух, физическа активност и слънце - през Януари? Забавен си като клоун и също толкова интелигентен! :)))))))))

Умря ви стотинкаджийския бизнес. И да има и чист въздух и слънце през всеки месец от годината. Особено последните години, които минават без тежки зими.

Болшинството народ ги мъчи ограниченията, че не им дават да са по кръчмите на закрито да пият и да пушат, гъз до гъз! Съвсем обратните интереси на въздух, слънце и физическа активност, разийш?

Политиците разбират от всичко без да са учили. Отдава им се !

На Зъл горски дух ли си тръгнал да се правиш на отворен? От години обикалям планините и горите - няма много хора там. Хората ходят по кръчмите. Сега заради пандемията като им затвориха кръчмите и моловете разни природни забележителности се напълниха с народ, където преди рядко да срещнеш някой. И слънцето не е толкова полезно да знаеш ;)

ГЕРБ падна от власт И.. Ковида се изпари. Колко още неща ще си дойдат на мястото. Мааалко търпение..

и миналото лято се беше изпарил. помните колкото гугутки

И там бройките намаляват, просто по-бавно. За съжаление част от хората не отиват в графата "излекувани".

тоя ГЕРБ, бе как яко управлява в Индия

Ще падне! Няма кой да ги манипулира!!!

Тука се е напълнило с ковид талибани!! Дай им маски и ваксини и им глей сеира на тъпунгерите!!!

Защото пишат умрелите от каквото и да е Ковид. Един дядо се спомина на 100 година от старост в квартала, и на следващия ден в новините на града - от ковид почина и въпросния човек на 100 години

статистика на коронавируса на 14.05.2021 Население 6 903 000 заразени 413 320 6,0 % умрели 17 194 4,2 % оздравели 360 002 87,1 % болни 36 124 8,7 % критични случаи 516 тестове 2 642 503 тестове на 1 млн. 382 801 За съжаление от заразените всеки 24 умира.

Позатихна поредната вълна, но пък се задават поредните избори и троловете надигнаха глава. Това Паники Кретиньовци пак са на линия. И обясняват как всичко е цветя и рози с вируса и е имало проблем само понеже не са били "наще" на власт. Само че и в момента една четвърт от интензивните легла в страната са заети с пациенти с ковид. Това си е доста сериозна ситуация. Но явно това е истинското ново нормално. Тотален гьонсоратлък и дехуманизация. Обществото изпада във все по-дълбока кома морално и интелектуално.

Ало, Паниката, Ваксинираният може да стане преносител на зараза, но може и да не стане. Това, второто, ти не го можеш. Ще размножаваш бацили като разпран и ще и разпръскваш в количества, надвишаващи милион пъти онези, които се разпространяват от ваксинирания.

Трябва ЗАБРАНА за чужденци да ВЛИЗАТ в Ресторанти и дискотеки. Всички ЧУжденци да НОСЯТ маска навсякъде, Дори и на ОТКРИТО, за да НЕ ни заразяват.. Дори и ФУТБОЛИСТИ- като Сисиньо , Роберта, Дий Бост. И да махнат АРАБСКИТЕ маски за българи.. Нека чужденците се гърчат. Важното е ние, българите да сме добре. Щом чужденците са ВИНАГИ с маски, НЯМА кой да ни ЗАРАЗЯВА.