Коментари - 50-ото Народно събрание ще изглежда така | Днес.dir.bg

50-ото Народно събрание ще изглежда така

Групата на ПП-ДБ намалява с 25 депутати, тази на БСП с 4, а на ГЕРБ с 1. От ИТН ще са с 5-има повече, а от "Възраждане" - с 1. За мнозинство ще са нужни поне 3 политически сили

Обратно в новината

Коментари - 50-ото Народно събрание ще изглежда така | Днес.dir.bg

Коментари

бойко, Слави, бесепе и великите идиоти с по 25% министри, с малко задници от дайбългария. И само в полза на народа. Иначе им ебанамамата.

Всички партии се обединяват,без ГЕРБ и ДПС,разбира се, и Държавата ще тръгне напред ! За това обаче е наобходимо интелект и мъдрост !!!

мразим да мислим. А сега на Тъпака му се налагат доста разправии и пазарлъци и му се евавамаата направо. И затва кат всеки тъпак изобщо не бърза да се показва. Мн се кефим на получения резултат. Герб ще управлява докато не им ебемамата генерал Радев.

Няма надежда за България. След всичко което се случва.

Най-голямата и най-опасна секта в България, са " ЧУХЛЕВИАНЦИТЕ ОТ СЕДМИЯ ДЕН " ! Сектата има над два милиона и половина последователи и е наречена така на името на нейния идеологически Гуру-РАДИ ЧУХЛЕВ...а са от СЕДМИЯ ДЕН,защото Неделята е Седмия Ден...И задължително винаги само в Неделя се провеждат всякакви избори (така е по закон), а точно тогава"чухлевианците" отиват "за гъби",или "на риба" и никога не гласуват.С това си поведение тази голяма маса от индивиди с изкривено,промито и зомбирано самосъзнание си мисли,че "наказва" политическите партии,докато с действията си (по-скоро с бездействието си),макар и несъзнателно тя утвърждава партийното статукво и "закопава" държавата България!

Харесва, не харесва това е резултата. Такива е положението. Да сте гласували. Сега 4 години да трета ако ще и да си обяснят, ще търсите. Няма да се харчат паро за глупости и кеф някому. За да помнете и да идете всички. Да се знае защо се правят избори и всеки трябва да иде до там. Еди ствено е да се гласува електронно по лесно е

Кой според вас показва най-висок резултат в сезона на Националните външни оценявания? А - 12 клас В - 7 клас С - 4 клас Д - ГЕРБ

Жалко, че ги няма вече Велко и Чочо иначе можеше пак да се сформира Клуб НЛО, че да се позабавляваме поне от този малоумен народ и, държава и политици, чрез които се формират подобни пейзажи в парламента. Всъщност такова дъно не сме стигали през 90-те, че дори през милениума.

Абе въшльовци какво сте се наели да се правите на много умни. Плажовете в деня на изборите бяха препълнени, като половината от хората даже не знаеха че има избори. Умните хора(за радост те са повечето) в България живеят добре, на тях не им пука кой е на власт и за това и не гласуват. А обратните на умните ходят да гласуват за абсолютни боклуци като "полковника"Марков за който Великия Левски не е никакъв национален герой, а бащите на възрожденците ,които дадоха живота си за свободата били Въшльовци. Що за урод трябва да си да заявиш това.

Има място за предатели...

Българите гласуваха за връщане към османската империя :) А мутрата ги държа 12 години на дъното по заплати в ЕС. Влече ги робското

Ужас.

Каквото сам си направиш, никой не може да ти направи! Честито ни ново старо полицейско-мутренско статукво!

Най-добре е всички партии, освен ГЕРБ и ДПС (по очевидни причини), да се разберат и да направят правителство, чиято цел е да изсветлят изборите и да се проведат нови избори. Просто трябва да се премахнат номерата на партиите, а не хората на ДПС да гласуват като стадо. Гласуването трябва да стане задължително, с налагане на ГЛОБИ, защото е доказано, че българинът не разбира от добро. Мога да кажа, че няма значение кой има повече или по-малко гласове, защото така или иначе цяла България губи. Още повече, при 34 процента избирателна активност, как можем да наричаме тези избори легитимни?

Точно така, всички партии, които обясняват как искат да оправят държавата, трябва да се обединят и да дадат предпоставка за честни избори. И след това да видим резултатите... 100% нищо общо със сегашното положение. До кога купеният ромски вот на ГЕРБ и репресираните "избиратели" на ДПС, които дори не говорят български, ще определят пътя на държавата?

Задължително гласуване!?! Защо? Единственото задължително нещо след като човек се е родил е смъртта. Всичко останало са нек'ви глупости и тъпотии. Единствените хора на които аз съм задължен са родителите ми. Всички останали не ме интересуват

Гласуването е задължително по Конституция, но на кого му пука

Е, и?

еми така е , като "умните" 70% не гласуват и чакат в Анадола и Чорлу да им решават съдбата.. това ги чака...

в тези 70% са включени: преминалите в отвъдното, всякакви работещи в чужбина, негласували. Резонният въпрос е доколко избирателните списъци са реални

факт е че масово на много не им пука... "абе какво да ходя, то всичко вече е решено"... "абе не ги видиш че всичките са маскари" (класика, Бай Ганьо) "ако изборите променяха нещо щяха да са забранени" - това с псевдоинтелектуално-нихилистичен заряд, един вид вече е над тия неща и прозрял (уж ) истината..

сега Величие ще кажат, че са национално-отговорни, че не може страната в тези смутни времена да стои без правителство и... попучаваме ГЕРБ-ДПС-Величие. Нищо лично, просто бизнес.

не е много сигурно! По-сигурни май ще са новите избори след няколко месеца!

дано!

По принцип да, но избирателната активност ще е под 30 процента и ако ГЕРБ и ДПС съберат още малко гласове, ще стигнат 121 депутата и 4 години ще си вършеят държавата, както досега. Но този път ще можем да кажем 681-2027/28 г.

Ебаси тъжната държава жалко

Османската империя на ДПС скоро ще превземе България, и така в продължение на 500 г.

че ДПС беше направено с помощта на БКП (К за комунисти)

По тези земи е имало ред и дисциплина само кога е било гръцко, турско и съветско. Бугарина и чеп за зеле не става.

Селски измамници колкото щеш. Като почнеш от Кирето простото, който името не може да си напише, минеш през изчегъртващото мравоядче и стигнеш до шиши шопара и бацето еднокнижника. Просто са платили на Ивелинчо схемаджията и "подполоковник-генерал-редник-адмиралов" - преподавател в американското НБУ да дръпнат гласове от Възраждане понеже лайната щяха да им заседнат в гърлата, ако бяха позволили на Коцето да стане втори.

да повтаряте "посолството"

Правилно, заменяме 'посолството' с Тиквун !

Коалиция Магнитски да не се правят на луди, а да поемат отговорност, след като развалиха сглобката.

Сега ГЕРБ и ДПС ще си грухтят, пардон, ще си управлявт дружно и на воля. Нали затова свалиха правителството. На „победителите“ чеситито, а народът да духа супата.

Хората си мислят, че като не гласуват наказват някой, но всъщност назават самите себе си.

Да видим коя партийка ще изгори като патерица на герб и дпс в този парламент?!

Ако продължаваме така да ходим да пием бира в парка или на плж в изборни ден, следващите избори дъгата ще се пренареди, тоест лилавото ще отиде пред синьото

Простият български народ получи каквото заслужава

Много добре за ДПС, скоро ще са първи.

Чудно ми е ,ако станат на какъв език ще трябва да говорят от трибуната

Оракулът от Дръдар, падишахът от сараите трябва да е много доволен от дебелото момче. Пък ние ...

Сега стана ли ясно на овчедушният народ, защо политиците се скриха в ноща на изборите. Стана ли ясно на овцете, че когато се обсъжда менюто с вълци, най вероятно офцете ще са изядени. Стана ли ясно, че когато не искате да гласувате, разбойниците си превземат държавата. Стана ли ясно новата покупка на избори - не единични гласове а цяла нова партия. Стана ли ви ясно драги негласуващи а после псуващи, че при над 70% изборна активност, всички тези партии отиват на бунището. Стана ли ви ясно, че ще ни управляват хора, получили в най-добрият случай20 и няколко процента и то не от целия народ, а само от гласувалите. Или казано иначе - ще ни управляват хора, получили подкрепа от има-няма 10% от народа. Хак да ви е. Сами си го правите. Продължавайте да не гласувате и да ревете , че демокрацията ви е виновна, че Брюксел ви е виновен, че НАТО ви е виновно. Та вие не използвате демокрацията и най-голямата и сила - да ГЛАСУВАТЕ.

Не смятам, че на хората това е ясно. Ако беше ясно, активността щеше да се увеличава с всеки избори, пък тя намалява.

Доколкото разбирам свините не са избрани от овчедушните.

Напълно съм съгласен, не гласуват, а после реват....! ДПС 2-ра политическа сила, браво! Ако продължава така - ниска избирателна активност следващият път ще са първа политическа сила! Да, не е смешно, жалко е! БСП никакви ги няма на картата вече! ПП бият само в 2 два РИК-а в София - сринаха се! Възраждане скимти по адрес на Меч и Величие и така, Боко и Шуши победители! Сега да видим откъде ще си понапазаруват 6 - 7 от другите и всичко ще е ок! Честито на всички протестъри от лятото на 2020 г.!

изпит като нема Изправителния гьол в Беля Не

оформи се съвсем твърд ЕЛИТ чрез отпадането на недостоъните

Сбъркали сте малко картинката, Корнито го изядоха

Още малко и България ще е наша. Това българина е бая прост народ.

ще се менкат сега

Сега, три политически сили няма, да бъдат необходими. Достатъчни са две и още няколко гласа със "свободно мислене" и всичко ще бъде ок. Чака ни едно "светло бъдеще". Да ни е честито на всички поредното шибано 50 то Народно събрание.

Поредните откраднати избори. И не е изненада влизането на Величие, а манипулация. А сега специално за Дирниците: Колко ИПта може да забраните от страх пред Дебелян? Целия интернет?

Наредени по дебелина и ояденост - Бойко май стана по-дебел от шиши. Кирчо ще ги конкурира скоро...

Е, сега се открива сезона на пазарлъците, кой превари той ще напазари... Баце и султана трябва да си купят поне 6, желателно повече гласчета .. интересно кой ли ще ги плаща. С парите от нашите джобове де, ама пак им се свидят. Можеха и директно да ги свият!

Злите езици говорят, че работата е опечена с ИТН... ще видим...

Пак ще се прегръщат на рутационен принцип но сега ще бъдат тройка.

Дали на негласуващите им прави впечатление, ЧЕ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ДПС МОЖЕ ДА СА ПЪРИ И ТОВА ЩЕ Е КРАЯ ! А сега "легитимността" на най-голямата партия е избрана от 5 човека от 100 !

центъра

Коментари - 50-ото Народно събрание ще изглежда така | Днес.dir.bg

50-ото Народно събрание ще изглежда така

Групата на ПП-ДБ намалява с 25 депутати, тази на БСП с 4, а на ГЕРБ с 1. От ИТН ще са с 5-има повече, а от "Възраждане" - с 1. За мнозинство ще са нужни поне 3 политически сили

Обратно в новината

Коментари - 50-ото Народно събрание ще изглежда така | Днес.dir.bg

Коментари

бойко, Слави, бесепе и великите идиоти с по 25% министри, с малко задници от дайбългария. И само в полза на народа. Иначе им ебанамамата.

Всички партии се обединяват,без ГЕРБ и ДПС,разбира се, и Държавата ще тръгне напред ! За това обаче е наобходимо интелект и мъдрост !!!

мразим да мислим. А сега на Тъпака му се налагат доста разправии и пазарлъци и му се евавамаата направо. И затва кат всеки тъпак изобщо не бърза да се показва. Мн се кефим на получения резултат. Герб ще управлява докато не им ебемамата генерал Радев.

Няма надежда за България. След всичко което се случва.

Най-голямата и най-опасна секта в България, са " ЧУХЛЕВИАНЦИТЕ ОТ СЕДМИЯ ДЕН " ! Сектата има над два милиона и половина последователи и е наречена така на името на нейния идеологически Гуру-РАДИ ЧУХЛЕВ...а са от СЕДМИЯ ДЕН,защото Неделята е Седмия Ден...И задължително винаги само в Неделя се провеждат всякакви избори (така е по закон), а точно тогава"чухлевианците" отиват "за гъби",или "на риба" и никога не гласуват.С това си поведение тази голяма маса от индивиди с изкривено,промито и зомбирано самосъзнание си мисли,че "наказва" политическите партии,докато с действията си (по-скоро с бездействието си),макар и несъзнателно тя утвърждава партийното статукво и "закопава" държавата България!

Харесва, не харесва това е резултата. Такива е положението. Да сте гласували. Сега 4 години да трета ако ще и да си обяснят, ще търсите. Няма да се харчат паро за глупости и кеф някому. За да помнете и да идете всички. Да се знае защо се правят избори и всеки трябва да иде до там. Еди ствено е да се гласува електронно по лесно е

Кой според вас показва най-висок резултат в сезона на Националните външни оценявания? А - 12 клас В - 7 клас С - 4 клас Д - ГЕРБ

Жалко, че ги няма вече Велко и Чочо иначе можеше пак да се сформира Клуб НЛО, че да се позабавляваме поне от този малоумен народ и, държава и политици, чрез които се формират подобни пейзажи в парламента. Всъщност такова дъно не сме стигали през 90-те, че дори през милениума.

Абе въшльовци какво сте се наели да се правите на много умни. Плажовете в деня на изборите бяха препълнени, като половината от хората даже не знаеха че има избори. Умните хора(за радост те са повечето) в България живеят добре, на тях не им пука кой е на власт и за това и не гласуват. А обратните на умните ходят да гласуват за абсолютни боклуци като "полковника"Марков за който Великия Левски не е никакъв национален герой, а бащите на възрожденците ,които дадоха живота си за свободата били Въшльовци. Що за урод трябва да си да заявиш това.

Има място за предатели...

Българите гласуваха за връщане към османската империя :) А мутрата ги държа 12 години на дъното по заплати в ЕС. Влече ги робското

Ужас.

Каквото сам си направиш, никой не може да ти направи! Честито ни ново старо полицейско-мутренско статукво!

Най-добре е всички партии, освен ГЕРБ и ДПС (по очевидни причини), да се разберат и да направят правителство, чиято цел е да изсветлят изборите и да се проведат нови избори. Просто трябва да се премахнат номерата на партиите, а не хората на ДПС да гласуват като стадо. Гласуването трябва да стане задължително, с налагане на ГЛОБИ, защото е доказано, че българинът не разбира от добро. Мога да кажа, че няма значение кой има повече или по-малко гласове, защото така или иначе цяла България губи. Още повече, при 34 процента избирателна активност, как можем да наричаме тези избори легитимни?

Точно така, всички партии, които обясняват как искат да оправят държавата, трябва да се обединят и да дадат предпоставка за честни избори. И след това да видим резултатите... 100% нищо общо със сегашното положение. До кога купеният ромски вот на ГЕРБ и репресираните "избиратели" на ДПС, които дори не говорят български, ще определят пътя на държавата?

Задължително гласуване!?! Защо? Единственото задължително нещо след като човек се е родил е смъртта. Всичко останало са нек'ви глупости и тъпотии. Единствените хора на които аз съм задължен са родителите ми. Всички останали не ме интересуват

Гласуването е задължително по Конституция, но на кого му пука

Е, и?

еми така е , като "умните" 70% не гласуват и чакат в Анадола и Чорлу да им решават съдбата.. това ги чака...

в тези 70% са включени: преминалите в отвъдното, всякакви работещи в чужбина, негласували. Резонният въпрос е доколко избирателните списъци са реални

факт е че масово на много не им пука... "абе какво да ходя, то всичко вече е решено"... "абе не ги видиш че всичките са маскари" (класика, Бай Ганьо) "ако изборите променяха нещо щяха да са забранени" - това с псевдоинтелектуално-нихилистичен заряд, един вид вече е над тия неща и прозрял (уж ) истината..

сега Величие ще кажат, че са национално-отговорни, че не може страната в тези смутни времена да стои без правителство и... попучаваме ГЕРБ-ДПС-Величие. Нищо лично, просто бизнес.

не е много сигурно! По-сигурни май ще са новите избори след няколко месеца!

дано!

По принцип да, но избирателната активност ще е под 30 процента и ако ГЕРБ и ДПС съберат още малко гласове, ще стигнат 121 депутата и 4 години ще си вършеят държавата, както досега. Но този път ще можем да кажем 681-2027/28 г.

Ебаси тъжната държава жалко

Османската империя на ДПС скоро ще превземе България, и така в продължение на 500 г.

че ДПС беше направено с помощта на БКП (К за комунисти)

По тези земи е имало ред и дисциплина само кога е било гръцко, турско и съветско. Бугарина и чеп за зеле не става.

Селски измамници колкото щеш. Като почнеш от Кирето простото, който името не може да си напише, минеш през изчегъртващото мравоядче и стигнеш до шиши шопара и бацето еднокнижника. Просто са платили на Ивелинчо схемаджията и "подполоковник-генерал-редник-адмиралов" - преподавател в американското НБУ да дръпнат гласове от Възраждане понеже лайната щяха да им заседнат в гърлата, ако бяха позволили на Коцето да стане втори.

да повтаряте "посолството"

Правилно, заменяме 'посолството' с Тиквун !

Коалиция Магнитски да не се правят на луди, а да поемат отговорност, след като развалиха сглобката.

Сега ГЕРБ и ДПС ще си грухтят, пардон, ще си управлявт дружно и на воля. Нали затова свалиха правителството. На „победителите“ чеситито, а народът да духа супата.

Хората си мислят, че като не гласуват наказват някой, но всъщност назават самите себе си.

Да видим коя партийка ще изгори като патерица на герб и дпс в този парламент?!

Ако продължаваме така да ходим да пием бира в парка или на плж в изборни ден, следващите избори дъгата ще се пренареди, тоест лилавото ще отиде пред синьото

Простият български народ получи каквото заслужава

Много добре за ДПС, скоро ще са първи.

Чудно ми е ,ако станат на какъв език ще трябва да говорят от трибуната

Оракулът от Дръдар, падишахът от сараите трябва да е много доволен от дебелото момче. Пък ние ...

Сега стана ли ясно на овчедушният народ, защо политиците се скриха в ноща на изборите. Стана ли ясно на овцете, че когато се обсъжда менюто с вълци, най вероятно офцете ще са изядени. Стана ли ясно, че когато не искате да гласувате, разбойниците си превземат държавата. Стана ли ясно новата покупка на избори - не единични гласове а цяла нова партия. Стана ли ви ясно драги негласуващи а после псуващи, че при над 70% изборна активност, всички тези партии отиват на бунището. Стана ли ви ясно, че ще ни управляват хора, получили в най-добрият случай20 и няколко процента и то не от целия народ, а само от гласувалите. Или казано иначе - ще ни управляват хора, получили подкрепа от има-няма 10% от народа. Хак да ви е. Сами си го правите. Продължавайте да не гласувате и да ревете , че демокрацията ви е виновна, че Брюксел ви е виновен, че НАТО ви е виновно. Та вие не използвате демокрацията и най-голямата и сила - да ГЛАСУВАТЕ.

Не смятам, че на хората това е ясно. Ако беше ясно, активността щеше да се увеличава с всеки избори, пък тя намалява.

Доколкото разбирам свините не са избрани от овчедушните.

Напълно съм съгласен, не гласуват, а после реват....! ДПС 2-ра политическа сила, браво! Ако продължава така - ниска избирателна активност следващият път ще са първа политическа сила! Да, не е смешно, жалко е! БСП никакви ги няма на картата вече! ПП бият само в 2 два РИК-а в София - сринаха се! Възраждане скимти по адрес на Меч и Величие и така, Боко и Шуши победители! Сега да видим откъде ще си понапазаруват 6 - 7 от другите и всичко ще е ок! Честито на всички протестъри от лятото на 2020 г.!

изпит като нема Изправителния гьол в Беля Не

оформи се съвсем твърд ЕЛИТ чрез отпадането на недостоъните

Сбъркали сте малко картинката, Корнито го изядоха

Още малко и България ще е наша. Това българина е бая прост народ.

ще се менкат сега

Сега, три политически сили няма, да бъдат необходими. Достатъчни са две и още няколко гласа със "свободно мислене" и всичко ще бъде ок. Чака ни едно "светло бъдеще". Да ни е честито на всички поредното шибано 50 то Народно събрание.

Поредните откраднати избори. И не е изненада влизането на Величие, а манипулация. А сега специално за Дирниците: Колко ИПта може да забраните от страх пред Дебелян? Целия интернет?

Наредени по дебелина и ояденост - Бойко май стана по-дебел от шиши. Кирчо ще ги конкурира скоро...

Е, сега се открива сезона на пазарлъците, кой превари той ще напазари... Баце и султана трябва да си купят поне 6, желателно повече гласчета .. интересно кой ли ще ги плаща. С парите от нашите джобове де, ама пак им се свидят. Можеха и директно да ги свият!

Злите езици говорят, че работата е опечена с ИТН... ще видим...

Пак ще се прегръщат на рутационен принцип но сега ще бъдат тройка.

Дали на негласуващите им прави впечатление, ЧЕ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ДПС МОЖЕ ДА СА ПЪРИ И ТОВА ЩЕ Е КРАЯ ! А сега "легитимността" на най-голямата партия е избрана от 5 човека от 100 !

центъра