Коментари - 5 пъти повече новозаразени с COVID-19 за последните 24 часа, петима са починали | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Другите страни се ваксинираха и се върнаха към нормата. България сега наваксва щото предпочитат да вярват на хора с фалшиви акаунти на фейсбук. Още два туристически сезона оплескахте. Браво на вас! Хората от туризма няма да имат какво да сложат на масата си заради вас .

Стига сте говорили глупости пръскат като за световно бум на болни деца само да не ни правят на луди

До кога не ви ли писна вече

Яко ще се мре ... от студ, глад и фъксите.

Почвайте да пишете колко хора са с диария, колко с повръщане, да не говорию за другите болести. Чудя се колко ли ви плащат за ежедневното ви драскане ?

Вчера писахте, че са починали ОТ ковид, а днес с потвърдена инфекция. Вземете се в ръце, починали ОТ ковид трябва да бъде, иначе не върви пропагандата.

"Заразени, пет пъти повече от вчера!" Драматично звучи, нали? Плашещо. Например, ако бяха написали, че вчера заразените са 70, а днес - 350, нямаше да се възприеме със съответната тревога. Звучи някакси постно. Току виж, че на т.нар. журналист му се скарат за ниското ниво на стрес у хората.

В САЩ политиците започнаха да говорят за пандемията, и нашите веднага вдигнаха случайте. Бива ли такава гавра с човечеството? Има договори за милиарди за ваксини за следващите 10 години, имайте предвид че политиците са планирали и взели решение да има пандемия, без да са лекари/доктори, да имат хабер и знания и опит в областта Къде е домокрацията, къде са човешките свободи? Имаме диктатори и придворни дами (администрация на бюджетна издръжка)!

Стига вече, понеже пътувам често, наскоро бях по летища, ще дам пример с Германия, там пишеше че е строга препоръчително да се носи парцал на територията на летището, познайте колко хора носеха, от стотици души срещнах трима с маска, двама от тях бяха китайци или корейци, на никой вече не му пука!

Пресконференция за възможните смъртни случаи от ваксиниране, пренебрегвана от мейнстрийм мултимедиите декември 12, 2022 от Андреа Дрешър Пресконференцията на AFD с Том Лаузен. В съобщението за пресконференцията се казва: "Данните от 72 милиона здравноосигурени лица говорят на много ясен език. Едно нещо вече е сигурно - Институтът "Пол Ерлих", който би трябвало да отговаря за безопасността на ваксините, има огромен проблем. Тези данни са историческо разкритие за провала на PEI." Увеличаването на броя на кодовете на причините за смърт ясно показва мащаба на този проблем. R96.0 Внезапна смърт - увеличение 1082% R96.1 Смърт, настъпила в рамките на по-малко от 24 часа от началото на симптомите - увеличение 1673% R98 Смърт без присъствието на други хора - увеличение 561% R99 Други неточни или неуточнени причини за смърт - увеличение 293% - абсолютно увеличение от 5 000 на 20 000 50-минутната пресконференция е полезна за всички, които се интересуват от актуални и трезви данни: https://www.youtube.com/watch?v=qfB6ZFUgIEk С изключение на AFD, която организира тази пресконференция, утвърдените партии изглежда предпочитат да заметат фактите и потенциалните смъртни случаи под килима. Нямаше и нито една неалтернативна медия. Това стана ясно от въпрос на Том Лаузен към присъстващите. Все още не. Нима не искат да знаят? Или пък искат да го скрият от обществото, защото и те са виновни? https://tkp.at/2022/03/01/bkk-provita-entlaesst-vorstand-wegen-veroeffentlichung-der-massiven-impf-nebenwirkungen/ С отстраняването на отговорен член на управителния съвет, какъвто беше случаят след първия анализ на Том Лаузен на застрахователните данни на задължителното здравноосигурително дружество BKK ProVita, но проблемът няма как да бъде "изчистен" и този път. На сайта Corih.de заинтересованите страни могат сами да търсят данни за болести в KBV благодарение на инструмента за търсене на Том Лаузен. https://corih.de/KBV-Daten/index.php

Защо не пишете тия болните сертифицирани ли са ? Имат ли вакси и на коя компания са ? Къде са мненията на баш ковидарите ? Преди много често ги интервюирахме. Да не би заданието ви да се промени ?

АМИ-МАНГЪРОВ ГО КАЗА: 20-%,ОТ-РЕСПИРАТОРНИТЕ ИНФЕКЦИИ,ВИНАГИ СА БИЛИ ПРИЧИНЯВАНИ ОТ-КОРОНА-ВИРУСИТЕ! ТЕСТОВЕТЕ,НЕ ПРАВЯТ-РАЗЛИКА! ТА-66-ДУШИ,ИМАТ УСЛОЖНЕНИЯ В-СЕДЕМИЛИОННА-БУЛГАРИЯ! И ТОВА Е-НОВИНА ПРЕЗ-ДЕКЕМВРИ!!! АДОВИТЕ ИЗЧАДИЯ,НИКОГА НЯМА ДА СПРАТ-ДОБРОВОЛНО,С-ТЕРОРА,И-ГРАБЕЖА! А ЗА-“ОПИЧИНАЛИ ОТ-КОРОНА ВИРУС”,С ПРИДРУЖАВАЩИ ЗАБОЛЯВАНИЯ:РАК,ИНФАРКТ…ВЕЧЕ НЕ Е НУЖНО ДА СЕ-КОМЕНТИРА! ТРИБУНАЛ ЗА-АДОВИТЕ ИЗЧАДИЯ!!!

ЗАКРИВАЙ!!!

Вече има фабрика за отглеждане на бебета в капсула, която представлява изкуствена матка. В момента там има 1000 бебенца. Вкарват им най различни гени и си ги правят, каквито си искат. За кво сте им вие, затва искат да ва избият чрез вируси, ваксини, храна, лекарства и други начини. Няма да ви оставят, защото планът вече е задействан.

Всички по веригата, които разпространяват и рекламират измамата КОВИД да им умрат децата. Амин.

Те си мислят "хаха комисионната ще стигне и за внуците" Щеше да е хубаво да има справедливост, на база пожелание, но няма. Няма и справедливост от нашата прокуратура и съд, те пак обслужват интереса на политците, а не на народа и си затварят очите за престъпленията срещу човечеството. Естествено след 20 години, на територията на България ще има гражданска война и тогавашният диктатор ще въведе някаква форма на справедливост, но щетата ще е сторена. Ще бъдем 4 милиона, по-малко от половината с българско самосъзание ...

Бързо махнете пейките от парковете!

Заразениииии. Чумааааа. Живата смърт. Зомбитаааа.

До кога ще ни занимавате с ковид - боклуци долни?

предплатили сме реклама до 2024 на промоция

КОВИД-19 дойде с Радев и ще си иде с Радев.

Да той въведе зеленият сертификат в България. Това е факт. Сега иска да унищожи българският лев.

Ми те и починалите са 5пути повече от вчера. Да ви еба и гръмките заглавия!

Щом и в Китай ще разсхлабват мерките, не се престаравайте и вие, лакейчета мамини!

Още 1 милиард игли, още трилион долара непазарно разпределени, още бачкане за чиновниците онлайн, че да са доволни от преторианската гвардия на статуквото.

В Китай имат политика на НУЛЕВ КОВИД. Имаш ли идея, какво е това?

Ми то пЛандемията си е основно политика и без това, а Китай, Русия и запада играеха заедно в нея.

Имам. Тестовото поле сега е, че искат да им национализрат имотното състояние и парите. Затова са бунтовете. Иначе защо досега цензуриращите медии ще показват протест срещу ковид мерки? Не е хубаво да се мисли, че каквото хвърчи - се яде :)))) Тестват си хората прага на поносимост към видовете робство :)))))

На бас, че повече възрастни хора ще умират от студ, глад и невъзможността да си купят лекарства, ерго българския политик е по смъртоносен от ковид, срещу него,какви маски,каски и ваксини има, като цяло писането на тема ковид е идиотщина....

Още от септември се знае, че за януари има планирана грипна ваканция. Което ще върви и с нови мерки, маски и напъни да се боде стадото.

Свърши тая, изпуснаха момента.

Допреди Ковид, всеки януари имаше грипна ваканция, за да може хората спокойно да идат на ски - и учителите и децата с родителите си.

Генерале, да вадим ли вече чувалите или още малко да ги пазим? После май на ръка ще пренасяме, че камионите отидоха да разплъскват луга и всякаква друга бълвоч......