5-годишно избяга от детска градина в Девня, цял час никой не разбрал

Майката открила момченцето край гробищния парк по пантофи и с дупки по панталона от бездомно куче

Обратно в новината

Коментари - 5-годишно избяга от детска градина в Девня, цял час никой не разбрал | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз пък веднъж избягаха от къщи и отидох в детската градина. Събудих се много рано и се измъкнах преди другите да се събудят. Бях на около 4 или 5 и си спомням, че много се гордеех с това колко чудесно се оправям сам.

Като бях на 5. Но си имаше утежняващи обстоятелства Детската градина беше целоседмична, а за вечеря ми бяха сервирали противна манджа Казах че отивам до тоалетната. Взех си багажа и си тръгнах Добре че ме намериха. Не знаех как да се прибера Иначе, това че един човек е на 5 години, не значи че е идиот. Просто му липсват опит и знания

Преди няколко месеца намерих две едва проходили деца по чорапи, на тротоара пред офиса. В същата сграда има детска ясла, която се помещава в един апартамент. Децата са набутани вътре като сардели. Няма въздух, няма къде да играят... След много убеждаване, ги подбрах и ги върнах в градината. Според мен са били навън поне 20 минути. Никой не беше забелязал отсъствието им.

Само глупости. В случаят се вика полиция и се действа твърдо. Ти какво ще им се молиш ли...

Това, надявам се е опит за хумор. Беше абсурдно. Те ми викат искам мама, аз се опитвам да им обясня, че мама ще дойде ама по-късно...и се опитвам да ги навия да ме хванат за ръка... Абе, не искам да си представям какво можеше да се случи. Най-смущаващото беше, че имаше много хора наоколо, но явно не им беше направило впечатление, че на улицата се мотаят две годишни деца по чорапки...

Все пак малкият е получил добър урок как е светът навън. Повече няма да посмее да бяга!

Уникална случайност точно майка му да го намери! Детските градини са най-ужасните учреждения, за съжаление. Там винаги ти си виновен, детето ти още повече и всички те гледат като вампири.

Не бягат от хубаво децата.

Бездомните кучета са усетили, че е само дете и са се направили на бабаити пред него. Представям си какво му е било на детето!

Преди 14 години, на път за фризьор, срещнах плачещо момченце на улицата. Беше на около 4 години. Разпитвах хората по улицата, една възрастна дама ми каза, че наблизо има детска градина. Заведох го, те дори не бяха забелязали, че детенцето липсва!!! Потресох се!! В София!!! Успокоявах го няколко минути, защото той не ме пускаше да си тръгна. Много неприятна ситуация. Слава Богу, в детската градина на сина ми проблеми не е имало.

И аз като малък избягах веднъж от детската градина. Много ми се караха в къщи. Е, и въпреки това стана човек от мен. И малкия ще се оправи.

Да беше избягал ,,на запад,,.

Не е работата там, че дете иска да избяга(и на мен ми се е искало) но проблема е в това, че технически е възможно.

Само от Затвора не може да се избяга. Даже и от там някой път успяват.

че никой не е разбрал и не са тръгнали да го търсят!

моя най-големия бяга два пъти от детска площадка, хем пред очите ми. първия път беше на 3, докато го намеря беше хванал по един булевард, че и между колите, бая далеч беше стигнал. втория път беше на 6, търсихме го всички родители на деца от площадката, липсва към половин час, накрая се появи от нищото, без да разберем къде е бил

Кат си онбашия така е! Три деца, шест внуци - не ги изпускаме от очи докато са малки.

Вие хубаво сте го написали това, ама за мене майката ,,си е за оправяне,,!?

Подкрепете!

То смешното е, че персонала попитал майката къде е детето и след като тя го е оставила при тях.Това си е направо кой ми сра в гащите.

Това е редовен номер за прехвърляне на вината. Видите ли, вие в къщи не си възпитавате децата, а после ние тук трябва да се оправяме с тях. Слава Богу, че детето е добре.

Такива случаи има не малко, просто не се разтръбява. От градината на сина ми беше избягало дете, при това на 3. Намери го майка му, понеже беше стигнало до вкъщи...пресичайки доста голяма столична улица. Има доста щури деца, на които не е толкова лесно да им се обясни да не правят такива неща. Проблема е в персонала на градините, който е хем претоварен, хем слабо мотивиран.

...случаят няма да се повтори. По колко деца имаме за да се надяваме случаят да не се повтори.

Съд до дупка за тия архимърлячи!

Как така отписва си детето от градина а те вместо да се изсмеят я молят да не го прави? Така ли се изпуска детска градина ве? Как после ще го уреди за друга?

Все пак е в Девня, там няма наплив за детски градини :-)

А кученцата добре ли са? Сигурно малкото изродче ги е ритало, дано не са травмирани!

Izrod si ti I nai-veroiatno niakoia lelka ot detska gradina, zatova taka pishesh. Vijte ezika na edna uchitelka ot detska gradina!!!

Чуството за хумор, понякога малко черен, не се придобива, не се възпитава, то си е дар свише - или го имаш, или го нямаш. Ти си от вторите.

Добре че си го е намерила тя самата- можеше да са го намерили ромале, да са го убили кучета, да са го прегазили коли! Изроди работят по детските градини - нагли и зли змии.Най-злобната и грозна стара мома,която познавам е директорка на детска грсдина- освен деца нищо друго не мрази с такава ярост.

Имало е невероятен късмет детето, че майка му го е намерила , само като си помисля какво е можело да му се случи и колко е било уплашени направо настръхвам.

Петгодишно какво? Коте или мишле?

Журналя, сър.

Подкрепям майката! Изумява ме наглостта на директорката, че моли да не се отписва детето! Майката не само трябва да го отпише, а и да заведе дело срещу персонала в градината!

Незабавно отнемане на детето, отнемане на родителските парва на майката и даването му в приемно семейство, което ще го научи как трябва да се държи в общество и ще го възпита съответно. Кой знае как ги маризи мъжът и та детето се чуди накъде да избяга

Ами като вземе да бяга от приемното семейство къде ще го слагаме ? В затвор ?

Тъпа шега или изказване на олигофрен

Сега ще изкарат майката виновна защото не си е възпитала детето на ред и дисциплина.Модерно е за всеки проблем да обира парсата родителя.