5 г. затвор за руски блогър, призовавал за саморазправа с деца на полицаи

"Екстремисткият туит" на Владислав Синица е публикуван под псевдонима Макс Стеклов на 31 юли

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Любител, значи, на размишленията... Е са ше има много време да размищлява. Включително и върху правата на ЛГБТ общността. Особено що се отнася за манафите-садисти.

Че има ли такива във високодуховната и православна Раша?

Помислете , че това се отнася за вашите деца , които и да сте вие ! Нищо не са 5 години !

бе хваната банда извършвала отвличания, мъчения а 1 от жертвите умира. Руското правосъдие даде от 3 до 10 г Това момче трябва да бъде наказано с няколко месеца с обществено полезен труд. Дори в България на убийците не дават 5 години колония.

Randall_Zwinge

Е те за 5 години ще му се съберат няколко месеца обществено полезен труд. Полезен за сексуалното здраве на обществото на пандизчиите. Едни таквис татуирани бабанки...

Ами всеки, призовавал за саморазправа с ДЕЦА, заслужава подобно нещо...

0

В смисъл и Путин, който пуска Народная Милиция срещу протестиращите деца ли? Той не е ли за затвора? А Беслан?

Ша ми извянваш ама децата НЯМАТ място на протест и да, на протест жандармерията има място. А е ГРОЗНО изобщо да споменаваш Беслан...античовешко е.

Глоби за родители, пуснали деца на протест. За Беслан не разбрахме каква е връзката с Путин. Абе ти си бил яко тъп трол. Я ни разкажи как задържат протестиращи в Москва. И как ги бият във Франция, поливат ги с водни оръдия и сълзотворен газ. А в САЩ дори ги избиват като животни. При руснаците няма такива неща. Ти защо се опитваш да ни лъжеш?

Randall_Zwinge

Какви протестиращи деца? Политическата агитация сред деца и със деца е забранена във всяка нормална държава. В Русия също. За политически протести с деца родителите им трябва да бъдат наказвани жестоко. Независимо от темата на протеста.

А я да видим в този материал, колко са безобидни тези "мирно протестиращи". Все ми се струва, че съдът има сериозни основания за такива присъди: Три года колонии за газ, распылённый в глаза силовикам в Москве Обърнете внимание само, какво солидно въоръжение има "мирния протестиращ", явно отишъл да изрази мирното си мнение. И още нещо, подобно въоръжение и окомлектовка имаха по украинския майдан. Явно си има подготовка и следване на определена програма. Мирно изразяване на гражданската позиция по малко странен начин. Така е, все пак САЩ и Великобритания пари плащат, младежа трябва да си ги заслужи.

След като изрод обнародвал данните за децата със снимките им, децата се намират в опасност, тъй като има психично болни с непредвидимо поведение хора или такива на като този блогър, които могат да навредят на децата.Значи трябва да ги местят от училищата и местоживеене или да се движат с охрана.

А после някой ще го убие, убиеца ще го хванат и ще му дадат 3 години условно, "понеже има смекчаващи обстоятелства". Така е в Рашата - а копейкаджиите искат и у нас така да стане.

А как ще докажеш, че така е в рашата, а това не са бълнувания на твой болен мозък, за шепа долари. Смешно е да си записваш бълнуванията и да ни ги пласираш като "факти". В България все пак все още не сме станали туземци. Въпреки мнението на американските ти господари.

Охо някоя рускиня пак пише, само те пишат - "твой болен мозък" и "долари". В бг се говори за лева, най много за евро, хайде стига с тези долари....

Сега ще се вдигне вой и стенание от всеки род "правозащитници" и чувствителни душици особенно от съвкупния Запад над мъчениците на кървавия диктаторския путински режим и ще искат наказание за Русия.Само, че какво им остана от асортимента? Освен да хапят опашката си.

Не бил призовавал, а "просто е допуснал такава възможност" Ами и съдът не го е осъдил на 5 години затвор, а "просто е допуснал такава възможност" И сега "тази възможност" ще стане факт. Да се оплаче на Господ - той реализира възможностите в света.

"Самият блогър твърди, че никого не е призовавал към насилие над деца, а просто е допуснал такава възможност и думите му са изтълкувани неправилно" Късно е! Тоталитаризмът вече е решил - разпалваш омраза и заплашваш! Точка по въпроса. И у нас така разни хора ходеха на екскурзии по разни трудови лагери. Даже и за лош поглед.

я прочети това" „А после детето на доблестния защитник на правния ред просто не се връща от училище. Вместо детето си получава компакт-диск със Snuff film“*. Snuff film — видеа, в които са показани истински убийства без използване на компютърна графика и специални ефекти. В САЩ щяха да го тикнат поне за 10 години в панделата.

Отричаш, че тук погубваха човешки животи заради това, че даден човек не бил симпатичен на някой си другар-партиец?! Примери колкото щеш!

Някои хора у нас и сега призовават към подобни неща. И те не са комунисти. И са русофоби. Никой, никой не трябва да призовава към насилие. Хора ли сме, какво ни пречи да живеем в мир?

Браво на руското правосъдие

Преди да благодариш, вдигни си бикините, че презерватива ти стърчи от задника :) Педи :)

вземи мерки, иди на доктор. купи си афродизиак.

Петата колона в Русия действа също като болшевиките преди 1917 г. Дори си вземат псевдоними. Този е "Стеклов", както Джугашвили е "Сталин", Бронщейн е "Троцки", а Улянов е "Ленин". И парите пак идват от англо-саксите (САЩ) или Германия.

Я си представи, че си полицай и заплашват децата ти. Ама не можеш, откъде фантазия, тя е присъща на интелигентните хора.

Ленин по баща е Бланк. Което потвърждава твоята теория.

А, гръцка музика ще му осигуряват ли в затвора?

нашите скъпи приятели правилно действат,но дано Бойко не вземе пример от тях,че ще я оплескаме! !

Дори и у нас няма толкова извратени мозъци, които да родят подобни безумия.

следственият комитет е оттеглил обвиненията срещу четирима участници в неразрешените митинги - прехвърлят се от наказателните към административните дела. правилно решение - има си йерархия на преминаването на някои граници. Синицата си получава заслужената "награда".

Е, тоя сега в пандиза някои неразбрали много бързо ще му обяснят някои неща за децата. И след половин година САЩ ще приемат нов закон за санкции срещу Русия - "Законът Синица" в памет на убития в затвора защитник на свободата на словото и демокрацията като цяло.

Смелчага той...

куминисти сър ахахахах

изглежда призива КЛАНЕ НА БЪЛГАРИ в България не се счита за насилие и на призоваващите им се отпускат помощи

Или и дира не са го разбрали правилно? Хайде малко помощ. Стеклов (с никнейм Синица – синигер) пише, когато коментира информацията за издирване и заплахи към полицаите и хората от ОМОН (участвали като охрана на провеждането на неразрешени митинги, в интернет са били публикувани техни лични и на семействата им данни, снимки на децата им и т.) освен всичко останало е написал следното: „А после детето на доблестния защитник на правния ред просто не се връща от училище. Вместо детето си получава компакт-диск със Snuff film“*. Snuff film — видеа, в които са показани истински убийства без използване на компютърна графика и специални ефекти. Пред съда въпросният не се признава за виновен и твърди, че не го били разбрали правилно.

То пък много е сложен тоя! Какво има за разбиране? Келешът ще си получи заслуженото. В Затвора ще попадне на хора и ще стане човек :)))

не бил "призовавал", а... просто е предложил децата на полицаите да бъдат открити, да бъдат убити по мъчителен начин а видеозаписа от убийството да бъде изпратен на родителите им.

А в България може разни лица платени от кремъл да призовават към безредици и агресия срещу държавата ?

А би ли ги показал тези лица и би ли доказал тезата си в съд. Без да те осъдят за клевета? Или просто така си лъжеш? Не ми става ясно, от какъв зор някой ще прави това. Русия няма интерес и цели да прави такива действия у нас. Тук управлява и.д. губернатор, американския посланик.

какъв американски губернатор те преследва? у нас на власт са руските служби с подкрепата на бивши комунисти... НИКОЙ нямаше да разреши да има такова нещо като Лукойл в България, ако не беше така... нито руски агенти да са на власт, като румен кРадев... можем да си мечтаем да сме американска губерния, но САЩ никога не са имали претенции към нас, за разлика от мръсните попълзновения за Задунайска губерния, за което има ДОКУМЕНТИ

За първи път разбрах, че има огромна руска порпаганда и тролове когато бяха скандалите с флашките. Преди години помните ли ги ? Какво беше странното.... Ами троловете крещят цветанов подлсушва, правителството подслушва, а пък излизаха флашки само СРЕЩУ БОРИСОВ ... Как така хем герб подслушва хем никакъв компромат няма срещу станишката нямаше??? И ако споделиш колко нелогично ти изглежда всичко това в някой коментар под новинарска статия трловете те нападат. И те обиждат. И ти се чудиш, защо този не схваща тези лъжи, защо те напада. Оказва се, че е платен трол на кремъл. След това дори изтекоха мейли с опорни точки на бсп с коит промиват мозъците на хората по избори. Ето ви първото доказателство. - Костинбродската афера какво беше ? Откровен опит за преврат. Първите откровено фалшиви новини. - Протестите от 2013 какво бяха ? По незнайни причини пристигнаха сметки за два месеца на един път за да може после руската порпаганда да лъже хората, че цената на тока е поскъпнала двойно....... - в по стари времена. При жан виденов минималната заплата беше 3 долара. след костов беше..........50 фолара. ама пенсионерките мразят костов пък не мразят виденов. Защо ?“ Пропаганда. - В по-ново време. Виждате с какъв фанатизъм бабите се радват на радев. Като сектанти са. Това е резултат от постоянно промиване на мозъците и агресивна реклама.. Обичат го пов ече от родата си. Вижда само коментарите под някоя от страниците с фалшиви новини във фейсбук които рекламират румен радев. Като зомбита и сектанти са... Еднакви коментари от рода на "моя президент", "достоен" Такъв фанатизъм само с пропаганда се постига. и Ким Чен Ун няма такива фанатични поттдръжници - Странджа...... Фалшивите новини искаха да спре борбата с чумата за да може вместо едно стадо да пламне цялата държава и да останем без животни. - Още фалшиви новини и фанатизъм. Когато беше жестокото убийство в русе. Пропагандата на бсп нямаше срам и веднага го използва жестокото убийство за политически цели. Пусна фалшивата новина, че е политическо убийство. Въпреки, че нямаше никаква логика в това. И коментарите пак бяха шантави. По над 100 еднакви комента от сорта "ве ви вярвам" Всички еднакви. Всички фанатизирани от жълтите вестници и сайтовете с теории на конспирацията. - Всички теории на конспирацията се ракламират в сайтоветге с руската пропаганда. От това че зе,щта е плоска, че хората не са стъпвали на луната, че самолетите пускат отрова нарочно да тровят въздуха, че не трябва да се ваксинирате. Всичките тези фалшиви новини помрачават разсъдъка. Унищожават трезвото мислене. После защио само в България пенсионерите си мятат спестяванията от терасата на телефонни измамници ? Защото лъжите в жълтите сайтове са ги направили наивни и се доверяват на всякакви глупусти. Ама руската пропаганда това иска. Да вярвате само на тъпоти и да отбягвате официалните източници на информация. - Какво се случва когато чуждопоклоническите партии вземат валстта ? Правителството на дпс и орешарски зае ли се да направи нещо за България ? Нещо за доходите и по-добрия ви живот ? Не докато бяха на власт ги интересуваше единствено южен поток. Странно а ? - Каква беше цялата тази омраза с която жълтите вестници заляха гостуването на папата. Защо руската пропаганда подклажда омразза между католици, православни и протестанти. Християните трябва да са единни защото като се делят и враждуват ще станат лесна плячка на нашественици...... -- Какво промиване на мозъци трябва да има за да съществуват днес хора, които оправдават и защитават атентаторите от Света Неделя. Сигурно сте ги виждали в коментарите. Забележете като цяло хорицата дето вярват на руската пропаганда какви са. Едни омърлушени българомразци, дето най-голямата им гордост са руските военни самолети. Всички са някакви сдуханяци които се интересуват и гордеят от военни самолети. Но това е целта на цялото активно мероприятие. Един сдуихан и отчаят човек много пол лесно ще поникне семето на чуждопоклоничеството и русофлиството отлколкото в един горд патроит Руската пропаганда се подиграва с мозъците на хората и бсп е основен неин проводник :)

разбрах само, че ти си безработен може би и че имаш логорея. разбрах ти основната идея: за всичко ни е виновна руската пропаганда. и за влизането в ЕС, и в НАТО, абе за всичко на света.

Троловоте се познават по дългите постове които нямат нищо общо с обсъжданата тема;)

А руските тролове които тук призовават за държавни преврати и за насилие на колко години трябва да ги осъдим ?

Деца на полицаи не може, само деца на протестиращи може да се тормозят, закачат и да се отнемат от родителите им.

Родител който иска да убие чуждо дете... наистина трябва да бъде лишен от родителски права.

Недодялан,какви деца на протестиращите се тормозят? Да не би това бебе, което престъпните и безжалостните родители съзнателно хвърлили в тълпа на възбудената и на места неадекватната тълпа?

Сега сме 21-ви век. Има YouTube и всеки може да види за какво наистина става въпрос. Хората са излезли на митинг с детето си и не са го хвърляли на никаква разярена тълпа!

Точно Ютуб обезсмисля трудовият ти ентусиазъм-)

Вече има съдебно решение и никой ничии деца няма да отнема. Искането е отхвърлено от съда. Става дума за двойката, преотстъпила едногодишния си син на човека на Навални, използвал момченцето като щит, за да си пробива път през тълпата, нали така?

Кво на интересуват блядовете нито са в НАТО нито са в ЕС Само нападат съседите си

Майката ти е бляд! Разбра ли?

И кои съседи са нападнали, ако не е американска тайна. И къде са доказателствата за тези нападения. И защо ги няма в ООН. А ги има само по американски и западни медии. Не става в съда да представиш като доказателство вестникарска статия. Няма да се приеме.

Той е лице на опозицията! Без морал, чест съвест и жалост дори към невините и непричастните.

Много си наивен. Това лице е не на опозицията а на 'опозицията' режисирана от кремълската пропаганда. Както нелицеприятната Ксения (дъщерята на путинския ментор от гангстерските години Собчак) беше официално лансинрана за 'опозиционерка'

иди на зъболекар по-добре.

Всеки, който призовава за насилие над деца трябва да носи отговорност.

"Размишления"??? Е, сега ще има пет години да размишлява!

Малко са му пет години!

Доста зловещо послание си беше. Как ще геотагват местоположенията на децата на полицаите, които един хубав ден нямало да се върнат от училище.

Е дайте оригиналния туит де! Толкова ви мързи вече в ДИР-а, че не си правите труда да оформяте статиите като такива, а ги правите като селски приказки