5 г. затвор за 20-годишния Алекс, който прегази две жени на тротоар

Присъдата може да бъде обжалвана или протестирана в 15-дневен срок

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При такава ситуация не затвора, а частните обвинители трябва да го съсипят. Надали застрахователите ще се съгласят да платят обезщетение на фона на фактите. Даже е по-добре да не влиза в затвора, ами директно в някоя кариера да чука камъни и изработеното на близките. Като го накарат да плати половин милион ще му минат мераците за дрифтове на юнака. В затвора най-много да се запознае с много от себеподобните му и да стане още по-голям джигит. Марш там да работи нещо и да връща парите, като цялото му имущество, ако не го е прехвърлил на братчедите си да се запорира.

Ъпсурт след Ъпсуртв нашата Ъпсуртна България управлявана от Ъпсуртни политици!!

Как ли 18г келеш ще си позволи най-скьпите адвокати в Бьлгария???

Трима адвокати! Тоя мангал добре се е подсигурил

Много сте му дали,намалете ги на 3-4 месеца,заслужава ги. Ма...цата ви ,направо го върнете в на баща му м...те.

Тия педали адвокатите трябва да бъдат разстреляни на мига откъде накъде ще защитават вмирисания циганин че и му намалили присъдата тоя боклук нещастен трябваше доживотна присъда в уранова мина а те му дали пет години нещасни корумпирани съдии

Миризлив неграмотен мангал е наел за да избегне справедлива присьда 3 адвокатина. И там естествено наред прасето с мьжете. За да си адвокатин, явно трябва да има изпит от рода да наплюеш майка си или да пратиш за ден сестра си на околоврьстното.. Който го мине -става за кандидат студент.

Смъртна присъда.

Ако се возиш в Юбер - 5 години затвор Ако убиеш двама души -пак толкова ?????

толкова,и ако само ги беше повозил....

"Пенсионерът, който блъсна и уби 6-годишния Мартин, се спаси от затвора" Пълна порнография

Не е ли малко .Девалвация на човешкият живот.Почти две за лев.Тоз Ром палязник да чуса камъни докато избелее...

Вие сте палячовци , за 2 души ... по 2 години и нещо

Наскоро имаше новина, че за споделено пътуване ще се наказва до 5 години затвор. Значи сметката е следната: возиш приятели, които ти дават по 10 лева за услугата и това се оценава на 5 години затвор. Шофираш с 40 км/ч над допустимата и убиваш две жени, и това също се оценява на 5 години затвор. Някой хора определено са за лоботомия.

Поне са си поживяли двете старици а и на всеки може да се случи да изгуби контрол над мощната си кола.

Най-вероятно и ти си мУлата ерген.

*мулат

Ако го осъдят на 30 години затвор ще е расова дискриминация! Нали Гешев, Марковски и другите тарикати с диплома "Право"!

Не ти се разбира мислътъ?

Не ми се вярва , че убиваш двама души на улицата и те съдят на 4 години затвор!Това, ако не е корупция и наглост ! ПОЗОР!

Станче, като юрист ще ти кажа - съдът прилага закона, а депутатите, ах, депутатите, определят размерът на наказанията в него. Този некачествен материал, който всички ние сме изпратили в парламента, е виновен за цялата ситуация в съдебната ни система!!!!!!!

братавчет на бат БОЙКО какво искате от него то затова немозе кой ще продава дрогата МУ

Гледах го по новините тоя мангал.Нямам думи.Явно правосъдието трябва да си го вземем в наши ръце.Иначе държавата умира.

Този мургав субект от къде има пари, та "светилото" Марковски за го защитава!! Атози съд сигурно е наврян на кучето в г..а !

Само да допълня въпроса - от къде има пари не само за "светилото", но и за още две мъждукащи адвокатчета?????????

Много е строг съда. Убиха бъдещетп на това младо момче. А можеше от него да стане я доктор, я ИТ специалист. Язък. Майтап бе, Уили.

Я какъв дилър ще стане, ако не е станал.

БРАВО!! - На българското правосъдие!! - Другия път да утрепе 4 /четири/ жени, за да му дадат 2,5години! НЕ ЛИ ВИ Е СРАМ, СЪДИИ ПОДКУПНИ!!

Четири ама две от квотата на съдиите и две от квотата на прокуратурата, тогава да видим ка се дават две години на брой жвертви.

Убиваш двама души и получаваш 5 години, ще лежи 3 най-много. 1.5 година за убийство на човек! Е те това е да живееш в България. И после се чудим що толкова престъпници. А като откраднеш 2-3 млн, даже не те и закачат, само си плащаш процент от откраднатото!

На онзи ромски наркоман в Германия каква му беше присъдата задето ритна момичето по стълбите в метрото?

А след първоначалния общ режим какъв режим следва? А присъдата за 8тях години без книжка кога влиза в сила, защото докато е в затвора и две книжки да има същата работа.

Тоя от къде има толкова пари за трима адвокати.

Младежът пратил по съкратена процедура две жени в гробищата и за това присъдата му е съкратена. Браво на такива законодатели!!!

Няма ли кой да отърве света от теб, че ще смучеш още кой знае колко години кислород от въдуха на другите хора.

PEYTSCH

За умишлено убииство (дебнал ги е поне час...) му намалили с една трета присъдата ! Що не намалят с една трета убитите ?

Богати безработни цигани без ден официален стаж , трима адвокати , начело с Марковски ! ?

Ромът е отървал НОИ от две пенсионерки, които са щели да смучат пенсии от бюджета мимиум още десет години! Раздвоен съм относно размера на наказанието ...

За теб въже, а той да си избира!