Коментари - 5.4% са положителните за COVID-19 проби за последното денонощие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ковид и сега грип, това не е ли смърно опасно. Ще има ли ваксини

Понеже 135 положителни проби звучи малко, решихте, че в проценти ще е по-тревожна цифрата. Интересно ако се тества само един и той е с положителна проба, тогава ще има ли гръмки заглавия "Положителните проби са 100%" Стига сте плашили гаргите с този COVID, мина му модата и хората им е през онзи работа, колко хора са се изкашляли 10 пъти повече от обикновено.

Освен ковид има и доста други гадости, дори ковид май за момента е най-малкото зло. Все още текущата ми половинка, както либовно го наричам, когато ми вдигне кръвното, ковид почти не го ловеше, поради което си е повярвал, че е безсмъртен, но сега има други вируси, които обаче го ловят. Вероятно доста други хора са като него - мен поне ковид си ме ловеше, при това непрекъснато, та се отнасям сериозно към темата. Иначе почти всички сме си поне леко болни, като не знам ковид ли е, грип ли е, и двете ли е, нещо друго ли е, но вече до гуша ми е дошло!

То зтова никой съд в света не иска да започне дело за престъпление срещу човечеството. Честните учени са събрали доказателства, ходят от съд на съд по света ноооо: залудо чукат на вратата на демокрацията. Тя е дебела, като Пеевски, звук не прониква

Защо не изкъртихме пейките? Защо не вярвахме в нАуката? Защо не пляскахме по терасите? Пропуснахме шанса си за спасение и сега СичкиЩе0мрем от страшния вир03. ;(

За идиотизма давност няма !!!

През последните 24 часа са поставени 48 дози ваксина Поименно изброени и номинирани за наградата Дарвин...

тъпако, сигурно и 'съдебен спор' гледаш. успокояваш се, че има и по тъпи от тебе . ако си на 70+ години и се притесняваш, че може да те гътне си слагаш ваксина . толкова ли не може да ти влезе в кухата кратуна ?

или вашите вече си ги закопал и не те вълнува ?? аре туряйте минуси дебили

Чудех се как ще ми започне деня без тази статистика и тъпите проценти.

Ужас. Още ли броите мухите. Няма ли кой да им каже да спрат. Това като вица за онези в сибир "съобщавайте тука, бе, ние още влакове взривяваме"

Полудеят!!!!

Така като гледаме, само ти си полудял, панелен вгъзрожденецо

Чалева, вземете го тоз кУронавироЗ и си го заврете отзад, и не ни занимавайте с глупости!