49-годишна жена от Севлиево е четвъртият починал от коронавируса учител

Преподавателката не е имала респираторни проблеми, била контактна, но смъртта й настъпила внезапно

Обратно в новината

Коментари - 49-годишна жена от Севлиево е четвъртият починал от коронавируса учител | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С почит към скръбта на близките на жената, но няма как да спрем да живеем! Затваряйки децата, УВРЕЖДАМЕ най- скъпото заради което живеем! Няма как да поправим миналото, но да увредим бъдещето е недопустимо!

Явно хората с наднормено тегло изкарват по-тежко заболяването и са в рисковата група.

Кратък коментар - принос в борбата срещу форумното невежество: Вирусите (на варицелата, вариолата, SARS-CoV и т.н.) предизвикват или утежняват и усложняват различни заболявания, атакувайки човешкия организъм на клетъчно ниво. Често тези усложнения протичат много тежко, като се стига и до смърт. Толкова за дилемата С или ОТ вируса. Толкова дали заразеният е имал или нямал някакви заболявания. Във всички случаи проникналият вирус е причинител или катализатор. Няма значение дали ще напишете С, дали ОТ или и двете заедно.

ЗА ВИРУСА НЕ СЕ КАЗВА ПОЧТИ НИЩО ДО СЕГА! ОБЩИ ПРИКАЗКИ, НАРИСУВАН С КОРОНА ОТ ПИПАЛА И ПР.ПРОСТОТИИ! ВСИЧКО СЕ ПОСТИГА С ПРАКТИКА, А ТАКАВА НЯМА ПОРАДИ ЛИПСА НА АУТОПСИИ. СЗО ГИ ЗАБРАНЯВА! ПЪРВА ЧЕРВЕНА ТОЧКА! НИКОЙ НЕ КАЗА И ДАЛИ Е ИЗКУСТВЕН, ИЛИ ЕСТЕСТВЕН! В СЪЩОТО ВРЕМЕ ПРАВЯТ ВАСКИНИ СРЕЩУ НЕГО! ЗНАЧИ СА ГО ИЗУЧИЛИ, ЗНАЯТ КАКЪВ Е И КАК ДА СЕ ЛЕКУВА! ЗАЩО ТОВА НЕ СЕ ОПОВЕСТЯВА ОФИЦИАЛНО ОТ НИКОГО, НА НАРОЧНА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ, НЕЗАВИСИМО ОТ КЪДЕ ПО СВЕТА? ВТОРА ЧЕРВЕНА ТОЧКА! МЪГЛАТА Е ПЪЛНА, НО ИНАЧЕ "ИНФОРМАЦИОННИЯ ПОТОП" НИ УДАВИ ОТ НЕСЪЩЕСТВЕНИ НОВИНИ! КАТО БРОЯ НА ЗАРАЗЕНИТЕ И ТЕСТУВАНИТЕ, КОЕТО НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ ЗА ОТДЕЛНИЯ ЧОВЕК! КОЙТО СЕ ОБЯВИ ПРОТИВ ОФИЦИАЛНАТА ВЕРСИЯ, БИВА ЗАКЛЕЙМЯВАН ЖЕСТОКО! ТРЕТА ЧЕРВЕНА ТОЧКА! ИЗБРОЯВАНЕТО НЕ Е ПЪЛНО....

Ако й направите аутопсия ще видите , че е умряла от инфаркт. Никой не умира внезапно от вирус какъвто и да е той. То в севлиевсака болница едва ли има патоанатом, а и да има - все тая - смърт от корона и това си е. Тъпанари.

Нека направим лека ретроспекция на събитията. При първата вълна ВСИЧКИ изпълниха мерките на правителството и рекламирахме държавата ни като НАЙ-БЕЗОПАСНАТА туристическа дестинация В ЦЯЛА ЕВРОПА. След това руско-фашистко-мафиотските кръгове започнаха да се подиграват с вируса – първо президентът на Шипка, после започнахме да слушаме не щаба, а педиатъра Мангъров, после да горим маски, Русия впрегнаха всето трол да пише откровени лъжи и да призовава за неспазване на мерките. Е, защо се учудвате от резултата? Това е целенасочена онлайн кампания за дестабилизация на държавата, изпълнена по всички правила на хибридната война, водена от ГРУ (бивше КГБ) и се води не само срещу България, а срещу множество държави, избрали да поемат по различен от техния светъл път. Но, както винаги, българинът е най-големият тарикат, а цял свят нищо не знае, не разбира.. , изключае велика Русия, разбира се. Четем “новини” от фейсбук и гледаме конспирации в ютюб. Другарите това искат от вас. Браво, българи, справяте се блестящо с партийните поръчения, без дори да подозирате.

Трооооооол... Това което го пишеш е copy/paste , готов текст предварително подготвен който го пускаш всеки ден по няколко пъти в темите

¯\_(ツ)_/¯

Ще го пускам, докато не ви влезе в кухите червени тикви!

Шило

Вирусът го има, има и други вируси. Що и той трябва да става една от причините за настъпила нечия смърт? Да и аз съм против крайни и хаотични действия, но все пак е хубаво да се пазим.

Ко стаа Ивчо дебилчо? Има ли рубли още ?

Шило

със сигурност, що?

Споко. Мангърво каза, че ще се очистим от мъртвата тежест. Учители и медицински персонал, нали има бол? Пък и да няма за хомеопатия и ютюб не сте ли чува ли? Какво да ни дреме за няколко дето така или наче щяха да си отидат. Още малко ще искате да се затворим в къщи и недай си боже да прочетем нещо! Вие да не полудяхте?!? Да не искате да векуват тия сухи съчки? А и за българските стандарти една жена след 30 си е вече стара, така че не вижда каква е драмата тука. Всеки си отива някога, но само истински смелите и умните сме против маските и си казваме на глас, че ни се ограничават правата, като не можем да се направим на мотики навън. п.п. Ако трябва да обяснявам...

Безполезен трол.

ти го духай

Над 16 000 на година....я отворете the Bulgarian times да видите списъка от деца и възрастни събиращи милиони за лечението си....

И това какво общо има? Вие можете ли да предадете рака безсимптомно на някого? Рака респираторен смъртоносен вирус ли е?

Но защо трябва към тази статистика да добавяме още повече жертви, защото някои отричат маските и вируса, и смятат, че така им нарушават правата?

Затова....ковида си е ковид, бил Гейтс ви каза на evrnt202 - ще го има докато 60 милиона души не умрат ...после с нещо друго ще ви пръскат докато не останат половин милион души на земята ...

Шило

Кавед и рак на едно място. Чудничко. Не гледайте нещата на парче.

Да се използва личната драма ,за да се тормози и сплашва населението е престъпление. Това ли е журналистиката?? СРАМОТА ! Хора умират всеки ден по света. Сега трябва всеки ден да ни осведомявате кой и къде е умрял . КАК НЕ ВИ Е СРАМ ??? Черната статистика не е полезна за никого.

Шило

Защо да е насаждане на страх? За мен е предупреждение. В смисъл, да няма безрасъдно поведение. Аз не се плаша от статиите, имам просто едно наум.

За рак и други заболявания тогава. Идиотите сте големи дебили.

ТИ СИ ДЕБИЛ, ЗА ТЕБЕ Е ЯСНО,ЧЕ НЯМАШ НОРМАЛНО ВЪЗПРИЯТИЕ! И НЕ ИЗЛИЗАЙ НА УЛИЦАТА, МОЖЕ ДА ТЕ БЛЪСНЕ КОЛА КАТО ПРЕСИЧАШ, АКО ВСЕ ПАК НЕ ТЕ ПИПНЕ ВИРУСА!

Ами жено, да не е по-добре нокой да не казва нищо, хората да си живеят спокойни и неинформирани както едно време като бумна Чернобил. Знаеш ли колко хора сега страдат заради осигуреното им спокойствие тогава от управляващите тогава и заради това че спокойно си се разхождаха навън, децата си късахме и ядаяхме джанки радиоактивни. Да, много бяхме спокойни, сега обаче някои умираме без време от рак. Понякога е по-добре да се поизплашиш, та да се пазиш, отколкото да си живееш в спокойно безхаберие и после изведнъж да те тресне неочаквано някоя трагедия. Да си заровим главата в пясъка и да си кажем всичко е 6. Има достатъчно статиска каква е смъртността от този вирус и кои най-вече са в риск. Ако това не е достатъчно за вас, да мислите трезво и да не изпадате в излишна паника, то тогава имате доста по-сериозен проблем за решаване и той няма нищо общо с новините.

Вчера един познат умря...но не от Ковид,а от смях...като чу че някой е умрял от Ковид

Тъпунгер. Виж от твоята простотия сигурно всеки би умрял.

да пукнат всички Ковидиоти

Ще вземе да се изпълни въжделението на някои среди да не се ходи на училище и светът на нашите деца да е един монитор и един ръководител от лайва в социопатските мрежи и телевизии. Карбовски и да плаче и да псува, се тая.

Не го мисли Карбовски, нито плаче, нито псува, с едни високопарни слова си заработва рублите!

В Южна Корея маските са задължителни, всички ги носят и си живеят нормален живот. 50 милиона население и има по 200 случая на ден. Нищо не е затворено, а епидемията е овладяна. Когато децата ми искат да видят миналото и как са живели хората преди 100 години, ги водя на обиколка из Европа. От 14 години живея и работя в Южно Корея.

Смешник Ако искаш да видиш хората как са живяли преди 300г - отскочи до С.Корея. Южна Корея е добре...бил съм там няколко пъти(за първи път на олимпиадата в Сеул) Прав си че са много напред с материала,но никога не могат да се срявнят с Европа(Германия,Франция ,Англия,Холяндия и др - изключвам нас и част от бившия соц блок) Южна Корея я слагам по стандарт на Живот веднага след Япония(Говоря за Азия)Китай не ги броя - те са силна икономика ,но никога няма да могат да постигнат висок стандарт на живот(освен ако Ковид не ги намали с един милиард)

и аз това знам за Южна Корея. Освен това първото, което затварят там са училищата и детските градини. Много са дисциплинирани и затова си съхраниха икономиката и имат такава ниска заболеваемост и смъртност. Половината им случаи са от хора, които се връщат от чужбина.

И КАТ СЕ СЪБУДИ КВО СТАНА? ПРЪСТА ТИ В КОНТАКТА ЛИ БЕШЕ? ЛЪЖЕТЕ КАТО ЗА ПОСЛЕДНО, АМА ВИ Е ПОСЛЕДНО НАИСТИНА! НА 03.11.2020 СВЕТЪТ ЩЕ СЕ ОТЪРСИ ОТ ВСЯКАКВИ ВИРУСИ!

Това че нещо е немислимо и непостижимо за теб, не означава, че е така и всеки друг. Ако ти само насън можеш да видиш Южна Корея, не означава, че това е така и за всеки друг :))))

Страх и глупост не са синоним на съзнателни и отговорни.

Не искам такива гости

Светла и памет - на 49 години е почти в началото на пълноценния живот - вероятно сватба или внуци от децата не е дочакала. Не мисля, че рискът е оправдан.

Един от малкото коментари от нормален човек

И кому е нужен този ежедневен бюлетин на мъртъвците?! Да всява страх, може би...

Всеки КРЕТЕН, който твърди, че нямало вирус, трябва да го види това. Отново и отново и отново. Много от тези хора са изправени между това да избират между хляба си и смъртоносна за тях зараза. Най-малкото, което обществото им ДЪЛЖИ, е да не си скрива главата в пясъка пред факта за смъртта им. И още, що за мислене, "ако не знам, че се случват страшни неща, по-малко ще ме е страх, ама те пак ще си се случват".

Вече 20 години има ежедневен бюлетин за убитите при катастрофи, ти чак сега си се сетил да се страхуваш.

А сигурно и автомобил има. Може би БМВ?

За миналата година са починали 18 000 учители. Справки НСИ. За тази учителите мрат само от корона вирус. Да се свети името му. Следователно корона вируса спасява учители. Да се свети името му.

Глупости, дай линк! Имаме общо 69 хиляди учители, да е умрял всеки четвърти?!? Хахахах От Позитано съвсем за калинки ни взехте ...

Цървул, всяка година в образователната система влизат нови 22 ххх учители. Земи се покрий некъде.

Я дай линк към тази статистика. Защото яко лъжеш, за да омаловажиш поредният загубен човешки живот. Само че само един психопат вярва, че това работи - починали са много, що да ни пука, че е починал още някой от предотвратими причини.

Търси си я сам бе гербер пробит. Имаше наднормено тегло, диабет, хипертония, придружаващи заболявания, които усложниха клиничната картина. Лечими състояния вика. Смехурко.

Защо? Ти си този, който ползва тази "статистика" за подкрепа на доводите ти. Ти си този, който трябва да предостави източника на информацията си. Фактът, че не можеш и откровено отказваш да го направиш показва, че си долен, гнусен лъжец и платен трол.

да се свети и ръката на тоя дето ще ти направи лоботомия

колкото починали има от гъбички по ноктите, толкова са и от набедения ковирус; тази човешка измишльотина не може да разболее и умиращ човек; че го има, има го, но е толкова слаб ... но пък по-заразен отколкото прескъпите ни 'специалисти' и 'учЕни' разправят... добре се ориентираха 'диригентите' - командата "вирус" ни кара да примираме от страх .... а какво ли ще правят някои при по-страшна команда скапаха десетки водещи световни икономики; оставиха стотици милиони без работа; печатат парите, като тоалетна хартия, а с тях ще изкупят пропадналите бизнеси за 'жълти стотинки' ...

Точно заради това всички умиращи се бутат пред лабораториите за положителен тест. Отказват само на онези, които няма да умрат в следващите 10 дни.

ЩОМ МОГАТ ДА СЕ БУТАТ И ДА ЧАКАТ С ЧАСОВЕ ЗА ТЕСТУВАНЕ, ЗНАЧИ НЕ СА БОЛНИ И ТОВА Е!

Какво е това деление на учители, лекари и други. Тогава пишете и за останалите починали. Лекуват ли съпътстващите заболявания или ги държат в "ковид" отделението и чакат теста да стане отрицателен. Вече излезе информация за починал от усложнения от травма в корема, но тъй като е бил в ковид отделение никой не е лекувал основното. Ами починалите така ще са доста. Но причината дали е ковид?

Ако счупиш крак и те опериат, в резултат на което ти спадне имунитетът, тогава от счупен крак ще си умрял.

Както и тези, които ще ги последват (защото ще има още), ВЛИЗАТ ДИРЕКТНО НА ЗАДНИЦИТЕ НА МАЛОУМНИЦИТЕ ВЪЛЧЕВ И АНГЕЛОВ. Като цяло, основната вина е на Баце, ама той ще си измие ръцете с двамата гъзолизци. СЪД И ПРИСЪДА ЗА НЕПРЕДУМИШЛЕНО УБИЙСТВО НА ВЪЛЧЕВ И АНГЕЛОВ!!!

"Жената имаше доказан коронавирус с всички съпътстващи усложнения, които вървят при това заболяване. Имаше наднормено тегло, диабет, хипертония, придружаващи заболявания, които усложниха клиничната..'''Да почива в мир както всички починали.. Но това изброяване на нейни заболявания е най малкото цинично да се преписват на ''съпътстващи усложнения'' на вируса... Проумейте найнакрая че като сте приели с ''+'' тест сте длъжнипреди всичко да лекувате съпътстващите му аболявания а не да експеиментирате ''лечение'' на вируса без да сте наясно какво причинява то на имащите вече заболявания пациент...

Първо, абсолютно грешно е написано "съпътващи усолжения " сякаш тези факти са причинени от вируса. Също, вируса не се лекува, тялото се бори само с него, едиснтвеното, което може да се направи е да се подаде кислород, ако има ресираторен проблем. Това е. А наднормено тегло, диабет и купертония правят хората несподобни да се преборят с вируса.

Как, според теб, се лекува диабет, Хашимото, кръвно, или сърце?!? НЕ СЕ ЛЕКУВАТ, УМНИКО! Затова се наричат и ХРОНИЧНИ, защото си умираш с тях! Терапията е само ПОДДЪРЖАЩА! Като те цапардаса ковида, НЕ МОЖЕШ ДА НАПРАВИШ НИЩО ЗА СЪПЪТСТВАЩИТЕ ЗАБОЛЯВАНИЯ, може само да се опиташ да намалиш силата на самия ковид!

дали пък това,че е била задължена да носи маска часове наред не е довело до респираторни проблеми?

Тогава всички хирурзи трябва да са с тежко белодробно заболяване. Те от години носят маски всеки работен ден. По задължение.

Понятие си нямате колко време хирурзите носят маска и в каква среда ама нали с нещо трябва да се изакате по въпроса...Да не говорим че на едните са безплатни а другите трябва да отделят от храната сиа да си купуват на многократно качени цени.

Хирурзите носят маска през цялата операция. Има операции с часове. А това кой и какво плаща няма общо с проблема.

носят стерилни маски, докато са в операция. Това не е непрекъснато, и между стерилна маска в почти стерилна среда до маска от чантата носена къдели не има разлика!

Ние не се изакваме,а самият ти си едно голямо ако. Рядко и миризливо! Това дали маските са безплатни или платени какво отношение има към тяхната въображаема вредност? Безплатните не са вредни, а платените-вредни, така ли?

Научи се да четеш, а после и да пишеш. Не е имала респиратоен проблем!

Всъщност ти не знаеш дали е била с или без маска часове наред нали? Това не ти пречи да бълваш глупости обаче. Отделно си пише "Без респираторен проблем". Два пъти са го написали. Кретен.

Нещата станаха извратени до там, че напоследък хипохондриците ги е страх от маски, не от вируси.

Абе ей! Псевдо журналисти, я направете едно проучване колко учители са починали от инфаркт, инсулт и т.н. Направете проучване какви точно придружаващи заболявания е имала! Всявате паника в без това ошашавения народ. Ако така се съобщават по професии от какво са умрели докъде ще го докараме?!

Ще мрете яко.

И докато казваше да си стоим в къщи, отиде на море в Гърция, "да трупа витамин Д от Слънцето". А преди това е казвал, че грип Б е по-опасен от ковида.

А ЗАЩО СМЯТАШ, ЧЕ ГРИПЪТ СЪЩЕСТВУВА? И НЕ Е ИЗМИСЛЕН И ТОЙ? ЗА ДА ПЪЛНИ ДЖОБОВЕТЕ НА ЛЕКАРИ И ФАРМАЦЕВТИ. ШОМ КОВИД Е ИЗМИСЛЕН, ЗАЩО ДА НЕ ПРИЕМЕМ, ЧЕ И ГРИПЪТ СЪЩО МОЖЕ ДА Е ИЗМИСЛЕН? НЕЩО НЕСЪЩЕСТВУВАЩО, СЪЗДАДЕНО ОТ ЛЕКАРСКАТА ФАНТАЗИЯ?

НЯКОЙ ОТ ВАС ВИЖДАЛ ЛИ Е С ОЧИТЕ СИ ВИРУСА НА ГРИПА ЗА КОЙТО СЕ ТВЪРДИ ОТ ЛЕКАРИТЕ, ЧЕ УЖ СЪЩЕСТВУВА?

То и на covid-19 няма снимка под микроскоп, само някакви компютърни картинки.

А ТОЙ ЗАЩО КАЗВА: ЩЕ МРЕТЕ, А НЕ: ЩЕ МРЕМЕ?! ТОЙ БЕЗСМЪРТЕН ЛИ Е ИЛИ ПЪК МУ Е ОБЕЩАНО НЕЩО И ОТ КОГО?! НАЛИ Е ЛЕКАР, КОНТАКТУВА С ВСЯКАКВИ ХОРА!

Ситуацията е повече от неуправляема и след ,като отговорните не могат да вземат адекватно решение, би трябвало да погледнат онези на които дишаме праха по развитие- Германия, Франция.....Австралия е била под пълна карантина 112 дни и сега няма проблем, но у нас трябва да се преборим за оцеляване на кръчмета и шлякатурници.Незабавно трябва да се затворят всички учебни и др. заведения с масово присъствие на децата- от детските градини нагоре. И накрая да излезе Премиер или Президент или Председател на НС и да ни обясни аргументирано, дали милионните приходи от ПСР тестовете отиват при еди кои си за здраве или при братчедите за други разходи.

Само дето там за които говорите училищата не бяха затворени..... Ималае много болежки на които не са обърнали адекватно внимание.....

Учителите, както и медицинският ни персонал са предимно по-възрастни хора. А това предполага наличието на хронични и предразполагащи към тази зараза здравни състояния, водещи до усложнения и 7% смъртност от тях по полсенди данни. Затова има дилема за политиците дали да се обяви тази година като нулева за някои ученици и студенти, които не могат и специалността им изисква присъствена практика, което не позволява да преминат на виртуално обучение.

Лекари и учители под път и над път. Хиляди се борят за едно работно място, а да не казвам, че с една академия за 3 месеца всеки може да стане лекар или учител. Сервитьори и бармани няма, там си трябва да учиш с години, работата е много изтощаваща.

Пожелавам ти да те лекува такъв лекар или да ти прави операция такъв хирург, излязал преди месец от медицинския университет.

Стига сте всявали паника с недоуточнени данни. Не чувствате ли малко от малко отговорност към хората. Автора на материала, че е лаик се вижда и от твърдението му, че това е четвърти случай на починал лекар, което не е вярно, а пети, като не се споменава учителката от Разград от оня ден.

Мръсен манипулатор си тииии

Са учителите починали от рак? От грип? От стрес? Аааа не ви пука!!!! Е ясно значи.....

Рак не съществува. Ти познаваш ли хора с рак? Ама не от тези платените, говоря за истински.

Болен от рак зараил някого? Може да напишеш бестселър и с парите да си гледаш кефа докато си жив

А ЗАЩО СМЯТАШ, ЧЕ ГРИПЪТ СЪЩЕСТВУВА? И НЕ Е ИЗМИСЛЕН И ТОЙ? ЗА ДА ПЪЛНИ ДЖОБОВЕТЕ НА ЛЕКАРИ И ФАРМАЦЕВТИ. ШОМ КОВИД Е ИЗМИСЛЕН, ЗАЩО ДА НЕ ПРИЕМЕМ, ЧЕ И ГРИПЪТ СЪЩО МОЖЕ ДА Е ИЗМИСЛЕН? НЕЩО НЕСЪЩЕСТВУВАЩО, СЪЗДАДЕНО ОТ ЛЕКАРСКАТА ФАНТАЗИЯ? КОЙ ОТ ВАС Е ВИЖДАЛ С ОЧИТЕ СИ ГРИПНИЯ ВИРУС? КАКВИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ИМА, ЧЕ СЪЩЕСТВУВА?

Учителите се заразяват с рак от децата. Два дена инкубационен период и после чао.

Бацето що го кара леко ?

Та той и така си е свикнал -на хляба мекото, така че и без измислени болести си го кара плодотворно за джоба..

ЗАЩО ВСИЧКИ БАЦЕТА ПО СВЕТА ГО КАРАХА ЛЕКО? И ВСИЧКИ ДАРИТКИ? ЩОТ Е СМЪРТОНОСЕН ЯВНО!

Има и пети починал учител. Защо децата не носят маски в час?! Масово идват болни, кихат, кашлят и заразяват съученици и учители. каква е тази престъпна безотговорност? Това ли е начина, да умират учители и да затваряме училища, вместо децата да са с маски, а класовете да са по 15, не 30 ученици?!

Родителите бяха против още на 15 септември, протестираха и надигнаха страхотен вой, че карали децата да носят маски.

Сега чакаме изявленията на Ердоган и Главното Мюфтийство в България,да видим,какво ще кажжат по въпросда!? Подкрепят ли тероризма? Това ли е техния Мохамед = убийства и рязане на глави?!? Ислям = Сатанизъм! Нарушаване на Божите заповеди,това ли е исляма?!?

Това какво общо има с темата?

КОВИД-ът не е просто обикновен грип, а инфекциозна болест, водеща до ВАСКУЛИТИ! И затова основно води до тромбоцити и съответните последствия, ако не се лекува НАВРЕМЕ и компетентно при уязвими хора, т.е. с предразполагащи състояния - висок холестерол, затлъствяне, сърдечно-съдови нарушения и т.н.

Един специалит от дивана....ае бегай у лево бе дебил

АЗ ПЪК ЧЕТОХ ДНЕС ДРУГО! ТОВА НЕ Е ВИРУС, А БАКТЕРИЯ! И СЕ ЛЕКУВА КАТО БАКТЕРИАЛНА ИНФЕКЦИЯ! Т.Е. С АСПИРИН ВЕДНАГА, СЛЕД ПЪРВИТЕ СИМПТОМИ, ТОЧНО КАКТО ВИ КАЗА И МАНГЪРОВ! НО ТАЗИ СТАТИЯ НЕ Е ОТ НЕГО! СЛЕД 3.11.2020 Г. ЩЕ РАЗБЕРЕМ ИСТИНАТА! ДАЙ БОЖЕ!

Е-ми, продължавайте да експериментирате с природата, живота и себе си. Всичко хубаво, успех и дано някой учен да се сети да направи мета-анализ на идеята за научния експеримент като такъв.По възможност ученият да не е атеист. И по възможност да е умен.

а защо да не е атеист?

Е-ми, защото атеистът е пар екселанс заклет експериментатор.

Сигурно, защото трябва да е вЕрващ в конспирации според предложението, че КОВИД-ът е научен експеримент на някой зловещ световен "елит":)

Колко учители заболяха тежко преди 15-ти септвмври?

Този доктор не знае ли, че няма вирус, бееее! Ако не знае, да пита Мангъра, а не да се излага така! Беееее!

Ти- бее си и това е! Марш в кошарата, че има едни свободни хора без маски .....бахти и олигофрена

И аз съм свободен, бееее! Вярвам в Мангъра, не вярвам в ковида! И маската ми пречи да паса. Бееееее!

Някой знае ли къде се събират капачките за лечението на премиера,на министрите и депутатите?

Преподавателката не е имала респираторни проблеми, била контактна, но смъртта й настъпила внезапно - заглавието ли е вярно и ли болестите, които са изредени в статията ?!? А дали докторите са я лекували от нещо или просто са писали Ковид и точка ?!?

Медицинският фашизъм в действие!

"Имаше наднормено тегло, диабет, хипертония, придружаващи заболявания, които усложниха клиничната картина." Извинете, ама на 49 г ...

Само където 70% от българите са с наднормено тегло, т.е. са развили и диабет и хипертония. Айде със здраве. Всичко над 12% мазнини по тялото е наднормено тегло.

И за това сега ще затворят спортните зали,че процентът да се умножи. Яко да се мре.

Отварят вратата и бегат...нема лечение така. Кой е луд да се вре в заразата!

Как да не умреш от стрес от всичката тази паника и постоянно ОБЛЪЧВАНЕ! Вредни сте, бе уроди!

Ти също не си безсмъртен. Можеш да пострадаш от вируса, както учителката. Интересно тогава каква песен ще запееш?

Е га пукнеш, вампир гнусен!

ДА ТИ КАЖА ЛИ? ТИ СЪЩО НЕ СИ БЕЗСМЪРТЕН! ТРОЛЕНЕТО НЕ ПРЕДПАЗВА!

Спазвай мерките, не манипулирай хората и няма да се стресираш, олигофрен

Това са експерименти тип доктор Менгеле. Знам, че учителите за нищо ги нямате, но тези деца сеприбират вкъщи и заразяват родителите те си, баби дядовци ... и за какво това. за няклко седмици училище. Не. От Декември до април занятия няма да има.

Помните ли оня доктор дето му викахте Годжи? А помните ли какво каза в прословутото интервю с таксиметровата шофьорка?

Всичко останало споменато може да я е убило. Повечето броени починали са със сърдечни проблеми. Предната година от почиващите броят 64.4% от такива с болести на кръвоносната система. Ето за вчера какво дават: Починалите лица, при които е бил потвърден новият коронавирус, са 1197. Новите случаи от последните 24 часа са 36. Починали са: жена на 87 г. с астма; жена на 83 г. с диабет, сърдечно и хронично неврологично заболяване; жена на 52 г. със сърдечно заболяване; жена на 71 г. със сърдечно заболяване; жена на 74 г. със сърдечно заболяване; мъж на 81 г. със сърдечно заболяване; жена на 78 г. с астма; жена на 73 г. с диабет, сърдечно и хронично неврологично заболяване; мъж на 66 г. със сърдечно заболяване и диабет; мъж на 74 г. със сърдечно и хронично неврологично заболяване; мъж на 74 г. със сърдечно заболяване; жена на 70 г. с хронично белодробно и сърдечно заболяване; мъж на 65 г., за когото към момента няма информация за придружаващи заболявания; мъж на 78 г. със сърдечно заболяване; жена на 81 г. със сърдечно заболяване; мъж на 74 г. със сърдечно заболяване; мъж на 43 г., за когото към момента няма информация за придружаващи заболявания; жена на 51 г., за която в системата все още не са въведени придружаващи заболявания; мъж на 86 г. с хронично белодробно заболяване; жена на 68 г. с онкологично и сърдечно заболяване; мъж на 60 г., за когото в системата все още не са въведени придружаващи заболявания; мъж на 65 г. със сърдечно заболяване; мъж на 64 г. със сърдечно заболяване и диабет; жена на 75 г. със сърдечно заболяване; жена на 64 г. с онкологично заболяване; жена на 68 г. със сърдечно и хронично белодробно заболяване; мъж на 50 г., за когото в системата все още не са въведени придружаващи заболявания; жена на 74 г. със сърдечно заболяване; мъж на 41 г., за когото към момента няма информация за придружаващи заболявания; жена на 61 г. със сърдечно заболяване; жена на 56 г. с диабет и хронично хематологично заболяване; мъж на 69 г. с диабет и сърдечно заболяване; жена на 70 г. с диабет и сърдечно заболяване; мъж на 69 г. със сърдечно заболяване и диабет; жена на 87 г. със сърдечно заболяване мъж на 79 г., за когото към момента няма информация за придружаващи заболявания. 24 от 36 са със сърдечно заболяване. За предната година броят умрели: Клас IX. Болести на органите на кръвообращението (I00-I99) 69 632 Сега виждаш ли, от това не се умирало, а от ковида. Обърнете внимание на "при които е бил потвърден новият коронавирус". Дори на портала им не ги водят починали ОТ коронавируса. Това което са написали включва и вече водени за излекувани с последни отрицателни тестове. Е то имаше случай тамън да отпишат една от болница и на следващият ден да почине - примерно от стреса. Дори нея не трябва да броят.

И тия хорица защо да не живеят още 10 години?

Глупости, сърдечни заболявания не съществуват. Аз не познавам човек имащ сърдечни заболявания. Ти познаваш ли?

Сърдечно заболяване броят например инфаркт. Запушват ти се кръвоносни съдове в сърцето и ти правят операция да ги отпушат. Като при давания преди "100 манекенки". Оплакваха се в началото от русенска болница, че понеже заради ковида, ходели късно на прегледи и паднала бройката, имало бум на инфаркти и инсулти. Например Бойко дето имал ковида, какъвто е пълен и с проблеми с кръвното, е примерно 100 пъти по вероятно да получи инфаркт или друг такъв проблем, от да умре от ковида.

Ако някой загине в ПТП катастрофа и има сърдечно заболяване каква ще е причината за смъртта? Сърдечното заболяване или ПТП-то? И тогава какви ПРЕВАНТИВНИ мерки трябва да взима обществото? Само срещу сърдечните заболявания, но не и срещу ПТП-тата ли:)))

Тези от НОЩ се изцепват като теб. Че без ковида нямало да умрат. Това е равносилно на, че от друго не се умира. Което е равносилно на, че сме били безсмъртни. Предната година умират 108083 човека, от безсмъртните според НОЩ и теб! Между другото в Англия е имало май твоят пример и са броели за починал от ковида, загинал при ПТП, излекуван преди няколко месеца от ковида.

Имаше няколко шофьори на автобуси, умрели от инфаркт по време на шофиране. Успяха да спрат с последни сили. Обаче доста шофьори на леки коли по неустановена причина са катастрофирали при идеални условия. Някои от тях вероятно са получили сърдечен удар, защото колите са били технически изправни. ЧЕ АНДЖЕК, ТОЧНО ВРЪЗКАТА СЪРДЕЧНО ЗАБОЛЯВАНЕ-КАТАСТРОФА Е ПОВЕЧЕ ОТ ПРЯКА. ТЪПАНАР!

Има си медицински доказателства каква е причината за смъртта. И това е отговорността на патоанатомите! Не е въпрос на субективна оценка от дилетанти като тук възразяващите и ползващи обидни квалификации, които издават само невежеството и комплексите им.

Не се правят аутопсии, че да се направи оценка от какво е умрял. Не че и преди е било точно, но сега откровено лъжат. Част от тези хора ще си умрат чисто статистически. Предната година умира 1 на 64.3 човека в България.

Стига! Защо не виждате очевадното - COVID създава условията за да се проявят другите болести. И от автомобилна катастрофа не се умира, а от травмите от нея. Да, тези които нямат болести са в относителна безопасност. Затова трябва да се взимат мерки, за да се предпазят тези с болестите. Или те не са хора и може да ги отпишем!

Е той мъжът на 41 години от списъка ти, без придружаващи заболявания, ТОЙ МНОГО ДЪРТ! Нъл тъй? Всички 40-годишни трябва да мрат!

Ще ти дам пример. Имахме щангист Величко Чолаков. Почива на 35 от инфаркт. 2 години и месеци по-рано носи ковчега на друга наш щангист Милен Добрев, починал пак на 35 години и пак от инфаркт. Където горните питат за сърдечни заболявания, като с милонера 100 манекенки, дето му правили операция на сърцето, да му отпушват кръвоносни съдове. Също преди имал ковида. Бих се ловял на бас, че и него са го броили за починал от ковида!

НЯКОЙ Е ГОЛЯМ БОКЛУК.

Истината боли и не може да се приеме, като си станал вярващ фанатик.

Чудесно четиво за ковидиотите, да гледат каква е реалността, а да не слушат простотиите на НОЩ! Същата работа щеше да свърши и сезонния грип, даже може би вече я върши!

АКО ПРИЧИНАТА БЕШЕ ВИРУСЪТ, НЯМАШЕ ЛИ ДА РАЗВИЕ РЕСПИРАТОРЕН , ДИХАТЕЛЕН ИЛИ ПРОБЛЕМ НА КРЪВОНОСНИТЕ СЪДОВЕ?! ПЛЕВМОНИЯ, БРОНХИТ, ЕНФИЗЕМ И ПРОЧИЕ? НАЛИ ОСНОВНОТО УСЛОЖНЕНИЕ Е ПЛЕВМОНИЯТА?

ВСЯКА година вследствие усложнения от ВСЕКИ грип умират хора. Нищо по-различно от сега.

Но има ваксини, както и ефикасни лекаства. Освен това грипът е сезонен.

Предната година умират 108083 човека. Прави 1 починал на 64.3 човека. Сред които съвсем естествено има доктори и учители. И предната година средно всеки ден е умирал над 1 доктор.

Вярно е, само дето примерно в САЩ от грип без мерки умират 50000 души на година, от ковид с мерки за 8 месеца 300000. Има известна разлика, а?

И кво да си я караме все така ли бе, дебил?

А ЗАЩО СМЯТАШ, ЧЕ ГРИПЪТ СЪЩЕСТВУВА? И НЕ Е ИЗМИСЛЕН И ТОЙ? ЗА ДА ПЪЛНИ ДЖОБОВЕТЕ НА ЛЕКАРИ И ФАРМАЦЕВТИ. ШОМ КОВИД Е ИЗМИСЛЕН, ЗАЩО ДА НЕ ПРИЕМЕМ, ЧЕ И ГРИПЪТ СЪЩО МОЖЕ ДА Е ИЗМИСЛЕН? НЕЩО НЕСЪЩЕСТВУВАЩО, СЪЗДАДЕНО ОТ ЛЕКАРСКАТА ФАНТАЗИЯ?

Той вируса гори само сухите съчки, нали така? Спокойно, животе си тече, важното е да има пълни кръчми и стадиони! Е, ако и на вас се случи, тъй-както се имате за здрави, в смъртния ви акт ще изпишат тежка патология и няколко съпътстващи заболявания - хемороиди, пърхот, разширени вени... Като пукнете няма да разваляте стъкмистиката я....

спрете да правите сензация от смъртта на хората. По презумция пишете откровени лъжи.

Що бе, жената да не е жива и здрава, и да се крие някъде за 1500лв? Ти си този, който пише лъжи, боклук

ГЕРБ е символ на смърт!

А министърът КОГА (ще почива)?

Не го ли чу сутринта, мъртвите учители са просто статистика, положението не е било толкова лошо!

И тук ли ще плюете сега боклуци мръсни срещу мерките? Няма ли вирус? Настинка ли е? Надявам се всички, които разпространяват лъжи за собствена изгода да бъдат привлечени под отговорност още на този свят преди Господ да им представи сметката на оня

си върви с пълна сила!

Нямаш ли срама бе???

Ми да. Жената си е жива и здрава ама Бойко я е пратил на малдивите за да може да я пише жертва нали? Малоумнико, жената е мъртва. Каква психоза? Кретен.

мчи то тоя деня още още над 200 са си "отишли"

Ами заравяй глава в пясъка и не пускай компютър, телевизор, радио. Може да си сложиш и тапи в ушите, да не би случайно да чуеш нещо.