4828 са новите случаи на COVID-19 у нас, над 1200 излекувани

За последното денонощие са регистрирани нови 131 смъртни случая

Обратно в новината

Коментари - 4828 са новите случаи на COVID-19 у нас, над 1200 излекувани | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

131 умрели? Много е. Странно защо не затварят държавата при такива числа.

Мангьрията и безхаберието водят до това!!! За мангьровците не ми е жал, но за невинните, които са пострадали заради тях ми е много мьчно! Жалко!

С ГРОБ и ББ напред към нови рекорди

в Турция умрелите са 89 и взеха много строги мерки а са 80 милиона резани

стана страшно, но жалкото е че вече свикваме

Странно нещо е ковидиота - всеки друг му е виновен, но не и управляващите, дето държат и хляба и ножа.

И с идеолога Мангьров! Сега сме по неговата стратегия! Гоним невъзможния без ваксина стаден имунитет! При това ваксините вече са готови!

Хаирлия да е! Светът става по-умен!

Тези хора нямат тест Вируса дори може още да е в тях И дори могат да умрат от усложнения в следващите месеци И няма да ги пишат жертви на ковид

Затвориха я пролетта при 50 болни, и имаше ефект. В момента работата е изтървана и мерките трябва да са други. Ганювския манталитет и правила при извънредно положение никак не се връзват!

А сега вече Бойко ви стана виновен, така ли? Шшт и никакво реване! Вас короната не ви мори, мрете от кухото в кратуните.

Иде студентския празник те сега ще ОТВАРЯТ :))))))

Fluvoxamine, продаван под марката Luvox, наред с други, е антидепресант от селективния клас инхибитори на обратното поемане на серотонин, който се използва главно за лечение на обсесивно-компулсивно разстройство. Използва се също за лечение на депресия и тревожни разстройства, като паническо разстройство, социално тревожно разстройство и посттравматично стресово разстройство.

Баш управляващия сьщо е виден последовател на Мангьров! Безхаберието идва от там!!!!

Противоречиш си май

ББ и Мутафчийски ви казаха че така ще стане ако не спазвате мерките, но вие сте по умни от целия свят. Сега си епм...

Не гледам числото на заболелите, гледам смъртността, а тя е висока и пълзи нагоре. Тревожно е. Медиците, там където все още ги има не се справят добре.

Очевидно е, че в България се прави геноцид по примера на Бразилия и Беларус. Държавата жертва живота на хората, за да остане правителството на власт. Оправданието, че ще запази по този начин икономиката, е абсолютно невярно! Икономика се прави с голям брой живи и здрави хора. Всички сектори в момента са в застой поради липса на поръчки или персонал.

4828 са новите случаи на COVID-19 .Вчера наблюдавах как усилено се почистват улиците от листната маса в община Изгрев от тротоарите,за да не се лъзнете на някое листо братята роми избиратели с бензинови духалки се разхождаха и почистваха улици и тротоари.А пепелта от храчки и изъхнали кучешки лайна се издигаше на 10 метра височина.А миризмата на пикня от почистените уж подлези е толкова задушлива че минава през маските и въпреки всичко и положените усилия все пак има 4828 нови случая,другите се оказаха много издръжливи.

Сега както искат да пуснат децата на училище ще има утрояване на заразените точно за празниците, малоумници! Оставка, скапаняци!

Починалите са страшно много, на фона на заразените и хоспитализирани. Говори за тотален провал на болничната система и спешната помощ. Забележете - провал, а не недофинансиране, нито липса на лекари - ЛИПСА на организация и управленски капацитет, във всички звена. На 9 месец най-накрая, тепърва се реши да има отделна ковид болница, тепърва ще се изгражда (преобразува съществуваща), защото лятото щаба си ми макарите у Гърция, а министъра се звереше в ексели и чакаше бойко да разпиреди следващата “медицинска заповед. Голяма част от жертвите са жертви на системата, не на вируса. Вируса е само повод да попаднат под колелата на тотално забатаченото ни здравеопазване. На всички тролове, дето сън не спят и се молят да бъдат затворени - няма смисъл да се хабите, късно е. А за всички други пожелавам леко изкарване и без усложнения.

Че Бойко Борисов ще вземе 29 Милиарда за борба с коронавируса. НЯКОЙ ДА ГО ПИТА ДАЛИ МАЛКО ПАРИ ЩЕ ДАДЕ НА СЕМЕЙСТВАТА НА УМРЕЛИТЕ 10000 БЪЛГАРИ ИЛИ ЕСИЧКО ЩЕ СКЛАДИРА В ШКАФЧЕТА

Възрастните хора въобще не вярват, че има вирус. Преки наблюдения. Лидерите на БСП, Учиндолския, "триото", Радев и прочие месеци наред ги облъчваха от трибуната на Парламента и от екраните на телевизорите. А възрастните са податливи на внушения. Така както са податливи на телефонните измамници. Починалите ще са много. Това е само началото. И процесът е необратим.

Пролетта като взеха строги мерки беше геноцид, сега като са по либерални и препоръчителни мерките пак е геноцид... Какво точно искате, господин пишман политик с неосъществени мечти?

Не си прав. Ето защо - България е ДДС и акцизна икономика и разчита на потребление. В момента то върви без проблем, като ясен сигнал за това са дефицитите на стоки от първа нвобходимост и лекарствата. Презапасяването, което тече в момента им върши работа. Бизнеса, корпоративния и подоходния данък не са основните пълначи на бюджета.

Пикът ще е след 8ми декември. Към Коледа ще имаме над 10 000 новозаразенини на ден и над 500 починали. Процесът е необратим.

БОЙКО ли ще ги вземе тези пари, бе олигофрен? Нали до оня ден ревахте, че раздавал много пари предизборно, сега пък ги прибирал в шкафчето. Последно?

Парите са за живите а не за унрелите. Рогатия не иска такса за казана.

Процеса е необратим само в напредналите държави като нашата .В комунистически Виетнам вече 92 ден няма заразени

Важно е кръчмите да работят.Те движат икономиката.

Няма ли да има някой общонационален митинг или някое Велико народно въстание? Мая Кофата е ясна. Гони Бойко по магистралите като магистрална проститутка.

Цял свят разбра как се действа само той не затваря нищо. Истински последовател на Хитлер в изтребването.

По ефективност мерките на правителството много приличат на мерките, които взимаха управляващите през далечната 1986 година! Разликата е в информационната среда, но това не променя нещата. И тогава и сега опастноста беше невидима с просто око. Дали е радиация или вирус, все тая! Кой оцелял, оцелял!

Заразените 4828 и загиналите 131 са успех на БСП, Слави Трифонов, Мая Манолова, Корнелия Нинова, Румен Радев , Христо Иванов, Атанас Мънгъров и Отровното трио! Ясно е, че такива като професор Мирчев няма да спрат с лудостите си, както и президентът няма да спре да саботира държавата и народа. Ясно е, че и днес нещата продължават победоносния си ход към масово измиране. И пак по ирония на съдбата за слабоумните българи заради комунистическия им избор. Просто наистина трябва да изпукат хиляди комунисти, за да се види, че носят само смърт и трагедии всички свързани с комунизма. Днес те са основните вирусоносители , защото не спазват никакви защтни мерки, а в същото време провокират останалите към масово заразяване. Един ден президентът и кохортата униющожители трябва да бъде изправени на съд.

Кво ти пречат кръчмите? Нали ти не ходиш там.

В България не се прави геноцид, а се разхождат идиоти, които така и не разбраха, че единствената мярка за предпазване зависи от нас самите. Къде са сега всички философи от Великото Народно Въстание да ни припомнят отново че няма вирус и да ни покажат как се горят маските? Ехоооооо? Не ви чувам!!! Всяка ограничителна мярка беше посегателство над свободата и убийство на бизнеса плюс начин да спрем протестите. Аааа забравих - начинът е слагане на поцинкована кофа на главата стил Мая Манолова. Бъдете здрави и се пазете! Никой не ни е виновен, защото ние НЕ спазваме мерките!

Възрастните хора въобще не вярват, че има вирус. Преки наблюдения. Лидерите на БСП, Учиндолския, "триото", Радев и прочие месеци наред ги облъчваха от трибуната на Парламента и от екраните на телевизорите. А възрастните са податливи на внушения. Така както са податливи на телефонните измамници. Починалите ще са много. Това е само началото. И процесът е необратим. След 8ми декември ще е пикът на епидемията. Над 10 000 заразени и над 500 починали на ден.

И, к'ъв беше ефекта?

Там Лукашенко е забранил думата ковид, но народа сам се пази. От интернет. Тука е обратното. Сами се вкарваме в устата на вълка

Правителството,че е некадърно да се справи е факт.Но,че и опозицията се омота,като пате в кълчища и не излезе с ясна позиция за справяне с епидемията.

Катастрофа щеше да е ако измираше активното население. В случая измират хора в неактивна възраст и трудно може да се говори за катастрофа.

Аз съм тъпа кифла.

В случая измират хора в неактивна възраст и трудно може да се говори за несправяне със ситуацията. Природата се самоочиства от червените безполезни паразити.

Позицията на опозицията беше ясна - няма такъв вирус, питай Радев.

Абе защо само ограничения са ви в главата, ковидиоти. Информация, профилактика и организация - това правят по-успешните от нас. Издирват се огнища и се налагат строги ограничения локално, а не масово. Ние за да не го правим оставихме децата да го занесат до всеки, само и само комплексарите в НОЩ да кажат - “нали ви казахме”, а че не си мръднаха пръста да въведат ред и организират изолация на контактни и своевременно издирване на заразени - нито дума. 9 месеца ежедневни тв реалитита и всички в един тон - народа е виновен. Ми не е. Нито е бил. От самото начало неадекватна е държавата.

Усложненията идват 10-14 дни след заразата. Болниците и сега са пълни, медиците окапват с бързи темпове, Мутрата каза, че имало легла (като че хората вкъщи нямат). не ми се мисли, какво ще е следващата седмица. Вече и за локдаун е късно. До февруари-март стадото ще има имунитет, с цената на труповете на родителите нш. Същевременно Мутрата и Пеевски са поръчали 12 милиона ваксини ?!?!

Мама ви мръсна лъжлива

Както в напреднала Швеция хора над 70г. не бива да бъдат хоспитализирани. На Рогатия му е все тая дали ще прибере дъртия паразит от болницата или от в къщи.

Както в напреднала Швеция хора над 70г. не бива да бъдат хоспитализирани. На Рогатия му е все тая дали ще прибере дъртия паразит от болницата или от в къщи.

А така, да се набляга на положителните новини- много оздравели има. Тия 131 починали са дребна сума, не ли? Ще я преглътнем, заедно със сутрешното кафенце 2 в 1. Оказа се, че вирусите били 2 подвида- един от кафявоок и един от синеок прилеп. Обаче, не се знае кой от двата броди из Европа и затва е малко сураво положението. Щото едиинят бил по.заразен, ама не бил толко смъртоносен. Ама кой-кой е- загадка, науката се е фанала за високото чело и нищо не казва по въпроса- мисли.Па и китайците не признават да са яли повече от един вид, техната мама китайска. Тва е нещо станало зоонотична кръстоска на прилеп с гълъб сигурно и после ни е нападнало.докторите междувременно омаляха, а пациентите- Бог да ги прости. Все едно- носиме сини маски, тичаме по зелени коридори, пиеме жълти чайчета и супички и чакаме розова ваксина. Айде, живи и здрави се събудихме и днеска, тва е добра новина. Дано и утре така.