Коментари - 4390 заразени за последните 24 часа, а починалите са 80 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Очаквам с нетърпения при 7млн българи да имаме 11млн заразени.

Мангъра ще ни излекува. хе-хе

задача за ученици онлайн: пита се след кколко време вирусът ще зарази цялото население на България при тия нарастващи проценти?които го реши ша има шест за срока

България премина Рубикон и вече е в режим на дезинфекция и самоочистване по естествен път. БСП и разните "великите въстания", "протести" и други глупости е, че катализираха процеса и той вече е необратим. За няколко месеца Родината ще се изчисти от червените мърши по естествен път, без насилие. Смърт на комунизма.

Малко като изборите в сащ, където е гласувало 170% от населението. Там сега ще докажат, че има манипулации, ами тук...

Глупака Борисов кога ще подаде оставка ?! Поредният му провал е повече от очевиден !! ОСТАВКА !!!

Комунягите интензивно се самозатриват. Къде е проблемът? Тази безполезна сган никому не е нужна. Животът на комунизта няма никаква нетна стойност.

пихте ли ракия вчера и днес преди работа. Вирусите мрат на мига. Наздрави!

Хубаво е на 21 да има общонационален митинг. Паразитите ще се изпозаразят интензивно и броят на смътъните случаи ще надхвърли трайно 300 на ден.

Яко ще се мре! Защото сте прости... Вирусът има по-висок IQ от хората (тези с минусите към коментара ми).

звучи като дървено желязо

а сините мърши с имунитет ли са? казвайте да взимаме партийна книжка ако требе

Някои ще се заразят повече от един път.

63 новозаразени на 100к човека. Абсолютен рекорд за Европа. Мерки разбира се няма. Напролет при 10 човека затвориха държават и разказаха играта на икономиката, сега броени дни преди ваксината мутрите са оставили всичко на самотек. И катастрофата е неизбежна. Но когато управляват безпросветни тикви и лакоми прасета, това е съвсем очаквано.

Ако сложим 10 000 на ден (средно) ...около година и половина излиза за 100%, криво-ляво. Само че за хърд имюнити трябваха май 60-70% т.е. ибало си майката. Отговор на задачата: Ше се мре.

от грип се заразяваме повече от един път.

Благодарение на скъсаняците по улици и площади!

България е във фаза естествен подбор. Благодарение на БСП и протестърите напролет Родината най-сетне ще е държава без червени паразити. И този процес вече е необратим. Сега ми пишете минуси и ме спвайте колкото искате. Такава в актуалната ситуация.

С такива методи на тестове/статистика, може и някои да умрат. Повече от един път.

Хаповете рано сутрин на гладно!

Накрая вички некадърници и лакеи от Нощници и Щабове, кацнаха на Мангъровия.

Всеки ден броя на хоспитализираните и на критичните расте.

Никой няма да затваря нищо. Цяла пролет БСП ревахте, че се нарушават конституционните ви права. Сега ще ви се даде възможност да се самозатриете.

ами като останете само демокрадците ще се самоизкрадете и избиете,сега крадете червената зган

Цяла пролет БСП ревахте, че се нарушават конституционните ви права. Сега ще ви се даде възможност да се самозатриете.

Цяла пролет БСП ревахте, че се нарушават конституционните ви права. Сега ще ви се даде възможност да се самозатриете.

Това не е чума. Просто отново сме неподготвени, както обикновено. Проспаха крадците времето за подготовка. Гледай колко са починали миналата година и тази година по същото време и ще видиш, че нищо кой знае какво не се случва. Бог да ги прости хората.

Пишете и как броят оздравелите, защото тези "рекорден брой оздравели" продължаваме да сме с пневмонии и да пием антибиотици, но ни броят "оздравели", защото са минали 14 дни от теста.

Имам 3 ма познати в болница Единия в интензивно. Защо не отидеш да им кажеш здрасти? Да се убедиш, че такава билест няма? Тъп народ - слаба държава.

Добре се движат нещата стадния е близо за починалите малко криво но те да необходимите жертви за да имаме Стаден имунитет беееееееееее

Положението е изпуснато, затваряй всичко без производство за да се минимизират щетите.

Такаааа-В Цялата стъкмистика се губят точно 51540,човека....Къде са при смъртни не са,при карантинирани не са ,но и при ИЗЛЕКУВАНИ...Вероятно от щабът не са....Къде са???Иначе по старому-заразеите много ,Ние всички сме здрави и само някои ОБЩЕСТВЕНО ЗНАЧИМО ЛИЦЕ,се разболява ,а някой от тях по няколко пъти.....За днес са нагласили-Вирусоносители 39,663%,починали 2,22% и оздравели....30,946%....Кога ще отговорят за липсващите 51540...човека?Като ги прибавя резонно към -Оздравели,или излекувани според бг-власт имащи се получава 92,77%на оздравелите,което за мен е вярно!ПРиятен ден на всички!НА крадльовците в бели престилки,както и на крадците във власта да кажа....ЩЕ дойде ВИдов ден....За параноиците...Вече има ваксина-Немска е.....

Той не е китаец да чака 28 дни Трябват му предизборни червени точки

Мангъров - премиер. Вижте в какво интелигентно семейство живее, какви дечица е възпитал. Това показва, че е оправен човек, защо да не оправи и държавата, а не да я забатачва, както Бриджит Бардо. Не разбрахте ли, че К-19 ще премине през всички ни. Този вирус бави , но не забравя. Не ви ли каза същото и Мангъров, ама не слушате професионалистите. Ама щели да се задръстят болниците бла бла... Ако чакате в болниците да ви излекуват от неизлечимото, това показва колко наивен народ и колко мъка има на този свят.

Бащата на цвета караянчева влиза ли в сметките ти за безполезна сган?

Гледай да не те пипне стакмистиката.

Точно в десятката! Вече и аз си мисля, че наистина им е таман на тъпите комунисти да изпукат, защото са пълни идиоти.

Сега сме 4000 Сметката си я сметнете сами По Коледа ще валят трупове от всички страни

В това състояние сме от училищата. Да забеляза, че ръстът се вдигна от септември, ама си циклиш. Боко не ги затваря, за да няма недоволни.

Добре, улиците са празни, заведенията също. Много ученици са онлайн. Защо се покачваме тогава? Ако статистиката е вярна, от тези мерки няма смисъл, защото и вкъщи ще те хване от въздуха явно.

КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ПОЧИНАЛИ ИМА ТОЛКОВА ПО БОГАТ СТАВАМ УСВОЯВАМ ЕВРОСРЕДСТВА СТРОЯ ВИЛА И СИ КУПИХ НОВА КОЛА

да ти го начукам

Деца Тия три неща;)

Ти или си ненормален (по-вероятно), или все още живееш в земянката на дядо ти. Олигофрен, разходи се около болниците в София и виж "стъкмистиката". И се моли да подмине теб и близките ти. Дебил...

Не съм страхлив ама като гледам какво се случва в болниците почвам да се моля на Господ да не стигам до там.

Всяко нещо с времето си ! Декември месец ! Това което се случва в момента е резултат от октомври !

Ще дойде братле, Видов ден,,, При всеки ще дойде! Жалко, че няма да чуя тогава, как смяташ проценти и какво ще казваш!

нищо лошо не се случва в болниците всичко си е както всяка година с тази разлика че сега ги съобщават починалите

Мдам,ако не беше тоа вирусъ,фсички щехме да живеим вечну!

asen

В моята работа имаме към 10 човека които не са на работа защото са болни, но нито един не е в болница и си се лекуват сами вкъщи. Разликата е че ако беше миналата година всички щяха да си изкарат вируса на крак и да са си на работа, а сега са се наплашили от измисления вирус и си седят вкъщи. Самият вирус е толкова страшен че можеж да си се излекуваш сам вкъщи.