42% от пълнолетните българи не биха променили отношението си към приятел, ако разберат, че е ЛГБТИ

Скептичните нагласи се променят, главно заради личното преживяване и досега на хората с темата, показва резултатите от изследването

Обратно в новината

Коментари - 42% от пълнолетните българи не биха променили отношението си към приятел, ако разберат, че е ЛГБТИ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Точно отстрани стои заглавието как поредният "нормален" хетеросексуален с "традиционни" ценности е нарязал с макетно ножче 18-годишно момиче като изкормена риба от ревност, ама на ганю проблемът му е "парадиране" (каквото и да значи това в ганювата глава) и кой с кого предпочита да си ляга. А, и възпитанието на собствените му деца, след като ги е страх как могат да им "променят ценностите". Очевидно ганю си знае колко го бива като родител и че децата му са лабилни на всякакви външни влияния.

Много по - интересно ми е останалите 58% какво ще направят!

42% от пълнолетните българи явно са наивни глупаци. Ако сами разберат, че приятелят им е от дъгоцветните, това означав само едно - че приятелят им е крил от тях и не им се е доверил. Сами са разбрали, нали? Няма да си промениш отношението, ако такова се крие нарочно? Човек неизбежно се запитва, какво още се крие и премълчава. Както казах, наивни глупаци. Раано или късно "приятелят" им, ще ги излъже за нещо и това няма да им хареса. Както казаха, наивни глупаци.

Нивото на масата коментиращи е потресаващо.

Не бих си променил отношението ако някой е, но бих го променил ако ходи по прайдове да парадира или ако очаква специално отношение

първо въпросът е подвеждащ,, нали е ясно че ако разбереш, няма да обясняваш на децата си какъв е и да си играят с него.. 90 пр ще вземат някакви мерки, което си е промяна на отношението, пак лъжливи статистики. стига ни за занимавахтес глупости

Тъй като масата от коментари е доста крайна, ще си позволя да се изкажа по няколко въпроса. -Сексуалната ориентация не е избор. Ако детето ви се окаже лгбт+, то вашите негодувания няма да го направят по-хетеро. -Случаите на педофилия от лгбт+ обществото са в десетки пъти по-редки, отколкото хетеро случаите. -Никой не иска да се “навира в лицето” на околните. Прайдът и коментирането на темата са с цел борба за равни права и отбелязване на дългия път, който е изминат. Част от правата, за които се борим: 1. Граждански брак 2. Осиновяване на дете 3. Издаване на документи за дете, осиновено в друга държава 4. Майчинство/бащинство по избор на семейството 5. Посещение на партньора в болница при сериозно състояние, както и даряване на органи 6. Наследство (всичко отива при роднините, а дори да направиш завещание, трябва да водиш съдебни дела на твои разноски) 7. Дете, останало с един родител, който не е по документ, остава сирак (или бива приписано на други родните) 8. Без шанс за данъчно облегчение, а също така доходите на партньора на се взимат предвид при ипотечен кредит И не на последно място - спокойствие. Разберете ме правилно, не може да се говори за това колко показно е лгбт+ обществото, а на всеки ъгъл да гледам хетеро тийнейджъри и възрастни хора да се целуват, натискат и да си бъркат под дрехите, а мен да ме замерят с камъни заради това, че вървя по улицата с човек от същия пол (дори без физически допир). Не считам себе си за нещо повече от другите, но ако защитавате своята представа за “свята” България, се огледайте и запитайте - наистина ли най-големия ни проблем са хора, които просто искат да се обичат и да имат същите законови права, които имат останалите?

Аз лично на първия ви парад хвърлих 2 бомби с миниум и бронз по вас. Нормално е да се натискат хетеро тийнейджъри, защото в природата двата противоположни пола съществуват за да се възпроизвеждат и ти самия, колкото и да си изрод си плод на хетеро съвкупление. Не е нормално да осиновявате деца, защото не давате правилен пример на подрастващите и ангажирате крехкото детско съзнание с вашето извратено, гнусно минало. Глас ви се дава сега, защото има финансиране. А когато нямаше медиен натиск си бяхте обикновени психично болни. Малкото фалшива толерантност, дето виждате сега, ще се изпари не след дълго. Защото на тази почва тия идеи никога не са виреели и няма и да виреят. Вие сте психично болна утайка и мястото ви е далече от хорските очи и далече от здравите семейни ценности.

1. Халал да ви е! Нормалните хора вече не се женят. Дерзайте! 2. Не става! Всяко дете си има двама биологични родители, и тяхно право и задължение е да си го гледат! Излъжете някой лесбос да ви роди и си гледайте вашето дете с него. 3. Ходете си в другата държава - няма защо да пъълните главите на нашите деца със сбърканящината си. 4. Глупости! 5. На това пък кой ви пречи? 6. Сори! Биологията са я измилили Господ и/или Природата (според вярванията ти), не някакво болно движение на 20 години.. 7. Много деца остават с един родител и без да са сираци... 8. За доходите ще се разберете с партньора си 9. Че кой ви го отнема?! Или понеже западните ви кресливи приятелчета с паричките "го нямат", са ви убедили и вас, че нямате?

Това, че някой налива грешни пари във вашата "кауза" ви е накралода се самозабравите, и си мислите, че сте велики и сте някакъв фактор! Опичайте си акъла и си свисайте сърмите, че ще ядете кучешка тояга! Каквито и деца да осиновявате, вашите сбъркани гени няма да намерят продължение в човешката еволюция!!! Най-много да им объркате съзнанията, та и те да свършат като вас - без продължение!

Гейтащина = смърт! Сега или по-късно, по един или по друг начин, така или иначе... И каквито и фалшиви самозаблуди да си създавате, че това не е така, то всъщност Е. И не е нужно цялото общество да плаща за самозаблудите и илюзиите ви! Че и "комфорт" да ви създава...

Ще дойде време да им се спре кранчето с парите и тогава ще си бъдат едни обикновени, скъсани загубеняци с цветни коси. Либералите набиват пари във временни явления, малко още ще квичат.

ㅤ

Никой в парламента и в МС не ми е приятел, а аз съм от останалите 58%!

Извратените хора, на които само ебане им е в главата са за лечение, не за толериране. Аз лично мразя еднакво и педалите и курвите, защото е техен избор да са такива, вместо да се лекуват и да бъдат нормални хора. Плюс всичко това- педофилията и педерастията вървят ръка за ръка от древни времена. Просто е математически, финансово изгодно да лансирате тази пасмина.

Пак лъжете

42% не биха си променили отношението докато нямат такъв приятел, след това ще останат 2%

Взели сте хубав лев за да в държите токова време тая новина на първа страница, със здраве да си ги харчите. Синовете ви зетове да ви доведат, тогава да се сетите за хубавите заплати, измет ненаяла се. Иначе да знаете- мразиме ги, защото посягат на най-святото, а именно децата. Ако не бяха изроди, нямаше да имат нужда да облъчват детски мозъци. Нямам приятели педали и педофили и никога няма да имам.

Явно само в коментарите не ги харесваме, на живо ги обожаваме .. :D

Само да не стане задължително....ще изкарам пушките.

Вервам на проучвания който съм си платил сам!!!! Чърчил

Не си спомням през живота си в деня на християнското семейство да е имало шествие по тоя повод. Не разбирам защо трябва да се бие тъпана с парад за хората с различна сексуална ориентация. Това си е личен избор и е интимна час от живота на всеки.

всичко е ок ама само едно искам да попитам. Какво е ЛГБТИ ?

Точно така, приятел! Само че ми навират в лицето хора, които НЕ ИСКАМ за приятели!

Който мъж няма жена е педераст, а педерастите трябва да се овикват, псуват, обиждат и бият. Щото са педерасти

глупендер. има мтого женени педераси с деца..това няма нищо общо.лл

Не бих променил отношението към приятел дори да каже че е канибал.

Това вече е прекалено насаждане на мнение за откровено болни хора

кво те бърка кой е педал и кой не е .. всеки има право да си живее своя живот без да пречи на другите... Проблема е когато почнете да нормализирате педерастията и да я бутата в главите на децата е това вече е прекалено...

Докато се държаха адекватно всичките ЛГБТКЮ+. Спомням си, че се лигавеха в Спартакус но спазвха някакво приличие. От както стана "модерно" и "политкоректно" съм крайно нетолерантен. Няма как девиацията на под 5 процента от населението на Планетата да ми я налагат като демократична норма. Вече имам нов детектор за женките. Ако я харесам визуално и не искам да избягам след нормален разговор но прояви желание за толерастия, директно я сиктирдисвам. Всъщност голяма част от тези, които попадат в категорията също ненавиждат тази публичност и олигофрения. В момента, в който сексуалната ориентация или избор на индвида се превърнат в знаме или форма на гордост, нещата не са усвет. Предпочитам да оценявам хората по професионалните и човешките им качества, но наличието на арогантност и очакване за приемственост на абсурдните идеи зад Истанбулската конвенция ме карат да реагирам грубо и безцеремонно. И мисля, че голямата част от хората са така. Феминизма обаче е истинската чума, която вилнее. Ужасяващо е да види човек падението на жените и самозабравянето им, което ги прави нещастни жертви на една системна атака към семейните ценности и преки участници в депопулацията на света.

Нямам нищо против НПО ЛГБТ , да си гей е личен избор поради липса на жени . Но , не искам да идват в Училищата и да учат малки момчета , че ако те изпръцат в дупето е много яко .

Ква липса на жени ве ти добре ли си? Не само че са повече, ами и ще те надживеят. Педух.

Не биха променили мнението си. Педала си остава педал.

Застъпниците на тези престъпления да не се крият зад разни фондации, а да излязат с имената си! Един ден да е ясно кой отива на съд и за какви престъпления! Особено като се види, че са го вършили с користни цели и са финансирани с бая парички отвън!

Държавата да събира фонд за осакатените от тази идеология, за съсипаните съдби и здраве, за лишените от майчинство… не може да се пропагандират без гаранция тези престъпни манипулации!

Тая "анкета" сред лгбт - общността ли е проведена?

Слушайте посолството! И по-ниско се покланяйте. Каквото ви кажат, това ще правите. Някой може ли да обясни какво всъщност са "ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ЦЕННОСТИ"?

Да спрат да се държат предизвикателно и да навират под носа ми сексуалните си предпочитания! И стоп на пропагандата сред деца, че е все едно какво ще избереш да си?! Не е все едно и това не трябва да се пропагандира! Това е зловеща идеология, античовешка и цели да осакати цяло поколение! Ще има съд един ден за тези престъпления и ще има хиляди осакатени и подведени!

Ли. протестират?

Sm3hurk0

Лесбийки :)))) Гей-ове :))) Бисексуални :)))) Травестити :))))) И-то - не знам к'во е и не ме интересува - може би - Извратеняци :)))) Аз съм виновен, че някои от изброените са останали неориентирани :))))

какво значи да бъдеш ЛГБТИ или да си ЛГБТИ? А какво би си помислил приятел ако разбере, че се смятате за Батман или Супермен? Ще ме попитате кои са Батман и Супермен нали според мен са ЛГБТИ, а според вас?

изтървал съм тук там по някоя запетая, но надавам се хващате смисъла.

Отвори си прозореца... приАтелЕ!!!

Само да попитам. "И" от изрод ли идва?

Не обиждай изродите, те са естествени.

Няма как да не е по-различно отношението към тези хора, най-малкото ще има резерви към тях, а може да бъде и отвращение, в зависимост от тяхното поведение. Но не става въпрос за някаква дискриминация. Основното е това да не се рекламира, да не се използва като начин за потискане на мнозинството.

Ми не, точно 4.2% са. Толкова е и подкрепата за Посолството. Останалите чакат освобождаване с хляб и сол

Такава силна еврйо Американска пропаганда никога не е имало

Симпатизирам на Възраждане и ше кажа на високомерните жълтопаветници, че интелектуалното, естетическото и морално равнище на организацията на Костадин във Варна е класи над тези вулгарни и неграмотни коментари олбюват или осмиват възрожденци. А и анкетите на иначе лъжещите социолози установяват най-висок образователен ценз тъкмо на подкрепящите Възраждане- Тъкмо затова сме против глобализма и неолиберализма, който е основата на извращенията в ЛГБТ-общността.

ОПЛЮВАТ

И аз симпатизирам на онова момченце от Вгъзраждане, което протестираше срещу един филм. Неговите филмчета с чичковци са по-хубави! Верно че иска по 20 долара, ама...

Не мога да си обясня идиотското поведение на някои от редакторите. Войната на територията на Украйна в никакъв случай не бива да влияят на спортните състезание. Що направо не вземат и отсега да дадат медали на всеички украински спортисти, ей така, по подразбиране? За статията: Първо - грешат името. Но олимпийски, световен и европейски шампион - легенда в сабята. Олга Генадиевна Харлан. После - Харлан се държа унизително със съперничката си - насочи оръжието си към нея след края на мача. Това е недопустимото в случая. Рускинята беше абсолютно права да протестира - никой няма право да я унижава на подиума. И накрая - въпреки това МОК натисна федерацията да отмени наказанието и отпусна олимпийска квота на сабльорката. Идиотизма превзема света.

Така и не схванахте че хората по принцип нямат проблеми с ЛГТБ и каквито и да са там, но когато някакви с голи задници крещят по улиците, навират се по училищата и се правят на просветители, тогава нещата се променят доста драстично.

Това изследване от ЛГБТ-агенция ли е?

още ли не разбирате, че лесбоса и педерастията са ЗАРАЗНИ и НЕИЗЛЕЧИМИ БОЛЕСТИ! пазете децата !!!!! вече погребаха България!

Нито са заразни, нито нелечими. Много лесно се лекуват. Всъщност са противоестествени грехове. Грехове не душата и нямат нищо общо с генетиката, като хермафродизмът. Парадите трябва да се забранят, защото тези само така се размножават. И за лечението има специални рецепти.

да си ебете мамата с тая лгтб педерасуя и пропаганда

Аз ако разбера, че някой е гхей директно гледам да страня от него, да не ме зарази с някоя болест като говори или ако реше да се здрависва с мен. Същата работа с женитегхей, те може да разнасят много повече болести, защото ги пренасят без симптоми.

PEYTSCH

42% не разбират какво е ЛГБТИ. Те са селяни и само с тояга ще ги накарат да работят (педерасите)...

Що за простотии? 1000 човека питали и това значи мнението на хората в цялата страна. Никой на никого не пречи да се определя както иска но да дефелира и да се правят на маймуни е меко казано противно. Нека се лижат и си бъркат по дупките, ама защо го показват. Не4е променяйте мнението на истинските българи. НЕ на ДЖЕНДЪРСКИТЕ и подобни идеи.

към приятел няма да променим! Нито някога ни е интересувало кой с кого и как си го бута по дупките! ОБАЧЕ! Страшно много се дразним да ни я навирате спотоянно цялата тая помия в очите!!! Разбирате ли? Тази показност и демонстрация е НЕРЕЛЕВАНТНА кум нашата действителност! Все едно постоянно да ни агитират да спазваме правата на черните!!!

Айде да не ни демонстрираш късото си пиш... писане! Не ни интересуват комплексите ти за малоценност!

На кого е малкото? Моето е 16, пък твоето - 1... :)

как бихте реагирали, ако разберете, че момче което живее в кооперацията през нощите става травестит. Дали трябва да уведомя родителите?

Като мъж, бих казал, че ми допада идеята да съм в легло с две лесбийки ... така че, подкремя Л-частта от ЛГБТ.

ОТ АНКЕТИРАНИТЕ СИГУРНО СА НАД 50 И ИДЕЯ СИ НЯМАТ ЩО ЗА ПАРТИЯ Е ТОВА И ЗА КАКВИ ГОВНОЯДИ СОДОМИТСКИ СТАВА НА ВЪПРОС......