Повече излекувани, но и починали от COVID-19 у нас за последното денонощие

До този момент в болница са 650 души, от които 61 са в интензивно отделение

Обратно в новината

Коментари - Повече излекувани, но и починали от COVID-19 у нас за последното денонощие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ало, тролската гилдия, Какво стана с Без паниката, Служебния ученик, shadow_on_the_wall, САНИТАР и Любо? Почти всички от тях дружно се пръждосаха около изборите. Копейките на Възраждане ли секнаха, евтаназия ли ги споходи, роднинни ли загубиха от ковид, че им е дошъл акъл по трудния начин... Много ми е мъчно за тях.

Тмат личен живот хората. Не са пропаднали като теб.

3евзек

Ало, Мхм, тролице проста, Ти ли отговаряш днес от името на гилдията? На всичките изброени ли личният им живот започна след изборите? Да не би да са се оженили и сега дружно да карат меден месец? Или просто намекваш, че вече имат време да работят над себе си, понеже са уволнени? А ти защо излъга, че според VAERS има 388 000 жертви на ваксината в САЩ? В базата им за 2021 и 2022 има описани общо 15 000 случая, като за огромна част от тях пише, че са приети в болница след положителен ковид тест. Защо излъга? Да не би и това да е защото и ти имаш личен живот?

Намеквам, че си абсолютен боклук. Намеквам, че ако ти кажа, че си тъп, ще ти направя комлимент. Ти си абслютен олигофрен. Казах ли ти, че не можеш да четеш? Къде в статията го пише това, главо проста? Ти не си отворил да прочетеш нищо, а ми спориш, малоумнико. Кажи ми зщащо да споря с един боклук и ла си губя времето, защото не може да изкара един аргумент? Ти не оборваш нищо и не разкриваш нищо, защото лъжеш.

Ало, тролската гилдия, И днес ли държите х.й в устенцата, че никой от вас не може да сметне процента на починалите ваксинирани? Хайде пиленца, изплюйте и ме зарадвайте с отговори, нищо че пак няма да са на зададения въпрос!

Не “от”, а “с”!!! Как гадничко променихте фразата - починали с Ковид, на починали от Ковид !!!!!

Ало, Гост, троле наш, Вече 3 години не разбра, че от 1000 души с ковид умират по около 5 на ден, а от 10 000 души без ковид умира средно по един на 2-3 дни. Ако пак не можеш да направиш връзката, тогава със сигурност си трол.

Няма да се откажат тия измекяри. Знаят ли каква е разлика между положителен тест и болен. И колко трябва да си тъп за да се тестваш вече.

Ало, :), тролице наша, Положителен тест, значи че на практика ти е в кръвта. Някои се разболяват чак тогава, когато получа тковид тромб. Затова септември 2020 имаше 90% ръст на умиранията от съдови заболявания. А ти пак си трол.

Закривайте портала. Ковид свърши отдавна. Стига сте наричали всички вирусни инфек.ии ковид. Вървете на майната си . Прекалихте вече.

Ало, 23, троле наш, Ти верно ли смяташ, че от всички вирусни инфекции към момента боледуват общо под 10 000 души?

АБОРД, МИШЪН АКОМПЛИШД! За сега. Ще направим разбор и ще преценим дали да подновяваме пЛандемията. Отричай всичко, виновни са глобалното затопляне и войната в Украйна, скоро ще почнем нова, май Иран изтегли късата клечка. Поздрави и по-богати : Гей Билтс & БигФарма

Яз че тичам веднага при личнио, да си шибнем едно бустерче - човека каза с един куршум два заеко че уцелим, ем на него че му броат премийка, ем я че умрем по-леко от ковид и секви заболявания. И че ни дадат субцидии от Европата за вапцинирване, дека ако сме живи, че ги изплащаме цел живот, па и децата ни ! Па и нема да съм у статистиката за неваПцинирВани, да не съм настранъ от ората и я.

Нема ли да има маски, локдауни и бустери, бе, ше "измреме яко" за едното нищо, я се стегнете ! И веднага да вдигнат заплатите на ветеринарите - ъъъ на медиците, не се трае да се работи в тая върла епидемия ! И ги умножете тия цифри по 10, че знаете ли колко скрити случаи има !!!

Ало, бай Хой, троле наш, Якото измиране вече отмина. Освен ако за теб 70 000 души над очакваното не е яко. Но тогава със сигурност си трол. Още повече ако двама твои познати трола яско са измрели от ваксина, макар и тя да не е била точно срещу ковид, ами срещу тролове.

Гласувахте за ГЕРБ, ПП и ДБ? Що не се ваксинирате, бе татуирани друсалки на тротинетки? ;) Нещо шубе ли ви е или маймунската шарка ви тревожи

В Масква ваксинирането срещу Ковид е задължително.

Този горе не е разбрал ,че в Ковид пЛандемията участваха всички заедно. Няма Москва, няма Вашингтон, няма Пекин и Лондон, всичките играха заедно.

3евзек

Е да де, ама нали Путин за 2-3 дни беше ликвидирал ковид, даже Нобел за медицина получи?

Интересно, при 900 хиляди с активен вакц сертификат, и още 5,6 млн без вакц сертификат има 41% новооткрити заразени вакцани. Излиза че е поне 5-6 пъти по-вероятно да се заразиш и да го караш ако си вакцан.

Те не важат след 3 месеца ;)

Що? Хартията ли остарява? Ми да напечатат нов тогава …. щото антителата са доживот! - Основен постулат в имунологията - Веднъж придобил антитела, организма може да ги възпроизведе винаги след това! Иначе нямаше да съществуваме като човечество хиляди години!! Това, че ни правят на будали, не означава, че сме будали!

Ало, Съра, троле наш, Значи като става дума за общ брой ваксинирани към момента, тогава броиш само онези от последните 6 или 9 месеца. Когато става дума за заразени, тогава броиш всички от началото на 2021 досега и валидността на ваксината мистериозно се удължава с около година. А когато предсказваш кой ще умре, тогава валидността вече скача поне на 5 или 10 години. Не те ли е срам бе?

А защо никой не коментира това, че има бум на инсулти, инфаркти и т.н. вреди от ваксините, с които ни бодоха година и половина?!?!? А, защо, само аз ли знам за това?!?! И защо никой не казва, че вече починалите от ваксинирането са в пъти повече отколкото тия, които са починали от тоя измислен вирус?!?!?

Във вчерашната статия коментирахме, че има прекомерна смъртност. Отчита се почти навсякъде със силно ваксинирано население. Естествено, влатите мълчат и игнорират като аутисти статистиките. Чакаме моя бесен ваксър-приятел зевзечето да се събуди и да ни обори с аргументи от типа бялото е черно.

В Испания с 96% ваксъри, вече преименуваха тази смъртност като "повишена смъртност при екстремни условия причинени от глобалното затопляне". То дженджер на крака не пада, все е с навирени нагоре крака.

3евзек

Ало, Мхм, тролице проста, Вчера коментираше някаква тролска публикация, според която в САЩ според VAERS имало 388 000 починали след ваксина. Обаче в базата на VAERS няма толкова. Вашето. Хем те хванах как лъжеш, хем продъжлаваш. И тов а е защото със сигурност си трол.

То е ясно от какво е, но се правят. За Испания не съм гледал, но са ясни с тези обяснения. Може би имаш предвид Португалия? Те са най-хубавия пример за ЕС . Последните 3 години има рязко увеличение и не пада дори след пандемията. https://www.ansamed.info/ansamed/en/news/sections/politics/2022/08/19/portugal-controversy-over-excess-mortality-rise_4a2ad65e-179d-4217-937c-b798fe40f55b.html

3евзек

Ало, Мхм, тролице проста, А занаеш ли защо всяко разко увеличение, било то в Испания или Португалия, съвпада с епидемични пикове в съответните държави и след това спада в следващите 1-2 месеца до обичйното ниво? Или пак няма да се сетиш, понеже си трол?

Недей лъга, кенеф прост, личи си, че нищо не си прочел. Но ти като пълен олигофрен и не можеш, ясен си. Не публикацията е тролска. Ти си трол. Просто не можеш да я обориш и единственото, което ти остава да ръсиш безсмислици. То друго тъпата ти кратуна не може да роди. Така си се родил - прост.

Глупако, поредната глупост изказваш. Спаднала ли е смъртността? Не е. На първо място ли са? Да. Тогава, защо лъжеш бе? И отгово отказ да четеш, защото там лъжите ти лъсват.

Тъпако !

По езика ти се познава че си доктор. Специалист предполагам. По задушаване с маркуч?

Сигурно си фен на копейкин, оня дето докато агитираше против ваксините си сложи 2 дози :) хаххахахахахахахаха Няма такава статисктика, която да показва, че им аповче починали сред ваксинираните, защото просто това не е вярно. Колкото и фейкове да пускаш по въпроса на никого не му пука, така или иначе ковид-а изчезна.

Опа. Знам, че си пълна утайка и всячески се мъчиш да пробиеш дъното. Отдава ти се. Статистиката е за смъртността. Естествено, че тези, които натискаха да се ваксинират хората, цензурираха и пропагандираха, няма да си признаят и да пуснат статистика умрели ваксинирани срещу неваксинирани. Все едно да си признаят за престъплението. Иска се мислене, но ти показваш, че нямаш капацитет за такова. Защо в момента има прекомерна смъртност, която не е от ковид? Какво по-различно правим в последните 2 години, че има такава статистика? Едва ли ще схванеш, празноглавецо, но все пак...

Абе, "Наглите", от групата за отвличания, ряпа да ядат пред изродите от ковид мафията.

Ваксата забавя, но не забравя. Масово има бум на раковите заболявания при здрави млади хора на запад.

Чернодробни.. херпес и т.н

410 са... ама избегах преди да ме гепат... сега сеем кромид на двора...

Путин и Русия изтриха Ковид защото унищожиха биолабораториите. Реално Украйна е виновна за смъртта на милиони европейци .

Не е Путин, Билчо Гей преди това даде интервю, че ще продължи още малко. пЛандемията. Работата е по-дълбока. А това, че замениха Ковида с Украйна е така, но в това участват много повече страни.

Българите масово не се фъкьцинираха и оцеляха от тази "смъртоносна пандемия".

Затова и се мълчи по медиите за ковида. Вече е трудно да се говори срещу емпиричните доказателства. А в САЩ вече започва да се търси отговорност за мерките и щетите от нетестваните имуномодулатори, погрешно наричани ваксини в медиите.

А като си помисля, че от началото до края си беше обикновен грип...... Дори ако вадеха данни за грипа щеше да е много по-драматично!

Никакъв грип не беше. По заповед на СЗО се убиваше със свръхдоза хинин, с медикаментозна парализа на диафрагмата и маркуч в белия дроб до задушаване, с химеотерапия за скопяване. При грипа няма такова използване. Щеше да си е грип ако го бяха оставили да се лекува като грип, а не бяха го направили оръжие в ръцете на политиците за терор и бой над населението.

Добре! Живей си в твоята вселена, не се намесвай в моята :) Прав ти път!

Измислих мерна единица за тъпотия - вакс. Един вакс се получава, когато тъпия кретен ковидист се ваксинира веднъж. С всяка следваща игла единиците вакс се вдигат на втора степен - тъпотията се увеличава в прогресия.

Нищо, може и половин случай да е, важно е да.има за едно извънредно положение че ако се наложи да ни заключват защото хляба е скъп защото сме платили ефки или на янкито/урко/синпе прокурорско да ни стреля както и където намери за добре без присъда, да е заключване за наше здраве, а не за цената на хляба, не дай си боже за атланто надупизъм. Бг Бялата мафуя още си държи около 9000 арестувани. Так держать товарищи, так держать!

.... (той си го знае) Много го пазят този човек, не дават лоша дум да се напише за него, трият като за световно ;)

Трият щото Ваксо е Дир-аджия не се ли сети досега !

Сетих се, този път не бях написал "Ваксо-Педераксо", само си го помислих и ме изтриха.

Това е Ваксо Жабата.

Още един ваксиниран умря внезапно. Кирил Македонски от група Сленг. Други десетки неизвестни отидоха в Рая заради ваксините.

Ум царува, ум робува, ум фъксинира.

Колко ви плащат да драскате за хремата?

Бе им плащат ами ги наказват ако не пишат. По-ефективно е от плащане. Държи влага и поддържа автоцензурата. Представи си на пътя да не глобяваха, ами да даваха по левче за правилно кормуване. Хем пари щяха да дават, хем полза за тях никаква.