40 служители на МВР са помагали на Георги Семерджиев, уволняват Симона Радева

Главният секретар на МВР Петър Тодоров заяви, че срещу полицаите ще започнат дисциплинарни производства

Обратно в новината

Коментари - 40 служители на МВР са помагали на Георги Семерджиев, уволняват Симона Радева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Другите 39 кога?

Вярно е ,че няма да как да се докаже този бриопитек колко живота е почернил, но тези полицаи носят част от вината за това. Така, че е редно и да бъдат съдени за престъпно нехайство поне!

Уволнени 40 викате? Гешеф ли ще ги проюти? Или ще идат да инспектират зеленчука на Турската граница... Какви са тези партенки, коя българска институция може да загуби 40 представителя и да няма стачки, късане на ризи и тн... Кажете ми колко са в болничен и ще викажа колко ще бъдат уволнени...

Ех този Сидеров, колко неприятности причини на Полицията! Добре си въртеше далаверата...

Чадърите се правят винаги от горни нива на управление. Тези които ходят с патрулките и следят за спазване на реда, не могат да разпънат чадър. Не казвам, че и сред тях няма хора, които взимат рушвет, но са доста малък процент в сравнение с хората от горните етажи на властта, които разпъват този чадър. Така, че не слагайте всички под общ знаменател. И когато тези с патрулките видят, че хванатите от тях престъпници са отново на свобода след два часа, след като са задържани, в един момент вече започват да си затварят очите, ЗАЩОТО ОСНОВНО КОРУПЦИЯТА Е ПО ВИСОКИТЕ ЕТАЖИ А ОТ ТАМ ЧАДЪРА. Сега просто ще намерят някой обикновен полицай, който да изкарат виновен и всичко ще приключи до там.

При Рашков, са минавали тънко, Само по една Дамаджана хубава ракия! И си имаш дъждобран!

Уволняват я заради песните и вероятно.Ако имаше друго щеше да има наказателна отговорност.Ами пеенето е въпрос на вкус.Слави с пеене преди година стана първа полотическа сила,макар и за кратко,след като народа хареса повече фокусниците.

само 40??

Това нищожество,с всичките си действия показва, до каква степен са прогнили всички системи на държавното ни устройство! Следствие,прокуратура,съд,това следва за милиционерите разпъвали чадърите си на този наркоман.Грехота е пред народа ни, тази образувала се сбирщина от покровители,да засмукват от париците на обикновените българи под формата на заплати.Арогантност,нямаща равна на себе си.

а освен констатация и уволнения ще има ли и осъдени. Или ще им кажат да внимават и друг път да не правят така.

Има два варианта, или чадър или е шарил яки суми на всички. Ако е първото, шефовете които са спускали чадъра да бъдат тричани. Ако е второто, шефовете които не са упражнили контрол над подчинените си и са допускали това, да бъдат тричани. Само не ми излизайте с тоя тъп милиционерски пиниз че проблемите са само на ниско ниво.

Няма да е лошо вътрешния.отдел да не разследва избирателно само служителите, защото презнгодините сме се.нагледали и наслушали на нарушения, които са били умишлено игнорирани или прикривани точно от ВИСШИТЕ КАДРИ, КАТО НАЧАЛНИЦИ И ПОДОБНИ, защото полицаите не са ключовия и задължителен фактор, а по-нагоре, за хора, които са се измъквали от закона заради чадър на по-висшестоящи индивиди. Вземете разберете, че полицаите в една част ги ”гърмят” като изкупителна жертва, за да си спасят кожите определени лица. Това защо не го казвате??? И не говоря конкретно за тези полицаи, те ще понесат последствията, както и това нещо Радева(силно съмнително ми е кой висшестоящ я назначи), но за мен тези полицаи са изпълнявали вероятно заповеди от някой, който е висшестоящ. Да разследват и главните комисари, началниците включително, а.не ссамо да се вторачват в зависещ от тях фактор - полицаите!!! Вземете от прокуратурата най-накрая да си свършите работата както трябва, а.не избирателно!

АБСОЛЮТНО СЪГЛАСЕН Само с 1 дребна подробност за незнаещите : прокуратута повдига обвинения ПО ПРЕДОСТАВЕНИ ДОКЛАЗАТЕЛСТВА от СЛЕДСТВЕНИТЕ органи (МВР)!!! Така,че - може да се задейства когато има с какво

Ха ха, А следстенните органи, Същите служители от МВР! Те трябва сами да се обвинят, Та да се задейства прокуратурата....

Симона Радева беше ясно, дори и да не беше забъркана в случая, само заради самият и външен вид на магистрална жрица, трябваше незабавно да бъде изхвърлена от системата!!! Необясним остава факта, как изобщо такова лице е допуснато да работи в редиците на МВР! А другите 39 нейни колеги, какво ще ги правят? На дисциплинарният съвет ще им направят "забележка" ли? Защо не ги уволнят и тях, щом имат безспорни доказателства, че са се заигравали с онзи убиец Семерджиев...?

Каквито и кривици да има Сидеров, факт е, че в продължение на повече от месец след деянието на Семерджиев, той и колегите му от "неговата" телевизия не престанаха да задават въпроса кой е назначил на работа в полицията на лице като Симона Радева и има ли такъв ръководител място в системата на МВР.

Това е съвсем малка част от гнилоча в МВР. Там почти всички милиционери са за съд и затвор.

Така е в България, където професията се избира не по призвание, а по печалбарство

Ако се уволнят всички полицаи, жандарми, следователи, прокурори и други подобни, ще се нанесе смъртоносен урар по организираната престъпност! Затова вместо уволнение им вдигнете двойно заплатите... Да крадат с достойнство и по-елегантно..

"Али Експрес и 40-те полицайчета"...

Че то МВР-то само за престъпниците работи?!

Бях написал коментар и ... ИЗЧЕЗНА. Дирниците го изтриха. Явно не им се харесват всички коментари и ЦЕНЗУРИРАТ. Ами тогава защо ли ви четем "новините"? И без това половината са толкова изкривени, че направо лъжовни. А-аа-ре със здраве и сиктир!

Това ми прилича на Колумбийската мафия на П.Ескобар

Ние,обикновените граждани,лоялни към родината си,и държавата разчитаме на МВР,полицията или силите на реда че ни пази и ще ни пази, а глей кво става цяла рота полицаи работят заедно с бандитите против законите и държавата

Е, па щом плаща яко и има пачки?

... сега разбраха!!!!

Редом с него на подсъдимата скамейка!

40 полицаи ! Това е животът в България, корупция повсеместна. Мислех че ако се отреже до здраво, ще успеем да продължим, но здраво просто няма . Толкова е навътре в нас корупцията , че е станала част от нас. Няма какво да се реже, защото нищо няма да остане. Много тъжно.

Прогнилата правосъдна и полицейска система в България, води началото си от 9 септември 1944.

След 10 ноември 1989г. Преди това никой не можеше дори да си представи да даде подкуп на полицай. Нито пък полицай си представяше че може да вземе подкуп

След като няма адекватни наказания за полицаите- престъпници, така пропада държавата, младите се махат. България може да изчезне така, или България без българи.

Тоя го изкараха шефа на полицията направо!

Какъв боклук трябва да си за да помагаш на наркопласьор !

Че той направо да си беше направил частна полиция, като му се кланят толкоз народ. И това за някакъв наркопласьор. Представям си за някой "бизнесмен" или депутат. Сигурно тогава ще излезе, че цялата софийска полиция работи за тях.

Аз предлагам някак си да върнем един велик управник Хан Крум да караме 10г. по неговото закони и всичко ще се оправи

ЗА ама няма да останем, но пък оцелелите ще живеят нормално

Не само уволнение зареждане под отговорност за помагане в престъпление в случая убийство

Али баба - дамаднанов, И 40те полицая....разбойници Само не разбрахме къде е пещерата???

Автомивката на Семерджиев?

Защо чак сега я уволняват тая мръсна крва?? Всичките под ножа. Парцали такива. А тоз, колко е противен с тея татуси нямам думи... пълно говедо. Жалко,че не е само той..

Мислеме, че Симона ще влезе в парламента, да кове законите на България

Със стълбата, през някой прозорец, Може би

Зад един миндил седят 40 (поне) полицая. Сигурно зад някой мастит наркодилър и/или сводник седят 400. МВР е най голямата ОПГ и е редно не само да бъдат наказани със “забележка”, а да бъдат съдени като ОПГ

Дисциплинарни производства - уволняват ги и милиционерчетата отиват охранители в някоя червена фирмичка! Вместо да ги вкарат в затвора всичките, защото са съучастници в престъпления, ще им дадат и бонуса сигурно, когато ги уволнят! Келяви, гадни комунисти!

Не дей така, Нинова е чиста

Това е срам,това е недопустимо да се случва ! Полицейската униформа ти дава известно"господство"върху обикновенния гражданнин.Затова,че представляваш закона!Да си полицай означава,че си такъв 24 чв денонощието,7 дни в седмицата и 365 дни в годината.Демек,това е твоят начин на живот.Да си полицай означава да се грижиш затова всички да спазват закона,да помагаш и да служиш на народа да живее спокойно и да го пазиш от лошите.Означава да си пример! Но когато униформен прескочи тизи тънка линия и започне да си мисли,че униформата му дава право на всичко,тогава става много лошо. Трябва 2дно сериозно почистване в структурите на МВР.

Нарцистичното плямпало Бойко Борисов, който се подвизаваше, като премиер на три правителства, не разкара дембелите от МВР, защото беше твърде зает, за да плещи глупотевини в стил „на пазара“, и за да си прави дърварски пиар.

Нарцистичното плямпало Бойко Рашков, който се подвизаваше, като министър на вътрешните работи в три правителства, не разкара дембелите от МВР, защото беше твърде зает, за да плещи глупотевини в стил „на пазара“, и за да си прави дърварски пиар.

Рашков е предизборното лице на Перник

Съучастник в престъпление влиза в затвора. Но само ако не е полицай. Ако е полицай , най-много да го уволнят

А 15 заплати на края?

Чакай, първо да им вдигнат заплатите, пък чак тогава ще им дадат бонуса

Затваряли са си очите , а? Безплатно ли ? Дали пък да не им направят една проверка на доходи и имоте , току виж има съществени разлики

Бах мааа му Майстори на късия разказ Сичкити милиционери са тикива

Ще си измият ръцете с недоразумението-полицай Симона Радева и толкоз. Другите 39 убийци на двете момичета ще ги покрият, тук таме по някое наказание или разместване в други РПУ-та и толкоз. Да всички 40 установени помагачи ченгета са също косвени убийци на двете млади момичета, лека им пръст. Убиеца Семерджиев ще получи някаква ефективна присъда (няма начин да го покрият, има жертви все пак и голяма обществена гласност), но присъдата няма да е максималната, ще полежи някоя и друга годинка на топло, да се школова още повече като престъпник там и после .... ооо чудо на чудесата, той се поправил, работил, показал добро поведение и ще го освободят предсрочно, но вече школован рецидивист за да подхване старата песен на нов глас. Отделно да не пропускаме, че в Затворите и личния им състав от надзиратели се вихри не по-малка корупция, то ще са домашни отпуски за добро поведение, алкохол и наркотици на корем и на воля за колкото си плати Семерджиев. И там ще организира група от надзиратели помагачи, има вече опит в тази насока. В България МВР е МАФИЯ - уви. Къде са сега полицейските синдикати които да осъдят поведението на 40-те си корумпирани колеги и да се разграничат от тях? Ама иначе знаят да реват до небесата за високи заплати, ранно пенсиониране и други социални придобивки които в другите държавни и общински служби няма. Нищо съществено няма да се случи, само полицайката Радева ще бъде уволнена дисциплинарно, но на нея и без това мястото не и е в полицията. Прокуратурата нищо повече няма да направи и да предприеме. Не се залъгвайте, гарван на гарван око не вади. Прокуратурата е подкупна и не преследва акулите, а само цацата - дребните мошеници и престъпници, колкото да симулира дейност за да си оправдава огромните заплати за нищоправенето. Въпрос - защо българската прокуратура не повдигна обвинение на Кирил Петков за подадената декларация с невярно съдържание, което само по себе си е престъплание по НК. Можеше поне минималното предвидено наказание да му наложат 300 лева административна глоба, при положение че Кирил Петков е декларирал доходи над 1 милион лева. Но не, услужливо го оневиниха за явно и доказано престъпление по НК само и само да му се подмажат. Оставка за Гешев - НИЩО НЕ ПРАВИ - включително за имотите на Бойко Рашков. Работи се избирателно, това е и никой не може с факти да ме убеди в обратното. Бас ловя с всеки, че нищо няма да и направят на крадлата и лъжкинята Курнела.

Евала Валя, ти ги разчекна.

Я има няма хиляда човека в МВР да са читави Всичко друго е до ушите затънало в корупция А не е само МВР така е проядена цялата държава НЯМА да на бъди

Къде е декларацията на най-големия полицейски синдикат, с която се разграничават от колегите си-бандити. Пълно мълчание. Това е скандално.

протестиращите (ако изобщо има такива) ще са ужасно малко

Че те са едни и същи. Ко си мислиш...

Голяма група бандюги,те са родени и възпитани от най голямата бандюга Борисов

Нарцистичното плямпало Бойко Рашков, който се подвизаваше, като министър на вътрешните работи в три правителства, не разкара дембелите от МВР, защото беше твърде зает, за да плещи глупотевини в стил „на пазара“, и за да си прави дърварски пиар.

Бая плодовит ще дойде, не мислиш ли? Че старите кадри са по- големи набори от него,ама вероятно може и предварително да ги произвежда....

Не само дисциплинарно уволнение а и обвинение и повдигнете и да потърка малко марове в затвора

Що уволнихте момичето, бе, тя беше свиканала да е фактор, ся ся трябва да става проститутка, пуууу нямате сърце еййй...

Да напомня -Чората беше убит, преди години, заради митичния си тефтер, наследен от човека с прякор Кьоравия. Кьоравия също беше убит, и тефтера беше наследен от Чората. Чората беше уит от полицаи, а кой ,уби Кьоравия така и не се разбра, не си и помисляме,че също е убит от полицаи! В Тефтера(с гл.б.) , сопевд медиини публикации са били записани под формата на таблица- имена на полицаи или прокурор, дати и числа . Ние не се досещаме какво значи числото-не си и помисляме,че е сумата, плащана като подкуп, на съответната дата. И не си и помисляме,че Чората беше ликвидиран заради тефтера си с вписани имена и суми.

Ай стига с тая чорапи ве Чобанин

Разрухата или по-точно разложението обхванало МВР е еманация на разложението обхванало цялата държава на всички нива.Щом институцията ,която е призвана да е право-охранителна структура е в това положение /дередже/ ,то какво ли става по другите структури и министерства.Може би това е следствие на прилагането в действие на мантрата "По-малко държава , обществените организации и структури ще изземат нейните функции"".Ама кой им плаща и кой им дава пари на тези организации е скрита картинка.

"""$$$$40 служители на МВР са помагали на Георги Семерджиев, уволняват Симона Радева Главният секретар на МВР Петър Тодоров заяви, че срещу полицаите ще започнат дисциплинарни производства"""$$$$Знакът не е случаен. С хартийки с този знак ли ги е държал ,това дочовешко същество , с компромати или с някакво партийно въздействие.Все пак съм изненадан ,че целият случай не е вече добре заметен.Колкото до дисциплинарните производства ,някой най-много да получи непълно служебно съответствие , а след това ще го компенсират по подходящ начин. Някога имаше един италиански филм """Следствието приключи, забравете"""

Чак 40 ли? Аз си мислех че няма да са повече от 4. Явно системата е много по-гнила. Може би не е зле да се уволнят началниците на тези 40 човека. Щото са спали докато служителите им са срали на метеното.

Значи полицаите са съучастници в убийство и затова трябва да понесат наказателна отговорност,а не просто да ги уволняват