4 министерства утре ще предложат на премиера Денков мерки срещу агресията

Това са министерствата на вътрешните работи, на труда и социалната политика, на правосъдието и на образованието и науката

Обратно в новината

Коментари - 4 министерства утре ще предложат на премиера Денков мерки срещу агресията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бързата кучка слепи ги ражда. То като гледам колко публикации имаш май всичката ти работа такава. Да се подмажем на тези отгоре и да оплюем тези отдолу. Спокойно, то в политиката палачинката се обръща често, зависи от този, кой ще е отгоре и кой отдолу.

Денков, докато си там, моето момче, агресията ще расте. За националните предатели има само едно наказание.

Sm3hurk0

Най-добрате мерки срещу агресията са: Да му се нашока простата репа на министъра ! :)))) Бой по кухата малоумница, дорде омекне и стане на войнишко кепе !

Нещастни лъжци Какво стана с единия лев на литър гориво Гадни мръсни същества подменихте вота на гражданите Имате ли съвест Махайте се долни твари слуги на посолството

Абе има ли толкоз тъпи че да вярват за едното левче. Вие сте си виновни че сте си изнасилени от лъжеца.

Толкова е просто кОЙ КАКВОТО ДЕЯНИЕ Е ИЗВЪРШИЛ ДА БЪДЕ НАКАЗАН СЪС СЪЩОТО ДЕЯНИЕ .

И Бойко като ни таковаше всички българи и европейци с 200, какво наказание следва да му се приложи? :D

Когато Колт създал револвера просто изравнил силите и насилието намаляло..... Шегичка бе...

Каквито и мерки да вземат. Каквито и закони да променят. щом всичко зависи от съда ще има проблем. Двойния убиец, преди пак убил и нищо. Другият нарезал Дебора, съдът го пуснал, защото било лека телесна повреда. И това са случаите придобили гласност. Колко още други има? Е, какво правим? За мен съдия който омаловажи степента на деянието трябварда излежи остатъка от реалното наказание, като са толкова дащтни, то да е за тяхна сметка, а не за сметка на потърпевшите!

Аре сега денонощно до побъркване на народа -домашно насилие ,агресия ,интимна връзка ,като навремето с финните прахови частици ! Цялата Мара втасала в държавата,само това остана !

Вдигнаха джабала, сега ще я лекуват... този филм не се ли казваше Ковид?

Филма е дори още по-стар. Нарича се 9/11. А има и още по-стар филм, сниман на същото място, но тогава бомба гърми пред фоайето на двете кули и отзвука не е достатъчно голям, за да могат да прокарат законите, ограничаващ правата на американците. Лондон също се опита да снима такава продукция в метрото, но нещо не им се получи. Стара схема, варианти всякакви. Всяваш страх и предлагаш спасително решение. И шараните докато се усетят и са вече в мрежата.

И превенция и мерки против насилственото напиване. Омръзна ми пичовете от ДАНС да ме наливат с алкохол, а аз не пия такъв.

Доста по-адекватно е изпълнителната власт да предложи промени, а не поредните законодателни промени. Има закони - Наказателен кодекс, Закон за закрила на децата и др. Всяко насилие срещу друга личност е престъпление, без значение дали са в интимна връзка и от колко дни. А не само от мъж към жена, има и от жена към мъж, към деца, към по-възрастни родители. За да намалим и изкореним насилието трябва: 1. възпитание в семейството 2. да се говори в обществото за тези проблеми 3. качествено образование 4. адекватна психологична и социална помощ 5. бързо и обективно правораздаване За 3 и 4 отговоря правителството. Както и за подпомагането на благосъстоянието на гражданите. Защото като изкарва семейството ти Х лева, всичките ти отиват за храна, лекарства и сметки, нямаш излишни пари за психолог, който да ти помогне с проблемите. И понеже не е възпитано да биеш случайни хора по улицата, се прибираш и си го изкарваш на домашните - мъж, жена, деца, родители, куче.

Това е най-вредното за България правителство в последните 30 години. Трябва да си ходи преди да е доунищожило България.

В последните 300г., няма султани, няма младотурци, тези са!

Ограничете продажбата на алкохол. В работни дни от 13 до 20 часа, а в събота от 13 до 18 часа. Неделя не се продава алкохол.