4 месеца без следа от Янек, удължиха разследването с още 2 месеца

Все още не е ясно и какво е показала вътрешната проверка в РПУ-Дупница

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вие да не чакате да възкръсне човека? Няма как да стане...

Жив или мъртъв трябва да се знае, какво е станало с него.

ама такава фрапираща неграмотност е "потресаваща"! Какво значи "Оттогава от младия мъж е в неизвестност"??? А иначе - дано го намерят и дано да е добре!

Има толкова много отвлечени хора , но не ги търсят така.

Екстрасенси , врачки , ясновидци от специалния отдел да включат иначе само отчитат дейност и замазват очите на народонаселението ! Търсят игла в купа сено !

Добре бе, какво толкова сте го затърсили тоя селяндурски тарикат-гастарбайтер пък вие бе?????

Утре може да се наложи да търсят твоята мърша бе ! Представи си някой така напише за тебе - "какво го търсите тоя селски бек" ?

Според мен,е изяден от прасетата,като преди това е бил убит,но това е моя версия,и ако нашите не могат се справят,да се обадят на ''Хорешио''И да дойде със екиоат си да го намерят.

Кофти е да очакваш, капацитет като каскета с началник тиква да надвият престъпната мисъл в България.

Така според мен,този млад ерген Янек,е съблазнил,или го е харесала Жената на Каплата-Мутрата които е бил охрана на Братята Галеви,и след като разбрал Каплата,че Янек се навъртал,около неговата годеница или жена,е бил най вероятно слозил охрана да го следят него,и жена му,и след като ги хванали да правят секс Янек със съпругата му,тогава Янек уж бил се качил доброволно във Колата на Каплата да се разберат за Жена му,и тогава се губят следите на Янек,и според вас,какво ли би могло да му се случило на Янек,щом го търсят под дърво и камък и го няма,а???Според мен са го убили и са го изяли прасетата,или са го разфасовали и са го турили със варели със сярна кисилина.а???Хорешио и той би помисли така а?

Като се опитам да излезем извън рамките на личната трагедия от убийството на Янек недоумявам защо простия мазен каскет упорито търси трупа на убития?! Няма ли кой да му каже на мазния тъпоъгълен каскет, че убитият може да е претърпял "обработка" със специализирана машина за храсти и дървета и отдавна да извървял хранителната верига на стадо свини за угояване. На практика никога не биха могли да открият и частица от него...

И защо всяко убийство се стига че е било заради Жени а>?

полиция ли е бе. Навремето каква полиция имаше,т. е. никола гешевата преди 9 IX. Kaмъка вода щеше да пусне, камо ли една капла да не пропее.

Ако брата на Янек не е путьо а мъж има 1001 възможности да си го върне подобаващо. Да може и да не върне брат си Янек ..... но поне ще си го върне както трябва.

Ми щото за тях живеете бе примати. Светът е жена, животът е жена, мисълта е жена... Вие сте просто стадо първосигнални оплодители. Без жена сте НИЩО!

На кого е човек тоя, щото за други изчезнали не се впрягат такива ресурси

Е каква полиция е имало? Бай Тишо си е пиел ракията и се е криел уж... па не са го намерили... на 50км от София... бахти полицията... еничари, за които поетът е казал: "Клаха народа си така, както и турчин не го е клал!"

За такива като теб мъдрите американци (коренните американци) са казали: Когато отидеш да копаеш гроб на врага си, изкопай два, да има и за теб.

Във Франция отишъл, пак при Мутресите се върнал. Да му се чудиш на акъла

Капланов го е изял.

зъб за чейне, око за две.

Полицаите са много смели срещу обикновени протестиращи, но вече месеци не могат да накарат този боклук да говори.

Другарю Прокурор, главата само да носим каскета лия ползване?

Гаранирано от Герб

Що ми мирише на чадър отгоре?

А случайно може ли брат му да го е убил за имотите,и да е подхвърлил теорията със каплата а?

Капланов... не хитрувай, наглец.

просто са некадърни.

ТИЯ ГРОБАДЖИИ ЩЕ СЪСИПЯТ БЪЛГАРИЯ

Къде е касета? Много удобно се покри. Нали лично се ангажира с този случай?

Janek, Guslik, Grigorii i 4itvartiat mo zaburih imeto... Beshe mnogo ovlekatelen polski film pridi 50 godini

Ама верно бе ! - как не се сетиха да попитат най-известния педал-следовател Щерев ! - щяха да си спестят толкова много разходи !

Гешо Каренин да провери да не би да се е дегизирал като кокошка в курника ба бай Гадьо от Долно Камарци.

абе да не са е върнал вав франция и да си праи ташак с полицията

И пак за жена е конфликта ! Егати примитивизма. Кога двама мъже ще се избият за друг мъж ?!

Джантата на ченгела и ток за топките. Може и на наследникът му, ама пред него.

Стига с тоя Янек бре

Яз мислим, по примера на докторята, дето заебаха всички пациенти и се втурнаха да (се правят, че) лекуват Ковид, полицията да заебе всички престъпления и престъпници и да се юрне целокупно да дири Янек - светлината на Вселената, душата на живота във Всемира, Богът на боговете, алфата и омегата на всичко материално и нематериално! Амин!

Jarosh

Ако полицията си беше вършила работата при сигнала, а не се беше опитала да потуши случая, до сега да е разкрит виновника. Но полицията служи на Мафията и потули случката докато Капитал не го раздуха и чак след седмица арестува мутрата и почна издирване. Ясно така е в държавата на Мафията

Толкова ли не могат в полицията да го накарат тоя капла ли е, какъв е, да пропее?