4 месеца без следа от Янек, удължиха разследването с още 2 месеца

Все още не е ясно и какво е показала вътрешната проверка в РПУ-Дупница

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Толкова ли не могат в полицията да го накарат тоя капла ли е, какъв е, да пропее?

Ако полицията си беше вършила работата при сигнала, а не се беше опитала да потуши случая, до сега да е разкрит виновника. Но полицията служи на Мафията и потули случката докато Капитал не го раздуха и чак след седмица арестува мутрата и почна издирване. Ясно така е в държавата на Мафията

Яз мислим, по примера на докторята, дето заебаха всички пациенти и се втурнаха да (се правят, че) лекуват Ковид, полицията да заебе всички престъпления и престъпници и да се юрне целокупно да дири Янек - светлината на Вселената, душата на живота във Всемира, Богът на боговете, алфата и омегата на всичко материално и нематериално! Амин!

Стига с тоя Янек бре

Джантата на ченгела и ток за топките. Може и на наследникът му, ама пред него.

И пак за жена е конфликта ! Егати примитивизма. Кога двама мъже ще се избият за друг мъж ?!

абе да не са е върнал вав франция и да си праи ташак с полицията

Гешо Каренин да провери да не би да се е дегизирал като кокошка в курника ба бай Гадьо от Долно Камарци.

Janek, Guslik, Grigorii i 4itvartiat mo zaburih imeto... Beshe mnogo ovlekatelen polski film pridi 50 godini

Jarosh

Къде е касета? Много удобно се покри. Нали лично се ангажира с този случай?

ТИЯ ГРОБАДЖИИ ЩЕ СЪСИПЯТ БЪЛГАРИЯ

А случайно може ли брат му да го е убил за имотите,и да е подхвърлил теорията със каплата а?

Капланов... не хитрувай, наглец.

Що ми мирише на чадър отгоре?

просто са некадърни.

Гаранирано от Герб

Другарю Прокурор, главата само да носим каскета лия ползване?

Полицаите са много смели срещу обикновени протестиращи, но вече месеци не могат да накарат този боклук да говори.

Капланов го е изял.

Във Франция отишъл, пак при Мутресите се върнал. Да му се чудиш на акъла

На кого е човек тоя, щото за други изчезнали не се впрягат такива ресурси

Ако брата на Янек не е путьо а мъж има 1001 възможности да си го върне подобаващо. Да може и да не върне брат си Янек ..... но поне ще си го върне както трябва.

За такива като теб мъдрите американци (коренните американци) са казали: Когато отидеш да копаеш гроб на врага си, изкопай два, да има и за теб.

зъб за чейне, око за две.

полиция ли е бе. Навремето каква полиция имаше,т. е. никола гешевата преди 9 IX. Kaмъка вода щеше да пусне, камо ли една капла да не пропее.

Е каква полиция е имало? Бай Тишо си е пиел ракията и се е криел уж... па не са го намерили... на 50км от София... бахти полицията... еничари, за които поетът е казал: "Клаха народа си така, както и турчин не го е клал!"

И защо всяко убийство се стига че е било заради Жени а>?

Ми щото за тях живеете бе примати. Светът е жена, животът е жена, мисълта е жена... Вие сте просто стадо първосигнални оплодители. Без жена сте НИЩО!

Като се опитам да излезем извън рамките на личната трагедия от убийството на Янек недоумявам защо простия мазен каскет упорито търси трупа на убития?! Няма ли кой да му каже на мазния тъпоъгълен каскет, че убитият може да е претърпял "обработка" със специализирана машина за храсти и дървета и отдавна да извървял хранителната верига на стадо свини за угояване. На практика никога не биха могли да открият и частица от него...

Ама верно бе ! - как не се сетиха да попитат най-известния педал-следовател Щерев ! - щяха да си спестят толкова много разходи !

Така според мен,този млад ерген Янек,е съблазнил,или го е харесала Жената на Каплата-Мутрата които е бил охрана на Братята Галеви,и след като разбрал Каплата,че Янек се навъртал,около неговата годеница или жена,е бил най вероятно слозил охрана да го следят него,и жена му,и след като ги хванали да правят секс Янек със съпругата му,тогава Янек уж бил се качил доброволно във Колата на Каплата да се разберат за Жена му,и тогава се губят следите на Янек,и според вас,какво ли би могло да му се случило на Янек,щом го търсят под дърво и камък и го няма,а???Според мен са го убили и са го изяли прасетата,или са го разфасовали и са го турили със варели със сярна кисилина.а???Хорешио и той би помисли така а?

Кофти е да очакваш, капацитет като каскета с началник тиква да надвият престъпната мисъл в България.

Според мен,е изяден от прасетата,като преди това е бил убит,но това е моя версия,и ако нашите не могат се справят,да се обадят на ''Хорешио''И да дойде със екиоат си да го намерят.

Добре бе, какво толкова сте го затърсили тоя селяндурски тарикат-гастарбайтер пък вие бе?????

Утре може да се наложи да търсят твоята мърша бе ! Представи си някой така напише за тебе - "какво го търсите тоя селски бек" ?

Екстрасенси , врачки , ясновидци от специалния отдел да включат иначе само отчитат дейност и замазват очите на народонаселението ! Търсят игла в купа сено !

Има толкова много отвлечени хора , но не ги търсят така.

ама такава фрапираща неграмотност е "потресаваща"! Какво значи "Оттогава от младия мъж е в неизвестност"??? А иначе - дано го намерят и дано да е добре!

Вие да не чакате да възкръсне човека? Няма как да стане...

Жив или мъртъв трябва да се знае, какво е станало с него.