4-ма счупили витрината на македонския клуб в Благоевград

Вътрешният министър е настоял пред колегата си Оливер Спасовски за подобно действие и от тяхна страна, подготвил е списък с 200 имена на българи, които са били върнати на границата

Обратно в новината

Коментари - 4-ма счупили витрината на македонския клуб в Благоевград | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

маедицки клуб в българия??? да се премахне

А макетата полицаи - наградени. Тия момчета като ги пуснат да пишат тука координати. Ще им даря 3 туби бензин 100 октана. С тая тухла нищо не правят. И запалка ще им купя. Пък те си знаят.

Най доброто решение за тези смешници от Скопие е да лицемерничим, потупваме ги по рамото, хвалим ги и като дойде време да кажем ДА казваме НЕ и продължаваме да ги ласкаем. Те го правят в момента същото и нашите овчари им играят по свирката. Трябва да се отварят клубове десетки на брой, просто трябва да са без имена.Като напишеш Български клуб за Права и Свободи, това е достаръчно да ги вбеси макетата, да поканят доктор Ахмед да им каже как се правят тези работи!

Колко народ роден в Крива Паланка и околията е погребан на Кюстендилските гробища, прави голямо впечатление. Иначе тези са отделна нация от 5000 години.

Предлагам тези да ги наградят за достойно гражданско поведение. Вътрешният министър е глупак, ако се обажда да докладва на ония в Скопие. Оливер Спасовски следва да бъде третиран само като подчинен началник на провинциално районно управление от ръководството на българсксото МВР.

Абе малумници нашите клубове макетата ги опожариха,почти убиха чпвек а тия се гордеят ,че били хванати.Защо не спрете престъпноста по селата

Сега и македонското МВР да залови двамата побоийници с български паспорти и да ги предаде на България, за да ги съди дето са пребили македонски гражданин, твърдящ че има българско самосъзнание

Тея ги предадоте на македонците? Нещо не разбрах/

По македонски модел сега трябва да им закичим медали и да си ги изпратим с почести

Задържаните! Щом не се пише, значи има нещо нередовно! Що ще им плащаме на смейството на Рендаровски, какъв беше? И мен ме е страх за живота на семейството ми в България от толкова престъпници на свобода! Да му плаща Симеон Сакса!тоя клуб да не е кръстнн на мойта рода. Ай сиктер, уроди нещастни!

Това е провокативно дело на македонисти, за всекиго е ясно.

Тия задържаните, дали пък не са доброволци? В БГ всичко се купува. Ахахаха и ДРЕМЕнджиев, веднага се обадил в макдоско! А на тоя бития, обезщетение няма ли да платите? Той ще довлече и родата си. Дайте им и на тях по едно жилище, а нашенци да спат във фургони!

Интересно как чупиш стъклото отвън и камъните и те отвън?! май някой си е счупил прозорците отвътре навън ;-)) - " Отпред бяха намерени 4 камъка".

май?

Незабавно скъсване на всякакви политически,културни и всякакви кантакти с ПСМ по тяхна вина.С някой животински вид колкото и да се стараеш не се получава.

Точно така - да направим СВО и да ги освободим! Заедно с Беломорска Тракия и Северна Добруджа, нали така?

Този хора са герои!

са или провокатори или "патриоти"-идиоти.

Тея хора са в предизборна кампания на бившия кандидат за кмет.