4-годишно украинче изчезна в гората край Радомир, откриха го бързо

Детето било на разходка със семейството си в района на параклис край хижа "Орлите"

Обратно в новината

Коментари - 4-годишно украинче изчезна в гората край Радомир, откриха го бързо | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Намерено на три километра от мястото? И как 4 годишно е изприпкало самО три километра?

А ВСИЧКИ БОЛШЕВИКО КОМУНИСТИЧЕСКИ ДОЛНИ ЛЕВИ ПЕДАЛИ И ПОДЛОГИ-ТРОЛИ ДА УМИРАТ И ДА СЕ ГЪРЧАТ ОТ ЗЛОБОЯДИС ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА ДИРА ОТ МЛАДЕЖКОТО БСП ЖАЛКИ ПОДЛОГИ,СИФИЛИСТИЧНИ ЛЕНИНСКИ ПРОСТИТУТКИ И ТРАВЕСТИТИ

коментари от про путкински изроди.

Струва ми се, че видях Путин да се навърта наоколо. Сигурно той го е отвлякъл. Другата версия, която ми идва наум е, че е избягало в усрайна за да се бие с руснаците

па ли въртя кавали с гълтане на санитарите у психиатрията за да те пуснат зад компа имбицил.......

Ех, тоя българин с голямо, гостоприемно сърце, бе! Само руснаците са с по-глеми и по-гостоприемни сърца!!! Четеш и се изпълваш с гордост, какви свестни хора са българите!! Изчезнало е 4 годишно дете, а тука шеги, закачки, съвети към родителите, обиди към сънародниците му, призиви за наказания и назидателен тон... Поклон доземи на вас, истински българи. Като пораТсна искам да съм като вас!!

Кой те пита бе келеш? Тук става въпрос за безотговорни, безразсъдни родители, които не стига, че са на безкрайна безплатна почивка в България, не се грижат за своето дете, понеже им е писнало им е по цял ден да са с него. Когато го открият трябва да им го приберат и да го дадат на по-отговорни хора от тях да се грижат за него.

ми става ясно че половината от вас въобще нямат деца а останалата половина които имат не им обръщат въобще внимание оти са зети да ръсят злобозавистливи шизофренични и имбицилни коментари в дира...... Е такива изроди като вас якутските манафи да ги шият па ще им е малко.

За бандераюнгендчето!

ЩО ПИШЕШ КОМЕНТАР БЕ ТОГАВА БЕ КОМУНОШИЗОФРЕНИК МАРШ В ПСИХИАТРИЯТА ПРИ СЛАНИНОВА И СЕРГЕЙКА ДА ТИ БАЯТ БОЛШЕВИШКО МАНДРАДЖИЙСКО КОПЕЛЕ БАНДЕРОВСКОТО КОПЕЛЕ СИ ТИ ЗАЧЕНАТО ОТ МАНДРАДЖИЯ И БАНДЕРОВСКА УРВА

Как ще оставят детето безпризорно! Веднага да им се отнеме!

А ми тези от НАТО веднага да изпратят 10 хеликоптера и 5 изтребителя да го търсят! Все пак това е бъдещ войник на НАТО!

Само изроди могат да се радват !

Чета коментарите и ми се повръща. Някой беше казал навремето: Ние сме малък, но много прост народ!

Защо ме цитираш?

Ако майка му си е шивала в гората и да не гледа му е казала отиди да си играеш... Вие кво очаквате от една жена да направи, нещо умно, смислено, разумно, достойно? Уви, майката Природа ги е лишила жените от тези качества, още при раждането им.

Точно така е бат Санди. И мъжете и жените знаят, че е така, но понеже им го казваш в очите и накърняваш егото им, затова ще ти слагат минуси, предполагам.

Разбира се, че ще му слагат минуси, дори да е прав. Причината е, че българина винаги дърпа чергата към себе си, дори когато не е прав. Ако един човек е достоен той никога няма да каже на бялото черно, но явно достойни хора вече малко останаха, повечето българи сме чешити.

А най-тъпата от всички жени и келява утрепка е родила теб . Определено си наследил изродските й гени. Лика прилика!

Малко е тъпо влезнали да палят свещи,а са оставили малко дете отвън!Пълна безотговорност

Не малко, а страшно тъпо и безотговорно.

хижа в гората има ли стъпки Ама оно ората на Цв тачка Цв тачка только са си надарени не повече

Разбрало е , че ще го пращат на фронта и се е покрило

Днес малко украинче, утре бъдещо нацистче.

Абе, усещаш ли се че говориш за дете, което е изчезнало и може да е пострадало ? На базата на националност маи ти си нацист сладурче. И ме е срам, че пишеш на български въобще!

Пернишка банда прави тежки извращения!

На непознато място 4 г се водят за ръчичка, в количка или на конче. В двора , на оградена детска площадка и у дома може да си щъкат НО под зоркия поглед на мама. Дано се намери живо и здраво! И за напред ,ако мама ще гледа в друга посока-да са за ръчичка.

Най вероятно е отвлечено от кремълските гадове! За откуп!

Няма значение какво е, щом е детенце на 4 г. Ние сме хора, не изроди!

Щом е украинче е VIP. Колко българчета изчезват, а даже не се и споменава. Важно е да се лиже. Мазно да се лиже. Заглавието нямаше да е толкова дразнещо, ако беше написано по-простичко - "4-годишно дете изчезна в гората край Радомир". Дирнишка му работа.

Дядя Путин го е взел за заложник. Ако не го намерят до 24 ч. ще ни обявят за съюзник на Русия, Шенген - през крив макарон, отлъчват ни от ЕС и НАТО и ни обявяват ембарго върху износа на локумени вафли. Казах!

Малииии ися Ко ще правим без един мангалски кърлеж

Ако искаш да ти помогна, дай да се видим и ще ти кажа. Аман от простаци!

нещастие за украинско дете е музика и балсам във ушите и душата на русофила!Отврат!

Защо трябва да се уточнява произхода изобщо на детето? Дано се намери живо и здраво. Тази възраст е опасна. Хем изглеждат вече сякаш можеш да им се довериш, хем са бебета.

Защо не? Ако беше българче нямаше да имате нищо против, нали.

Това ако е верно е тенденция Извършитела трябва да е от района А на Ботьо Ботев ще му стане многа раотата да абяснява на матряла електорат

Усрайнаааа ,не майтапа на страна малко дете дано да е живо и здраво!

Русофилите,злорадстват!По това ще разпознаете истинското им лиице!

За западняците няма разлика между руснаци, българи или украинци.

нямаше

Да оставиш 4-годишно само навън е връх на родителска грижа. Дано го намерят горкичкото, а "родителите" да понесат адекватно наказание + възстановяване на средства за търсене.

Това е дело само и единствено на русофил,путинофи,възрожденец или атакист!Само такива хора са способни на подривни дела,и злини!

Има лекари за такива като теб, здравната ни система е "солидарна"!

Стига с това "пропускане" и после коментара изчезва!

Боже, дано се намери детето живо и здраво.

В нормалният свят когато си оставиш детето без надзор, ако то е под 14 години, държавата го отнема и изпраща в приемно семейство или Фостър дом. Ако не бяха на дълга почивка "all-include" в България и им се налагаше да работят като всички други имигранти и редовни граждани в страната, това нямаше да се случи. Мигрантите в Австралия подписват декларация, че през първите 5 години от престоят си няма да искат и да получат никаква помощ от държавата. Така се те се самопочистват от плявата и там остават само тези които им трябват.

Глупости. Ела да прибераш децата от деската площадка до нас, щото нямат 14 години... В Германия е това. Съвсем близо до лошоите норвежци и нъцки. Стоят си децата. И си играят.

Във вашето гето може да е така, аз говоря за места където живеем нормалните хора, а ние определено не живеем в апартаменти за даване под наем, като теб.

А така.... не случайно забелязах Путин да обикаля в района. С нож, вилица и лъжица. Я бързо едни санкции за руснаците. Пък дано да намерят детето.

Веднага да бъде осъден в Хага!

Значи оставили детето си навън, само, докато те си разглеждат вътре. И ти да видиш после детето го нямало. Явно в тази псевдо бивша държавица, всички са дебили.

За последните 24 часа 800+ са се срещнали с Бандера. Лично.

Това по онея новини налеее :) Хахахах Вярвай си ..

Тези хора са прокудени от собствената си държава. И у нас ли не могат да намерят покой. Червените бабички няма ли да се изокат по темата, или само знаят да му ръкопляскат на Путаран.

Баща му що не ходи да се бие а се разхожда по българските манастири?

кат бегаш,скатаваш се и не защитаваш родината си.

боклук

Честно казано по-важни са ми българчетата.

Ти въобще не си важен. Една хлебарка има по-голяма стойност от теб.

Путаран е спец по отвличането на деца и то украинчета. Е, защо ние българята да останем по-назад .

По това време на годината менюто може да е по-оскъдно.

Не може детенце да изчезне току така. И то на Божие място. Но ако си е позволил някой да му посегне, ще види украйнский хОй с уши. Да се молим за добра развръзка.

На деня колко "разкрития", "престъпления" и "пиар акции" ще изплюят медиите. Само и само да прикрият защо държавните служителки са престъпници заради, които се затварят ПОСОЛСТВА и УБИЙЦИ на БАЩИ? Украинче? А БЪЛГАРЧЕТАТА КОГА?

Сашко нали изкара 9 дни зимата.

Паралелът със Сашко май не е твърде уместен.

по времето на Цветанов къв е сегашнио живко

Щом са украинци, вероятността да са го продали е доста висока.

Кой влиза е църква, а оставя детето си навън?

Украинците ... Те да обяснят защо.