4,8 по Рихтер край Пловдив

Епицентърът на труса е в района на Асеновград и Садово, усетен е в редица населени места в района

Обратно в новината

Коментари - 4,8 по Рихтер край Пловдив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Усетих го...и се по*рах....гадно е! София, етаж 5 ет.

В България максимума трябва да бъде 6 етажа и да се удвои броя на земетръсните шайби, защото идва период на катаклизми и промяна на земната ос.

По това време плющех яко една комшийка, гербаджийка. Нищо не сме усетили.

Това е само началото, истинско Зимитресение ще има в събота, когато Партия Възраждане ще поведе целокопния български народ на протест срещу това абсурдно правителство. Земята ще трипери под краката на милиони възрожденци българи маршируващи по павета пред Парламента и ревящи за справедлива власт под контрола на Възраждане и България! Възраждане Победа! Ний сме Народа!

Как милиони бе, направо милиарди ще сте от Вгъзраждани! Вчера бяхте 30, в събота на 35 няма как да не кажете милиарди!

Вие сте народ на тиквата!☆

Ония по слиповете ще бъде ли там? За един прЕател питам.

Ех, ако копейката беше станал премиер, нямаше да има заметресения в България... Опичайте си акъла на следващите избори... :))))))))))))))))))

Най-горен до преди малко коментар от преди някоя минута и вече с 60+ плюса. Взема и аз да направя скрипт за плюсове/минуси и да светват по хиляди.

Направи! Можеш ли? Кво чака?

и ти кат жена ти само дудуци може да правиш

Тук в Калифорния стават по няколко на ден. Например на 3 юни имаше три край Гейзервил и две край Клиър лейк, всичките между 2.2 и 28 !

Извинявайте , изпуснал съм запетаята … 2.8

Само преди седмица нефелната селска кметица ФАНДЪКОВА разиграваше АНТИземетръсно УЧЕНИЕ в което участваха 5 служби.Изглежда че ФАНДЪКОВА е неква ВРАЧКА и усеа ТРУСОВЕТЕ седмици напред или НЯКОЙ ХАИТЯНСКИ ПЛАНТАТОР ОТ кОЗЯК и е ПОДШУШНАЛ да чакат 7,2 като в ХАИТИ

Тоя Денко е бати каръка. Да почне мандата си с природни бедствие. Се едно той и кликата около и зад него не са достатъчно бедствие за народа. Сега и евро джендърите начело с Магарев и Зеленски щр ревнат, че е руски ХАРП за да ни отмъстят руснаците.

Учените разправят че голям катаклизъм е на път да стане вски момент поради разместваето на тектонични плочи Африка се цепи на две, Йелоу Стоун парк е затворен заради опасност от изригване на суперволкана, окло нас Турция,Румъния сега в България ама това няма да е края Хисарския поп или пророк пророкува с песента "Камъните падат" има напредвид метеорити, комети всчко което е от камк ще дойде от небето те астронмите го знаят Апофис редица други малк и големи са на път към земята. Така че яще пиите и си носете новите дрехи защото краят е близо

От Вгъзраждани си нали?

слава богу че не съм като теб правен с пикня.

Чисто информативно - в Бургас не се усети. На 250 км.

Че 6-7 ги е ударило.Чак евакуацуя

Това беше предупреждение към новото правителство до си знае какво го чака ако не слушка! Тук г-н Рихтер нямаше пръст, това си беше лека активация на позабравения HAARP.

Здравео те е ударил харп тебе, червен парцал

Така го треснало в кухата кратуна!

Новото предателско правителство още с идването си разклати цялата държава.

Месото, което се отглежда в лаборатории е на принципа на нарастването на раковите клетки...Ще минат години, преди да се разбере какви вреди за здравето на хората е допринесло... Но, нали трябва да намаляваме, това е целта? А този чичко ще получава грантове, ще пише докторати...Иначе няма пари за лабораторията му..

Здрасти, Хаити.

Лежах на дивана и усетих силно хоризонтално движение...помислих си дали не ми прескача сърцето ( тахикардия), но като погледнах полилея...силно се клатеше...и си рекох " пак като албанското земетресение"..А съм на 5- я етаж в Дървеница, София.. БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ

Кой бог, краварският ли?☆

Не се казва на каква дълбочина е този трус.И защо?

Посейдон!

България не е сеизмична зона, не треперете. Не се посирайте у гащите. Според мен Пеевски се е оригнал и са го усетили в Пловдив. Може да е минавал от там. :D

Хахахаа Зеленски смърка

Няма да има земетръс, не треперете.

Ще,ще, само че никой не знае кога и къде ще има. А това днес беше поредно предупреждение, знак от природните сили.

Да, сега балона с цените на имотите ще се спука

Аз инвестирам в ядене, пиенье, пътувания по света и коври мен не ме интересуват имоти имам къде да живея

При тежко земетресение ще има рекордно търсене на имоти ниво строителство защото старите ще паднат или ще се напукат. Цените ще се утроят заради търсенето.

4.8 се води още леко земетресение. Всяка следваща степен по скалата на Рихтер е 10 пъти по-силна. Изчисляват го по нещо си с логаритъм от 10. На ден сигурно има няколко такива по Земята. Най-силното измерено земетресение е в Чили 1960г от 9.5 по Рихтер. Или 10 пъти по-силно от 8.5, 100 пъти по-силно от 7.5, 1000 пъти по-силно от 6.5, 10 000 пъти по-силно от 5.5 и така нататък. Иначе е имало смъртоносни някога в Сирия и така нататък, но тогава не е имало мерене. Леките земетресения са освобождаване на напрежението и не се очакват повече големи земетресения. Ние не сме на разделение на земни пластове и малки като при Сирия и Турция. Много големи не се очакват. Например Америките се отдалечават от Европа и Африка, но от другата страна се забиват пластовете, а в Атлантическият океан има във водата вулкани..

Земетресенията поне да смъкваха цените на имотите! ;)

Тъп си много.

Като падне половината София не знам точно как ще паднат цените.

1. Не разбирате от майтап; 2. Ако се разглежда като инвестиция, не изглежда вече така дълготрайна.

Баси глупавите коментари тука!

Ела да видиш какво става, като в заглавието пише "Русия".

Трябна да друсне у софето 7-8 по рихтер Под народното събирание Гия идиоти да им дойде ъкъла

да занемееш дано, завинаги - мръсен мангал!

Последните 30 години всичките проблеми идват все от София(рибата се вмирисва винаги от главата) - и всичката седерастия и сегашните и производните в лицето на ДБ и ПП всите пропагандиращи чуждопклонничеството, русофобията, отказ от всечовешките християнски ценности, национални традиции, обичаи, култура, история, и религия. Така, че и да я изтрие Господ напълно, едва ли ще липсва силно на някого.

народното събрание, президенството, съда, прокуратурата, службите, партийните централи - всички те плачат за мъст.

Много си тъп...Манго...

С правителство от предатели изходът е само един. Кой ни е виновен за калпавия материал и последиците от неговите действия?

Странна работа

Някой виждал ли е как се строят новите сгради-кооперации. По турски модел, леят бетона, после зидат стените от тухли и накрая с тънка ивица уплътнителна пяна запушфат последната фуга до горната плоча. А сега при едно по-силно земетресение, дали стената ще е цяла...

Точно така трябва да се строи. Носещи елементи са стоманобетон. Тухлите не са носещи елементи, особено сегашните термоизолиращи.

Моли се да не падне стената уплътнена с пяна върху твойте хора... Като друсне, тогава друго ще ревеш.

всичко е носещо в даден момент и тухли и прочие ,затова не трябва да се махат никакви стени ....

Като сте проти Гсньовци Аз съм импотентен и се ожених. Но съм импотентен и тотален боклук Връзкар и лйнар

Левски и Ботев се въртят в гроба просто, от това е.

Теб какво те мъчи сега. Трудно ли се оправяш в живота. Някой трябва да мисли и за теб ли. Хайде не ни занимавай с ненужната си креатура.

Абе защо винаги слагате в един кюп геният с убиецът на деца?

Ами друсна малко спор няма, но всичко трая само няколко секунди.

Като питаш българина всичко е много страшно, направо едва останали живи както се казва. А вчера на няколко стотин километра беше взривена язовирна стена и 80 селища бяха удавени!

А в ивицата Газа войната не е спирала от 50 години тебе вълнува ли те? Аз поне си признавам ,че не ме вълнува истински и предпочитам да не лицемернича.

И в Гана дечица събират какао, ама ти хрупаш сладко шоколадче нали?

Всички са се втурнали да купуват свръх скъпи имото, коли и какво ли не, загробват се със заеми или си влагат повечето пари в недвижимо имущество и в един момент, като друсне всички ще разберат, кои са важните неща в живота... Днес може да имаш, утре да нямаш, особено красивите жени дето се залитат по имотни мъже най много ще страдат... Всички се надяват, че като купят нещо и Господ ще ги пази, няма да има земетресения, няма да има катстрофи и т. н.... Но Господ точно така учи на морал, точно така събужда свойте и погубва онези, които никога няма да повярват в Него... В България скоро не е имало силно земетресение, дано и да няма, но то все някога ще се случи и ще ни свари неподготвени, дано хората се събудят преди това да стане и си помагат едни други, а не да продължават да мислят единствено, как да угодят на собствените си задници, особено тук в България, къьето всеки гледа собствения си задник и алчността и простотията са над всичко...

Ами дай да живеем в палатки за да не ни ги срути някое земетресение.Ебати тъпата логика имаш.

Дали пък не правят фракинг за газ без да ни кажат? Много съмнително звучи това с "ударната вълна"?

Ами питай зеления чорап. Ако правят, той го е поръчал.

земетресението е повлияло яко на укровската контраофанзива и укрите пак са наебани и щастливи от земетресението тука

Знаеш ли какво чух.Че Украйнците сега като ебнат руските пляски, после ще търсят ей такива ватници като тебе.

от дпсарски хуй кво се обаждаш изпод коша с кукуруз,вие задминахте и волен по продажност

"Някой има ли представа какъв беше този взрив, който се усети в Тракия и беше съпроводен от ударна вълна.." Ей това е фейсбук - всеки глупак можеда напише каквото си иска и хиляди да го прочетат... Ударната вълна е в главата само!

И земята се разтресе от неофашизма, от цени, инфлация и мизерия. НАРОДЕЦА - не. Готино му е да го работят.

Народецът никога не е живял по-добре, от както се помни.

Абе на ванко кметчето холета как е? Съборил ли се е?

Начи днеска Ицчко Кидика пак е цъкнал Вефа...

И пак се дире!

местната администрация евакуирана от най-солидната сграда :)))))))) бегай! към Тракия

Това е знак, че и Земята не иска гадовете от парламента, ама те нахални, нагли! Бутат се като добитък на ясла! Да видим още какво ни чака!

Парламента е в София, драги! Ама тя земята, както и ти не го знаете!

Щях да падна от стола на балкона в София на 11-тия етаж.

Клатех жената и нищо не съм разбрал...

Така е когато на власт са най-големите изроди. И небето ще се разсърди и помен от тях няма да остане

Някой от Благоевград усетил ли е труса?

И тук доста силно се усети

дебейски трол редактор яко бацка минуси за да дигне рейтинга на пропадналите козяки медии тука

Някой специалист може ли да обясни как става номера с помпата на плюсовете и минусите ? Само не ми казвайте , че става с IP сменячка ? Някакъв скрипт ли ползват ?

и ползват нещо да си дигнат рейтинга че от козяк не им плащат за помията

Малоумника с ТОРа пак се включи...откъде ви копат бе?

Тия дни бат Бойко не е на кеф и това се отразява на земната повърхност!

Путин, не си играй с копчето за земетресения, че Украйна ще ти се види песен!

Путин ни пуща телеграма да внимаваме да не настъпим пешкира

Силно си беше, щом и сливата на Лена обрули...

ТОВА Е ИЗКУСТВЕНО ЗМЕСТРЕДЕНИЕ РАЗБРАЛИ СА ЧЕ ГЕШЕВ ЩЕ ИМ МАХА ГЛАВИТЕ ПЕТЪК СЛЕД КАТО Е ПОЛУЧИЛ ЗЕЛЕНА СВЕТЛИНА ОТ КОЗЯК ЩЕ ИМА И НОВ ТРУС НО ОТ ППДБЛГБТ КИРЕ АСЕНКА ЖУЖИ ГНОМА ИЦО ГЮБРЕТО И СИЕ ЩЕ СЕ ОАКАТ ТИЯ ТЪЖНИ ГЛИСТИ

Откъде тая тъпотия.

ТИЯ ДВАМАТА ДЕБЕЛАЦИ НЕ СЕ СПРЯХА ПРИТЕСНЕНИЕ КВО ДА ПРАВИШ….