34-годишната Анелия преживя над 30 химиотерапии, пребори рака и стана майка

Младата жена получи шанса да прегърне детето си след ин витро с донорска яйцеклетка

Обратно в новината

Коментари - 34-годишната Анелия преживя над 30 химиотерапии, пребори рака и стана майка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво браво жено!!!Този път само здраве и успех.

да има кой да отгледа детето и...

Честито! Бъдете здрави!

Прекрасна новина. Да е жива и здрава Карина. Браво на Анелия за куража и силите. Здраве на цялото семейство.

Браво! Честито!

Божее, тази жена се е измъчила :(. Дано всички вече са живи и здрави и много щастливи.

Здраве, семейно щастие, много радости с детето и да станат с пъртньора си баба и дядо след време !

Най-хубавата новина, която ме накара да се усмихна и да настръхна от радост. На тази борбена жена и майка и на нейният съпруг , желая здраве, любов и вяра , за да отгледат това малко чудо в техният живот Карина.Бъдете благословенни и само прекрасни неща да се случват в живота ви.Заслужавате го!

Браво за борбеното семейство .Да са живи и здрави и дълги години да се радват заедно цялото семейство.Искам само да попитам-лечението изцяло ли е било в България.

Бъдете живи и здрави!

Бъдете живи,здрави и много щастливи. Каринка да ви радва.

Бъдете здрави. С добрина се постига всичко.

Пълно щастие няма. При някои тези работи стават много естествено, бързо и лесно, но за сметка на други неща, които излизат на яве след години. В случая, на жената се е сбъднала мечтата, но си е платила с време, болести, разочарования и т.н. Пожелавам им от тук на сетне само здраве и радостни мигове.

Да, онкологичното лечение е било изцяло в България.

Браво на тези жени, че помагат. Следя им страницата и редовно си вземам от тях!

ЖЕЛАЯ ВИ ДЪЛЪГ И ПРЕКРАСЕН ЖИВОТ !!!

Честито.Много се радвам за тази жена.

Бъдете живи и здрави ,успех във всичко и много радост с малкото съкровище.

Не се сдържа и се наака.а?

Жалко че теб има кой да те въдвори където ти е мястото.

Желая им цялото щастие на света! Бъдете здрави!

Поклон пред силната вяра и това толкова истинско и чисто желание на хората- да станат родители! Желая на жената дълга ремисия и много семейно щастие! Благословени бъдете!

Историята им ме трогна! Сефте чувам за този фонд. Ще се опитам да помогна с донорство!

Мили хора, разплакахте ме и силно ме разчувствахте ! Бъдете здрави и щастливи ! Толкова болка и мъка по света, че малкото щастие е като светъл лъч - нека повече такива хубави моменти да ви съпътстват в живота !

РЕСПЕКТ! БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ!

Браво на борбената жена и на съпруга й затова че е бил до нея в този път. Пожелавам им отсега нататък да са живи и здрави и да се радват на рожбата. А за "Майки за донорството" мога да изкажа само адмирации.Това са жени които напълно са се отдали на благородната цел повече семейства да сбъднат мечтата си за дете.

Каквото ѝ е било писано- мъки, болести и накрая един невероятен късмет!! Сега да са живи и здрави и се радват един ма друг!

Пуснете една статистика колко от хората, които се лекуват от рак умират и колко оцеляват... Болниците за ракови заболявания никнат като гъби, защото процедурите в тях са за колосални суми, а реалната еполза е минимална - просто източват хората за пари и накрая ги пращат в гроба.

Може би са за колосални суми за тези които се мислеха за безсмъртни и не си плащаха здравните осигуровки.Може да има и такива клиники(само чувам) където наистина има безсъвестни и некадърни кожодери.От личен опит ви казвам.Лечението ми бе напълно безплатно.Сега , колко ще живея, Един Господ знае, но резултатите при мен са на лице.Все още съм в процес на възстановяване, но показателите са оптимистични съжаление има видове рак които са не лечими и такива които са в доста напреднал стадий.За това не пренебрегвайте профилактиката и туморните маркери.

Да е жива и здрава и бебчето й също. И мъжът, който е до нея. Една едновременно страшна и хубава история.

Защо никой не спомена и онези които стоят зад това невероятно щастие-лекари, сестри ,медицински химици, физици и лъчетерапевти и снитарки.Анелия съм сигурен, че никога няма да ги забрави.Това са хора с невероятно търпение, ум и трудолюбие.

Какви сладури, браво и честито бебче!

Живи и здрави да са, да се радват на малкото слънчице!

Честито мило момиче и поклон за всичко, през което си минала! То си истински човек и вярвам, че ще възпиташ такъв. Много радост да има в живота Ви отсега, за да може да сте до детенцето си дълги години. Желая Ви от сърце здраве и щастие. Поздравления за цялото Ви семейство и хората, които са Ви подали ръка в най-трудните моменти!

Огромно браво на Ани за куража . На мъжа и за подкрепата. На фондацията че не са обърнали гръб на тези хора. На дир бг, че ни направиха съпричастни

Да сте живи и здрави. Браво на Майки за донорството и техния труд.

Честито бебче!Бъдете живи и здрави всички!На мен също ми откриха Ходжкинов лимфом когато бях на 22 години.За радост вече бях родила дъщеря си,която беше на 9 месеца тогава.И аз преминах през много химиотерапии,лъчетерапия,отстраняване на далака.Слава на Бога съм добре,а дъщеря ми е вече на 21 години

Пожелавам ви да сте живи и здрави и ти и мъжът ти и детенцето! Пожелавам ви и чудесата да не свършват - да имате поне още едно живо и здраво детенце!

Чудесна новина!

Радвам се да чувам такива новини. Две битки със щастлив край. Нека и тримата да са живи и здрави, да се обичат, да се подкрепят, да отгледат рожбата си с много любов. Анелия, имаш невероятен съпруг до себе си.

Просълзих се от радост докато четях тази хубава новина, да са живи, здрави и щастливи!

много, много здраве и щастие с детенцето,обичайте се, защо заслужавате да живеете в обич и мир

Здраве, щастие и любов на цялото семейство.

Да сте живи, здрави и обичащи се!

Браво! Честито да и е бебето!!!

ЖЕНА и БЪЛГАРКА ЗА ПРИМЕР!

Да сте живи и здрави и да ви е честито бебчето! Обичаме ви!!!

Много страхотни думи .....радвам се за теб и най вече мъжа до теб който не те е оставил и сте се борили до край .бъдете много щасливи.....аз също немога да си имам детенце и мисля всякакви вариянти но засега нямам добър край а съм на 33.

Благодаря на Майки за донорството. Благодаря ви