34-годишната Анелия преживя над 30 химиотерапии, пребори рака и стана майка

Младата жена получи шанса да прегърне детето си след ин витро с донорска яйцеклетка

Обратно в новината

Коментари - 34-годишната Анелия преживя над 30 химиотерапии, пребори рака и стана майка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Благодаря на Майки за донорството. Благодаря ви

Много страхотни думи .....радвам се за теб и най вече мъжа до теб който не те е оставил и сте се борили до край .бъдете много щасливи.....аз също немога да си имам детенце и мисля всякакви вариянти но засега нямам добър край а съм на 33.

Да сте живи и здрави и да ви е честито бебчето! Обичаме ви!!!

ЖЕНА и БЪЛГАРКА ЗА ПРИМЕР!

Браво! Честито да и е бебето!!!

Да сте живи, здрави и обичащи се!

Здраве, щастие и любов на цялото семейство.

много, много здраве и щастие с детенцето,обичайте се, защо заслужавате да живеете в обич и мир

Просълзих се от радост докато четях тази хубава новина, да са живи, здрави и щастливи!

Радвам се да чувам такива новини. Две битки със щастлив край. Нека и тримата да са живи и здрави, да се обичат, да се подкрепят, да отгледат рожбата си с много любов. Анелия, имаш невероятен съпруг до себе си.

Чудесна новина!

Пожелавам ви да сте живи и здрави и ти и мъжът ти и детенцето! Пожелавам ви и чудесата да не свършват - да имате поне още едно живо и здраво детенце!

Честито бебче!Бъдете живи и здрави всички!На мен също ми откриха Ходжкинов лимфом когато бях на 22 години.За радост вече бях родила дъщеря си,която беше на 9 месеца тогава.И аз преминах през много химиотерапии,лъчетерапия,отстраняване на далака.Слава на Бога съм добре,а дъщеря ми е вече на 21 години

Да сте живи и здрави. Браво на Майки за донорството и техния труд.

Огромно браво на Ани за куража . На мъжа и за подкрепата. На фондацията че не са обърнали гръб на тези хора. На дир бг, че ни направиха съпричастни

Честито мило момиче и поклон за всичко, през което си минала! То си истински човек и вярвам, че ще възпиташ такъв. Много радост да има в живота Ви отсега, за да може да сте до детенцето си дълги години. Желая Ви от сърце здраве и щастие. Поздравления за цялото Ви семейство и хората, които са Ви подали ръка в най-трудните моменти!

Живи и здрави да са, да се радват на малкото слънчице!

Какви сладури, браво и честито бебче!

Защо никой не спомена и онези които стоят зад това невероятно щастие-лекари, сестри ,медицински химици, физици и лъчетерапевти и снитарки.Анелия съм сигурен, че никога няма да ги забрави.Това са хора с невероятно търпение, ум и трудолюбие.

Да е жива и здрава и бебчето й също. И мъжът, който е до нея. Една едновременно страшна и хубава история.

Пуснете една статистика колко от хората, които се лекуват от рак умират и колко оцеляват... Болниците за ракови заболявания никнат като гъби, защото процедурите в тях са за колосални суми, а реалната еполза е минимална - просто източват хората за пари и накрая ги пращат в гроба.

Може би са за колосални суми за тези които се мислеха за безсмъртни и не си плащаха здравните осигуровки.Може да има и такива клиники(само чувам) където наистина има безсъвестни и некадърни кожодери.От личен опит ви казвам.Лечението ми бе напълно безплатно.Сега , колко ще живея, Един Господ знае, но резултатите при мен са на лице.Все още съм в процес на възстановяване, но показателите са оптимистични съжаление има видове рак които са не лечими и такива които са в доста напреднал стадий.За това не пренебрегвайте профилактиката и туморните маркери.

Каквото ѝ е било писано- мъки, болести и накрая един невероятен късмет!! Сега да са живи и здрави и се радват един ма друг!

Браво на борбената жена и на съпруга й затова че е бил до нея в този път. Пожелавам им отсега нататък да са живи и здрави и да се радват на рожбата. А за "Майки за донорството" мога да изкажа само адмирации.Това са жени които напълно са се отдали на благородната цел повече семейства да сбъднат мечтата си за дете.

РЕСПЕКТ! БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ!

Мили хора, разплакахте ме и силно ме разчувствахте ! Бъдете здрави и щастливи ! Толкова болка и мъка по света, че малкото щастие е като светъл лъч - нека повече такива хубави моменти да ви съпътстват в живота !

Историята им ме трогна! Сефте чувам за този фонд. Ще се опитам да помогна с донорство!

Поклон пред силната вяра и това толкова истинско и чисто желание на хората- да станат родители! Желая на жената дълга ремисия и много семейно щастие! Благословени бъдете!

Желая им цялото щастие на света! Бъдете здрави!

Бъдете живи и здрави ,успех във всичко и много радост с малкото съкровище.

Честито.Много се радвам за тази жена.

ЖЕЛАЯ ВИ ДЪЛЪГ И ПРЕКРАСЕН ЖИВОТ !!!

Браво на тези жени, че помагат. Следя им страницата и редовно си вземам от тях!

Да, онкологичното лечение е било изцяло в България.

Пълно щастие няма. При някои тези работи стават много естествено, бързо и лесно, но за сметка на други неща, които излизат на яве след години. В случая, на жената се е сбъднала мечтата, но си е платила с време, болести, разочарования и т.н. Пожелавам им от тук на сетне само здраве и радостни мигове.

Бъдете здрави. С добрина се постига всичко.

Бъдете живи,здрави и много щастливи. Каринка да ви радва.

Бъдете живи и здрави!

Браво за борбеното семейство .Да са живи и здрави и дълги години да се радват заедно цялото семейство.Искам само да попитам-лечението изцяло ли е било в България.

Най-хубавата новина, която ме накара да се усмихна и да настръхна от радост. На тази борбена жена и майка и на нейният съпруг , желая здраве, любов и вяра , за да отгледат това малко чудо в техният живот Карина.Бъдете благословенни и само прекрасни неща да се случват в живота ви.Заслужавате го!

Здраве, семейно щастие, много радости с детето и да станат с пъртньора си баба и дядо след време !

Божее, тази жена се е измъчила :(. Дано всички вече са живи и здрави и много щастливи.

Браво! Честито!

Прекрасна новина. Да е жива и здрава Карина. Браво на Анелия за куража и силите. Здраве на цялото семейство.

Честито! Бъдете здрави!

да има кой да отгледа детето и...

Не се сдържа и се наака.а?

Жалко че теб има кой да те въдвори където ти е мястото.

Браво браво жено!!!Този път само здраве и успех.