17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Графенът му е рендосал кръвоносните съдове като в мастър шеф. На деца ще го прилагате, а?!

А един журналЯ във локалния вестник на Горно Нанадолнище, умря след като писа статия за ваксините. Сигурно има причино-следствена връзка между отказа за ваксинация и коефицента на интелигентност.

Има , правопропорционална

Деинформационната кампания на дира продължава. Вие на хранилка при комунистическите боклуци ли сте?

Умрял през Март??? Каква е тая новина бре!?

‘’цялостната полза от контранционните лагери по време на ВСВ превишава по значение потенциалните рискове’’, е посочил партииният елит на Хитлер.

МНОГО ДОЛНО от страна на Дир.бг. Пак подхващат антиваксърството и то за сметка на много изгубени животи, които можеха да бъдат опазени ...

К'во му е на Дир-а. Я виш какъв хубав форум на конспирациите и простотията се формира в коментарите. Човек като му е тежко и се чуди къде да си излее мъката и простотията това е мястото. Просто не ги вземай на сериозно 'новините им' P.S. Имах тежък ден на работа :)))

Първи случай на починал заради ваксина. Да не го пропуснат това изречение антиваксърите. Сега направете съотношение с тези на починалите заради Ковид и получаваш 1:1000…

Първи официален в Хърватска,неофициално има още! А 30 000 са само в ЕС,справка сайта на ЕМА и то пак официално,иначе са повече! 1 300 000 са тежките случай на странични ефекти,от които хората са осакатели,а 2 800 000 са всички странични ефекти в ЕС от ваксините,ама само за ЕС,а за света са в пъти повече,тъй,че тези ваксини са много опасни! За сравнение при грипните ваксини смъртните случай са 80 за ЕС за 1 година. А сегашните ваксини се поставят от 10 месеца,все още нямат година. Може да погледнете и сайта на CDC,там има статистика,че всички досега ваксини създадени срещу зарази общо са с по малко странични ефекти,от колкото сегашните ваксини и това в сравнение за 100 години,демек за 100 години всички създадени ваксини общо са дали по малко странични ефекти от сегашните ваксини за 10 месеца,всичко това го има официално на сайтовете на ЕМА,FDA и CDC!!!

Все пак е хубаво да не съм едното в това съотношение...

Тук става въпрос за човешки животи, разберете. Това не е все едно да пуснеш печкат6на вентилатор, и да изгори яденето. Да, манджа може да си поръчаш, от съседната кръчма. Но, човешкия живот не може да бъде заменен с "дробчета по селски", примерно

Да ти имам сравненията. Как го измисли това стравнение бе човек? Май си глден,а? Я хапни пак ги за*би ваксините. Вземат, че те затрият.

Като объркат алкохола с разредител след запой и после влезат в болница с изгорял стомах, се оправдават на жените си, че е станало от една ракийка в кръчмата. Така и тук бърка причинно-следствената връзка.

Оказва се че вредят.

че Астра-Клозета за нищо не става...

Не е от ваксините, те са напълно безопасни и полезни. Човекът е умрял от смърт, както милиони други тестери на магическите елексири, пардон - софтуери на живота.

СЛЕД ЕДЕКАКВО СИ НЕ ЗНАЧИ ЗАРАДИ ЕДИ КАКВО СИ.

Сега представете си един човек, който се занимава системно с йога, планинарство и се храни пълноценно до степен въобще да не го е грижа за някакъв си некадърно стопанисван и изтърван лабораторен продукт; представете си, че същият човек на всичко отгоре е преболедувал ковид и си е в напълно задоволително здраве. И сега вие искате да го набучите с някакви химически субстанции и то не веднъж, а поне три пъти, при това на всеки девет месеца. И защо? За да намалите риска за едно прасе, което цял ден си бърка в носа и рови из фейсбук? И риска да не претоварите една целенасочено разбита и тотално обрулена здравна система?

ма взеха и да ги броят? Ти да видиш и са преброили цял един от АЗ, от Пфайзер няма разбира се.

Може и от препиване да се умре след две седмици

Със сигурност починалите от ваксината са доста повече отколкото се споменава! Освен, че имам съсед който почина след ваксина, сега разбрах от мой близък, че малко след първа доза е починал един български генерал, бил е на седемдесет и нещо. Тази новина е манипулативна , все едно такива случаи са супер редки, а то далеч не е така.

Абе сульо, и аз имам един комшия не генерал, който почина след ваксина. Беше диабетик и пушеше, та кой ли знае точно. Обаче от корона умряха десетки хора в градчето където живея. Така че не ми хи разправяй кое е по-вредно

Не го разправям лично на тебе, не си толкова важен. И не ме карай да ти слизам на нивото с лични нападки. Казвам какво знам като личен опит по темата. Чувам и за починали от Ковид от разни познати, но въпросът в случая е,че НЕ се афишира за хора умряли веднага след ваксината. Със сигурност не всички от тях с толкова лошо здраве като твоят съсед. Има и млади на по 40 години.

Един случай при 5 милиарда ваксинирани. И точно за него се пише. И това ако не е антиваксърство !

Станков сложи си астра и в тъпия ти задник!! Как не те е срам и грях, защото този случай може да си ти или синът ти!!!

vigiaccess . org Приемате там дрънканиците на 1ва страница и после в полето за търсене пишете "covid-19 vaccine" Сайтът е към СЗО - 2,6 милиона души със сериозни странични ефекти от ваксините ...

А да видим кой ще се нагърби от ЕК комисия да съобщи на починалия каква е неговата полза. И как ще го посети. Може би след ваксинация. От март чак сега. Може да се гадае колко случая има. Но ще дойде видов ден и тръгне ли веднъж кълбото да се разплита ще стане страшно колкото от самия Ковид.

Ето как правят статистиката за заболели ваксинирани и неваксинирани в Германия и вадят, че неваксинираните боледували много повече. Бавария и Хамбург официално признават следната схема: Нека имаме положителни тестове на 4000 ваксинирани, 5000 неваксинирани и 57000, за които не знаем дали имат ваксина. Цифрите са близки до реалните за случая с изказването на Баварския министър-председател. Описваме ги като 4000 ваксинирани заразени и 62000 неваксинирани заразени. В болница по официалната им статистика над 40% от приетите са ваксинирани, но няма значение... https://www.welt.de/politik/deutschland/plus235499614/Corona-Kennzahlen-Empoerung-ueber-unbrauchbare-Inzidenz-Erhebung.html In Bavaria and Hamburg, corona cases where the vaccination status is unknown are classified as unvaccinated - the result: unusable incidences. The opposition is outraged and those responsible are keeping the available data under lock and key. The FDP wants a new vaccination debate. В Бавария и Хамбург случаите на корона, където статусът на ваксинация е неизвестен, се класифицират като неваксинирани. Резултатът- невалидни отчети. Опозицията е възмутена, а тези, които са отговорни, пазят наличните данни под ключ. FDP иска нов дебат за ваксинацията. https://unser-mitteleuropa.com/so-geht-manipulation-update-wie-aus-impfschaeden-stress-syndrome-werden/ "In Bavaria and Hamburg, corona cases where the vaccination status is unknown are classified as unvaccinated - the result: unusable incidences. The opposition is outraged and those responsible are keeping the available data under lock and key. The FDP wants a new vaccination debate. " In mid-November, Bavaria's Prime Minister Markus Söder (CSU) wrote on Twitter that infections among unvaccinated people were increasing dramatically: "There is a direct connection between low vaccination rates and high infection rates" To this end, he provided a graph according to which the seven-day incidence in those who were vaccinated was just 110 - that of those who were not vaccinated was 1469. В средата на ноември баварският министър-председател Маркус Шьодер написа в туитър, че инфекциите сред неваксинирани се увеличават драматично "Има директна връзка между ниския брой ваксинирани и високия брой инфекции." За доказателство дава графика, според която 7-дневната заразяемост на ваксинираните е само 110, а тази на неваксинираните е 1469.

са да не им ровя костите ама Ваня Костова и Коритаров ..... са си типични жертви на ФАКСИНАЦИЯТА

бог да го ПРОСТИ човека ..... И той като КУНЧЕВ е закъснял с ТРЕТАТА ДОЗА!!! .....

Един пил с водка умрял! Само след две бутилки! Не пийте водка, пийте само уиски. За да живеете дълго.

Официалната статистика на ЕМА за странични ефекти от ваксините. Едва ли е пълна или точна. В Австрия, например, има случай на юристка, която 15ина минути след ваксината получава гърчове и е в интензивно няколко дни да я закрепят. Мъжът й пита дали е записана като страничен ефект. Казват му, че е. Проверява. Да, записана е като "леко общо неразположение". В момента съдят държавата по въпроса и е в новините. https://www.ema.europa.eu/en/human-regulatory/overview/public-health-threats/coronavirus-disease-covid-19/treatments-vaccines/vaccines-covid-19/safety-covid-19-vaccines#latest-safety-information-section Пфайзер- 428 000 000 дози инжектирани, 412 571 човека със странични ефекти Астра Зенека- 68 000 000 дози, 214 528 човека със странични ефекти Модерна- 61 600 000 дози, 94 636 човека със странични ефекти Янсен- 16 300 000 дози, 28 244 човека със странични ефекти

Ок, ама за да е пълна картинката, дай и статистика със страничните ефекти след преболедуване на Ковид. Щото и там картинката не е розова.

Според официални данни от СЗО, които могат да бъдат видени на vigiaccess . org, сериозните странични ефекти на ваксинирани в момента са 2,6 милиона. Отваряте сайта, съгласявате се с дънканиците на първата страница, после излиза поле за търсене. В него пишете "covid-19 vaccine" и гледате - разделени са и по категории, по години, и всичко.

Минавайте само на въздху, вода, слънце, фотосинтеза и билки, понеже всички лекарства имат странични действия! Смешници .

Ваксърското стадо се разблея!!! Бее бее това не е от ваксините беее..... тъпи оФце....

Пропагандата против единствената европейска ваксина усилено продължава. Да не говорим против африканската омикрон. Изобщо друго си е когато държавата а и ЕС ти е дистрибутор. Хайл Файзер!

ич ми не е. антиваксърите дгд! който иска да се ваксинира, който иска да си седи дома.... зелен сертификат има всеки втори, кво ревете :)

“Жулете само Пфайзър! Няма да се плашите! “ промърмори леля Урсула.

Семеен бизнес, няма грешка.

Ваксърче обичам Сертификатите зелени Ваксърче да се наричам Първа радост е за мене

За много и Единствена радост

По-коректно спрямо читателите е да се каже "е починал през пролетта", защото са минали повече от 8 месеца.

Да го забравим а??? Умрял умрял...мама ви фарисейска

Прост народ! Колко умират от поставените милиони ваксини и колко умират от вируса?Направете си сметка и тогава пишете глупостите си. Убихте д-р Кунчев от простотия, а той човека си е жив и здрав. Колкото и бавно да го напиша-прости сте като цървули- справка изборите -избрахте си мошеници, лъжци и комунисти! Да ви е честито!

За целия свят починали от ковид 5,5 милиона души,а само за ЕС 2,8 милиона пострадали от ваксините! Май ваксините са по вредни!

Да и аз пострадах като тях! Боля ме ръката повече от час!!!

Браво! Прав си! И мен ме боля ама другата ръка! 1000++++++++++++++++++

Кво да изберем.Други нема:)))

Това отдавна не е новина.

Ваксърите се разквичаха!! Що бе?? Не ви харесва истината нали!? Предпочитате да си мислите че всичко е наред!!! Те и на Титаник така са мислили.....

1 на милион или 2 на сто... трудно решение... Особено за бай ганьо

Поредния комплексар който се мисли за "западняк"!! Сложил си ваксина и вече се вижда в Париж ...откъде ви копат бе???

Хахах, смешник, как позна? Бях в париж преди 2 седмици.

Ко речи?? От дивана ли отиде до там....кретен

FFF

Дай моля те източник на твърдението, че 1 от всеки 50 заразени от КОВИД умира.

За Астра зенека -векторните ваксини се знае не от сега. Но за RNK ваксини не е така положението. Не се стряскайте! Глупаво е !

Я го кажи на хърватина....

Притопляне на стари манджи. В самата статия си го пише: "...Доклад по случая е получен през март 2021 г...." На кой му трябва да пише през декември за неща станали през март?

Няма да се стряскам, защото не си бия отрови!! Да му мислят ГЛУПЦИТЕ ДЕТО СИ ГИ НАБИХА!!!

Седи на тая кълка и върви за третата дозичка....

Много обичам да чета, че ПОЛЗИТЕ надвишават РИСКОВЕТЕ. "Успокояващо" някак си ми действа. За ЖЕРТВИТЕ рискът е 100%. ... Починал 33-годишен след ваксинация. А починалият имал ли е проблеми със съсирването на кръвта, странични заболявания или наднормено тегло?! Или млад, здрав и прав е починал след ваксинация?! И след като ваксинацията води до тромбози, изписват ли кръворазреждащи медикаменти?! 1 прост АСПИРИН, например. Или всеки се спасява поединично?!

Щом сте прости, бъдете прости, ама поне стриктно прости. Не може така и така. Не може хем когато има "смъртоносен вирус" да ми крещите до небесата да се изповаксинираме всичките че ужким да не умрем, а иначе като става въпрос за ваксините да сте на мнение, че няма проблем една част от хората да умрат. Или приемате факта, че има болести и хора умират, или върло защитавате и двете идеи!

И колко умират от ваксина? И колко от "естественото имунизиране" - т.е. от заразяване с вируса?

Доста умират от ваксината!! От вируса 0.004% Извади си главата от задника!!

Ами, ами да те у лъжеца долен Смъртнистта от вируса е над 10000 на милион а от ваксината 1 на милион. 10000 пъти. Понимаеш ли бе пикльо?

"В Хърватия до 6 декември са поставени 562 938 дози на ваксината на тази компания и са подадени 1584 информации за предполагаеми странични ефекти. " Значи ЕДИН от половин милион е починал от тази ваксина. Интересно какво щеше да стане с този човек ако просто се беше заразил с вируса. Най-вероятно същото - нямаше да е между живите. Също така разбираме, че от близо 1600 предполагаеми случая на страничен ефект, един е завършил фатално. В същото време в България на 3-4000 положително тествани, 200 умират... Сами си правете сметката кое е по-опасно.

Като гледаш коментарите на повечето тука, дали могат да сметнат нещо по-сложно от 6 кебапчета + 2 бири= ще се наплюскам?! Че на това отгоре после ще трябва и да размишляват над резултата :-)))))))))

Астрата убива 1 на милион-два. Вирусът 2 на 100. Всеки сам си преценя. Добре е, че има и Фазър и куп други ваксини.

Заглавието ви е абсолютно тенденциозно-в синьо поле, с едър шрифт. Какво целите, Дир. С какво допринасяте за туширане на пандемия?

Помните ли Зевзека и другарите му? Никой от тях не остана, смениха ги нова партида наивни инжектирани. След няколко месеца ще видим дали ще ги срещаме още в коментарите и тях.

Каква саможертва само, загиваш в ПОЛЗА на Ваксанарията и тъпите и последователи. Трябва да направят задължителна ваксинация само с Астра Зенека, само за ВАКСЪРИТЕ обаче. Другите да имат право на избор

ваксинирайте се с пета и шеста доза, овце.

за това Астра Зенека не слагат в Германия на млади хора и оставиха само мРНА-тата. проблема е с адено вируса дето ползват за транспорт. същата история с Янасен и руската Спутник. с мРНАтата такива проблеми са супер редки, докато създателите на Астрата сами доказаха от къде идва проблема. и забележете не е от спайк протеина на короната вътре.

Тия пък ..80% били леки. Ма кой ще се жалва от леки проблеми, то, неразположеност за 2-3 дни - само докато видиш процедурата каква е, и те са минали ... Стократно поне повече са проблемите. Обаче едно 90-95% не са документирани ...

За едни е умирачката, а за други ползите. То това е ясно

То и с болестта е така - 3-4% умират. Поне от ваксините умрелите са десетки пъти по-малко.

Чипът на Бил Гейц му е заседнал в сърцето.

На 33 години... Това е от старост. Хърватска е страна с много мръсен, въздух, лош климат и състояние на война... Там средната продължителност на живота е 32 години... Няма проблем

„Доклад по случая е получен през МАРТ 2021 г., ” в статия от декември. Въх, бързи сте!

Към Октомври тази година ЕМА е регистрирала над 26 000 случая... и даже да претупват разследването то пак отнема време.