Коментари - 320 заразени с COVID-19 и над 2000 с поставени ваксини за денонощие у нас | Днес.dir.bg

320 заразени с COVID-19 и над 2000 с поставени ваксини за денонощие у нас

Активните случаи към момента са 5311, новопостъпилите в болница са 75

Обратно в новината

Коментари - 320 заразени с COVID-19 и над 2000 с поставени ваксини за денонощие у нас | Днес.dir.bg

Коментари

Мина се време, ваксините се изтестваха както антива искаха и ся ко? Антиваксърите пак са недоволни и няма да се ваксинират поради нови измислени причини от Русия. Но една причина си остава - страх ги е от инжекции.

МДАМ ПАК ПУТИН И РУСИЯ СА ВИНОВНИ

Абе ей! Да ми се мааш с тия глобалистки либерални изказвания. Пределно ни е ясно от къде идват заповедите ви.

Малко ще им дойде вповече едновременно няколко войни и пЛандемия, пък и мисирките няма да смогнат! Така че едва ли ще правят нова пЛандемия точно в този момент!

ВАШИНГТОН, окръг Колумбия (LifeSiteNews) Закон за свободата на дишането - Сенатът на САЩ прие поправката като част от законопроекта за бюджетните кредити с 59-38 гласа, като освен от много републиканци, тя получи подкрепата и на 10 демократи, съобщи Fox News. Инициативата беше внесена от американския сенатор републиканец Джей Ди Ванс от Охайо, за да се "гарантира, че нито една федерална бюрокрация, нито една търговска авиокомпания и нито едно държавно училище не могат да налагат погрешните политики от миналото". След като представи своя Закон за свободата на дишането през септември, Ванс възнамеряваше да привлече подкрепата на демократите, надявайки се да накара конгресмените да спазят обещанията си, че мандатите няма да се върнат, съобщи тогава LifeSiteNews. "Ако кажат, че мандатите за маски няма да се върнат, тогава да дойдат на трибуната на Сената, да гласуват заедно с нас и да кажат: "Повече никакви мандати за маски" - каза сенаторът от Охайо. "Нека да го направим двупартийно." Изменението има за цел да блокира федералното финансиране за блокиране на прилагането на задълженията за маски в обществения транспорт, включително самолети, влакове и автобуси, до 2024 финансова година. Демократите, които гласуваха в подкрепа на забраната, бяха: проф: Тами Болдуин от Уисконсин, Майкъл Бенет от Колорадо, Шерод Браун от Охайо, Тим Кейн от Вирджиния, Марк Кели от Аризона, Ейми Клобучар от Минесота, Джо Манчин от Западна Вирджиния, Джаки Росен от Невада, Джийн Шахийн от Ню Хемпшир и Джон Тестър от Монтана. "Днес Сенатът на Съединените американски щати направи категорична стъпка към здравия разум и индивидуалната свобода", заяви сенатор Ванс в изявление в сряда, в което реагира на гласуването. "Гордея се с това, което постигнахме тук, и очаквам с нетърпение да продължим борбата." "Това е огромна победа за личната свобода в тази страна", каза той. "Видяхме безброй злоупотреби с власт по време на пандемията COVID и американският народ с основание беше разгневен от ненаучните мандати за маскиране."

МЗ на Флорида Д-р Ладапо: "Федералното правителство отново проваля американците, като отказва да бъде честно по отношение на рисковете и не предоставя достатъчно клинични доказателства, когато става въпрос за тези инжекции COVID-19 mRNA, особено при положение, че имунитетът вече е широко разпространен. Във Флорида винаги ще използваме здравия разум и ще защитаваме правата и свободите на флоридчани, включително правото на точна информация."

Очаквана продължителност на живота за 1-5 пъти инжектирани мъже от Обединеното кралство сравнена с 80 г. за неваксинираните: 1 инжекция лишава 30-годишните мъже от 13 години 2 инжекции лишават 30-годишните мъже от 18 години 3 инжекции ограбват 30-годишни мъже на 20 години 4 инжекции ограбват 30-годишни мъже на 23 години5 инжекции ограбват 30-годишни мъже на 24 години Това е цената, която плащате за това, че се доверявате на телевизора.

Преди време трябваше да унищожим над 7 млн дози от т.н. ваксина срещу Корона-та, заради изтекъл срок. От милите ни приятели от Пфайзер веднага ни задължиха да купим нови 12 млн дози, и нашите родни корифеи на този продукт (наричан неправомерно ваксина) веднага надуха фанфарите "айде, братя, тичайте да се боцкате"... И пак, без никакъв алгоритъм, никакви проучвания за вредата на този чужд биологичен продукт, никакви правила на добрата медицинска практика... Явно, търговията побеждава медицинската етика!!!

Ковид 19 отдавна няма! Спрете с това малоумие и слугинаж на презокеанските търговци на здраве и живот!!!!! Този вирус отдавна е мутирал и на практика не съществува! Престъпно е да тъпчете главите на хората със страхове и лъжи!

Ако не изкъртим всички пейки, животът на Земята ще изчезне. СичкиЩеОмрем!

Ovid значело овца. .овцете ги броят и не спират

пландемийка и бустерчета, гиди мизерници долни.

Реклама на ваксини, а дир-а? Нали се внесоха такива за милиони , та поне да се намерят още тестери, че малко бяха за предишни години . А иначе 800 хиляди българи са без здравно осигуряване , и те не са от ромите - те си имат без да внасят

Рзаразените са ви празните глави.

И каква е причината да ми ги броите? Внимавайте с броенето!! Да няма инвалидни бюлетини!!

Починалият (по неопределени причини) сигурно е бил ваксиниран, защото иначе щяха да ни го напишат като неваксиниран.

Дави пикам на измамата,а на набодените овце честито,вече сте бесмъртни. Да ве еба в тъпаците.

Родителите ти са отгледали нецивилизован варварин.

Боц, боц, внезапни и не толкова внезапни последствия.

То други последствия не останаха. Да не забравяме че не си имунизиран към последствия също

Не боцкай ваксинирани! Предава се по полов път...

2500 тествани и 2000 ваксинирани Незабавно поименно изброени и номинирани за наградата ДАрвин...

Короната е една от малкото теми, по които ще продължавам да се включвам. Вече 2-3 седмици ние сме си леко болни, нищо чак толкова страшно, освен ако не се издъним и тогава вече ще стане страшно. Болки в гърлото, кашлица, хрема, болки в ставите, на моменти силно главоболие или проблеми с очите, но никой не е у болница и почти нямаме на антибиотик. Мерките ги спазваме маниашки, макар че децата като цяло още не сме ги спрели от градина/училище - засега не се налага чак толкова. Откак е пандемията, на всеки 2-3 месеца си караме нещо такова, което обикновено приключва без поражения (примерно болница или смъртни случаи), но до гуша ни е дошло! Интересното е, че като цяло мъжете май са по-здрави - добре си ги гледаме, значи. Освен това те повечето пият алкохол, без да са пияндета. При жените или не пием, понеже не обичаме алкохол, или пият някакви хапчета за сърце, кръвно, приспивателни, успокоителни или и аз не знам какво, заради които не трябва да пият алкохол, или силно го ограничават, не съм сигурна кое от двете. Прпи мен лично един от факторите сама да си съсипвам имунитета са постоянните ми диети, но като се поразболея, веднага ги спирам, не съм чак толкова тъпа!

А преди Ковид истерията нямаше вируси, нямаше зимни вирусни пневмонии, нямаше кашляне с месеци, не сме били по 2-3 седмици в къщи заради яко кашляне ....

Със сигурност не е било чак такова чудо, но има и един друг момент, че сме с 4-5 годинки по-дърти от преди пандемията. Другото е, че като избягваме антибиотици ни трябва повече време да се оправим, като явно не успяваме съвсем да се излекуваме и затова бързо пак ни повтаря. Но въпрпеки това не мисля да сменяме стратегията, антибиотиците не са бонбонки.

И аз боцнах снощи една ваксина на Чалева !

Утре пак и боцни та белким се укроти !

Предният път тези постигнаха 70 хиляди повече починали в България. При още неброени починали от ковида, а починали констатирани. В Туркменистан където забранявали да се говори за ковида, смъртността им за 2021г на брой население е точно същото като за 2019г преди ковида. И там умират тогава 43-44 хиляди човека, а тук 148 хилляди май бяха при същият брой население. Нищо че ние сме застаряващи като население. Ковид мерки = смърт, потъпкано здраве, закони, конституция, демокрация, права, свободи, инфлация и така нататък. Трябва пре входа на здравното министерство да се издигне паметник на жертвите на ковид идиотизма. А човек средно имал над 2 килограма бактерии в себе си. Ама ги е страх от природата.

Аз бих провел операция "психолечение" и глобявал всички носещи маски например в градският транспорт. Има си закон за това - закон за ограничаване носенето на облекло, прикриващо или скриващо лицето. И в него изрично е забранено носенето на маска на обществено място. Така че едно лечение на тези с глоби, ще им се отрази добре. Да могат да дишат, а не задържаният от маската въглероден двуокис.

да бе,2000 ваксинирани,повервах.

пак почнахме да броим

Явно финансирането на проекта не е спряло. Докато плащат ще броим и всеки ден ще се пишат подходящи “новини”

Я виж ти,имало още живи ковид идиоти!

Потрес.

Коментари - 320 заразени с COVID-19 и над 2000 с поставени ваксини за денонощие у нас | Днес.dir.bg

320 заразени с COVID-19 и над 2000 с поставени ваксини за денонощие у нас

Активните случаи към момента са 5311, новопостъпилите в болница са 75

Обратно в новината

Коментари - 320 заразени с COVID-19 и над 2000 с поставени ваксини за денонощие у нас | Днес.dir.bg

Коментари

Мина се време, ваксините се изтестваха както антива искаха и ся ко? Антиваксърите пак са недоволни и няма да се ваксинират поради нови измислени причини от Русия. Но една причина си остава - страх ги е от инжекции.

МДАМ ПАК ПУТИН И РУСИЯ СА ВИНОВНИ

Абе ей! Да ми се мааш с тия глобалистки либерални изказвания. Пределно ни е ясно от къде идват заповедите ви.

Малко ще им дойде вповече едновременно няколко войни и пЛандемия, пък и мисирките няма да смогнат! Така че едва ли ще правят нова пЛандемия точно в този момент!

ВАШИНГТОН, окръг Колумбия (LifeSiteNews) Закон за свободата на дишането - Сенатът на САЩ прие поправката като част от законопроекта за бюджетните кредити с 59-38 гласа, като освен от много републиканци, тя получи подкрепата и на 10 демократи, съобщи Fox News. Инициативата беше внесена от американския сенатор републиканец Джей Ди Ванс от Охайо, за да се "гарантира, че нито една федерална бюрокрация, нито една търговска авиокомпания и нито едно държавно училище не могат да налагат погрешните политики от миналото". След като представи своя Закон за свободата на дишането през септември, Ванс възнамеряваше да привлече подкрепата на демократите, надявайки се да накара конгресмените да спазят обещанията си, че мандатите няма да се върнат, съобщи тогава LifeSiteNews. "Ако кажат, че мандатите за маски няма да се върнат, тогава да дойдат на трибуната на Сената, да гласуват заедно с нас и да кажат: "Повече никакви мандати за маски" - каза сенаторът от Охайо. "Нека да го направим двупартийно." Изменението има за цел да блокира федералното финансиране за блокиране на прилагането на задълженията за маски в обществения транспорт, включително самолети, влакове и автобуси, до 2024 финансова година. Демократите, които гласуваха в подкрепа на забраната, бяха: проф: Тами Болдуин от Уисконсин, Майкъл Бенет от Колорадо, Шерод Браун от Охайо, Тим Кейн от Вирджиния, Марк Кели от Аризона, Ейми Клобучар от Минесота, Джо Манчин от Западна Вирджиния, Джаки Росен от Невада, Джийн Шахийн от Ню Хемпшир и Джон Тестър от Монтана. "Днес Сенатът на Съединените американски щати направи категорична стъпка към здравия разум и индивидуалната свобода", заяви сенатор Ванс в изявление в сряда, в което реагира на гласуването. "Гордея се с това, което постигнахме тук, и очаквам с нетърпение да продължим борбата." "Това е огромна победа за личната свобода в тази страна", каза той. "Видяхме безброй злоупотреби с власт по време на пандемията COVID и американският народ с основание беше разгневен от ненаучните мандати за маскиране."

МЗ на Флорида Д-р Ладапо: "Федералното правителство отново проваля американците, като отказва да бъде честно по отношение на рисковете и не предоставя достатъчно клинични доказателства, когато става въпрос за тези инжекции COVID-19 mRNA, особено при положение, че имунитетът вече е широко разпространен. Във Флорида винаги ще използваме здравия разум и ще защитаваме правата и свободите на флоридчани, включително правото на точна информация."

Очаквана продължителност на живота за 1-5 пъти инжектирани мъже от Обединеното кралство сравнена с 80 г. за неваксинираните: 1 инжекция лишава 30-годишните мъже от 13 години 2 инжекции лишават 30-годишните мъже от 18 години 3 инжекции ограбват 30-годишни мъже на 20 години 4 инжекции ограбват 30-годишни мъже на 23 години5 инжекции ограбват 30-годишни мъже на 24 години Това е цената, която плащате за това, че се доверявате на телевизора.

Преди време трябваше да унищожим над 7 млн дози от т.н. ваксина срещу Корона-та, заради изтекъл срок. От милите ни приятели от Пфайзер веднага ни задължиха да купим нови 12 млн дози, и нашите родни корифеи на този продукт (наричан неправомерно ваксина) веднага надуха фанфарите "айде, братя, тичайте да се боцкате"... И пак, без никакъв алгоритъм, никакви проучвания за вредата на този чужд биологичен продукт, никакви правила на добрата медицинска практика... Явно, търговията побеждава медицинската етика!!!

Ковид 19 отдавна няма! Спрете с това малоумие и слугинаж на презокеанските търговци на здраве и живот!!!!! Този вирус отдавна е мутирал и на практика не съществува! Престъпно е да тъпчете главите на хората със страхове и лъжи!

Ако не изкъртим всички пейки, животът на Земята ще изчезне. СичкиЩеОмрем!

Ovid значело овца. .овцете ги броят и не спират

пландемийка и бустерчета, гиди мизерници долни.

Реклама на ваксини, а дир-а? Нали се внесоха такива за милиони , та поне да се намерят още тестери, че малко бяха за предишни години . А иначе 800 хиляди българи са без здравно осигуряване , и те не са от ромите - те си имат без да внасят

Рзаразените са ви празните глави.

И каква е причината да ми ги броите? Внимавайте с броенето!! Да няма инвалидни бюлетини!!

Починалият (по неопределени причини) сигурно е бил ваксиниран, защото иначе щяха да ни го напишат като неваксиниран.

Дави пикам на измамата,а на набодените овце честито,вече сте бесмъртни. Да ве еба в тъпаците.

Родителите ти са отгледали нецивилизован варварин.

Боц, боц, внезапни и не толкова внезапни последствия.

То други последствия не останаха. Да не забравяме че не си имунизиран към последствия също

Не боцкай ваксинирани! Предава се по полов път...

2500 тествани и 2000 ваксинирани Незабавно поименно изброени и номинирани за наградата ДАрвин...

Короната е една от малкото теми, по които ще продължавам да се включвам. Вече 2-3 седмици ние сме си леко болни, нищо чак толкова страшно, освен ако не се издъним и тогава вече ще стане страшно. Болки в гърлото, кашлица, хрема, болки в ставите, на моменти силно главоболие или проблеми с очите, но никой не е у болница и почти нямаме на антибиотик. Мерките ги спазваме маниашки, макар че децата като цяло още не сме ги спрели от градина/училище - засега не се налага чак толкова. Откак е пандемията, на всеки 2-3 месеца си караме нещо такова, което обикновено приключва без поражения (примерно болница или смъртни случаи), но до гуша ни е дошло! Интересното е, че като цяло мъжете май са по-здрави - добре си ги гледаме, значи. Освен това те повечето пият алкохол, без да са пияндета. При жените или не пием, понеже не обичаме алкохол, или пият някакви хапчета за сърце, кръвно, приспивателни, успокоителни или и аз не знам какво, заради които не трябва да пият алкохол, или силно го ограничават, не съм сигурна кое от двете. Прпи мен лично един от факторите сама да си съсипвам имунитета са постоянните ми диети, но като се поразболея, веднага ги спирам, не съм чак толкова тъпа!

А преди Ковид истерията нямаше вируси, нямаше зимни вирусни пневмонии, нямаше кашляне с месеци, не сме били по 2-3 седмици в къщи заради яко кашляне ....

Със сигурност не е било чак такова чудо, но има и един друг момент, че сме с 4-5 годинки по-дърти от преди пандемията. Другото е, че като избягваме антибиотици ни трябва повече време да се оправим, като явно не успяваме съвсем да се излекуваме и затова бързо пак ни повтаря. Но въпрпеки това не мисля да сменяме стратегията, антибиотиците не са бонбонки.

И аз боцнах снощи една ваксина на Чалева !

Утре пак и боцни та белким се укроти !

Предният път тези постигнаха 70 хиляди повече починали в България. При още неброени починали от ковида, а починали констатирани. В Туркменистан където забранявали да се говори за ковида, смъртността им за 2021г на брой население е точно същото като за 2019г преди ковида. И там умират тогава 43-44 хиляди човека, а тук 148 хилляди май бяха при същият брой население. Нищо че ние сме застаряващи като население. Ковид мерки = смърт, потъпкано здраве, закони, конституция, демокрация, права, свободи, инфлация и така нататък. Трябва пре входа на здравното министерство да се издигне паметник на жертвите на ковид идиотизма. А човек средно имал над 2 килограма бактерии в себе си. Ама ги е страх от природата.

Аз бих провел операция "психолечение" и глобявал всички носещи маски например в градският транспорт. Има си закон за това - закон за ограничаване носенето на облекло, прикриващо или скриващо лицето. И в него изрично е забранено носенето на маска на обществено място. Така че едно лечение на тези с глоби, ще им се отрази добре. Да могат да дишат, а не задържаният от маската въглероден двуокис.

да бе,2000 ваксинирани,повервах.

пак почнахме да броим

Явно финансирането на проекта не е спряло. Докато плащат ще броим и всеки ден ще се пишат подходящи “новини”

Я виж ти,имало още живи ковид идиоти!

Потрес.