Коментари - 301 нови случая на COVID-19 у нас, починали са петима | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ㅤ

бмк

Не ни интересува, не разбрахте ли! Дебили и нещастници сте - платени продажни журналя! Статистиката може да си я заврете там където слънце не огрява.

Тест. Диагностицират с тест...Китайски тест хващаш всички съществуващи коронавируси. Никой ли не вижда слонът в стаята?????

Живея близо до БЧК в Добрич. Винаги когато някоя мисирка се изкаже за ковид и автобусчето с помията за "ваксинация" цъфва там. Не виждам някой да влиза/излиза. Но оФцете трябва да се държат психически под напрежение постоянно...

поне некой нов вариант пуснете че тоя омръзна вече

Антиваксърите мрат като мухи.

От чие име говориш бе, пендел!

Група антиваксъри, през март, щели да правят масивно публично самоубийство да протестират смъртоностните ковид ваксини.

Назад си ганьо. Има нови варианти. Само ако беше си направил проучването

Трябва да са същите овце дето изкупиха ивермектина за добитък, да се предпазят от ковид щото Тръмп им го препоръчал. Въпреки че Тръмп също казал че ковид не съществува.

ЗАКРИВАЙ !!!

Абе мършо, като не те интересува какво правиш тука?

ОТКРИВАЙ

Не само че мрат ами и мрат в болниците където заемат легла за нуждаещи се.

Закривайте държавата

Откривайте държавата

Айде, пак взехте да ги "избивате" на хартия. Пускайте си поредния и последен локдаун, то е ясно ,че няма да се разминем без поредно (надявам се последно) покланяне пред идола на ко измамата. По-добре сега, отколкото по време на туристическия сезон. Като им гледам намеците, явно са го предвидили за края на февруари.

Защо средната възраст на споминалите се от Ко е очевидно по-висока от средната възраст на споминалите се без Ко? Трябва ли да хранем Ко-то , че да живеем по-дълго?

Браво!

Гледам, много дебили, поддържащи коДрис са се нароили по коментарите. Същите тия дебили, ги гледам с маските до очите по градския транспорт...

ㅤ

От мое! Проблем?!!

Ти вечен ли ще си, бе каун? Всеки ще си замине от този свят. Разликата е в средната продължителност на престоя в него. Заминалите си от ковид 90 гошишни са знак за прилично дулголетие.

ㅤ

При най-новия вариант сиропираните вече го поемат отвсякъде, откакто се разбра, че няма доказателства, че сиропите предпазват и спират разпространението. Обявено даже по националните телевизии. А да накараш сиропиран да говори за вредите от сиропирането си е направо нов вариант. Аре бегай да поемаш отвсякъде...

ㅤ

А сиропираните са като онези с коланите във втората кола - "бяха като живи"...

Ми недей да ги гледаш бе цървул. И си купи кола като си по-умен. Все такива прости като мене дават на такива умни като тебе акъл

Щото лъжат за възрастта.

Съд и затвор за Боклуците ,Мазния Доктор Смърт, Кунчев , Кантарджиев , Балтов Баба Радка. Те си знаят ,продажни душици. Ние винаги ще ги сочим и няма да забравим за тормоза който причиниха.

радваш се на умрелите ли бе шут? Дано да попаднеш в такава ситуация че де ти уври главата

някой май не знае как работи съдебната система и ще квичи че системата била корумпирана щото го мързи да чете и учи

шматко, главата ти е претъпкана със "забавни" варианти на думата ваксина вместо да мислиш трезво. Не си направил правилно проучване.

Направи ли си ваксина за новия вариант, натегач?

Не си отваряй устата там, където си мерим ония работи, че ще се нагълташ с месо. Ай ся един шамар зад врата и марш на работа.

тъп си сопол, такова изказване те прави гей. искаш до правиш секс със същият пол. кво си селско зле бахмаааму

EKAK DANEGI GLEDA6 TIA OVCE S MASKI . I GLEDAT KATO OT GRADY6KA YDARENI. MALOUMNICI.

EVALA KOVID IDIOT.

Абе носи си маската и си слагай редовно бустерите, понеже светът е несправедлив :)

Днеска 5 починали от краварския ковид!?!?

Това с антигенното тестче ,го играхме със съпругата ми преди 7-8 дни.Точно на коледа със съпругата ми нещо се почувствах леко отпаднали.Обадихме се на дъщеря ни и след половин час пред нас спира джипа И и от него изкача съпруго-приятелят И с една торба лекарства.Първата ни работа беше да пробваме с тестерчетата ,ами и двете чертички красиво червени ,даже се пошегувах ,че е бременна ,но тя ме репликира ,ами виж се и себе си.Пуснахме в действие всички термометри два електронни, два на "Тошиба" -живачни ,доста стари, два съветски също доста стари ,две термо сонди "Флук" ами тя с температура до 38,2-38,4,дегр, а аз само веднъж до 37,7Дегр е малко хрема и продран глас.Все пак е стряскащо, когато зад гърбът ми съпругата ми заговори с продран глас на боцман на пиратски кораб от "Карибски пирати"

Вие пръскачките от октомври и кръстовете , които ви чертаят с аерозолите не ги ли виждате, идиоти

Ковида вече не е актуален. Подготвят ни вече за новата пландемия - Полио Бразилия - 2025

Аз се излекувах от делта с ивермектин...и не само аз

обикновеният човек да си почива!

хора с маски в коли. Сами… Обикновената логика, тая на Аристотел, е най липсващата ценност в обществата днес

Ама ние със съпругата ми сме атеисти и то войнствуващи.Не сме кръщавани ,нямаме църковен брак ,дъщеря ни също не е кръщавана.

Този си мисли, че с кръстовете от отровни химически и биологични отрови, пръскани във въздуха над главата му, някой го кръщавал!с тъпата му жена?!? Ако прочетеш Библията, може да и схванеш, кви безпомощни жертви на сатанисти сте с жена ти и че насила в рая никой няма да ви вкарва......

Мечтая си за вирус, който да изтрепе само глупавите.

И от какво са починали тези, петимата? Казва ли някой? М?

Да не дадеш фира? С такова пожелание, "умно".

Аз едно не мога да разбера - защо тези, които са толкова убедени, че ковид е една измама и роптаят срещу мерките, които са вече в миналото и не се налагат, се дразнят чак толкова на хората, които носят маски и се ваксинират? Нали искате свобода, защо тогава отричате свободата и правото на тези хора да имат друго мнение и да носят каквото искат? На вас какво ви пречи, че са с маски? Всеки е свободен да носи каквото иска и каквото му харесва! Така и ваксините са по желание - никой не ви задължава и всеки е свободен сам да избере! Защо тогава е този негативизъм към хората, които са упражнили правото си на избор? И да ви светна - обикновено това са хора със сериозни здравословни проблеми или близки на такива хора, които се страхуват, че ако се заразят могат да ги разболеят и това да е фатално за тях! Иначе казано - щом искате толерантност, права и свободи, не отричайте това същото право и на другите! Нали беше всеки сам си преценя! Вас какво ви боли, че някой сам за себе си е преценил грешно според вас?

Изпадаме в ужас само при мисълта, как доведохте нещата до фашистки тормоз над населението, как инжектирахте отрови под заплахите от уволнения на хората от работа, не допускахте хората в магазините , на работа, в университетите, кафенетата, сложихте КПП на градовете, глобявахте 5000 лв за преминаване през парк....пълен фашистки тормоз над всеки без фашисткия сертификат...трябва да ви държим сега главите настъпени яко, кретени, за да не се повтори тоя ужас...