Коментари - 301 нови случая на COVID-19 у нас, починали са петима | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз едно не мога да разбера - защо тези, които са толкова убедени, че ковид е една измама и роптаят срещу мерките, които са вече в миналото и не се налагат, се дразнят чак толкова на хората, които носят маски и се ваксинират? Нали искате свобода, защо тогава отричате свободата и правото на тези хора да имат друго мнение и да носят каквото искат? На вас какво ви пречи, че са с маски? Всеки е свободен да носи каквото иска и каквото му харесва! Така и ваксините са по желание - никой не ви задължава и всеки е свободен сам да избере! Защо тогава е този негативизъм към хората, които са упражнили правото си на избор? И да ви светна - обикновено това са хора със сериозни здравословни проблеми или близки на такива хора, които се страхуват, че ако се заразят могат да ги разболеят и това да е фатално за тях! Иначе казано - щом искате толерантност, права и свободи, не отричайте това същото право и на другите! Нали беше всеки сам си преценя! Вас какво ви боли, че някой сам за себе си е преценил грешно според вас?

Изпадаме в ужас само при мисълта, как доведохте нещата до фашистки тормоз над населението, как инжектирахте отрови под заплахите от уволнения на хората от работа, не допускахте хората в магазините , на работа, в университетите, кафенетата, сложихте КПП на градовете, глобявахте 5000 лв за преминаване през парк....пълен фашистки тормоз над всеки без фашисткия сертификат...трябва да ви държим сега главите настъпени яко, кретени, за да не се повтори тоя ужас...

Това са ти го направили хората със заболявания, които носят маски ли бе?! Ето сега си свободен да правиш каквото искаш! Ти бъди безсмъртен и над нещата , остави хипохондриците да си бъдат и те каквито искат!

И си отмъщаваш за това като пишеш отрови в дира? Не ти ли се струва неуместно и непрактично? Смисъл, колкото ти успяваш да ми проминиш мнението с коментари в дира толкова и аз успявам.

И от какво са починали тези, петимата? Казва ли някой? М?

хора с маски в коли. Сами… Обикновената логика, тая на Аристотел, е най липсващата ценност в обществата днес

Ковида вече не е актуален. Подготвят ни вече за новата пландемия - Полио Бразилия - 2025

обикновеният човек да си почива!

Мечтая си за вирус, който да изтрепе само глупавите.

Да не дадеш фира? С такова пожелание, "умно".

Това с антигенното тестче ,го играхме със съпругата ми преди 7-8 дни.Точно на коледа със съпругата ми нещо се почувствах леко отпаднали.Обадихме се на дъщеря ни и след половин час пред нас спира джипа И и от него изкача съпруго-приятелят И с една торба лекарства.Първата ни работа беше да пробваме с тестерчетата ,ами и двете чертички красиво червени ,даже се пошегувах ,че е бременна ,но тя ме репликира ,ами виж се и себе си.Пуснахме в действие всички термометри два електронни, два на "Тошиба" -живачни ,доста стари, два съветски също доста стари ,две термо сонди "Флук" ами тя с температура до 38,2-38,4,дегр, а аз само веднъж до 37,7Дегр е малко хрема и продран глас.Все пак е стряскащо, когато зад гърбът ми съпругата ми заговори с продран глас на боцман на пиратски кораб от "Карибски пирати"

Вие пръскачките от октомври и кръстовете , които ви чертаят с аерозолите не ги ли виждате, идиоти

Ама ние със съпругата ми сме атеисти и то войнствуващи.Не сме кръщавани ,нямаме църковен брак ,дъщеря ни също не е кръщавана.

Този си мисли, че с кръстовете от отровни химически и биологични отрови, пръскани във въздуха над главата му, някой го кръщавал!с тъпата му жена?!? Ако прочетеш Библията, може да и схванеш, кви безпомощни жертви на сатанисти сте с жена ти и че насила в рая никой няма да ви вкарва......

Днеска 5 починали от краварския ковид!?!?

Съд и затвор за Боклуците ,Мазния Доктор Смърт, Кунчев , Кантарджиев , Балтов Баба Радка. Те си знаят ,продажни душици. Ние винаги ще ги сочим и няма да забравим за тормоза който причиниха.

някой май не знае как работи съдебната система и ще квичи че системата била корумпирана щото го мързи да чете и учи

Гледам, много дебили, поддържащи коДрис са се нароили по коментарите. Същите тия дебили, ги гледам с маските до очите по градския транспорт...

Ми недей да ги гледаш бе цървул. И си купи кола като си по-умен. Все такива прости като мене дават на такива умни като тебе акъл

Не си отваряй устата там, където си мерим ония работи, че ще се нагълташ с месо. Ай ся един шамар зад врата и марш на работа.

тъп си сопол, такова изказване те прави гей. искаш до правиш секс със същият пол. кво си селско зле бахмаааму

EKAK DANEGI GLEDA6 TIA OVCE S MASKI . I GLEDAT KATO OT GRADY6KA YDARENI. MALOUMNICI.

Абе носи си маската и си слагай редовно бустерите, понеже светът е несправедлив :)

Защо средната възраст на споминалите се от Ко е очевидно по-висока от средната възраст на споминалите се без Ко? Трябва ли да хранем Ко-то , че да живеем по-дълго?

Щото лъжат за възрастта.

Айде, пак взехте да ги "избивате" на хартия. Пускайте си поредния и последен локдаун, то е ясно ,че няма да се разминем без поредно (надявам се последно) покланяне пред идола на ко измамата. По-добре сега, отколкото по време на туристическия сезон. Като им гледам намеците, явно са го предвидили за края на февруари.

Закривайте държавата

Откривайте държавата

Браво!

ЗАКРИВАЙ !!!

ОТКРИВАЙ

Група антиваксъри, през март, щели да правят масивно публично самоубийство да протестират смъртоностните ковид ваксини.

То истински ваксини няма, ти антиваксъри бълнуваш...

То и корупция няма тогава.

Антиваксърите мрат като мухи.

Не само че мрат ами и мрат в болниците където заемат легла за нуждаещи се.

EVALA KOVID IDIOT.

36,59% от влезлите в болница са "ваксинирани", 40% от починалите в статистиката днес са "ваксинирани", това при около 30% общо "ваксинирани"... Тоест "ваксинираните" в по-голяма процентна степен спрямо общия процент са запълнили болнични легла и са починали, тоест не само са изхарчили парите, за да се набодат, но и заемат легла и отнемат още средства за лечение, тоест не само нямат защита, но са по-зле, общо процентно!

Ти вечен ли ще си, бе каун? Всеки ще си замине от този свят. Разликата е в средната продължителност на престоя в него. Заминалите си от ковид 90 гошишни са знак за прилично дулголетие.

ㅤ

А сиропираните са като онези с коланите във втората кола - "бяха като живи"...

радваш се на умрелите ли бе шут? Дано да попаднеш в такава ситуация че де ти уври главата

поне некой нов вариант пуснете че тоя омръзна вече

Назад си ганьо. Има нови варианти. Само ако беше си направил проучването

ㅤ

При най-новия вариант сиропираните вече го поемат отвсякъде, откакто се разбра, че няма доказателства, че сиропите предпазват и спират разпространението. Обявено даже по националните телевизии. А да накараш сиропиран да говори за вредите от сиропирането си е направо нов вариант. Аре бегай да поемаш отвсякъде...

шматко, главата ти е претъпкана със "забавни" варианти на думата ваксина вместо да мислиш трезво. Не си направил правилно проучване.

Направи ли си ваксина за новия вариант, натегач?

Живея близо до БЧК в Добрич. Винаги когато някоя мисирка се изкаже за ковид и автобусчето с помията за "ваксинация" цъфва там. Не виждам някой да влиза/излиза. Но оФцете трябва да се държат психически под напрежение постоянно...

Трябва да са същите овце дето изкупиха ивермектина за добитък, да се предпазят от ковид щото Тръмп им го препоръчал. Въпреки че Тръмп също казал че ковид не съществува.

Аз се излекувах от делта с ивермектин...и не само аз

Приятел се излекува с иверменктин.

Тест. Диагностицират с тест...Китайски тест хващаш всички съществуващи коронавируси. Никой ли не вижда слонът в стаята?????

Не ни интересува, не разбрахте ли! Дебили и нещастници сте - платени продажни журналя! Статистиката може да си я заврете там където слънце не огрява.

От чие име говориш бе, пендел!

ㅤ

От мое! Проблем?!!

Абе мършо, като не те интересува какво правиш тука?

ㅤ

бмк