Коментари - 3000 лв. за 3 дни на Коледа в хотел 4 или 5 звезди. Добра оферта ли е това? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вместо това си хи спестите и отидете до Кипър в началото на Октомври или Юни догодина за 10 дни.

Бухаххаха!

Тука само прошляци събрани! Едни 3 бона не могат да съберат за месеци даже...

В Италия ще намериш по евтини оферти.Дири и в Австрия ще намериш по изгодни оферти,да не говорим за обслужването

В Италия ще намериш по евтини оферти.Дири и в Австрия ще намериш по изгодни оферти,да не говорим за обслужването

И някой интернет-чорбаджия като теб ;)

Ако махнат една нула може да стане приемлива.Иначе си е абсолютно безумна.

Пак гадно зададен въпрос.Ако кажа ,че не е добра,кскво означава.Теябваше да питат висока или ниска ценс.Кумунделки сайт му кажи и ги отрежи

от въпросите, задавани в тази рубрика са меко казано безумни.

ㅤ

Ако е да ми ги дават, като на украински турист, офертата е повече от много добра! Ама мечти, по дяволите...

При тия куверти хотелиерите май сами ще си празнуват.

Ами хората си харчат тези кинти в дискотека на вечер. Кой как е решил да празнува си е негова работа. Никой не коментира тези дето празнуват със нарязана сланина, праз лук и шльокавица. Ай да сте ми живи и здрави.

За 3 бона по-добре да си купя 1квадратен метър в Младост. И така в следващите 99 коледи и съм събрал 1 тристаен Хо-хо-хо

Да. Това е много добра оферта обаче за хотелиерите. Никога за нищо на света няма да им дам такива пари на тия ненаситници!! Кое струва 4000 лв. За три дни???

Коледа-година храни! Българска хотелиерска поговорка

Ананиев е предател. Лично той ли ще иде да арестува БойкоБорисов и да го закара ма Кирил Петков в букаи ?

А за украинците безплатно ли е?????

Офертата от 3000 лв е направо без пари!

Тъй като няма абсолютно никакъв начин да спестим 3000 подобни оферти не спасяват от каквито и да е харчове. Не можеш да си го позволиш, не харчиш и дребните пари, които имап в сметката.

Предпочитам десет дни в десетзвезден хотел за 10 000 лв. Абе вие парите ги нямате за нищо бе, въпреки, че ви плащат по 500 - 450 лв.

За мен под 9000 лв. за три дни си е подигравка независимо от това, че съм безработен. Ще си я карам у нас.

Зависи. Не ми е по джоба,но не съм против който може да си го позволи нека ползва. За мен и моето дете дали офертата е добра или не зависи само и единствено от това дали хотелиерът си е включил в нея тока и газта или ще настоява ДА МИ ВДИГНАТ ДАНЪЦИТЕ или ДА ИЗТЕГЛЯТ НОВ ДЪРЖАВЕН ЗАЕМ за да му ГИ ПЛАТИМ НИЕ-а не тези дето ще ползват джакузитата.

За хотел 5 е невероятна оферта, но за 4 е на кантар малко...

Ли ползваш за кантар?

Офертата е екстра за хора с крадени пари.

Ами аз живея в САЩ и за толко пари сам човек тук отива за една седмица в Доминикана на дебелариум( ол инклузив). За тия 3бона за 3 дни в БГ сигурно предлагат и нестандартни услуги. Ама съм сигурен ,че ще са пълни тия хотели въпреки цените,все пак инфлуенЦъри и “бизнесмени” в България има боу.

Бай Ганьо и 300 хиляди да му е ще си продаде бъбрека но ще ходи.Жалка и силно комплексирана нация сме.

Укрите за това ли все на Слънчака ги тъпчете бре? А за българите от Карловско, останали без дом, поради човешката алчност и пълно безхаберие, им дадохте фургони. Сирийците и те бягат от война, ама и те У фургони, налЕ...? Ама той ЕС бил давал парите... Не, не ги дава ЕС. Дава ги всеки един който работи и плаща всякакви, в това число и доброзорни, данъци, такси и налози. Не, циганите не са в тая категория на плащащи данъци, такси и налози. Те са от категорията на укрите. Всичко за тях е free.... Да та еВа у държвата вековна, да та еВа, Завладяна от чужди интереси, и населена с мижитурки бездушни. С безродници и бездетници, произлезли от Адам и Адам....

Парите като цяло се обезценяват доста сега покрай многото кризи и войни една след друга. Това си е законен обир. Със сигурност парите няма да са дадени за нещо, което бихте очаквали да бъде, но за толкова кратко време са си доста солидна сума.

Дир.бг Да ви приличаме на украинци?!?! Хората едвам смогват вие подигравате ли се или .......

За много българи 3000 лв са парите за цяла година.

_stankow

Че какъв изрод трябва да си, че на Коледа, най-тихият, най-смиреният християнски и семеен празник да отидеш в ресторанта на хотел, сред чужди хора ? Да ти дънят на главата, дума да не можеш да си размениш. Да ти дишат в лицето воняща никотинова пара, щото "било разрешено, това не били цигари" ... !?!? Само пълен дегенерат може да го направи. На Нова година - както и да е, някои ще отидат, но на Коледа ??? Близки нямат ли, домове нямат ли, родители нямат ли ?

Еееее най-накрая да напишеш един коментар, с който лично аз да съм съгласен с всяка буква от него. Има шанс за теб, само си смени профилната снимка, защото нали знаеш, че си отблъскващ? Не искам да те обиждам, просто казвам как виждам нещата.

Ади, след няколко годинки като увиснеш и ти ще станеш отблъскваща. Започва се бръчка по бръчка, мила ;)

На Коледа в хотел и за без пари не бих отишла.

Това са Мангалски мечти ! Има ли такива крадливи Хотилери !

Офертата е отлична,ако приемем че тази нова година ще ти е последната в живота...иначе гаранция,че като изтрезнееш на 02.01. главоболието ще продължи още поне месец :)))

Без пари е! Предполагам всичко е изкупено... Не съм виждал друг марод псвен нас и руснаците да дава такива пари за Нова година... Аз лично с тези пари мога да си направя седмица по късно страхотна екскурзия....но няма да ме видят в тик тока как се наливам като каца навръх Нг

3 дни в психиатрията безплатно струва ли ви се добра оферта?

Почти 20% от семействата в България, живеят с 3 000лв цяла година.

На Малдивите е по евтино,да не говорим,че там и обслужването е в пъти по добро от тукашната селяния и простотия! Какво толкова има в тоя Велинград,та нали са няколко баира и това е... Излиза,че сме най скъпата дестинация в света вече,алчността тук е неземна!

Обаче за Малдивите трябва да си боцкан. ;) Там небоцкани не пускат. Не си струва.

Средно статистическият българин има около 30 подходящи за почивка дни (национални празници + отпуск). Да приемем, че половината време ще бъде вложено в почивки. Ако вие инвестирате 1000 на ден за това, ще похаричите около 15 000 на година. За човек притежаващ финансова култура Вие трябва да сте наясно, че не можете да си позволите почивки и забавления на стойност повече от 10% от приходаът ви на пари. Или казано по друг начин, ако имате нетен приход от 150 000 на година, то подобна почивка ви е по джоба, но все още остава в графа "прекалено скъпо". Препоръчително е доходът ви да е над 300 000 лева за да не ви бъркат 3000 за 3 дни. Няма да е истинска почивка, харчейки пари, които нямате

Надай се на богат украинец нетарикат. Бугар балъците умреха вече.

3000 лв, за 3 дни в хотел?!? ахахахах, Аз няма да купувам стаята бе, само искам да отседна там. хахаха Шегаджии.

Има една приказка "Лаком гъз кръв сере". Да фалират. По-големият проблем, е че са пълни точно на тия цени. Т.е няма да фалират. Въпросът е кой има тия пари....

С 3 бона ще взема две гаджета ,5 грама бял прах,храна, алкохол. Ще се пръсна от ядене ,пиене,секс,друсане.

Страхотна оферта е. Понеже не ми стигат парите за Велинград , ще карам Нова Година в Барселона.

Нема как да не снесем на вечно сърдития и намусен Ганьо 3000 лева за три дни.

Украинциите им дават пари да почиват в 5 звездни хотели,а българите трябвало да плащат 4 минимални работни заплати за три дни на човек. Четири членно семейство 12 000 лева трябва да намери ,откъде

Абе вие луди ли сте? Нова година в Анталия за 4 нощувки в 5 звезди с ултра ол инклузив самолет от Варна и новогодишно вечеря е за 2300лв за двама. Качвам се на автобус 209 за 1.60 лв и на летището. Обатно пак същото. Ако някой го предлага 3000лв за нова година в Бг да му се затъкне на гърлото.

Офертата е 3000 лв на човек,твърде скъпо

Карал съм Коледа на 5 звезден хотел във Флорида. Карал съм я и в Куба. Правил съм го и в Дъблин, Дубай и в Абу Даби. Винаги ми е излизало много по-евтино. Е, не съм оставал в Бурж ал Араб, единствено там е, може би, малко по-скъпо...

Супер е!

Тва требе да ме затворят у един апартамен с 10 момичета Мис Свят и неограничено количество алкохол и дрога...

нема баце, само чалга звезди и закуска с вечеря. На обед си плащаш, а миските ако ги искаш, звъниш допълнително ;) За тия пари - толкова. еФтино е.

Да! Мога да си позволя и повече.

С тези пари живее цяло село старци няколко месеца бре...

Това е за кликане ама подобни цени треа си луд за да дърлиш такива пари за подобно нещо

Такива оферти май са най вече по джоба на украинските бежанци у нас. За българите едва ли.

P.S Всъщност ако за тези пари офертата е за Малдивите, за седмица ол инклузив и включва и самолетните билети - така става.

Трябва да влизат в цената и две елитни компаньонки за да си заслужава.

За какво са ти компаньонки, че и две? За да те продухат ли?

проверете цените в турция извън сезона и ще си отговорите дали е добре