17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Върнете се,мрънкащи,до далечната 1989г.когато комунистите откраднаха всичко,разрушиха земеделието и селското стопанство,продадоха над 2200 предприятия и заводи,изхвърлиха хиляди на улицата и тогава мрънкайте,че нищо не се прави.Нека др.Нинова да посочи две неща направени до 2009 г.от тях.Пътища руини,няма работа,няма метро,няма едно работещо предприятие.....Другарите станаха милионери.Лесно е да ревеш за Северна България,която добре знаеш как си я зарязал.Трудно се изправя България на крака,трудно се излиза от калта в която си я натикал,но важното е че стъпка по стъпка върви.Сравняват ни другарите със др.страни от ЕС,а не казват,че вината е тяхна за това,че сме на последно място.От къде в началото на прехода си напълниха банковите сметки,построиха палати,накупиха скъпи коли,изпратиха децата си да учат в престижни университети?С произведеното в техните села ли?Крадеха денонощно и ако имат малко съвест и морал биха замълчали.Пътищата били грозни,но ги има.Метрото било калпаво,но го има.Полека лека се променя облика и по селцата и градчетата.Ние всички,вкупом,сме виновни за този криминален преход.Проспахме дълъг период.Не изметохме още 1989г.тази крадлива напаст,която винаги е живяла на гърба на хората.Не мрънкайте!Капка по капка вир става.

Бъркаш! Не комунистите, а демократите унищожиха всичко, не комунистите, а демократите унищожиха селското стопанство. Демократите наследени от ГЕРБ тотално унищожиха България! ... Бъркаш дати и изпълнители. Опитай да намалиш белото. Не ти е останал мозък.

План Ран-ът-1990г!луканов,Младенов,Лилов още в първите месеци на промяната са поели пътя към "Демократичен Капитализъм".Съгласно тази програма "България трябва да приеме всеобхватна приватизация на своите повече от 2200 предприятия,на земеделските стопанства и на хилядите малки обекти от сферата на търговията и услугите."Такава 100%приватизация не е осъществявана в нито една държава на планетата.В първите години комунистите създадоха ДПС,СДС.ГЕРБ идва на власт когато игрите са изиграни по сценарии и когато на хората им писна от лъжите на комунистите.Черногледството не помага.Кои са демократите?Иван Костов-преподавател в МЕИ "Ленин" София по Политикономия.Чел ми е лекции.Аз съм инженер,а ти?

Дават им 300 млн. За да ги откр...пардон "усвоят" нашите хора,че са поогладнели. А овчото население зяпа ли зяпа и се налива с ракия и се тъпче с нитратна салата.

Статията е написана или йезуитски, ли некадърно. Информацията в нея е безсмислена.

Такива допълнителни искания, такива допълнителни давания от боко говорят единствено за НЕЕФЕКТИВЕН бюджет, които е правен въз основа на всякакви натаманявания но не и на икономическа основа.... Когато си отпуснал примерно ''храна'' от джоба си за 150 днми няма как да искаш да стигне за 360 без да ''умре'' която и да е сфера

От тези 300милки ще приберат поне 200

Нищо не са 300 милиона за 240 общини на фона на 150-те милиона за хората с увреждания!

300 млн. лв. са точно профуканите и окрадени пари от кметовете и местните управи !

Общините като харчат безобразно парите на данъкоплатците за екскурзии, гуляйджийство, крадене и рушвети с Обществени поръчки все не им стига. И ето с това искане ще натоварят българите с още мизерия, бедност, глад. НЯМА КМЕТ, КОЙТО ДА НЕ Е ЗА ЗАТВОРА! А заедно с кметовете и 50% от администрацията им!

Стани ти кмет и оправи нещата, мрънкялник.

Такива тъпаци като теб докараха България до трагично състояние. Кметовете не са законодателна власт. Толкова ли си ограничен!