Коментари - 30% увеличение на заплатите на военните одобри единодушно парламентът | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колко Висши, специализации и дикторантури трябва да се завършат, за да се стартира с такава заплата ?!

Да не забравите и за нашите заплати !

ПАРЛАМЕНТА Е НЕЛЕГИТИМЕН , СБИРКА ОТ НАГЛИ САМОЗВАНЦИ КОИТО САМО ЛЪЖАТ И КРАДЪТ ! НЕ ГЛАСУВАЙТЕ !

Идиот! Надявам се поне да си на хранилка при Баце и Шиши! Като не гласуваме ще гласуват само тези на Баце, Шиши и посолството! А за теб остават само данъците и свободния пазар на тока! Гласувай! Объркай им сметките!

Предизборен популизъм в действие..

По-големи нищоправци от т.нар военни, не познавам. Имам доста познати такива и като отидат "на работа" за по 2 дни, се връщат напълняли с по 5 кг. и вонящи на спирт от километри. И да им се вдигат заплатите от нашия джоб с 30%?!?! Порнография!!!

Това в гривни колко е?

да хвърлим още пари на вятъра!

Ма да тръгваме направо към фронта, докато Галя пие мазното кафе

Вдига се средната работна заплата за България, вдига се и депутатската ...

Пък да не говорим +30% към генералските предатели , как ще "заобичат" НАТО !?

На електората. Проста ориенталска копина

Стига вече вдигане ,докога ще се вдигат парите на тези мърльовци.Погледнете ги по улиците на какво приличат-дебели,мазни ,мръсни ,неугледни.Като зная какво беше едно време българската армия и като ги гледам сега тези направо ми се плаче.Само залагат по телефоните на мачове ,пият кафета и нищо не правят.И накрая 20 заплати и ранно пенсиониране.А нормалните хора ще блъскат до 67 години за пенсия и тя една жалка,жалка ,жалка.......

ТО И УЧИТЕЛИТЕ БЯХА ЕДНО ВРЕМЕ УЧИТЕЛИ НЕ КАТО СЕГА АМА И НА ТЯХ ЗАПЛАТИТЕ СТАНАХА 2500ЛВ НИЩО НЕ КАЗВАШ БЪЛВАТ НЕГРАМОТНИЦИ

Абсолютно си прав ,така е.Много грешни пари дадоха на даскалите,а те на нищо не учат младите.И след време тази простотия и безхаберие ще се върнат като бумераянг върху нас самите.Лошото е страната ни загива с всеки изминал ден.Жалко за нашите предци .

Вас кой учител Ви научи, да пишете толкова неграмотно...

За какво са сложили знаме на ЕСССР в парламента? За какво по телевизията върви пропаганда за еврото и кой плаща? Последното е ясно - ние. Ако ще от ЕСССР да са парите, пак част са наши и пак може да се разпределят за нещо полезно.

Вие защо поругахте Българския герб и сложихте пентагам над главата на лъва?

Се става в мирно време. Като литнат куршумите и ФАБовете забрави. Нито тука, нито в Европа някой без да го нахакат на сила ще иде да умира за далаверите на дебелите евреи ционисти. А ако ръгнат да ни събират на сила, жална им майчица. Мое сме тъпи ма като Укрите не сме. Те са малоумни.

ще видят управниците ни и разни сглобки миризливи на изборите - плащаме вода няколко пъти по скъпа от пустинята Израел, която е във война. Три пъти ни вдигнаха сметките за вода. Долна измет неземна. Купете си нови коли на цялото ДАИ, затова има засилени проверки от КАТ и ДАИ. Ще гласуваме за партията, която им намали партийната субсидия на 1 лев на глас на тези политически нищожества и алчни помияри.

Скоро ще им трябва пушечно месо, украинците взеха да свършват... Усещате ли накъде вървят нещата? И за 2000 лв. (от догодина) сега ще се изтрепят да се включват в армията :))))))))) Та тя една касиерка в Лидъл взима повече. Някой да не е луд....

Касиерката в Лидъл си изкарва заплатата с труд, военните само си драпат макарите на държавна разноска.

Напълно съм съгласна с Вас, че не вършат никаква работа , но в днешно време едва ли някой с повече от две мозъчни гънки ще иска да стане военен... Свърши тва с драпането и лапането. Идва време да се плаща "безплатния обяд"...

Честно казано ако нямаш дебела връзка по високите етажи на МО или друго си е набутвация да влизаш в армията в този момент. Извън София 2000 лв изглеждат прилично, но правилото за безплатния обяд пак си важи. Мин 50% след първа-втора година ще кажат май--ната им на парите, ама вече няма как. 10 г. договор баце додето те изтискат и после те изплюват. А после....

Инфлацията борим. И бюджетния дефицит борим! Смело към гръцки вариант. Бордът да го духа...

В последно време много единодушни станахте,итре да не стане че единодушно сте се съгласили да пратите войска в украйна?!

Май ви е страх, а? Ще има повторение на 1916 г., Добруджа. :)

Кой го не е страх да даде пример и да заминава бе!Вървете на майка си във вагината!

И то от страната на агресорите от ОТАН си е чисто самоубийство. Кво като плащат пари. ДС мафията ще краде и пак ще смърди.

"С промените са изравняват възнагражденията на военнослужещите с тези на служителите по Закона за МВР." Една голяма лъжа или голяма измишльотина. В МВР няма редници, матроси, ефрейтори ...

За тези дето са в заварено положение в армията е що годе ок. Но интересно как ще докараш нови и млади хора за 2000 лв, като всеки момент могат да ги изпържат в посока Украйна.

Може ли без щуротии с тая Украйна?!

Ще видиш ти едни щуротии като ги натирят към Украйна.Основният контингент ще е от източна Европа.Да не мислиш ,че там ще идат англичани ,немци ,шведи,финландци.Ние и американски чернилки ,това ще е .

Сега е моментът и да се накарат женските да работят. Че то 80% от жените в армията са там за социалните придобивки, да реват, че са защитени от кодекса за социално осигуряване и мъжете да дават наряди докато те метат или си клатят краката. Равните правя трябва да пораждат абсолютно равни задължения!

Лошо ли е, че жените си клатят краката? Според мен е много приятно.

че не увеличиха и заплатите на БТРите

дали ще има юруш към армията? Едва ли, не всичко е пари.

от обикновените войници работят там само за пари. Да си в армията е въпрос на вътрешна нагласа и убеждение (поне докато службата не е задължителна).

В какво бе? В Прасе Пеевски, Тулуп Сикаджийски, Киро Тъпото и Асен Крадеца ли? Или в демонокрацията на нелигитимната Лайнен? Може би в слугинажа на ционистката кочина САЩ? Идиот си ти, ма сте твърде много олигофрените. Като ви заринат на фронтовете белкем ви дойде акъла.