30 души участвали в мелето в Казанлък, 19 са задържани, 5-ма се борят за живот

Петима са с обвинения за умишлено убийство, сред които жена и непълнолетен

Обратно в новината

Коментари - 30 души участвали в мелето в Казанлък, 19 са задържани, 5-ма се борят за живот | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

са бедни и не могат да шарят където трябва. Затова взимат правосъдието в свои ръце, а прокуратурата спи.

Имаше едно 6 минутно видео в нета, което изтриха - убития го удариха още в началото, а до края на боя не се видя нито една полицейска кола. Не знам когаа е подаден сигналът, но май полицията послъгва и е пристигнала чак когато е било безопасноза нея.

Диви орки!

"с травми, несъвместими с живота" "богат арсенал - кирки,лопати ..." ЕЙ ЖЕНА,ИЛИ ГО ПРАВИШ НАРОЧНО ИЛИ ТИЯ КОИТО ТИ ПЛАЩАТ НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАТ КОЛКО СИ НЕГРАМОТНА И С КАКЪВ "БОГАТ" РЕЧНИК РАЗПОЛАГАШ!

Неграмотният си ти!

Ами това са си техни етнически обичаи - трябва да ги уважаваме, да толерираме и да ги.... търпим. Сега аз искам да предложа на нашите политици, да приемат следното: - За стар български обичай да се приеме "като видиш циганин - да му/и шибнеш два здрави шамара - пък той/тя си знае защо са" - За стар български обичай да се приеме "видиш ли циганин да краде - вземаш подръчни материали и го спукваш от бой" Да се запознае тяхното Мешаре с тези стари бг обичаи - и да започне мургавия етнос да ги уважава, да толерира и да ги търпи....

Бахти, тия ако ги пуснем в Украйна, между руснаци и украинци, ще им свият ДжИлязото и ще настъпи мир !

България, а и целия свят, щеше да е едно по-добро място за живеене, ако ги нямаше циганите и мюсюлманите.

Тези сега безплатно ще ги лекуват а после ако не ги откарат точно по домовете и им объркат адресите, сигурно ще поискат по 350 000 лева на ром.

Това са рецидивисти, които посягат, бият и убиват. Нямат място на свобода.

А, бе наречете го с правилните български думи, глутница подивели роми. При тях е проработил инстинкта на глутницата, нападай и убивай. Не се казва точно за причината, каква толкова е, че да се стигне до такава свирепост.

Ако използваме правилните български думи, трябва да използваме цигани, а не ромове.

Бай Кольо

П Р А В И Л Н О !

Пък аз си мислих, че са снимали филм за неандерталците!

Не бе, това беше новия епизод на " Планетата на маймуните".

Напишете “РОМИ “ защо спестявате истината ... 30 души ...

Ром значи мъж. Там е имало и жени. Значи са били цигани.

Кратко забавяне :D. Върнали са се да си вземат памперси. Ах, гиди, 20 пусти заплати.

Полицията е трябвало само да отцепят района, да не пострадат цивилни и да ги оставят да се избият. На тези хора такива са им ценностите, кой сме ние за да ги образоваме!? На сила нищо не става. Сега като искат да си решават проблемите с мачетата и бой, просто ги изолирайте и да се оправят. Единственото което не трябва да се допуска е тези примати да излизат извън гетото да тормозят нормалните хора.

V Kayanlak ima 2 patrulki...

Тези петимата нека се борят, лекарите да не се намесват!

Много се радвам, че подобни примати се самоизбиват. Доставете им по-остри брадви!

Тези хора са се прехранвали от ...тероризъм. Кражби по домове, кражби на реколта, набези в гората.... И всичко това под умилителните погледи на българското правосъдие-собственост на безскруполни политици. А какво ''решение'' ни предлагат? - Да ги изселят на друго място, където те пак ще продължат по старо му. Само едно не мога да разбера. Защо същите тези политици са седнали да питат защо българките не искали да раждат?Защо нацията загивала?

Българските политици питат, но самите те (болшинството де) са с влечения към собствения пол и разбираемо като не могат да завъдят поколение искат от простолюдието да работи в тази насока, за да има млад материал за задоволяване на сексуалните им мераци. Ако не се лъжа точно бг политик се беше изцепил в парламента с една стара римска сентенция: момичето е за разплод, момчето за удоволствие...

30 души участвали в мелето в Казанлък, 19 са задържани, 5-ма се борят за живот Не излиза сметката. 30 участвали. 5 берат душа, 19 задържани... Останалите 6 какво? Начи такива новини ногу мъ сапикясвът! Какво става с останалите 6, питам аз и отговор не виждам? Ами тува са български избиратели на водещите партии бе!? герб ши загуби изборити заради таквиз рапти.

Maikaviii Turskaaa,Mangali ta Mangali....

Оставете ги да се избият!!! Тъкмо ще понамалеят!

Къде беше полицията гледах няколко пъти клипа полиция нямаше като знаят че има дало между два клана защо полицията нее отцепилата района

Защото съдебната охрана е от мъдурковци, които не анализират риска. Можеха да предвидят това струпване и да се обадят на полицията предварително. Шеф им е Крум Зарков.

Съдебната орана отговаря за реда в залата и конвоя на задържаните! Тя по никакъв начин не е отговорна за ставащото в центъра на града!

Ранените...как ще гласуват сега, вай, вай

МВРто да не се бърка. Оставете мангалите на свобода.

...сметката за лечението на пострадалите да се прати на жълто паветната евроатлантическа отворена общественост

Е ние знаем, че ченгетата масово са заети да проверят бакалии и тефтери за вересии. Сакън за изборите нещо да не кажат. Това че тия мангаси буквално си безчинстваха в центъра на Казанлък (предполагам е център тоя пазар) и уплашиха де що ги видя няма значение.

Да обясни на всички, които му плащаме заплатата, защо участниците са били на свобода след като преди 3 месеца пак са се били с брадви в ценъра на града, потрошили са кола на кръстовище, били са задържани и след това... освободени. Значи онова пъпчиво хакерче дето искаше да пусне пръскачките пред парламента до държахте близо година в ареста, защото било Оргранизирана Престъпна Група. А 30 мангала, които връхлитат с брадви, какво са бе, Дичо!!!!

Цялата статия звучи някак извинително, че полицията не е успяла мигновенно да ги разпръсне, линейките и те за голямо съжаление някак си се забавили. Ама въпреки това властта е положила неимоврени усилия да спаси живота на манглаите

С каква лека ръка губим цвета на нацията :(

Холивуд да се самосезира и да направи филм по тая мангалска драма, някой нов Шеккспир да създаде роман с име- Манготеки и Циганеки

И супер за адвокатите. От едно дело в друго! Бизнесът върви.

Хубави свежи новини за нашите братя роми!

Аз там хора не видях. Имаше някакви човекоподобни, издаващи всякаква не членоразделна реч, дето се биеха с камъне и дърве. По скоро ми заприличаха на такива застинали в евоцията, и не достигнали до Homo sapiens. Абе с две думи утайка.

Да се раздадат спреьове с АНТРАКС по махалите. При следващото сбиване да не се морят да маат с колци и брадви, ами само да се пръскат. Пръс , пръс и готово

Ми да се изколят всичките, може и да дръпне напред тая държава. Докато само храним безполезната паплач, няма да прокопсаме.

"Иззети са сечива, с които въпросните граждани са упражнявали своя труд. Освен това за взети дървени пособия, прът и колове, брадви и ножове", съобщи окръжният прокурор Дичо Атанасов Как ви звучи тази тъпотия. Как може да се говорят такива глупости бе. Немам думи вече

Kendo masters!

Утре свикваме мешерето всите костинбродси , сливенски, пазрчиски,пловдивски, пернишки, ломски цигани на събрание. Ще пее софика и азис.

Абе що ги задържате па и отгоре на всичко се борите за живота им?? Абе оставете ги да си направят избора - който иска да живее да живее , който да мре да мре!! Що се месите в техните дела??

Ако се бяха степали някъде по пътя можеше да постигнат по-убедителен резултат.

Един от малкото случаи ,в които съм недоволен от БЪРЗИТЕ ДЕЙСТВИЯ на органите !

Полицията защо се меси в тези случаи с утрепи които не плащат данъци и осигуровки?Добре е ако ги оставя да си довършат мелето.

Съвсем подивяха тия! Трябва в някои населени места училището да започва на 3 годинки и с пансион и откъсване от средата!

''По стечение на обстоятелствата обаче само един екип се е отзовал и транспортирането на ранените също се е забавило.'' Без коментар....

Да бяха го направили това меле в паркламента с кирките и лопатите , нямаше да е зле.....

Тия от БАХ да вземат да се намесят и да дадът по некои лев че се изтепа електората, и мешерето да се включи.

Добре бе,как може 30 човека да се млатят в празните тикви,с брадви и колове и само един да замине.Това е възмутително.

да се застрлелят веднага само хабят кислорода !!!!!!

Тъмнозелени чисти българи...

Застреляйте ранените да не се мъчат.

Слагай казана