Коментари - 30 арестувани при масов бой посред нощ в Пловдив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва сега всички полицаи да хвърлят един бой на приматите, да не занимават полицаите с особеностите на етноса.

Нещата от 60 в нов вариант. В Русе по махали, керимидари, дунав мост, ЛВЗ, сарая, Звездю. Кавгата почват двама, стават няколко, после едните съюз с другите битки -масовки. До 68 година когато убиха Гатьо. Смед време гледаш знаковите имена Луко, Чесъна, Бухала, Лекето с бременни жени покрай тях,с чантичка под мишничка. Питам Луко, Ко стана бе, на къде!? -На вечерното! Тръгнаха и на работа прилежно и надлежно. Каките се поомъжиха града в общи линии утихна -днес кварталите са поразмити, тайфите също, проблем има с новите "ОТ РУСЕ СЪМ" -ДЕМОКРАЦИЯ СЪР! Тогава освен милицията имаше и ДОТ доброволни отряди на трудещите се. И много бой по китарата. А боят навсякъде е довел до еволюция. И при канибали, и при аборигени -до това време когато разните НПОта не се загрижиха за ПРАВАТА на "човека"

Оставете ги да се самоизбият тези неандерталци.

Ректората на ГЕРБ и Борисов се развихри ! Ако не бяха Циганите Фандъкова нямаше да фалшифица изборите в София !

Убава работа, ама сиганска...И кат ората не моат да се бият...А пък откак ги преименуваха на "роми", човек не смее да напише "циганин", да го е@@...

а защо още не са емигрирали в Брюксел???

Защо ги пускат от гетото,нека там да се трепят.Такава солидарност и масови сбивания ги има само в тяхната общност.Като не се цивилизоват,да си стоят там.Каква работа имат в центъра на Пловдив.

Ауууу, какъв е този откровен изблик на расизъм от страна на полицията? Как може да им наруши правата и свободите и да им попречи да решават проблемите си по традиционните за общността, методи? Това е полицейски произвол и насилие, къде спят правозащитниците? :))

Циганска държава. Ще дойдат инвеститори, за да ги избият ли?

И какво не им харесваме на ромите. България ги е възпитала. Те също са българи. И по нищо не сме по-различни от техния етнос. И те са се видели в чудо-хората, и напускат България да търсят своето щастие по света и изкарат прехраната си. Стреса, недоимъка, корупцията по всички нива, ето до това води - да извадим тоягите и се изтрепем като кучета. За съжаление не всеки е в състояние да се изсуни от тази клета страна и се спаси от мутри. Или ББ е нещо различно, премиерът-слънце, който ви грее.

Ех , защо зтвориха Беляне и урановите мини.

Спомням си времето на апартейда в ЮАР. Сутрин Кейптаун се изпълва с тихи и мирни цветнокожи, едни с метлите, другите събират торбичките с боклук, мият витрини....В обществетата пикалня само бели или само цветни, азиатците с отделен статут (като човекоподобните маймуни) След обед и надвечер цветнокожите изчезват от улиците до следващият ден и в гетата...Там има всичко, и местна полиция, и спешна помощ, и МОЛ, и дискотеки, барове нощни клубове, каки -ама само за цветно кожи. Светъп обаче беше противтакова разделение наричаха го расизъм престъпления, убийства нонче (или поне не се чуваше често. Имах случай излизаме покрай океана, колата встрани до банкета. Минава с кола цветнокож спира и пита Мистър, проблем!? Но проблем! О'k .. и заминава. Накрая ни стана неудобно и се върнахме в града. Днес сводките са ежедневни по наш образ и подобие цветнокожите влизат, грабят, изнасилват убиват и това ежечасово не само в големите градове. Мандела не е в затвора но и ЮАР не е същия

призивИТЕ на черните - "Разпуснете полицията!" - " Животът на мургавите има значение"! Тези дето маршируваха в София в подкрепа на мургавокожите къде сте?

Е то в Пловдив освен цветнокожи друго остана ли.

нали битката е била доброволна, за какво им се месят?

Циганска работа! В ТРОЯН пред полицията циганите се бият! Тамушната кметица СИ ГИ КОТКТА и БРАНИ братята цигани - електорат, отглежда си ги! ПОЧТИ по същото време друга ТЪЛПА нискограмотни ЦИГАНИ отново нарушават обществения ред и се стига до бой!?!?! Е С КАКВО СА ПОВЕЧЕ ЦИГАНИТЕ ОТ НОРМАЛНИТЕ ХОРА???? ЗАЩО СЕ ДОПУСКА ДИСКРИМИНАЦИЯ НА НОРМЛНИТЕ ХОРА ОТ ЦИГАНИТЕ? ЗАЩО нормлните хора не получанат помощи, като ОБЛАГОТЕТЛСТВАНИТЕ ЦИГАНИ? Чета ако ДОКОСНЕШ ПОЛИЦАЙ 2000 лева глоба хахаха Е КАК ЩЕ ВЗЕМЕТЕ 2000 лева от ЦИГАНИН???? ОТНОВО Е дискриминаци нормлните ще плащат, а циганите ще дерибействат! ДОКОГА ЦИГАНИТЕ ЩЕ ДИСКРИМИНАРАТ НОРМАЛНИТЕ?

Има ли смисъл да питам от коя партия е кметицата.

БСП естествено.

Хубава работа ама циганска.

Аз

Жалко... Щеше да стане супер филмче за Animal planet...

Е и кво от това? Наказани ще има ли, за се замислят в бъдеще преди да се млатят, че ще има последствия за тях? Ами отговорът е ясен-НЯМА ДА ИМА!

Аз

Трябва да има наказание за тъпите ченгета, че са се намесили в традиционен ритуал, носител на културните особености на общността. Ченгета расисити... Ууууу... Долуууу... Да живей... таквос...

Ако бяха се били цигани против българи днес това щеше да е новина номер едно в Европа

Сега покрай пандемията сички са в творчески отпуск и са по родните места. Като огаднеят /за изкуство/ пак ще отидат в Брюксел, да творят там. :-)

Няма да питам за чия сметка ще бъдат лекувани ...

България бавно и сигурно се превръща в циганска клоака. Политиците ги развъждат, ние хрантутим и циганите и политиците. С две думи - майката си ебало!

В циганската държава така става .Норма

Това е расизъм! Циганите се бият помежду си и не допускат други раси да им начупят кофите! Ще сезирам негрите в УСА да дойдат и да ги ремонтират!

Няма как да са БЪЛГАРИ, защото като се съберат и напият 5 циганина, почват да крещят - да избием българите! Циганите нападат обират и изнасилват САМО ПЕНСИОНЕРИ БЪЛГАРИ! Ти явно си циганин!

Лошото е, че взеха да стават хем много, хем много нагли... Ало, Държавата? Някакви мерки?

Вече сме държавата на маймуните. Скоро ще станем ПЛАНЕТАТА на МАЙМУНИТЕ!

Най- ефикасната мярка е копенето!!!

.. се управлява от политици, понеже българите не харесват нито един от политиците си( 240 от 240 са национални предатели) те (националните предатели) за да са на власт, разчитат на ЦИГАНСКИТЕ гласове (защото са лесни за копуване). В този ред на мисли "дуржавата" в този и вид взема МЕРКИ, РАЗВЪЖДА ЦИГАНИТЕ, защото българите не гласуват както им е казано или платено!

Не е само Пловдив, Кърджали, Щумен, ....

Когато и да утрепеш циганин, все си закъснял!

Кметицата може да е от БСП, ама МВР е подчинено на ГЕРБ! Откога МВР се отчита на местната власт?Ако полицаите не си вършат работата е пряка отговорност на Младенов, ГЕРБ!

Държавата сме ние!!! Искаш държава - трепи мангала!!! Анадъ̀нму?

.. с това "Анадъ̀нму?" накрая, направо сам си осра поста.

Ти ела да видиш в Троян, как циганите са се САМОНАСТАНИЛИ в ЖП кантони.... ела да видиш в началото на града как са превзели необитаеми къщи и общината не прави НИЩО за да ги изгони! Т.е. Общината подкрепя беззаконията на циганите! Я опитай НОРМАЛЕН човек да се САМОНАСТАНИ в къща??? Ще го спукат от глоби ще го съсипятама щом си цитанин си С ПРЕВИЛЕГИИ!

Щабе, губите контрол!

Е що не ги оставиха да се понабият, така можеше да влезе в действие и естествения подбор! Па който оцелее - в ареста или в болницата...

Както винаги цигани !

Полицията защо се намесва?

Да ги бяхте оставили да се избият!

black lives matters хахахахах

Циганите са животни, и с тях трябва да се отнасяме като с такива.

Стана ми любопитно, ти досега сигурно много си утрепал?

Така е! И за говно да го размениш, пак ще се прекараш! ;-)

Сиганска работа

това че полицията ги е разтървала, не е ли проява на расизъм? Защо са им ограничили прлавата да практикуват своята етническа култура?