Коментари - 30 арестувани при масов бой посред нощ в Пловдив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Орките си разбраха какво е хубав живот при демокрацията. Това, което правят сега -нищо да не плащат, да тероризират старците по селата, само права да търсят и никакви задължения да нямат просто не можеше и да си го помислят преди 30 г.

Оставете ги да се трепят помежду си, бе!

Тая пасмина, няма ли да миряса най накрая?

ТОВА СА ФРАКЦИИ НА ЛОКУТУ!! ФРАКЦИЯ "БАГЕР" И ФРАКЦИЯ " ГРЕЙДЕР" .....СКАРАЛИ СА СЕ ЗА 3 КИЛА БАКЪР!:))))))))))))))

Педставяте ли си 30 мангала да се бият и то близо до районно по бай Тошово време.... АБСУРД дори и да си го помислят. Да ви пикая на сбърканата демокрация.

За небесно кафявите това си е част от етноса. Да се съберат 2 тумби от по 50-100 човека и да си организират "бой". Обикновено резултата е 3-4 зачервени бузи, много рядко насинено око. Все едно да влезеш в дискотека и да разтърваваш танцуващите защото им се танцува. Като нищо ще осъдят дърцавата за възпрепятстване практикуването на етническо културно масово мероприятие :D.

авееее що са са намесили ченгетата оставете са изтрепят! Пу и туй ако е държава!?

Браво на Пловдивчани, само те ги мачкат вмирисаните мангали, още от соца в Пловдив, всички цигани кротуват, щото майните не си поплюват! Всички цигани, трябва да бъдат скопявани още като се родят, мъжки, женски, млади, стари, всички, като отидат на доктор за настинка пак да бъдат скопявани и за няколко годинки всичко ще си дойде на мястото, паразитите на България ще намалеят до минимум!

това че полицията ги е разтървала, не е ли проява на расизъм? Защо са им ограничили прлавата да практикуват своята етническа култура?

Сиганска работа

Циганите са животни, и с тях трябва да се отнасяме като с такива.

Не обиждай животните! Мангалите са много далече от животните, защото животните са благородни. Циганите са просто грешка на природата която по умните нации са коригирали.

black lives matters хахахахах

Да ги бяхте оставили да се избият!

Полицията защо се намесва?

Както винаги цигани !

Е що не ги оставиха да се понабият, така можеше да влезе в действие и естествения подбор! Па който оцелее - в ареста или в болницата...

Щабе, губите контрол!

Когато и да утрепеш циганин, все си закъснял!

Стана ми любопитно, ти досега сигурно много си утрепал?

Така е! И за говно да го размениш, пак ще се прекараш! ;-)

Вече сме държавата на маймуните. Скоро ще станем ПЛАНЕТАТА на МАЙМУНИТЕ!

Лошото е, че взеха да стават хем много, хем много нагли... Ало, Държавата? Някакви мерки?

Най- ефикасната мярка е копенето!!!

.. се управлява от политици, понеже българите не харесват нито един от политиците си( 240 от 240 са национални предатели) те (националните предатели) за да са на власт, разчитат на ЦИГАНСКИТЕ гласове (защото са лесни за копуване). В този ред на мисли "дуржавата" в този и вид взема МЕРКИ, РАЗВЪЖДА ЦИГАНИТЕ, защото българите не гласуват както им е казано или платено!

Държавата сме ние!!! Искаш държава - трепи мангала!!! Анадъ̀нму?

.. с това "Анадъ̀нму?" накрая, направо сам си осра поста.

Това е расизъм! Циганите се бият помежду си и не допускат други раси да им начупят кофите! Ще сезирам негрите в УСА да дойдат и да ги ремонтират!

В циганската държава така става .Норма

България бавно и сигурно се превръща в циганска клоака. Политиците ги развъждат, ние хрантутим и циганите и политиците. С две думи - майката си ебало!

Няма да питам за чия сметка ще бъдат лекувани ...

Ако бяха се били цигани против българи днес това щеше да е новина номер едно в Европа

Е и кво от това? Наказани ще има ли, за се замислят в бъдеще преди да се млатят, че ще има последствия за тях? Ами отговорът е ясен-НЯМА ДА ИМА!

Аз

Трябва да има наказание за тъпите ченгета, че са се намесили в традиционен ритуал, носител на културните особености на общността. Ченгета расисити... Ууууу... Долуууу... Да живей... таквос...

Аз

Жалко... Щеше да стане супер филмче за Animal planet...

Хубава работа ама циганска.

Циганска работа! В ТРОЯН пред полицията циганите се бият! Тамушната кметица СИ ГИ КОТКТА и БРАНИ братята цигани - електорат, отглежда си ги! ПОЧТИ по същото време друга ТЪЛПА нискограмотни ЦИГАНИ отново нарушават обществения ред и се стига до бой!?!?! Е С КАКВО СА ПОВЕЧЕ ЦИГАНИТЕ ОТ НОРМАЛНИТЕ ХОРА???? ЗАЩО СЕ ДОПУСКА ДИСКРИМИНАЦИЯ НА НОРМЛНИТЕ ХОРА ОТ ЦИГАНИТЕ? ЗАЩО нормлните хора не получанат помощи, като ОБЛАГОТЕТЛСТВАНИТЕ ЦИГАНИ? Чета ако ДОКОСНЕШ ПОЛИЦАЙ 2000 лева глоба хахаха Е КАК ЩЕ ВЗЕМЕТЕ 2000 лева от ЦИГАНИН???? ОТНОВО Е дискриминаци нормлните ще плащат, а циганите ще дерибействат! ДОКОГА ЦИГАНИТЕ ЩЕ ДИСКРИМИНАРАТ НОРМАЛНИТЕ?

Има ли смисъл да питам от коя партия е кметицата.

БСП естествено.

Кметицата може да е от БСП, ама МВР е подчинено на ГЕРБ! Откога МВР се отчита на местната власт?Ако полицаите не си вършат работата е пряка отговорност на Младенов, ГЕРБ!

Ти ела да видиш в Троян, как циганите са се САМОНАСТАНИЛИ в ЖП кантони.... ела да видиш в началото на града как са превзели необитаеми къщи и общината не прави НИЩО за да ги изгони! Т.е. Общината подкрепя беззаконията на циганите! Я опитай НОРМАЛЕН човек да се САМОНАСТАНИ в къща??? Ще го спукат от глоби ще го съсипятама щом си цитанин си С ПРЕВИЛЕГИИ!

нали битката е била доброволна, за какво им се месят?

Ех , защо зтвориха Беляне и урановите мини.

И какво не им харесваме на ромите. България ги е възпитала. Те също са българи. И по нищо не сме по-различни от техния етнос. И те са се видели в чудо-хората, и напускат България да търсят своето щастие по света и изкарат прехраната си. Стреса, недоимъка, корупцията по всички нива, ето до това води - да извадим тоягите и се изтрепем като кучета. За съжаление не всеки е в състояние да се изсуни от тази клета страна и се спаси от мутри. Или ББ е нещо различно, премиерът-слънце, който ви грее.

призивИТЕ на черните - "Разпуснете полицията!" - " Животът на мургавите има значение"! Тези дето маршируваха в София в подкрепа на мургавокожите къде сте?

Няма как да са БЪЛГАРИ, защото като се съберат и напият 5 циганина, почват да крещят - да избием българите! Циганите нападат обират и изнасилват САМО ПЕНСИОНЕРИ БЪЛГАРИ! Ти явно си циганин!

Циганска държава. Ще дойдат инвеститори, за да ги избият ли?

Ауууу, какъв е този откровен изблик на расизъм от страна на полицията? Как може да им наруши правата и свободите и да им попречи да решават проблемите си по традиционните за общността, методи? Това е полицейски произвол и насилие, къде спят правозащитниците? :))

Защо ги пускат от гетото,нека там да се трепят.Такава солидарност и масови сбивания ги има само в тяхната общност.Като не се цивилизоват,да си стоят там.Каква работа имат в центъра на Пловдив.

Спомням си времето на апартейда в ЮАР. Сутрин Кейптаун се изпълва с тихи и мирни цветнокожи, едни с метлите, другите събират торбичките с боклук, мият витрини....В обществетата пикалня само бели или само цветни, азиатците с отделен статут (като човекоподобните маймуни) След обед и надвечер цветнокожите изчезват от улиците до следващият ден и в гетата...Там има всичко, и местна полиция, и спешна помощ, и МОЛ, и дискотеки, барове нощни клубове, каки -ама само за цветно кожи. Светъп обаче беше противтакова разделение наричаха го расизъм престъпления, убийства нонче (или поне не се чуваше често. Имах случай излизаме покрай океана, колата встрани до банкета. Минава с кола цветнокож спира и пита Мистър, проблем!? Но проблем! О'k .. и заминава. Накрая ни стана неудобно и се върнахме в града. Днес сводките са ежедневни по наш образ и подобие цветнокожите влизат, грабят, изнасилват убиват и това ежечасово не само в големите градове. Мандела не е в затвора но и ЮАР не е същия

Е то в Пловдив освен цветнокожи друго остана ли.

Не е само Пловдив, Кърджали, Щумен, ....

а защо още не са емигрирали в Брюксел???

Сега покрай пандемията сички са в творчески отпуск и са по родните места. Като огаднеят /за изкуство/ пак ще отидат в Брюксел, да творят там. :-)

Убава работа, ама сиганска...И кат ората не моат да се бият...А пък откак ги преименуваха на "роми", човек не смее да напише "циганин", да го е@@...

Ректората на ГЕРБ и Борисов се развихри ! Ако не бяха Циганите Фандъкова нямаше да фалшифица изборите в София !

Оставете ги да се самоизбият тези неандерталци.

Нещата от 60 в нов вариант. В Русе по махали, керимидари, дунав мост, ЛВЗ, сарая, Звездю. Кавгата почват двама, стават няколко, после едните съюз с другите битки -масовки. До 68 година когато убиха Гатьо. Смед време гледаш знаковите имена Луко, Чесъна, Бухала, Лекето с бременни жени покрай тях,с чантичка под мишничка. Питам Луко, Ко стана бе, на къде!? -На вечерното! Тръгнаха и на работа прилежно и надлежно. Каките се поомъжиха града в общи линии утихна -днес кварталите са поразмити, тайфите също, проблем има с новите "ОТ РУСЕ СЪМ" -ДЕМОКРАЦИЯ СЪР! Тогава освен милицията имаше и ДОТ доброволни отряди на трудещите се. И много бой по китарата. А боят навсякъде е довел до еволюция. И при канибали, и при аборигени -до това време когато разните НПОта не се загрижиха за ПРАВАТА на "човека"

Трябва сега всички полицаи да хвърлят един бой на приматите, да не занимават полицаите с особеностите на етноса.