3-метрови пламъци погълнаха десетки коли в депо за скрап в Бургас

Четири екипа на пожарната в морския град са успели да локализират огъня

Обратно в новината

Коментари - 3-метрови пламъци погълнаха десетки коли в депо за скрап в Бургас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и тука ли бай пешо е резал с оксижено? Стана мода да си ги палат, афтоморгите.

нещо много взе да гори ... пък и ул. "московска" е пламнала...

Пак никой не чете внимателно. Ясно е казано: "Огромен пожар избухна в бургаския кв. "Победа", след което се е прехвърлил в трафопост и депо за скрап...". Пожарът е започнал другаде, не в депото за скрап. Слава Богу, че няма човешки жертви. Всичко друго е заменимо.

Кой ти гледа в това напрежение общо взето се чете само заглавието което често е подвеждащо като в случая.

Щом е депо за скрап, няма нищо за чудене. Всичко изгаря и остават само ламарините Бърза и чиста и ЕВТИНА работа- самозапалват се. Собственикът да плати всички разходи по гасенето, други ще се позамислят дали да прилагат този метод....

Има толкова дребни части и корпусни ламарини за втора употреба, че никой няма да си запали колите за твоите "умни" разсъждения.

Прав си един калник струва 10/15 лв. А фара 120 на старо, що да не го запали да изгори.

...Какви 120 лева за фар бре ? Вземал съм фарове за по 10 лева бройката -вярно сам си ги демонтирах ,но при това с крушките в тях .Странични огледала също по 10.... Втора година ми вършат работа. Пластмасовите части обикновено са с по-ниска цена от металните...особено за стари модели ,като моя.

3евзек

Взел си фар за 10, защото не си чупил БМВ, затова. Повечето там са след челен сблъсък, след който предни части почрти не остават, а след по-леките случаи се търсят много, затова са дефицит. Но виж стоповете сигурно ги палят, защото не се търсят, заемат място и пречат на на притока от нови попълнения.

Skrap Wars V: Haskovo Strikes Back

Aina

Красиви, удивителни момичета на България, на които ще им е интересно да влязат да видят -> getbadgirl. com

Има някъв пироман в държавата, непрекъснато пали коли а ни убеждават, че са се самозапалили.

Само в "Победа" с оглед населяващия в квартала етнос, приоманът вероятно не е само един.

https://www.actualno.com/actualno/strashna-ujasjavashta-novina-myj-uredi-jena-si-na-rabota-news_1428481.html Журналистика?

Много сметища за коли се самозапалиха в последните дни.

Айде стига сте празнували Банго Васил по прованса с бомби и ракети бе. Подпалихте всички бунища за стари тараляници. Иначе фойерверките са великолепни. Виждат се отдалеч как гърмят таралясниците. Да не дойде таз идея и в Софето че ще направите набързо околовръстното без пари.

Курникова, пожар в депо за скрап, Николета Лозанова и т.н. Държавата гори, а ДИР пуска димна завеса. Къде остана произвола на Гешефтурата, къде остана анализа на вота на недоверие към кабинета с гласувалите "За" и най- вече с негласувалите "За" ( Златни пръсти, фармацевтични скудоумци и прочее измет). ДИР- смешни сте. Поръчкови сте. Не сте журналисти. Само вицовете ви са на ниво. СРАМ!!!

Давайте да гориме Италиански боклук да не злепоставиме Шефа Мазната неграмотна Тиква

от теб,надали има!

Баси пожар след пожар а няма вода, с какво ще гасим пожарите?

Отвори картата и ще видиш, че морето им е наблизо.

За нас такива случки не са сензация !

Опозицията иска властта и няма хлабаво ,не си играе. Това е нов вид партизанско движение. Следват --НАП, Общитите, язовирите ,житата, овчарници, козарници,говедарници и т.н.

Нещо са се объркали и в Бургас и в Хасково.Сирни Заговезни е на 1-ви март тая година.