3-ма наши министри говориха пред Долната камара на Нидерландия за приемането ни в Шенген

Утре правителството в Хага предвижда да даде зелена светлина на Румъния и Хърватия, България е под въпрос, пише в. "Телеграф"

Обратно в новината

Коментари - 3-ма наши министри говориха пред Долната камара на Нидерландия за приемането ни в Шенген | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най- развратните хора в Европа на нас ще ни намират кусури!!! Тази поляна, на която живеят ще изчезне до 20години!! Нидерландия ще бъде в историята , а България още ще я има и след 100!! Просто според мен на север от линията София- Париж , няма смисъл да се ходи! Странни, невежи и инфантилни чонекопитеци живеят там!

Поразходили се да си поплямпат и там защото не им дреме да попитат какво искат българите...., да решат проблемите на българите на българска територия и тогава да гледат собствените си интереси.

Мустафа нам си кой от християнския демократичен съюз. Вие драги холандци вече няма какво да пазите. Завзети сте и с нас и без нас.

Може да ни приеха в ЕС по политически причичини, но ще е дотам, много ще се изкефя,да приемат Румъния и Хърватия, а нас не, булкем сенабиев кухите кратуни на всички,че знаят,че сме прошляци и подлоги, каквито междувпрочем сме последните 1000 години с малки изключения и започне да се работи по проблемите които са много сериозни.

какви министри са тези тримата. Това е шайката, част от военната хунта на узурпатора, новият Генерален Секретар.

Проблема им е българските тирове, които шетат из Европа и подбиват цените. Ако сме в Шенген тировете няма да се бавят по границите.

Аз пък мисля ,че трябва да предупредим ЕС ,че има опасност: 1)Да оттеглим признаването на Косово 2)Да приложим пак вето за Македония 3)Пускаме мигрантите на пълна газ. Може да не е в същия порядък. 4)Има и други действия които могат да се пуснат в ход но тия ми се струват достатъчни за начало.

Аз пък мисля, че нашата роля в ЕС е не да спираме, а да мълчим и изпълняваме.....да се хваним на бас дали тъм прав?????

мустафа от християнски съюз ще решава дали холандия да ни приеме в шенген, аахахахахахахаха

Искайте помощ от Гърция.За Солун е от изключително значение да сме в Шенген

Аз ли нещо не разбирам Мустафа от Християн демократичен съюз говори за предизвикателствата на европейските приятели!?

е простичък... рашисти не щат...

Тези господа имат ли лична гордост? Пак ли лижем задникът на някои друг?

Българската демокрация се различава от тази на Румъния,те са на по високо ниво на развитие!

разкараха руските подметки...

Само ми развалиха настроението тези нидерландски безполови същества! Колко още ще им търпим капризите на тези??? България си го е заслужила и не очаква милостиня а обективна оценка! Стягайте се за протест пред нидерландското посолство ако тези ни извъртят!

“нидерландският народен представител Мустафа Амхауч от партията "Християндемократически призив” Ай да ви ибъ и холандските мангали рязани, а пък и от християндемократически тоя туземец дето е чел само до 12-а страница на корана.

много корупцейшън

Маустафа как ни тъе срам...

Ха Хааа Хаааа !!! Тия Извратеняци с уродливи физономии Холандците Са Пълни Маймуняци !!! Едно време Румънците Им Блокираха Тировете В Румъния И Сега Тех Ги Пускат А Мирните СлавяноБългари Да Духаме Супата !!! Я да се съберем и да Нахвърляме Магарешки Бодли и Магарешки Фъшкий в Нидерландското Посолство !!!

Къв шенген с управление на гербепесе?... Отмениха машинното гласуване и си осигуриха спечелването на следващите избори купените гласове на циганите в българия за герб и на турците в турция които не знаят една буква на български за депесе. българия в шенген управляване от гербдепесе през крив макрон.

Холандецът Мустафа е в Шенген

България не е под въпрос! въобще не става въпрос да ни пуснат там! там русолизци не пускат!!

фостата

Мустафа Амхауч - този е от кореняците холандци. Не разбирам защо тази сбирщина наречена нидерландия трябва да ни дава каквото и да било разрешение...

Ако тия ни извъртят се налага да блокираме съюза с каквото можем. Така не се прави и това еврогейско лицемерие трябва да спре

Съвсем логично! Хъратия е европейска държава, Румъния минава за такава, но ние сме много далеч!

Бегай при Путя тогава бе нихилист долен