17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никой сериозен журналист не пише в статиите си, че някой е мълчал за нещо. Работата му е да разбере и да напише, вместо това, съвременните журналистически дупедавци в страната ни седят и чакат на тепсия или киснат покрай политиците нон-стоп... главно защото от там им идват заплатите. За което всеки си е виновен сам.

От 3 годишни ли ги учат да бèрат джилязу?! На 5 години вече е профи!

на всеки 3 години дете загива от футболна врата у нас

За 30 години вече 3ти път бутат и изграждат централния площад на Асеновград от нула. А стадионите и спортните съоръжения не са пипнати. През това време се сменяха алтернативно СДС, БСП, ГЕРБ. Заместник кметовете са ДПС.

КЪДЕ СА БИЛИ РОДИТЕЛИТЕ НА ДЕТЕТО?!

Очевидно нямаш деца. Малко дете може пред очите ти да падне, дори да си на една педя от него.

Значи детето ти може да падне по всяко време, дори когато си до него, но за нещастния случай трябва да има някой виновен? Ако си смятал вратата за опасна, защо си го завел там, ако не си, защо търсиш сега кого да обвиниш?

Sixteen

Къде сте чули военна хунта да дава информация.

На всяка статия да пише мнгал ли е пострадал независимо на колко.Ако е мангал няма да чета изобщо

с кеф!

СОЦИАЛЕН ГЕНОЦИД....... УМИШЛЕНО ДЪРЖАТ НАРОДА ПОД СОЦИАЛНИЯТ МИНИМУМ НА ИЗЖИВЯВАНЕ...... БЛАГОПРИЯТНА ПОЧВА ЗА КОРУПЦИЯ И КРИМИНАЛИЗИРАНЕ НА ОБЩЕСТВОТО.........ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ ПО ДЕЛАТА ИМ! Е........ ТЕ ТВА СА ДЕЛАТА ИМ НА АНТИСОЦИАЛНИТЕ НИ АНТИДЪРЖАВРИЦИ И НАРОДОУБИЙЦИ И ЖАЛКИ, МИЗЕРНИ КРАДЦИ..... БЕЛИ ШКАФЧЕТА..... ПРИВАТИЗАЦИИ...... ИМПЕКСИ..... КТБта...... ЕЛЕКТРОЦЕНТРАЛИ А НАРОДА КУЧЕТА ГО ЯЛИ...

това е втория такъв случай с тоя тип врати, вероятно е имало и други, които не са се разчули. и който чака "някой да направи нещо" е женка

1. Не се брои! 1. Не е било необходимо да се бавят толкова, за да съобщят радостната вест! Ако е било българско дете - жалко и кураж на родителите!

#КОЙ "Всеки нормален човек на практика е нормален само отчасти." Зигмунд Фройд От "политическа реализация" и брутално налагане на "законите" до "Радевото мълчание" Защо журналистите и политиците в България не отговорят с факти на един много прост въпрос: "Защо България е на първо място в целия свят по обща смъртност за ...2019/2020/2021 г. и защо това е неоспорим факт." Населението в България е 6.9 млн. от тях над 400 човека умират на всеки 24 часа - 2021 г. България е на първо място в целият свят по обща смъртност - 15,433 на всеки 1000 човека за 2019 г., 18 на всеки 1000 човека за 2020 г., 21.1 на всеки 1000 човека за първото тримесечие на 2021 г. Над 70 % от работещите в България, заплатата им е до 1001 лв., но след взетите задължителни данъци и задължителни "осигуровки" (скрит данък) от тези 1001 лв, реално за цял месец "заплатата" е 782 лв., с други думи, над 70 % (мнозинството, а НЕ малцинството) от "работещите" в България разполагат с 26 лв. за цял ден, а тези пари стигат само за храна на един човек, а за: деца, дрехи, обувки, лекарства, ток, вода, транспорт, течни и/или твърди горива, книги, задължителни предпазни маски и т.н... Над 30% от мъжете, над 15% от жените или всеки трети мъж и всяка шеста жена в България умира преди да навърши 65 г., и затова пенсионните им вноски и другите им задължителни "осигуровки" са отнети в полза на държавата (реално това не са "осигуровки", а скрит данък). Това е неоспорим факт, но защо ти мислиш, че няма да си третия или шестия, колко удобно, но за #КОЙ. За тези над световно много погребения на всеки 24 часа за всеки 1000 човека в България, над 65% процента от все още живите, те не могат да платят за погребението на близките си, защото за "най-евтиното" погребение цената е над 1500 лв., но това е само първото задължително плащане, защото има и второ (след 1 година) задължително плащане, а то е също над 1500 лв. България е държавата с най-високата смъртност и най-ниска раждаемост в света за изминалата ...2019/2020 г. и досега - 2021 г. Това показват данните на Световната здравна организация, „Индекс на болниците“ в областта на Акушерството и гинекологията, и World Population Review, и НСИ. Комбинацията на ПОСЛЕДНО (или близко до последно) място по раждаемост и ПЪРВО място по смъртност извежда България като АБСОЛЮТЕН СВЕТОВЕН ШАМПИОН по съкращаване и заличаване на българските граждани в България за изминалата ...2019/2020 г. и досега - 2021 г. Защо Ви ограбиха и заробиха ШЕПА "хора", ето защо: "Бедността БЛАГОПРИЯТСТВА хората да бъдат ИЗНУДВАНИ. Бедността ПОДТИКВА хората към действия, които иначе НЕ биха извършили. Бедността ПОМАГА хората да бъдат ЛЕСНО манипулирани. Разликата между свинете и бедните хора е, че на свинете НЕ им се НАЛАГА да работят за помията: физическа, ментална и емоционална с която ги хранят ВСЕКИ ден." Но тези факти, никога няма да бъдат показани от "обективните" и "нископлатени", много над 10000 лв. заплата всеки месец, журналисти в България.

Аааа,пардон него вече изчегъртахме. Ми ся!!???

От герберските стадиони ли е?

Дано детето има късмет и се възстанови напълно! Бях в детската градина през 80-те, когато метално кълбо, от онези катерушките, затисна и уби дете. Който е от Монтана вероятно знае случая ("Буратино"). Тогава никой не си е и помислял, че може да се съобщи по новините, още градяхме светлото бъдеще и всичко си оставаше известно само на хората в района на инцидента. Дано днес медиите вдигнат достатъчно врява и да се подобри обезопасяването.

Вратите не могат да се закрепват с "болтове" защото трябва да са преместваеми за да е много функционално игрището. за да е стабилна вратата трабва да има друга форма - или по щирока или по тежка основа, до колкото се вижда не е така. тъй ше е тя, пожеже всичко краде на поразия от вожда, през патрона, до последния общак... и няма контрол

Признавам си от доста години не съм бил на стадион. Ама последния път като бях, вратите бяха твърдо забити в земята и в никакъв случай не бяха преместваеми.

има едни "котви" за врати - тежест дълга, с дръжка отпред и колело отзад. вдигаш и носиш след вратата, пускаш върху задната част и няма обръщане. стандартно оборудване е за такива игрища/ ама някой трябва да е чел! не само да е Верен на Партията

Поредния малоумник с банда олигофрени в лицето на общинския съвет на чело на изстрадалата община Асеновград.

На следващите избори се кандидатирай ти, покажи че си по-кадърен и да те изберат. Иначе така да разправяш анонимно кой бил малоумник е смешно.

Това не е първият такъв инцидент с подобна врата. Те са абсолютно за брак, опасни са дори за възрастните, какво остава за децата! Както всичко в тази държава, изоставено, изтърбушено от вандали, тотално неподдържано от общините. Живеем не в държава, а в помийна яма!

Споко бат Славчо чалгата ще го оправи. Или кметицата на Красно село.

Това е поредния инцидент с тези врати. Миналата година друго дете в Разлог почина така. Няма ли кой да ги премахне???!!

Или поне да им коване по едно пиронче. По-големичко де. Щото футболно игрище без врати не е футболно игрище.

За 30 години със щатите толкова !

Ти Щатите ли очакваш да ти пазят вратите? Какво общо има комунизъмъ тук?! Проблемът е в скапаната ганьовска натура, която си е все същата, независимо от това кой е на власт. Народът не пази, а държавата не поддържа.

Много е важно да се запознае със случая9който му е известен от 7 дена0,за да отговори задълбочено!? Ей Асеновград, какъв е тоя кмет дето на пряк въпрос се прави на ощипана мома?

Не че нещо, ама може ли кметът да знае на всяко дете дали са му потекли сополите.

Че какъв може да е асеновградският кмет -ми доктор, естествено! От 30 години асеновградскште кметови са само доктори! И затова, най-големият необластен град е в "цветущо здраве", През ден е и без вода, щото няколкомилионният "воден цикъл" я изпи. Колкото до кв.Долни воден, там командва ДПС, тях питайте.

И сега като съобщиха за случая, детето се оправѝ или на някой му стана приятно?!?

Знаем за кого няма да гласуваме. Молим се детенцето да оздравее.

В българия е така.. човешкият живот не струва пет пари. Който има акъл се спасява в белите страни

ЗАДНИЦИ......МЕРСИ!

С тенденция - черни...

Кмета на Асеновград е от ГЕРБ. Дирбг случайно са пропуснали да ни съобщят този Важен факт.

Ти олигофрен ли си?? Кажи честно.

Кмета на Асеновград в от ГЕРБ! И той трябва да бъде съден за безстопанственост довела до животозастрашаващи травми за 3 годишно дете! Кълна се !

За този ТЕЖЪК инцидент с 3 годишно детенце, ОТГОВОРНОСТТА е на КМЕТА на общината ! Всичко друго е отвратителен цинизъм! Кмета мисля че е от Патриотите.

Пък аз мисля, че колкото е виновен кмета, толкова са виновни и тези, които се грижат за това дете, защото някой го е пуснал да бъде там, където не е ясно какво прави. Ако децата играещи там го бяха ударили примерно с топка по главата и станеше злополука, пак ли кмета щеше да е виновен? Не разсъждавайте първосигнално, че само кметът или държавата са виновни за всичко злополуки.

Така е,ако му беше паднала саксия на главата пак ГЕРБ щяха да са виновни а родителите чисти.

Къде да бъде? На детската площадка и игрището...където е място за деца?

И още, случаен инцидент от самата игра и инцидент заради скапано оборудване са две тотално различни неща! Все едно да кажеш, ми що да съдим пияния шофьор, че го е блъснал, ако пострадалият се беше спънал и паднал на тротоара, пак ли щяхте да съдите шофьора!

Само да беше това. Крият какво ли не, важно е да си послушен. Иначе ножа или кражба на самоличност.

Има игрище - има проблем. Няма игрище - няма проблем. Трябваше да го застроят въпросното игрище. В Асеновград вече 2 стадиона така застроиха и там проблеми с паднали врати няма.

На всяко голямо тренировъчно игрище има поне няколко подвижни врати, които се местят според вида на тренировката по футбол. Това, че невръстно дете е на игрище неподходящо за неговата възраст е проблем на родителите му!

Така може да е на байарена и на Ноу Камп. Ама тук става въпрос за игрище на отбор от българската в група.

Е,де! Всеки да се спасява по еденично... Така, като те гледам, кви ги си ги написал - то и професионални футболисти, не трябва да стъпват на тоя стадион....., ако “подвижните” врати падат! За такива, грозни инциденти се носи отговорност .... взимат се мерки, веднага! Ама тия работи, само в цивилизацията!..

Не съм ходил на този стадион. Ама не ми се вярва да има подвижни врати.

Ти луд ли си бе?! Ако вратате се захпупва върху хората, на никой не му е мястото там!

Герп = ГЕНОЦИД!!!

Това са ремонтите на ГЕрБ/ ДПС, усвоени от наши, читави фирми.

Искам да попитам писачката, какво значи "13 дни мълчат за случая"? 13 дми никой не е съобщил в телевизиите, на сайтовете, СНН, Россия 24?

от филанкишията. От много време.

От толкова време резидента е на власт, толкова ли не успя да прати болтовете, дето ги разви от самолета, да хванат вратата към земята?

Малоумните червени тролове и това го обърнаха на политика. Кретени. Не виждат, че със сменените ръководители навсякъде цари хаос и организациите са като парализирани.

Бойко, кой друг?

Сега защо не е виновен министъра? Или само когато той се казва Бойко Борисов е виновен за всяка трагедия?

Виновни са родителите или този, който се грижи за детето. Едва ли има трезвомислещ човек, който да не е наясно, че едно 3 годишни дете не ходи никъде само.

Че на общинска спортна площадка става инцидент и има тежко пострадало детенце, а кметът даже не знае за това .Чак сега се сетил да се запознава със случая и да проверява състоянието на детето. Едва ли хората от града са доволни от работата на такъв кмет.

Дано се оправи детенцето! Колко деца трябва да загинат от такива врати? Става дума за 2-3 болта, за да се хване в земята. Но тук се краде от всичко. От пътища, от язовири, от детски площадки, от стадиони. От всичко! Да видим на кого е обекта и чий човек е. Да видим и кмета дали пак не е от "нашите"калинки. Щото, ако беше от новите до сега всички вестници на Пеевски, всички слугинажи, Пик, Блиц щяха да пишат статии на килограм. А те мълчат.

Ако беше вашето дете щяхте ли да чакате следващата сесия на общинския съвет? Я се вземете в ръце и си вършете работата, цял ден администрацията нищо не прави и никой никаква отговорност не понася. А уж са там в услуга на тези които им плащат заплатите, вятър и мъгла...

Ако родителите са от боята, за която подозирам, няма да сигнализират никого. Просто ще си направят ново.

По 78тв искат оставка на Борисов

Цигани,сър!

Ако е циганин ,не е ли човек?

Като те ограбят и пребият някой път, сам ще си отговориш на въпроса.

Мен ме е ограбвал българин. Значи ли това, че ние, българите, не сме хора? Националността няма значение. Само възпитанието. Твоето липсва.

За съжаление в цялата държава цари безхаберие.

Гарантирано от Герб

Герб или не зависи от хората,които получават заплати за това да си гледат съвестно работата.

Когато назначаваш основно твои хора... Това е резултата

То няма хора. Има са Герб-калинки. И това е резултата.

Гарантирано от резидента

Пардон. От фигуранта.