17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи, ако застрелям съседа 20 години. Ако го сгазя с дриф 3 години. Ако го сгазя без дрифт - условна. Хмм, добре! Благодаря за информацията! Ще го имам предвид за вбъдеще.

А руснака дето блъсна човека ще му се размине.

ТЕЗИ ПРОКУРОРИ И СЪДИИ С ЧИСТА СЪВЕСТ ЛИ СЕ ПРИБИРАТ ПРИ БЛИЗКИТЕ СИ И ИМАТ ЛИ НОРМАЛЕН СЪН.?.???

За убийство 3 години, вместо доживотна. Няма право в България.

И под другата новина питах, но сега ще пробвам пак. Наистина ли искаш да прирваниш този инцедент с оня, в който мъжът залял жената с безнин, запалил я, след което я душил и заплашвал дошлите да помогнат? Същото е, нали? Поне с оглед на еднаквите присъди, които ще раздадеш.

Тое не можа ли да направи някой дрифт пред съда или пред КАТ?

Доктора с 50 км че ми извади левия бъбрек.

Скапана държава,скапани закони и съдии! Това си е убийство! Пълно е такива арогантни пишлегари,ГЛЕЙ СЯ КВО ПРАА....... 15 години минимум!

Че е осъден. Браво браво аферим на прокурора и съдията .

Е нямам думи, карал със 113, при ограничение 50, отнема човешки живот и осъден само на 3 години. Толкова ли струва човешкия живот в България? И след 2 години ще излезе за добро поведение.

Чакайте после лекари да ви лекуват ...

Ако беше убил куче, със сигурност щеше да лежи 5 години! За справка един, дето го влачеше зад колата преди време.

Влаченето на куче предполага серия от умишлени действия, които имат конкретна цел - кучето да бъде влачено. Ако дикажеш, че виновникът е планирал да кара със 113 и да прегази някого, тогава нещата с епроменят много.

Каране с превишена скорост е умишлено деяние. В школите по кормуване учат до какво може да доведе това. Доктора е със същата участ като влаченото куче.

3евзек

Карането с превишена скорост е умишлено, но не и убийството. В над 99% от случаите резултатът от превишената скрост е коренно различен, защото никой не е планирал да убива някого. А когато все пак се случи, тогава се нарича съзнателна непредпазливост. Има и голяма разлика дали съзнателната непредпазливост е сама по себе си, или в резултат на нея има настъпили вреди.

Значи, ако взривя бомба в метрото в празен вагон, но убия 120 души. Няма да съм ги убил умишлено, защото просто съм искал да си взривя бомба, обаче влакът взел, че се обърнал.

Че когато управляваш автомобил с 60 км превишение, в пиков час и градска среда, можеш да убиеш. Евентуален умисъл, тоест пряк ! В природата има равновесие... или съдебния състав ще разбере какво е птп или извъшителят е направил нещо велико за България и сега получава снизхождение.

Гарантирано от служебното правителство и зеления чорап

Дали "Настоящият съдебен състав" щеше да вземе това решение, ако беше убит техен близък? Само за опасно шофиране застрашаващо живота на някой + 113км/ч ще лежи 3г. ефективно в развития свят! Смъртта на доктора щеше да добави още 10г към присъдата!

Въпросът ти е грешно зададен. При починал близък, засегантите магистрати е редно да си направят отвод. Ако гледаш присъдите, тогава дали достигаш до извода, че близките на магистратите никога не загиват в пътни инциденти.

Гарантирано от Герб

Може не само за три , а за една година да се поправи само го пуснете в обща килия с рецидивистите за обработка , центровка и наместване на кокалите.

В една нормална държава дрифтаджията щеше да получи поне 15 години със строг изолационен режим в специализана клиника, а съдебен състав щеше да получи поне 10 гоодини за несправяне със служебните задължения. Такива решения дават впечатлението, че убийства остават безнаказани.