29-годишен се обеси, след като нанесе жесток побой върху жена си и помисли, че я е убил

Младият мъж подал сам сигнал на 112, потърпевшата е приета със сериозни фрактури в болница

Обратно в новината

Коментари - 29-годишен се обеси, след като нанесе жесток побой върху жена си и помисли, че я е убил | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо никъде в статията не се споменава,че мъжът е с няколко прободни рани?Три в областта на сърцето и гърдите и две в областта на стомаха. Та,много ми е чудно, имайки в предвид състоянието му от тези рани,как е успял да се обеси сам?

200 Коментара. И тук има какво да кажете, всезнайковци.

В България трябва да се ходи задължително на терапия. Агресията е в неконтролируемо състояние

А ако бяхте подписали ИК - това нямаше да се случи.

Заври си политическото обсебване отзад!!

да му се не види макар...отиде си зян зибил човека.. А тя излезе яка пущината, държелийка

в тая България! Зловредни и малоумни хора. Първо пребил жена си, защото целокупния български народ трябва да ходи на сбирки по контрол на гнева и после се обесил. Ми то друго решение за агресивните изроди няма освен сами да се свършат.

Добре е направил. Имам предвид въжето.

Сигурно е ходила да се еве и с други.

Обикновено това е причината. То нали и в София имаше случай, за удушена жена и хвърлена в язовир някакъв. И се оказа, че си имала любовник, ходела си редовно при него. И при поредното тръгване към любовника, на мъжа му писнало и я удушил. Че е престъпление, да и то тежко и цинично. Ама ако жената не се беше изживявала като породиста курва, едва ли щеше да се случи. И вече нещата с тези факти са съвсем други. В повечето случаи има системен психически тормоз на мъжете и на кой не му издържат нервите и си го изкара по някакъв начин. Да, ама съдят него. А жената като подбудител, понякога злонамерен и целенасочен, пишат я жертва на домашно насилие. Закона трябва да започне да отчита и приноса на жените. Но докаже ли се, че няма вина и е боксова круша по волята на мъжа, редно е с такъв юначен юнак първото нещо да е кастрация. Няма право да има поколение такъв.

Сега няма да я убие наистина. Не и той. А тя дано се научи как да избира мъжете си занапред.

Кой е “жертвата “ сега?

Що за израз "малчуганите" все едно приказка от хиляда и една нощ разказвате вместо шокираща и ужасна новина, не се научихте!!!!!

Пак особености на българския етнос.

Мършоядните култури не спазват принципа ахимса-ненасилие към всяко живо същество. Те приемат, че насилието и жестокостта са нормални и нужни при определени обстоятелства, които са различни за всеки, затова те ще продължат да се малтретират един друг и в същото време да се възмущават от насилието, което е проявил някой друг, защото то надминава техните насилнически рамки. Няма значение расата, класата, интелекта или социалния строй-те винаги ще творят насилие, жестокост и грозота, защото са приели грешен и уродлив фундаментален принцип.

Пишете неясно!

Ми за жертвата.

Путин трябва да направи същото , да се обеси насред червения площад

Защо трябва да прави така?

"Малчуганите не били в къщата" - Не бих се учудил че т.н. "малчугани" са двайсетинагодишни.

И сигурно са били на театър или на опера.

"Самоубиецът имал трима братя и две сестри.... " Ясно, Ром/ео/ и Жулиета.

Много бабое.и сред българите

Според информация в интернет в това село имало само трима /3/ роми. При положение, че са шест деца в семейството, а само трима роми в селото значи следва, че са българи, макар че може и да са турци. А може да са българеещи се цигани. Кой знае?

'информацията в интернет' не пребива хората. циганите ги пребиват. и да, има изключения - които даже не са помаци. но във вашето 'индийско' стадо сте 9/10 такива.

Добре е направил, че се е обесил.....А потърпевшата , ако оживее, дано да си извади поука с кого се събира и живее на семейни начала....Защото ако наистина я беше убил и останал жив, нищо нямаше да му направят. Само едни куп комплексари с меки инструменти и твърда злоба щяха да си почешат езиците за нейна сметка, как коврата сама си е виновна,щото прави какво ли не , докато мъжът и се скапва от бачкане

Щом е жертва, значи е невинна казваш, егати плиткия ум дето имаш.

А ти колко дълбок ум требва да имаш, за да смяташ, че каквато и да е вината й, трябва да бъде убита заради нея. Повечето г овна с панталони смятат изнявярата или подозрението в изневяра за уважителна причина за убийство,ако разбира се избеверява жена

Колко хубаво е направил. Браво. Дано и другите насилници направят така. Хей ти, който четеш този коментар и биеш децата и жена си. Спри. Това, че майка ти те е глезила и е търпяла баща ти,не значи , че и ти трябва да правиш като него. Дано скоро се приемат законови промени и комплексираните и ревниви мъже спрат да упражняват насилие над жените и децата си. Дано!

А ти, джендър вмирисан, защо биеш жената/мъжа/не-бинарното същество до себе си?

Жестокостта е проява на демоничнен контрол, който се взема чрез замъгляване и притъпяване на волята и самоконтлола у човека, чрез алкохол, наркотици...И понеже Христос нарича дявола Открай време Човекоубиец, жертвите са повече от една в случая.

Блудниците докарват неприятности

Меките и висящи инструменти също

Русский мир плюс синдром на малката и увиснала пишка

Не може такъв проблем да се обяснява с един клемвирш пък бил той и малък, каквото и да означава това.

Наред с другите проблеми, е факт, че последните години случаите на пребити жени от мъжете до/със тях станаха почти ежедневие и очевидно има причини това да е така и високообразования съвременен човек няма решение на проблема, за разлика от по-простоватите си предци:)

Жертвата била разведена учителка, която си купила къща в Пчелище преди около година. С местния младеж имали кратка връзка преди време, но се разделили, сочат първоначалните данни от разследването. По неизвестни причини около 21.30 ч. в съботната вечер той отишъл в дома на бившата си приятелка. Там вероятно между двамата избухнал конфликт. Мъжът се нахвърлил върху 39-годишната жена и започнал да и нанася удари с брутална жестокост. Удрял я многократно, в резултат на което тя е с тежки фрактури по лицевата част на черепа. Жената припаднала, а той помислил, че я е убил. В 23:30 ч. сам подал сигнал на телефон 112 за извършеното. Докато на място пристигнат екипи на полицията и Спешна помощ, сложил край на живота си. Медиците открили жената в безпомощно състояние и незабавно я откарали в Спешно отделение на областната болницав Търново. Пациентката е приета в тежко състояние, неконтактна е и е настанена в отделението по неврохирургия. „Тя отскоро живее тук, дори не съм запозната, че е имала отношения с това момче. Имаме страшно много нови собственици, които не са регистрирани и даже не ги познавам“, каза пред „24 часа“ кметицата на Пчелище Гица Лазарова. Доколкото била запозната, пребитата имала голям син от предишен брак. Хората в селото недоумяват какво е предизвикало агресията. Младият им съселянин бил много работлив и нямал криминални прояви. „Много свястно момче, от много добро семейство, нищо лошо не може да се каже за него“, коментират местните. Самоубиецът имал трима братя и две сестри и заедно с единия си брат работел в строителството. Случаят се разследва, образувано е досъдебно производство под наблюдението на Окръжната прокуратура.

Въпреки голямата разлика, той на 38,тя на 29!? Къде е голяммата разлика в годините тук, след като повечето връзки са такива.. Голяма разлика е той или тя на 70,тя или той на 20 - 30... За любовта няма години, въпреки, че такива на 20 - 30 хванали се с богати дядовци са ясни, че не е до любов, а до пари.. Докато 8 - 10 години разлика не е голяма и много хора живеят в любов и разбирателство, градят семейства и отглеждат прекрасни деца...

Май ти не си в час. Жената е по-възрастна, с голям син от предишен брак.

Тези девет години разлика изобщо нямаше да ги коментират като разлика, ако мъжът беше по възрастен. Нали разбираш, те са ама много голяма разлика във възрастта, ако жената е по голяма

Учителката е кръшкала и човека е изпушил

Най вероятно тя го е окачила на въжето и след това се е ударила по лицето. Жените са подли, алчни и коварни и тихо и методично тормозят мъжете си.

мъжете са винаги жертви....това е ясно ,по закон

Точно така, и след това се е обадила на 112 с преправен глас. Мислете малко, преди да щракате по клавиатурата.

Както пише и по-долу нарушен е тотално принципа във взаимоотношенията мъж-жена, поставени от Създателя им Господ-Бог и записани в Библията.Този принцип на ерархичност и подчинение не могат да заместят никакви конвенции и феминистки глупости.Все едно да не се съобразиш с указанията на производителя, а да си правиш свои подобрения по един автомобил и по една стока.

Преди Библията как е било?

Божието Слово да бъде дадено е било езичество и суеверие.Човека пак е вярвал в свръхестествена сила, но всеки по своему я е интерпретирал.И сега е пълно с такива.

Дастатъчно, да ти забият иглата в парашута:))

Досадно е непрекъсното да повтаряте бог ,та бог.Повечто съвременни високобразовани хора с техническа и математическа насоченост ,не вярват в бог , а в науката

Високо-образовани! Въй

Сигурно и някои високообразовани хора са създали земята и живота на нея1 събран в една невидима с невъоръжено око молекула, четирите посоки на нея с четирите годишни времена и въртенето й около слънцето,без да се отклонява на 1 градус от него,щото в противен случай край на живота тук.

Не се занимавайте с неща ,които не разбирате , а по-добре спорете ,колко дявола може да се съберат на върхът на една игла

Очевидно ти си неразбиращия тук, слепия и голия, ама не го виждаш,щото няма с какво.

Такива случаи могат да минат в графата и други.Такава е ситуацията в неолиберална и демократичка България.Такива понятия като възпитание , вярност,морал,култура в цялото и разнообразие, са вредни и опасни ,те трябва да бъдат достъпни на една малка част от паплачта за благозвучие наречена народ.Държава без индустрия ,селско стопанство, транспорт ,все по зависима от външни енергоизточници е обречена изчезване.Образованието не е на нулата ,а далеч под нея.Ако бъде попитано едно младо момиче какво иска да бъде ,отговорите са смехотворни ,основно това са моделка ,плеймейтка ,чалгарка ,инфлуенсърка и най-много нещо от типа връзки с обществеността, маркетинг.Нещо не виждам желаещи да бъдат физички ,математички ,лекарки /евентуално с намерение за емиграция/,да работят в областта на биониката ,кибернетиката ,роботиката ,генетиката ,астрофизиката, физика на плазмата .Същото отнася до така наречените момчета ,нещо далаверка ,някоя дрогичка ,да завърти няколко проститутчици, и т. н.Е, това е България. Оставам с впечатление ,че тъпите в България надхвърлиха критичната маса за една държава.Елементарни хорица ,с елементарни желания ,изповядващи крилата българска поговорка "не сакам я да съм добре , а сакам съседо да е зле".Изгражда се моделът на платоновата държава,от неолиберален тип. Ако питате една съвременна жена какъв трябва да е мъжът ,в който да влюби /ама ,че смешно/ тези , съвременни представителки на прекрасният пол , като първи и най-важен, и определящ критерий, винаги е изискването "да е богат", а след това, за да не звучи толкова гнусно и търговско ,ориентирано се добавя на "висок и и хубав"

ти подавал си си носа извън неолберална демократична България , или само си спамиш ей така, щото няма с кого да си говориш в къщи. Я ни обясни и ситуацията в теократична неопетнена Саудитска арабия със запазените ценности като семейство, морал , където чаршафите еб...ат рускини , ама размазват с камъни на площада жени щото си показали носа на улицата без придружител от мъжки пол, или в соцалистически високоморален Китай, където наскоро накълцаха една мома , щото не си управлявала добре акциите, а може да ни обясниш и за патриархална кастова Индия или Пакистан, където да изнасилваш деца и жени е национален спорт..

Ами не знам ,само няколко пъти в бившият Съветски съюз ,в Полша ,в Румъния ,в Югославия , Чехословакия,ГДР, по-късно няколко пъти във филиалите на Сименс и Алкател в Милано ,,в центъра на Маркони в Рим, в Триесте в ICS, в Швеция в Ериксон, В Израел в Тадеран.

О, разбрах ,Вие сте американогейски, демократичен неолибералист, любител на педерасткият, западен , демократичен свят ,който е високо нормален с 36 -е си пола,м-м-м браво.И друг път когато персонално се обръщате към мен използувайте ,колкото и да Ви е трудно ,обръщението Вие, все пак не съм ритал с Вас мачле в прахуляка на родното Ви село, а още по-малка е вероятността да съм пил с Вас брудершафт

Нищо не разбираш, правиш си някви повърхностни генерални заключения, без никаква фактологична обосновка, затова и заставаш в обяснителен режим . Та точно затова не ми е ясно как си оцелял особено в неолиберастка педерастка Швеция и джендърска Италия, . Освен това ти явно правиш някакъв параалел между опита си със социума в една дадена държава преди 30-40 -50 години , и ги пренасяш и съпоставяш в съвремието и съвременните общества , като дори паралелът не е със същите държави , а трети такива. Такива корелации са несъстоятелни, опит за манипулация или плод на тотална невежест. . На Вие няма да се обръщам към теб, щото нивото ти не може да покрие и един процент от претенциите ти - толкова ограничен кръгозор на възприятията демонстрираш, че дори няма смисъл да ти се обяснява, че на практика разсъждаваш като кон с капаци.

Какви долни сатрапи и изверги живеят из територията !

След тежкото домашно насилие върху жена си, съпругът се обеси...

Сигурно му е писала двойка и не е могъл да понесе това

Възрастовата разлика е огромна. При 9 години в полза на жената, реално съотнесено към житейският опит разликата е нещо от сорта на 15 години отново в нейна полза. Подобни разлики не са удачни независимо, че може да има първоначално привличане.

и дай да отрепем жената, щото била по-дърта и не се размибаре по екзистенциални въпроси..и само леко да я поошмарим от време на време, ако е некоя кифла с 20 години по-млада и си поиска два чивта обувки от мола, вместо един...все пак сме инвестирали капитал в нея, не трябва да се разождаме с повредена стока....

Може и да й е бил ученик и така да са се харесали.

А е удачно мъж на 40+ да се сети, че и семейство има да се създава в този живот и вместо с връстничка, да се излага да търси 20-годишни, защото наборките му били "дърти"? Недейте така... Жената на 38-години днес нито изглежда дърта, нито е стара реално, нито е направила нещо престъпно като се е събрала с по-млад мъж от нея. Пълнолетен мъж е това, не е някое дете. Даже от това, което наблюдавам, виждам, за съжаление доста рано състарени от лош живот и лоша среда мъже. Стига вече с тези предразсъдъци от едно, надявам се, отминало време. Заради такива обидни, и обичайно насочени все към жените, стереотипи, се стига и до нещастия като това е статията. Едва ли не като си жена по условие си все виновна за нещо - броят ти годините, килограмите, децата, връзките, а за мъжете - нищо.

Пушете си конопа бе хора. Съвсем изперкахте!

Пушете канабис бе хора - и жена ви няма да може да ви ядоса.

Като знае какво ще му причинят Истанбулските Конвенциалисти после, човекът е решил че е по добре да го няма .

Абе, ... ще му причинят ... Щяха да го поканят в БНР при волгин, да си изприкаже своята гледна точка, какви са му православни ценностите, как ги е защитавал самоотвержено пред жена си и как е искал само да я демилитаризира, щото войнолюбците от смесения магазин са и продали ... нож за хляб. Щяха да го изкарат адепт на изконните български семейни традиции, а на жена му щяха да и пратят от миролюбивото ни президентство помощ - дебела ватенка от резерва, като я бъхти пак, по-малко да я боли. И ... нещата щяха да се наредят! А той взел, че си метнал въжето!

Пак драпаме за ИК. Хора - мъже, жени - не влизайте в рискови бракове! Мислете с главите си! Никаква конвенция не може да ви спаси! А в случай и двете страни са от привилегированите.

Или изневяра или алкохол. То друго няма какво да е.

Или и двете

Не е само той от лудналите! Да не си въобразявате,че от скука е пребил майката на двете им деца! Народеца ще продължава да се побърква от недоправени типове наръгали се на държавната софра- имам предвид и в парламента- опсссс щкях да го напиша с голяма буква.Няма такъв вертеп! Шест- седем милионна държавица с прекрасна природа, смирени хорица и богата история е подложена на издевателства и геноцид от страна на временно управляващи посочени от някои- твърдят,че са богати келеши, а други- че са посочени от посолства.Нещата не вървят добре.....повечето от децата ни ще избягат в по нормални държави, европа ще насели на земите ни тези от които иска да се отърве и представяте ли си- След век, век и половина ще бъдем на върха- както се е случило с Австралия и заселените там осъдени.Това ца бъдещето много добре, даже отлично, но какво ще правим днес и утре?

Гаранция е изневерявала! Българките от по-младите поколения го приемат за спорт и нещо нормално. Няма вярност вече.

Ами има и по- цивилизовани начини да се разреши проблема, но Ганьо е неандерталец. Освен да пие, бие и е@е друго не може.

Идеално е, че се е обесил - няма да пребие вече нито една жена. Един идиот по-малко! Мъжете станаха толкова слабохарактерни, жалки нищожества, че освен с насилие, с друго не могат да се издигнат в собствените си очи.

Анонимке, нещо се засегна , щото се идентифицира с описанието по-горе ли? Ами, добавяш още една характеристика към описанието на точката за слабохарактерност - първосигнални просташки обиди на тема външен вид, което е равносилно на нисък интелект и липса на умствен капацитет за контра арументация.

В България трябва да се говори открито за тормоза на жените над мъжете. Мъжете трябва да знаят,че попаднат ли на токсична женя трябва да бягат със 100

Дефиницията за токсична жена я знаем. Жена, която не търпи да я лъжат, да й изневеряват, знае си правата и не си трае.

На болната жена- мъжа и умря

Първородния грях влезна в света чрез жената, дявола нея съблазни, а тя после мъжа.Затова Бог постави жената в подчинено положение спрямо мъжа, който е нейна глава, а тя ходи с покрита такава и когато това се наруши, ето го резултата.

Предвид, че е пребил жена, много добре е направил да се обеси. Един изрод по-малко.

Жените са цветя.

Поне давайте по-често да ви поливаме.

Нарочно пуснаха първо по Референдум и след това по Панорама триото полулудия Расате, лудия Ангелов и оня другия, дето носи на обиди, за да отвратят народа от алтернативата на управляващите, та пак да изберете сегашните.Какъв театър и какво всеобщо падение.

Отклоняват вниманието ви , докато кашкавала гони 50 лева и яйцата гонят 1 лев.

Върни се на село, гледай кокошки и крави, продавай яйца и кашкавал и стига си ревал! Хем ще ядеш яйца и кашкавал, хем ще забогатееш!

И как точно го виждаш това забогатяване, като още на втория ден мургавите индивиди ще му окрадат животните, ще му оберат къщата и ще изнасилят жена му, докато "родната полиция ни пази.." а.....?

Кашкавалът жизненоважен ли ти е? От две години само веднъж съм купувал и нищо ми няма. Ама българинът е паралия открай време...

Комплексиран страхливец. Видиш го алфа мъжкар, размазва физиономии, ама като му дойде време да поема х...я до гъза от некой по-алфа мъжкар по заттворите и направо от страх му се скинал джигера..

Измама и лъжа крие всяка дума в любовта, не вярвай на жена, щом ти каже, че те люби безкрай - лъжа е, знай. Във женските сърца много лесно се събужда любовта, но истинска любов сал една жена познава. Жените често ни обещават любов безкрайна, лъжа е, знай, уви! Сал майчино сърце знае нежно да обича на света, сал майчино сърце може вечно да обича.

ЗАТОВА СИ ВЗЕМИ МЪЖ ДА СИ СПОКОЕН

не те знам на тебе кой кво ти обещавал ама си ебати невръстеняка . Вечна любов до гроб му обещали и той щял да бъде първия и единствения и се цупи на собствения си егоцентризъм и нарцисизъм , че си си повярвал да приемаш буквално такива клишета във фаза я те лъжем, ти мижиш, аре вече да одим да се въргаляме в сеното:))))

Уви, от коментарите личи, колко за изпростели, неграмотни и непознаващи собствената си култура са съвременните отрепки. Не знаят нито кой е Аспарух Лешников, нито пък каквото и да било за тази песен ...

Интелектуалецът, и мястото му на Лешников под тази статия, по този повод, точно с това произведение ли е ? Е па обясни как точно направи корелацията между майчина любов и садистичните действия на психясал малкопишковец върху майката на собствените му децата..? Да не би да е щото си обичала повече децата от него и егото му да не го е понесло, миличкият синковец - само мама го обича истински ...?

Аха. За бащино сърце песни няма. Щото даже и децата си не обичате повече от инструментите си

Последна достойна постъпка (самообесването) на недостоен човек (бияч-насилник на жени)...

достойното? Достойната постъпка е да се изправи и да си поеме последствията , да погледне в очите на роднините и приятелите на жертвата и да каже боклук съм, недостоен съм и да го мисли наистина...па после ако иска да се беси в затвора

даскалицата да не е случайно украинка

Отде ви вадят такива малоумници, от руски затвор сигурно?

пич вземи си котка, може и украйнска... че само украйнки ти в тъпата куха тиква :D :D