Коментари - 2891 установени коронавирус - 22.9% от всички изследвани за последното денонощие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мама ви долна лъжлива.

Обикновените болни от грип що не се съобщават паралелно, макяви уродска?

2400 болни от корона вирус. 100 000 болни от грип в момента. Тъпи Гербаджии помияри.

На всички които ги е страх от тоя така наречен вирус, ще кажа една думичка - Швеция! Повече няма да говоря!

Да се знае . Грип няма вече.

А тези които са си направили тест,закупен от аптека с отрицателен резултат, разбира се, че няма да го докладват-те къде са ?

Вируса е телевизионен. Само 2400 болни . Махайте крадливата хунта

Ей писна ми от тая тъпотия с корона вируса! В момента всеки трети има грип, ама всичкото се пише за корона вирус! От друго хората спряха да умират! Само короната остана... Писна ми!

Всяка настинка я броят грип, няма да мирясат, докато не съсипят всичко, както им е наредено... В Европа, поне протестират.

Еbeте си Пtичката майchина, гоvнари!

Добре че е тъпото червено стадо на Корни. Ама Корни позорно избега като истински гнусен социалист във ВМА и това съвсем не е корупция и връзкарство. За червеното стадо остава дедовия на Мангъра.

Абе я питайте професор Йонко Мермерски, той знае всичко.

Къде ги преброи бе Пръцлю? Дее ба ма мка ви лъжлива!

Шибани ибрикчии! Мислете с главите си, искате ли да си ги запазите, явно не!

12 000 теста не могат да се направят за седмица.

Тупурдията ви само дето е голяма. Заболяване, като всички останали. Тежко болните ще умрат, жилавите ще пребъдат. Само, че от този Ковид се лапат бая парички. 350 хиляди на ден само от тестове се печелят. От някой. Народа остава с пръст в уста. Пекат го на шиш, както си искат. Абе къде се загуби Майтапчийски, поне да ни позабавлява. Голям го изкара, ама мек, а дори му предвиждаха бляскаво бъдеще - да стане президент.

Неграмотник нещастен и лъжлив само може да ми посочва Швеция за пример!

А колко са болните? Като се очакваше ръст на заразени, защо тогава не построиха болници с интензивни отделения? За 5 месеца през лятото държавата можеше да реагира адекватно, не да се харчат милиарди за нова порция стари самолети ,а после Боката да реве като юндолска мечка!

Добре бе... Защо аз който никога не нося маска, живея си както и преди, ходя на работа и на ресторант, защо нищо ми няма и не познавам някой болен камо ли умрял? А колко души вече сигнализираха че на роднините на умрели се предлагат пари да ги пишат от ковид 19 а? Хайде стига, не сме глупави!

124,000+ болни 6,000 починали Швеция ли гоним по болни и починали???

Те ви още един тъпак, следовник на Гайдарски.

При затваряне кой ще плаща тока,храната , лекарствата Тогава ще умрат стотици хиляди.

Гробаджийски спермояд! Хората искат да живеят свободни, доколкото това е възможно, а не стъпкани от чуфутска измет! Отрепка!

Хайде довечера пак на протести. И да не забравите да си изгорите маската и да охулите Мутафчийски, щаба и Борисов.

За елита,за хора от Паралелната държава,лечение във ВМА. За простолюдието,лечение в къщи,с рецепта от Мангъров,чай,аспирин и супа!

Гербаджии яжте хуя на Мангъров. Нема да затворите хората , защото ще ви изметем. Лайнари

В САЩ и Швеция вече няма смъртност от Ковид - той е победен !

Защо ли? Защото когато трябваше да се строят болници и интензивни отделения, някои се опитваха да се крият от правосъдието, размахваха юмруче, искаха оставки, блокираха улиците, въшлясваха по паважа, налитаха на жени и деца и.... Те, заради това! Сърбайте попарата, която сами си надробихте! Да ви е сладко! Лошото е, че загробвате и невинни хора.

Питай Корнелия ...

Поста ти показва, че си глупав. Аз познавам хора, които го прекараха тежко, дори имаха нужда от кислород.

Лъжат за да шашкат народа

А стига лъгахте бе! Вие сте за затвор, защото пропагандирате смърт и разпространение на заразата.

В САЩ няма нито един заразен, ако си мислиш друго значи просто не си в час...

Секта в Перник изтезава хора! Ама това не е важно!

Ами сега какво ще правите? Вашата предводителка Корни е с корона!

САЩ, Швеция ,Северна Корея, Китай, Беларус и Африка са изгонили корона вируса. Само в ЕС има това чудо.

Преди да излезеш да метеш, да не си забравяш апчетата за кръвно и бастуна зад вратата, деееебиле нещастен!

Добро постижение,като ,във вторник ще сме над 3000,заразени.Но хора на лумпените продължава да пее "Няма зара ,лъжат ви".Трябва де се признае ,че цари пълен хаос, примесен с тотално бездействие и политическо словоблудствие..Здравната система не е обезпечена за борба с коронавируса ,всичко се прави на парче,както му е обичаят през последните 30 години Не са разработени механизми за ефективно управление на кризата. Системата джипи-специалист-писиар-болница тотално не работи. ""Великите, прехвалени"" мерки на властта не проработиха.Поредното правителство на Борисов ,както и всички останали ,доказа ,че е неспособно да управлява държавата Това е истината. Нещата вече са извън контрол и събитията се развиват хаотично.. Предстоят тежките решения-кой ще влиза в болница и кой няма да влиза. Кой ще бъде обгрижван и кой няма да бъде. Интензивните легла също се поизчерпаха, което означава, че и за кислорода ще започнем да се борим. Ще си минем през всички кръгове на ада, като в другите държави", казва той пробойните в системата започват още от началото - от Бърза помощ. Никой няма да признае, че екипите на “Спешна помощ” в София са абсолютно недостатъчни. Нещата се влошават. Обикновено на смяна са 15 екипа. Те ще ви кажат, че са 30, да речем, но реално са на половина. За кого по-напред. Второ, вече в столицата няма легла за болните с коронавирус. Легло без екип не върши никаква работа. Затова и с лоши показатели, хората вече ги връщат вкъщи.Как ми липсват бравурните изказвания на "слънцето" Борисов от началният период на заразата.Липсват неговите откровения , как европейските лидери му искали персоналните съвети ,относно това колко добре се справяме с епидемията.Сега вече изказванията са в силно миньорен тон.Няма да е излишно Борисов да каже ,как героично бяха проспани 4 месеца от края на пролетта.Защо не бяха построени няколко болници от модулен тип,само са ковит болни .Такива болници можеха да бъдат построени в няколко големи града където има медицински университети .Китайците болница за 1000 болни построиха за 7 дни , а за 5000 болни за 12 дни.но правителството на Борисов, беше улисано в стандартните си занимая ,разбирайте кражби и прехвърляне на вината на други.Има поговорка, "Кладенец не се копае по време на суша".А като допълнителна екстра,може да се отбележи и дебелоглавието на българина.Ще парафразирам Айнщайн "Две неща са безкрайни,вселената и дебелоглавието на българина.За първото имам някакви съмнения ,но за второто -не".

да се запознаем? и като се видим ще ти предам корона, и ако я изкараш както аз -друга песен ще пееш.

Въже за шибаняка и"вируса" изчезва!

Секта в Перник ебе жени и деца.Дори са без маски.

САЩ за денонощие имат 70 000, а Швеция 3500!

И като изметете какво? Сигурно ще дезинфекцирате и ще затворите държавата за 14 дни. И после няма вирус. А метачите стават министри и почват спокойно да лапат.

А като се построят болници кой ще работи втях?Има ли достатъчно лекари,сестри исанитари или предлагаш да си ги внесем от вън

Колко е хубаво като си малоумен, не ти пука за вируси и починали!

Единствено само глупака не разбира , че е такъв ! Винаги страдат само неговите близки ! На него всичко винаги му е ок ! За него всички други са виновни , той никога ! Той е най-умният , а всички други са глупаци !

няма вече грип

Споко скоро ще станеш един от тези ....

Милиарди.. прост идиот

Другаржата с голямо Д почему не е на барикадата, ами в най-най-болницата на специално обгрижване? Нали няма вирус? Ама той вирусът верно ще почисти всякакви заблуди.