Коментари - 2891 установени коронавирус - 22.9% от всички изследвани за последното денонощие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Заглавната снинмка е трепач! И после викат - "ама те хората разправят, че нямало вирус".... Е, какво да разправят, като сами се дъните???

СМЯТАИТЕ СЕ ЗА ПРЕДУПРЕДЕНИ !!! АЛАРМА ДО ВСИЧКИ!!! ВИЖТЕ ГО и СИ ПРЕЦЕНЕТЕ КАК ДА ДЕЙСТВАТЕ!!! -------- (Заб: За да видите съдържанието в линковете ми си копираите целият им ред и го поставете в адресното поле на барузъра си и клик за старт) Равин Амнон Ицхак разкрива плана на ООН за Нов Световен Ред 2021 - 2030 (ВИДЕО - БГ СУБ) https://tr.im/PlanLeaks Канадски политик разкри шокиращ таен план за COVID-21 чието действие можете да видите вече в ЕУ и скоро у нас!!! (ВИДЕО + ПЛАНЪТ) https://tr.im/k19Leak ИТАЛИАНСКИ ПРОБИВ С БЪЛГАРСКО ПОДОБРЕНИЕ ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА КОВИД И ГРИП. ЧЕТЕТЕ, ПРОБВАЙТЕ и БЪДЕТЕ ЗДРАВИ. ПРЕДУПРЕЖДАВАМЕ, ЧЕ ЗА БИЛИТЕ СИ ВАКСИНИ ПРОТИВ ГРИП И ВСИЧКИ С КУПИЩА СЪПЪТСТВАЩИ ЗАБОЛЯВАНИЯ И ВЗИМАЩИ ШЕПИ С ЛЕКАРСТВА ТЕЗИ ПРЕПОРЪКИ ТРЯБВА ДА СЕ СЪГЛАСУВАТ С "ЛЕКУВАЩИЯТ" ГИ ФАРМА ПРЕДСТАВИТЕЛ - "ЛЕКАР". ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ИМАЛИ ЩАСТИЕТО ДА НЯМАТ ТОЛКОВА ДОБРИ ДОКТОРИ МОГАТ ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАТ И БЕЗ КОНСУЛТАЦИИ ОТ ПОДОБРЕНАТА НАТУРАЛНАТА БГ ВЕЕРСИЯ. https://tr.im/k19Cure Председателят на Българската асоциация по патология Д-р Стоян Алексов: “В света няма нито един умрял от коронавирус! Абсолютно манипулативно представяне на информацията! Нищо общо с реалността! Трябва да се каже, че хората умират от COVID-19 заради ваксинации!“ (ВИДЕО) https://tr.im/k19StoqnAleksov КАК КУКЛОВОДИТЪЕ ИГРАЯТ ИГРАТА СИ СРЕЩУ НАС: https://tr.im/k19EndGame ЗА ЗАПОЗНАВАНЕ СЪС СКРИТАТА ИСТИНАТА ЗА И ОКОЛО КОРОНА ИЗМАМАТА ВИЖТЕ СЛЕДВАЩИЯТ ЛИНК. ВСИЧКИ ПО ВЪРХОВЕТЕ СА РАЗОБЛИЧЕНИ. ПЪЛНАТА ОНЛАЙН ВЕРСИЯ ЗА ПРЕГЛЕД И СВАЛЯНЕ в PDF https://tr.im/k19taini Плановете на Елита и Бил-Гейтс за нас (точно за сегашното положение) "Видео" ID2020 и партньори стартират програма за предоставяне на цифров идентификатор с ваксини https://bit.ly/3opDCAK Голямото зануляване на 2021 (ВИДЕО – БГ СУБТИТРИ) https://bit.ly/3mkMBRR Коронавирус – “експертите“ знаят, но няма да ви кажат, какво може да ви спаси живота https://bit.ly/3kqQHY2 К19 - липсващата част от пъзела. Бъдещият тоталитарен нов световен ред (ВИДЕО) https://bit.ly/31SZs63 ВОЕНЕН анализи с разузнавателно инфо за всичко което медиите не ви казват, а пионките на конци в правителствата съзнателно крият и прилагат. Краят на играта или началото на операцията за вашето ликвидиране (ВИДЕО) https://tr.im/EndGame Живите мъртви - КОВИД 21 и какво идва към вас: Какви са последните планове на световното задкулисие за второ и третото затваряне... https://tr.im/CovidPlan

ЦЕНЗУРИРАТ ГО ТУК И НАВСЯКЪДЕ, БЪРКА ИМ В БИЗНЕСА И САТАНИНСКИТЕ СХЕМИТЕ ТАКА ЧЕ КОПИРАИТЕ БЪРЗО. (Заб: За да видите съдържанието в линковете ми си копираите целият им ред и го поставете в адресното поле на барузъра си и клик за старт) ИТАЛИАНСКИ ПРОБИВ С БЪЛГАРСКО ПОДОБРЕНИЕ ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА КОВИД И ГРИП. ------------------------------ ЧЕТЕТЕ, ПРОБВАЙТЕ и БЪДЕТЕ ЗДРАВИ. ПРЕДУПРЕЖДАВАМЕ, ЧЕ ЗА БИЛИТЕ СИ ВАКСИНИ ПРОТИВ ГРИП И ВСИЧКИ С КУПИЩА СЪПЪТСТВАЩИ ЗАБОЛЯВАНИЯ И ВЗИМАЩИ ШЕПИ С ЛЕКАРСТВА ТЕЗИ ПРЕПОРЪКИ ТРЯБВА ДА СЕ СЪГЛАСУВАТ С "ЛЕКУВАЩИЯТ" ГИ ФАРМА ПРЕДСТАВИТЕЛ - "ЛЕКАР". ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ИМАЛИ ЩАСТИЕТО ДА НЯМАТ ТОЛКОВА ДОБРИ ДОКТОРИ МОГАТ ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАТ И БЕЗ КОНСУЛТАЦИИ ОТ ПОДОБРЕНАТА НАТУРАЛНАТА БГ ВЕЕРСИЯ. https://tr.im/k19Cure

ЦЕНЗУРИРАТ ГО ТУК И НАВСЯКЪДЕ, БЪРКА ИМ В БИЗНЕСА И САТАНИНСКИТЕ СХЕМИТЕ ТАКА ЧЕ КОПИРАИТЕ БЪРЗО. (Заб: За да видите съдържанието в линковете ми си копираите целият им ред и го поставете в адресното поле на барузъра си и клик за старт) ИТАЛИАНСКИ ПРОБИВ С БЪЛГАРСКО ПОДОБРЕНИЕ ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА КОВИД И ГРИП. ------------------------------ ЧЕТЕТЕ, ПРОБВАЙТЕ и БЪДЕТЕ ЗДРАВИ. ПРЕДУПРЕЖДАВАМЕ, ЧЕ ЗА БИЛИТЕ СИ ВАКСИНИ ПРОТИВ ГРИП И ВСИЧКИ С КУПИЩА СЪПЪТСТВАЩИ ЗАБОЛЯВАНИЯ И ВЗИМАЩИ ШЕПИ С ЛЕКАРСТВА ТЕЗИ ПРЕПОРЪКИ ТРЯБВА ДА СЕ СЪГЛАСУВАТ С "ЛЕКУВАЩИЯТ" ГИ ФАРМА ПРЕДСТАВИТЕЛ - "ЛЕКАР". ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ИМАЛИ ЩАСТИЕТО ДА НЯМАТ ТОЛКОВА ДОБРИ ДОКТОРИ МОГАТ ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАТ И БЕЗ КОНСУЛТАЦИИ ОТ ПОДОБРЕНАТА НАТУРАЛНАТА БГ ВЕЕРСИЯ. https://tr.im/k19Cure

само бсп може да направи честни избори.. довечера на протест, Р. ОВЧ. и корнелия нинова трябва да ни управляват БЕЗ ИЗБОРИ

Вчера СЗО ви каза да не надписвате!

Някой ще ми каже ли защо са тези тълпи цигани пред лабораториите за ковид?Прилича ми на парламентарни избори.Мирише на страшна далавера....

Всеки българин казва - на Запад е по - добре от България, да вземем пример от Запада. Ето ви възможност сега да вземете пример от Запада. Правете точно това, каквото се прави там. За тези, които обичат Русия- правете същото, което се прави в Русия. И в Расия и на запад се вземат едни и същи мерки. Не слушайте БСП тулупите. БСП тулуп ли е, в гъза да го.......еш.

Аз предлагам да вземем пример от щатите - искаш маска - те ти маска - бум-бум със законното оръжие, и му слагаш вечна усмихната маска.

Голяма излагация със заглавната снимка, много лоша аранжировка :) Тоя доктор в ляво как чува нещо не знам.... Може би шапката му е вълшебна, та позволява поставяне на стробоскоп отгоре върху нея?

Ти нали не очакваш всяка новина да се илюстрира със снимка точно от новината? За сток фотографии чувал ли си? Как си представяш фоторепортер да отиде да си рискува живота за някаква снимка, която и без това никой няма да я гледа?

Да се постараят малко повече. Вместо паника предизвикват обратен ефект - насмешка.

Стетоскоп, не стробоскоп!

Случаи на територията на Китай за момента-общо 48 По провинции- Шанхай-8 случая от които съмнения за смъртен изход само 2-ма. Хонг Конг -7 случая...смъртен изход няма. Синдзян 6 случая -няма смъртни случаи. Тиендзин 5 случая-няма слърни случаи. Тиендзин -5 случая-няма смърт. Съчуан-4 случая-смърт няма. Zhejiang-3случая Гуандонг-3 ма Хъбей -1 Вътрешна монголия-1 Хунан -1 Юнан -1 Тайван -1 Останалите провинции са без заразени !!! КАк е възможно това?

А как България отчита, че има заразени и починали и те са поставени в графа неизвестна локация? Няма как да не се знае къде живеят тези хора.

По повеля на партията!

Не е важно кой как се тества! Важно е кой, как въвежда в системата ;) Също като при изборите на Толупа с чекмеджетата!

само бсп може да направи честни избори.. довечера на протест, Р. ОВЧ. и корнелия нинова трябва да ни управляват БЕЗ ИЗБОРИ

За ковид19 няма лекарства, но почти всички оздравяват, за психично болните, които казват че няма ковид, също няма лечение, но при тях и имунитетът не помага, само куршум в челото!

Ела да ти помогна в частта с куршума :)

За тези кото не вярват, не знам. Ама ковидиоти кято теб със сигурност ще започнат скоро да получават куршуми. На хората им писна от глупостите ви. Поукротете се макло, че сеете ветрове и ще пожънете бури!

_stankow

А как се следи броя на заразените сред населението, не сред тези, които се явяват или са изпратени на тест ? Защото така се губи връзката в управлението на кризата - определя се един показател върху само една малка група от населението, а се прилагат мерки върху цялото население ? Всеки автомонтьор ще ви каже, че ако при него идват коли за смяна на маслото и броят на колите с надхвърлен пробег на смяната се увеличава, това изобщо не значи, че трябва да се нареди смяна на маслото на всички коли. Което си е мечтата на масларите. Само че те нямат късмета на производителите на тестове и ваксини ...

Ха

Никак не се следи. Няма пари за това. Лятото имаше опити за правене на изследвания сред представителни извадки от населението. От изследванията излизаше, че някъде 1-2 процента от населението се бяха срещали с новия коронавирус. Мерките се предприемаха и предприемат на база това, което правителството и НОЩ наблюдават в другите страни, където епидемията започна преди да започне в България, а също така на база математически модели, които са разработени от епидемиолозите в цял свят.

_stankow

Именно, не се следи. Но мерки се вземат на основата на непредставителни данни - за цялото население. А да се проследи за цялото население, чрез представителна извадка е напълно възможно. Но не се прави. Не е това целта. Целта е нагнетяване на страх и истеризация на населението.

Ха

@_stankow Ако няма представителни данни, то се ползват непредставителни, просто защото други няма :-) По принцип би могло да се направи изследване сред представителна извадка и на мен би ми било интересно да я видя, но щом няма значи няма. Просто сега е хаос и никой няма време да се занимава с такива неща :-) Подозирам, че преболедувалите досега в България са около 5 процента (плюс-минус), защото примерно при такъв процент Швеция се отказа от тяхната политика на колективен имунитет заради многото жертви и започна да налага някакви ограничения, а България още не е стигнала по брой жертви Швеция. Разбира се горното е почти произволна догадка от моя страна. Страх и напрежение при всички случаи ще се нагнетяват от медиите и слуховете в социалните мрежи. Обаче не мисля, че именно това е целта на правителството, понеже лесно може страхът и напрежението да се обърнат срещу него и правителството да падне. Освен това много от лудите които викат, че това е дело на Бил Гейтс и фармамафията си бяха луди и преди пандемията. Познавам такива индивиди - дъската им хлопаше и преди, просто сега заради масовия стрес на много от бившите гранично-лудите почна да им личи съвсем явно и си станаха обикновени луди :-)

Ха

Всъщност да уточня. Като казвам че преболедувалите са 5% имам предвид такива, които са контактували с новия коронавирус. Не е факт обаче че все още имат антитела понеже не е ясно колко време остават видими антитела. Като добавим тук и факта, че антителните тестове (каквито ще трябва да се ползват) не са толкова точни колкото PCR-а, то точността на едно такова изследване пада доста. Според мен едно такова изследване ще е интересно, но на този етап е доста вероятно просто да са пари на вятъра (макар и да ми е любопитно да видя резултатите, де :-)

Ха

Е, и освен това, естествено правителството регира (или поне се опитва да реагира) на ежедневните данни за заразени, умрели и т.н.

Снимката е показателна. Тотален театър.

_stankow

Особено интересно е какво чува лекарят вляво, ако изобщо е лекар, след като си е сложил стетоскопа върху защитния костюм ? И си е наврял тъканта в ухото. Пък накрайникът е на няколко сантиметра от правилната позиия ??

Венци пак се е развилнял.... Човече, събота е! Отиди някъде пий едно вино, ще ти се отрази добре! Вечерта си направи една греяна ракийка, направи си салатка.... Остави форумите, и без това вече е ясно кой се крие зад името, което си избрал. Много сте плоски и тъпи в щаба, честно :) Сами не усещате как се излагате - мислите, че всичко зависи от вас, ама реално зависи от... баце. Който плаща - той поръчва музиката!!!

Още половин час имам до края на работното време, все пак ми плащат 1800 евро на смяна, трябва да ги заработя!

Добра заработка :) Не съм против, никой не отрича, че лекарите заслужават добри заплати... ама ако си ги изкарвате честно, без да си искате пари на ръка от хората. Само че не се бъркай при вирусите, не са ти сила :)

Моля се да не умреш с COVID, за да има кой да ни размива. Лошото е, че освен всичко друго, ти си и жив с COVID, т.е. от онези дето са предназначени за изтребление

Не си толкова умен трол, за да ти дадат толкова ;)

Генерала поне си каза колко взима, за да плаши хората :) Намерих нещо свежо по темета: https://www.youtube.com/watch?v=_TgjdahRFZM

Енигме, не си ли разбрал още кой е forever_young :) Помисли, и ще се сетиш.... ЯКО ще се сетиш :)

Не знам защо ДИР изтриха диалога ми с един форумец , който твърдеше, че К 19 е създаден върху " обвивката на ХИВ ". Аз го помолих да сравни двете обвивки- на ХИВ и К 19 накратко, само рецепторите. Щеше да се получи интересен диалог!

Короната бе пусната като биологично оръжие с цел да свали Доналд Тръмп и демократите да спечелят изборите в САЩ.Невероятно е как съвпадна точно с годината на изборите и пикът в САЩ съвпадна с дните на самите избори.Целта бе да се забави икономиката в месеците преди изборите да се увеличи безработицата и социалното недоволство срещу Тръмп.След като Байдън спечели ще видите как вирусът постепенно ще изчезне до месец-месец и половина.

А ако Тръмп спечели изборите, а епидемията не изчезне, какво правим?

Ти му мисли, на теб ти плащат да драскаш тук.

спечели и тя изчезне,какво правим?

Венци, пак не си спал добре. Ако Тръмп спечели - епидемията ще изчезне само в САЩ.... е Европа ще си продължат пропагандата. Той Дончо и без това спря финансирането на СЗО, та... сега имат само една Европа, където са допстатъчно луди да им плащат.

Ако Тръмп спечели според мен ще ползват вируса до край за да го свалят и истерията ще стане още по-голяма.

forever_young

По долу аз описвам подробно защо К 19 прилича много на манипулиран вирус! Не мога да твърдя такова нещо със сигурност, понеже не работя във институт за вирусологични изследвания. Но едно мога да кажа със сигурност- ако К 19 е пуснат умишлено като биологично оръжие, той никога няма да изчезне по команда, ако Тръмп спечели, както твърди един форумец по- горе. Всъщност двете понятия- биологично оръжие и политическа епидемия, са взаимно изключващи се.

към рептилите;-) Поздрави от скептична...твоята упоритост в борбата с/у простотията ме вдъхновява за подвиг:-) Направо се явяваш "Будител"...не го казвам с ирония....Никой до сега не е обяснявал толкова компетентно и професионално ситуацията с вируса...

forever_young

СКЕПТИЧНА, любов моя! Ти си моята награда за всичките ми старания в този форум! Бъди здрава и се наслаждавай на деня си!

Малко ли ти беше лично Шкембе Войвода да те награди, та още награди искаш? :)

А според мен вируса го е пуснала Корнелия и целта е била да се увеличи социалното недоволство срещу Бойко. Ако спечели изборите, тогава ще изчезне. Обаче поради лабораторен инцидент го е пипнала и тя, затова изчезането също е под съмнение.

Маски и каски спират вируса, както гащи и цокал спират пръднята ;) Живейте си живота и ако пипнете модерната настинка , я лекувайте като старомодната настинка. ...и не давайте по 100 лева - грешни пари за ненадеждни тестове, с кото ще ви направят домашни затворници.

Тулуп, миналата през гащи пръдня мирише по друг начин. Толкова годни ли не си успял да установиш, че гащите задържат твърдите фракции, които се познават по кафевия цвят, и преминават почти само газовите? Ти си прави изводите дали имат значение.

forever_young

Колега Зевзек, направо ме уби, хахаха!

Двата щабски трола си пишат един на друг :) Браво бе.... Само дето вече двама от вас ви знаем кои сте..... Шилото като го разкриха и не се е появявал вече.... Венци продължава да пише и да се прави на "страничен", ама много си изпуска нервите (типично за него), другия е под въпрос дали е кантара или кунчо.... ама по-съм склонен да мисля, че е кунчо. Другия щеше да се изказва малко по-добре....

3евзек

Кого знаете, бе? Вие дори за собствената си пръдня не знаете коя е.

Не знам бе, зевзек. Аз като пръдна само газ излиза. Ако при теб излиза и нещо друго, върви при специалист да ти прегледа халката. Че и във този форум доста си се оакал.... Явно при теб е нормална тази работа! Лекувай се - не е на добре!

После да не ревеш що за Корнела има легло във ВМА, а за мен, простия, няма?!

То в резултат на мъдростта на мъдреците като тебе така се изтърваха нещата че в най-скоро време ще спрат и официално да проследяват и карантинират контактни. Иначе като няма специфични лечение и профилактика естествено че ще се лекува като всяка вирусна настинка. Откри топлата вода. Обаче проблема е че в твърде много случаи нещата нито като тежест нито като характеристики не протичат като проста настинка. Аман от философи!

Има-нема, има-нема Море, има, има, как да нема Море, нема, нема, само лаже Море, има, има, как да нема Море, нема, нема, само лаже Шопска песен

Трябва да се забрани в магазините да влизат хора с маски и други психични отклонения.

Писал съм го и пак го пиша.Добро постижение,като ,във вторник ще сме над 3000,заразени.Но лумпените продължават да повтарят мантрата "Няма зара ,лъжат ви".Трябва де се признае ,че цари пълен хаос,безхаберие, примесен с тотално бездействие и политическо словоблудствие,ама толкова си могат правителствата на Борисов..Здравната система не е обезпечена за борба с коронавируса ,всичко се прави на парче,както му е обичаят през последните 30 години Не са разработени механизми за ефективно управление на кризата. Системата джипи-специалист-писиар-болница тотално не работи. ""Великите, прехвалени"" мерки на властта не проработиха.Поредното правителство на Борисов ,както и всички останали ,доказа ,че е неспособно да управлява държавата Това е истината. Нещата вече са извън контрол и събитията се развиват хаотично.. Предстоят тежките решения-кой ще влиза в болница и кой няма да влиза. Кой ще бъде обгрижван и кой няма да бъде. Интензивните легла също се поизчерпаха, което означава, че и за кислорода ще започнем да свършва. Ще си минем през всички кръгове на ада, като в другите държави,но като допълнителна екстра ,ние сме най-бедни. Никой няма да признае, че екипите на “Спешна помощ” в София са абсолютно недостатъчни. Нещата се влошават. Обикновено на смяна са 15 екипа,което е смешно малко. Те ще ви кажат, че са 30, да речем, но реално са на половина. Второ, вече в столицата няма легла за болните с коронавирус,но такова е положението в цялата държава.. Легло без екип не върши никаква работа. Затова и с лоши показатели, хората вече ги връщат вкъщи, за да се самолекуват.Как ми липсват бравурните изказвания на "слънцето" Борисов от началният период на заразата.Липсват неговите откровения , как европейските лидери му искали персоналните съвети ,относно това колко добре се справяме с епидемията.Сега вече изказванията са в силно миньорен тон.Няма да е излишно Борисов да каже ,как героично бяха проспани 4 месеца от края на пролетта.Защо не бяха построени няколко болници от модулен тип,само са ковит болни .Такива болници можеха да бъдат построени в няколко големи града където има медицински университети .Китайците болница за 1000 болни построиха за 5 дни , а за 5000 болни за 10-12 дни.но правителството на Борисов, беше улисано в стандартните си занимая ,разбирайте кражби и прехвърляне на вината на други, както самовъзхвалявания ,към които включваха обичайните сервилници.Има поговорка, "Кладенец не се копае по време на суша".А като допълнителна екстра,може да се отбележи и дебелоглавието на българина.Ще парафразирам Айнщайн "Две неща са безкрайни,вселената и дебелоглавието на българина.За първото имам някакви съмнения ,но за второто -не".

Добре де от Март месец ви чакаме да измрете, а още цапате тук - докога?

Най-голямата чума сте вие - тролещите КОВИДИОТИ и карантинолюбители. Но ви се види края. Вече никой не ви се връзва и не вярва на надутата стъкмистика. Освен това много хора я изкараха тази корона-настинка и видяха че е дори по-лека от обикновен грип.

3евзек

Всички ще измрем от тролещи КОВИДИОТИ и карантинолюбители.

_stankow

Зараза има, но епидемия няма. По закон за епидемия трябват 120 души заразени на 10,000 души. От населението, не от тези, които постъпват в болница по всякакви други признаци !

200 на 10 000 е бройката необходима за въвеждане на епидемиологична обстановка, 200 болни, или 2% от населението, за България - 140 000 болни. Е?

Нека пак да поясним един важен факт- новият коронавирус е МЕЧТАТА НА ЕПИДЕМИЯТА! Той е съвършен- предизвиква бавно действаща, постоянна , всесезонна епидемия, не образува имунитет, поне не траен, няма противовирусно лекарство, все още няма ваксина , има дълъг инкубационен период, има дълъг период , в който заразеният отделя вируса, има умерено репродуктивно число, така че да не води до масово заразяване и създава фалшиво успокоение у населението, леталитетът му е умерен/ не както на ебола или жълта треска, примерно/, но не се знае кой ще изтегли късата клечка, т.е. всеки се надява, че няма да е той и това допълнително затруднява прилагането на мерки, морбидитетът му също е умерен- много хора въобще не развиват симптоми или имат леки такива. Тази комбинация- умерен леталитет и морбидитет + дълъг инкубационен период, масово здраво заразоносителство и дълъг контагиозен период правят К 19 "идеалния вирус"! Толкова идеален, че съмненията за манипулация върху генома му сами се набиват в очи! Обикновено по естествен еволюционен път Природата не създава идеални организми!

Че имащите се за еволюционен връх далеч не са идеални.

Вируса си е циркулирал при определени животни и дотам. Много е вероятно някой да го е 'пипнал' и то доста добре, за да стане преносим от човек на човек и всичко останало, което подробно сте описал.

Странно в Швеция не щат да мрат вече - защо така?

forever_young

Шведите промениха методиката за регистриране на смъртните случаи с Ковид 19. Те си знаят какво печелят от това! Според мен- нищо!

3евзек

Жертви в последните 7 дни: Швеция: 22 Норвегия и Финландия общо: 10 На едните им изгоряха съчките, на другите - не и пак се справят по-добре. Май дисциплината играе много съществена роля. Съвсем отделен въпрос е, че шведските власти не обявяват броя на болните, сигурно не го и знаят. В такъв случай как да разберат, че даден починал е от Ковид?

Какво печелят Шведите ли: 1. Не са затворени; 2. Нямат вечерен час; 3. Не се маскират; 4. Живеят си нормално: който иска - се пази (маскира, изолира, карантинира), който не - си живее живота. А какво става в Беларус? А да... там Лукашенко крие умрелите. Мрат като мухи, по хиляди на ден.

3евзек

Ръстът на активните заразени в Беларус в последните 2 месеца е около 90-100 пъти. Преди 2 месеца от 115 заразени имаше 5 жертви, а сега от 10500 активно заразени има... 5 жертви. Ти си прави изводите кой какво отчита.

Зевзек, да не би да имат само 5 жертви, защото броят по по-различен начин, и не отчитат всеки с положителен тест и 18 "поридружаващи" заболявания като жертва на короната? Щото, има не малко случаи - инфаркт, инсулт. черепно-мозъчна травма... пък умрели от короната в България? Или жена на 98 години със сърдечно и бъбречно заболяване - корона.

3евзек

Опорната ти точка вече рухна. Вчерашният 55 годишен с короната и огнестрелната рана го няма в списъка с починали от корона. Но продължава да ми е любопитно как в Беларус от 115 болни преброиха 5 починали от вируса, на по-късен етап от 1000 болни пак преброиха 5, на още по-късен - от 5000 болни - пак 5, а сега от над 10 000 - пак 5. Ето това ми е любопитно. Да не би горнцата над 5 да мре все от друго?

не може да се обясни по-точно...

е към Forever_young за "МЕЧТАТА НА ЕПИДЕМИЯТА" Скептична

2020-10-31 10:20:04 Софиянецо (нерегистриран) Нямам обяснение как изведнъж, като втора вълна, всичко тръгна едновременно навсякъде по всички места на света? реплика forever_young 2020-10-31 10:22:01 Не се напъвай бе, ще те заболи главичката! Завинаги тъпияяя, що не отговориш гнидооо? Щото не можеш, нали? Коремът те боли нещо от сърбане на помия, а дрисък?

Ми отговорил съм за пореден път малко по долу бе, тъпак! Ще ти избоде очите!

Къде си отговорил бе гнидо тролска? Човекът те пита как изведнъж тръгва втора вълна в ЕДНОВРЕМЕННО целия свят, а ти му отговаряш с подигравателна реплика, маймуно. Затуй съм ти копирал и "отговора". Не са ти спуснали опорни точки ли бе, гнидо проста? Кажи бе, боклук откачен.

forever_young

До Софианецо: "Изведнъж" е само за теб и другите тулупи! Ние ви предупреждавахме цяло лято какво ще се случи есента! Предупредихме ви и когато платовидната епидемия започна да се превръща във втора вълна. Предупреждаваме ви и сега за опасност от ВЗРИВ! И пак сте учудени и задавате тъпи въпроси- ама как така стана, ма защо изведнъж така стана? Е, кв да ви правим ся, я обясни? Акъл не се налива!

Тръгна по сигнал. На всички вече това е ясно. Само разни форимни ковидиоти се напъват да обясняват как ще се мре, но вече никой не им се връзва, и скоро време тези кретени и бой ще започнат да отнасят.

Г-н Дьо завинаги тъпия, Вълната тръгна в северното полукълбо, в южното няма промяна, там си върви от 4-5 месеца.

Дааа, спират я, пускат я "вълната", нали. Цяло лято нямаше вълна, че есента като "тръгна", няма спиране, а, тъпак? Спряха я преди лятото да "спасят сезона" и после кво стана, пак я "пуснаха", а? Оди да се зевзечиш в селската кръчма тъпако, ама там може да отнесеш як кютек дето лъжеш като дърт мангал. Капиш, тролче гнусно?

То и у нас си вървеше цяло лято тихо и кротко, и изведнъж ...

3евзек

Пфффф... Колко късопаметни умници има тук, не е истина. Баш в началото на лятото вълната тръгна, а в средата се усили. Така ли се спасява сезон? Те те ли е срам да лъжеш, бе? И с претенции, чак нарича тъпаци онези, които помнят по-добре. И силното лятно слънце няма никакво значение, нали?

Ние ви предупреждавахме цяло лято какво ще се случи есента! Предупредихме ви и когато платовидната епидемия започна да се превръща във втора вълна. Предупреждаваме ви и сега за опасност от ВЗРИВ! Кои сте ВИЕ? :) Поне си кажи кой си бре....

Венци, не се крий зад никове, застани с името си :)

forever_young

Ние сме знаещите и можещите, вие сте умните и красивите! Така доволен ли си?

*88888

До ''2020-10-31 11:06:11 Севда (нерегистриран) Колежке вие сте специален случаи - на вас препоръчвам психиатър.'' 1. Не съм ти колежка- айкюто ми е 164, а твоето е под 80 2. И да отидем двамата при психиатър - какво, само ще се установи, че моята глава си е наред, а твоята има сериозна нужда от ремонт с медикаментозно лечение. Е- защо ти е да разкриваш пред други хора, че имаш психични проблеми...

Колежке имаш сериозно психическо разстройство, лекувай го, не си задълбочавай диагнозата с тролене по сайтовете.

*88888

До ''2020-10-31 10:46:38 ... (нерегистриран)'' И да му обяснявате като на имбецил, полза няма- то не знае нищо за икономиката, теорията на парите, теорията на пазара, само вижда написани фантасмагории в социалните мрежи, пасват му на необразоваността и манталитета и решава, че това е новата му религия. Това е една от тъмните страни на социалните мрежи- че унищожават всякакво критично мислене, чрез тях се насаждат някакви тъпотии от времето на началото на индустриалната революция, и необразованите им вярват...

Колеги моля ви придържайте се към опорките: - ако хората не носят маски те убиват нас, които носим маски - хората заразяват лекарите и сриват системата - който не вярва в опасността от вируса да отиде доброволец в ковид отделение - който не вярва на тестовете вярва, че земята е плоска - Божков плаща на протестиращите за да свалят добрия Бойко - лекарите се заразяват, защото пациентите са безотговорни и ги заразяват въпреки, че са с маски и скафандри - около1.5 милиона Ганьовци не взимат мерките на сериозно - това според един от нашите лекари от щаба - как ги изчисли само той си знае - маските спират вируса от вас навън, но обратно го пускат - Ганьовците не носят маски и пламна цяла Европа - цяла Европа пламна по едно и също време пак, защото Ганьовците не носят маски и не спазват мерките - Ганьовците не искат да се хванат на ковид лъжата въпреки, че толкова звизди вече съ разбуляха

*88888

Това не са опорки, а реалността. Да беше завършил 9 клас на БЪЛГАРСКОТО средно образование, щеше да знаеш поне какво е устройството на един вирус и защо е трудна борбата с инфекциите, причинени от него...

Колежке вие сте специален случаи - на вас препоръчвам психиатър.

Уважаеми мъдри и добри сънародници. Да се запитам нещо. Ако почнат да умират по трийсетина човека дневно ОТ КАТАСТРОФИ (извинявам се за пропуска в предния пост) което не се е случвало няма ли да вдигнете гюрултия до небето бе? Което се е случвало като се замисля. А няма ли също да вдигнете вой до небесата и да искате спешни и решителни мерки че да не продължава така бе? Което също се е случвало. Сега ревете срещу мерките с които се опитват да решат проблема. Защо така бе?

Защото не вярваме на лъжи - не вярваме, че хората умират от нов вирус, защото според думите на лекарите предишни години има повече умрели от други грипове, но нищо такова не ставаше тогава. Само пълен дебил мисли, че маски спират вируси

3евзек

Досега всеки ден те лъгаха, че умират хора от катастрофи, за да могат да си харчат милиардите от винетки за асфалт и пътна маркировка. Откриваш ли прилики?

Мабе. Ти колко от умрелите от катастрофи си видял бе? Защо вярваш че умират тогава толкова хора при ПТП? И като гледам повече доктори твърдят обратното и то такива дето наистина се борят с вируса и им умират хора в ръцете. Защо не вярваш на тези бе? И вместо да даваш квалификации вземи един дезодорант и пръсни от сантиметър два през еднократна маска или трислойна многократна и виж колко от директната струя ще мине от другата страна. Понеже вирусите с аерозоли се пръскат. Не се къпят и сушат от лигите с които се отделят от лигавиците.

3евзек

Умнико, в устата ти има 20-50 милиарда бактерии, които си гледат само своя интерес и не цепят басма никому. Там е и фронтът на имунната ти система. Ако влязат 20 вируса наведнъж, те са просто обречени. Обаче ако влязат 20 000, ще стигнат доста по-далеч. Така че количеството, което така старателно пренебрегваш, има МНОГО ГОЛЯМО значение. Както за заразяването, така и за протичането на болестта. Много голямо значение дали ще ти влезе цяла капчица с 20 000 накуп или ще се точат като черва 1 по 1.

Уважаеми мъдри и добри сънародници. Да се запитам нещо. Ако почнат да умират по трийсетина човека дневно което не се е случвало няма ли да вдигнете гюрултия до небето бе? Което се е случвало като се замисля. А няма ли също да вдигнете вой до небесата и да искате спешни и решителни мерки че да не продължава така бе? Което също се е случвало. Сега ревете срещу мерките с които се опитват да решат проблема. Защо така бе?

глупак е човек, който вреди на другите и на себе си просто за единия кеф полза за никой вреда за всички това са корнитата

човеомразните ранобудни корнита тракат неуморно по клавишите засрамете се

В училището на детето учителките са заразени и никой не ти казва че са такива..... да се пазиш или да дезенфикцираш

Още нищо , като фалират света и ти наложат тотален контрол на всичко, тогава ще се дезинфекцираш от сутрин до вечер.

Как се фалира света бе смешник? Кво повтаряш една глупост? Като фалира света всички са равни. Това ли искат богатите? Смешко.

Европа е във втори локдаун. Колко мислиш, че може да продължи това без фалит?! Ако има с какво да мислиш де.

Едно си тролчо знае вдно си бае. За 2000 години даси видял фалирала държава? Кви тъпотии дрънкаш? Идея и аш ли какво значи това?

Думата е ДЕЗИНФЕКТИРАМ.....после-защо децата били неграмотни...Изразът е толкова актуален в момента,че сигурно се среща по ок.20 пъти на страница във форума... Откъде се взехте толкова неграмотни....

Големи протести в Испания против корона лъжата: https://www.youtube.com/watch?v=3puXFnSFWxY Предполага се че са организирани от Божков, Радев и Слави Трифонов

Палячо.

Само това ли успя да измислиш?

Няма какво да се мисли. Аз гледам факти, не подбрани видеа.

Това което виждаш на видео не е ли факт? Или е зрителна измама?

Не. Не е факт. Факт е когато 2 мин видео не е нарязано на 18 сцени пидбрани. Там живеят 60 млн. А има 500 идиота с теза. Изказват сия. Нормално. Кво повече?

Колко трябва да си тъп за да си затваряш все още очите и да бълваш опорки?!

Какво става - не вярваш на очите си ли?

Казал илизюниста манипулатор с видео от ореди 5 дена. Сега виж веб камерите ит там и ми кажи де са тези хора? Промениха си мнениети?

засрами се

Ако ги накарат да подпишат декларация, че се отказват от болнично лечение, всички ще се разотидат.

Ти Испания ли намери да даваш за пример?

Свободна държава. Казали са си виждането 1000 повека ит 60 млн. Спазили са мерките и сасе прибрали. Нищо други не са направили. Всеки има право на мнение.

Когато цялата тази "пандемия" свърши, се надявам едни хора не само историята да ги съди, но и да лежат по затворите.

Да позная- или си червен или си лилав десебар?

На седем осми съм фен.

има ли разлика между двете

Комуняги са в парламента са БСП, ГЕРБ. Бивши партийни членове или техни отрочета. Повечето ДПС-ари и СДС-ари са бивши агенти на ДС. За съжаление няма кого да избера... Слави се скара с Боко за една градинка в Лозенец. Кой остана...терминал 2.

И аз. Тези които казват - "Ти ли ша ми кажеш бееееее. ОСТАВКААААА"

Да се нулира света в първото тримесечие на 2021г. Ако знаете какво са приготвили сатананистите на света, ум ще ви зайде.Ковид е една измама и всеки ще го разбере, но ще е късно.

Да те хване измамата в белия дроб.

и за рептилите.... Каква простотия ни заобикаля...жива да не бях...

Събитията , които се случват днес, а именно- стръмната втора вълна, ще се проявят на епидемично ниво някъде към януари- февруари! И я да видим кой се появява с пълна сила януари- февруари? Чичко Грипчо! От един месец всеки ден призоваваме- ваксинирайте се за грип, да избегнете поне единия риск!

НЯМА ВАКСИНИ ЗА ГРИП,ПРИЗИВА Е ИЗЛИШЕН.

forever_young

Малко са ваксините, понеже в България не се гледа сериозно на противогрипната ваксинация. Но все пак аз успях да ваксиниран цялото фемили, без помощ от личния лекар.

Първо затваряне на училищата (троловете тук им е казано да налагат това мнение) и вечерен час. Ама след две седмици.

Вирус? Какъв вирус. Аз никъде не виждам вирус (като Борат го търся с лупата). Ако го видя някъде ще го цапардосам с тоягата.

Ред е на КПП - та. Будките са поръчани още през лятото! Трябва да се употребят!

Отиваш да си направиш тест, записват ти данните в лабораторията, казват ти, че трябва да чакаш, защото има много желаещи, ти не чакаш и си тръгваш без да дадеш проба, обаждат ти се, че си с положителен тест без да си давал проба. Това са множество случаи.

ли са глупави, колкото си ти? Та, нали веднага ще ги изпортите? За толкова ли наивни ни имаш?

Еми нали веднага ги изпортиха. Милена Славова

Да това и направиха хората, като пъвро се разправяха в лабораторията и им викнаха полиция да ги изгони. После писаха във фейсбуй и подадоха сигнал до СЗО.

Вчера един тъпак раздуваше едни такива съчинения за болната си сестра, после за някакъв приятел и ПСР теста му, друг пък всеки ден дрънка как пътувал в автобуса болен, без маска, ма се оправил, нищо му нямало вече.... Тъпаците се чудят какви да ги измислят!

Това са само "УСТАНОВЕНИТЕ", а тук пишещите тролове и любители на ХОРЪРА (на ужасите) са все още "НЕУСТАНОВЕНИ" - поне до днес, разбира се !! Турайте парцалите на устата и си ръчкайте по-често по телефоните, а по тачскриновете им, дето си влачим пръстите по цял ден, бактериите са милиарди. Няма жираф или зебра по света, които да са с еднакви шарки, така както и НИЕ не сме с еднакви отпечатъци на пръстите, старайте се да укрепвате имунната си система през зимния период и НЕ ПСИХЯСВАЙТЕ ако ви хване ГРИПА не позволявайте да ви ръчкат по носовете за тестване, защото ГОЛЕМИТЕ ПРОБЛЕМИ ЩЕ СЕ СЛУЧАТ СЛЕД ТОВА - КОГАТО ЗАПОЧНАТ ЕКСПЕРИМЕНТИТЕ С ВАС. СЗО е спонсорирана за този КОШМАР от Сатанистите, които след година (не дай боже две!!) ще станат не двойно, а тройно по-богати !!!

Нямам обяснение как изведнъж, като втора вълна, всичко тръгна едновременно навсякъде по всички места на света !?

Не се напъвай бе, ще те заболи главичката!

пишех подобен отговор на Софиянеца;-) Обаче-навсякъде малоумните тулупи са мнозинство...Прочетох за колективни искове, които германски и швейцарски адвокати щели да предавяват в САЩ /щото в Германия те са недопустими/ срещу Правителствата /вкл. и съветниците им вирусолози/ ...за превдприетите от тях антипандемични мерки...Та ако спечелят, да обезщетят фалирали поради мерките, дребни предприемачи...ОК....Германия-осъдена, ще плаща...откъде...ами-от данъците;-) Ето в тези готвени процеси аз виждам евентуална конспирация.../създаване на финансови затруднения за дадена държава чрез решения против предприетите от нея мерки/...Звучи абсурдно, но...това е....прочетох внимателно и някои интервюта със съответните адвокати "защитници на пострадалите от мерките"....пълен фарс... Само сега да не съм наляла вода в мелницата на нашенските глупаци....които за съжаление са повече от трима:-)

Цяло лято праскахте селфита от плажовете и се хвалихте, колко сте безсмъртни, сега друг ви е виновен! Ние не спряхме да ви предупреждаваме, вие ни пращахте в мазето с противогаз! Къде е ония малоумник с латексовите предпазители за глава? Нещо се покри като бит педераст! Цяло лято сиртаки и узаки, сега кой ми сра в гащите! Тулупи, сър!

Хмм странно, спряха сиртакито и узакито и вируса ги налази? Тва ли е тезата?

forever_young

Олигофрен! Чист!

скоро.

и ще умреш здрав.

Какъв е този инкубационен период от лятото, чак сега да разцъфне?

forever_young

Епидемията е повече от прост сбор на инкубационни периоди! Това го обяснихме сто пъти вече! Има си собствени закони , за това има наука епидемиология- тя изучава законите на епидемиите. Тулупите много обичате да ме карате да обяснявам едно нещо хиляда пъти! Скоростта . с която се случват събитията на тази епидемия , е бавна. Не е като при грипната примерно. Събития, случили е през лятото , се проявяват на епидемично ниво чак есента! Нужно е натрупване, плътност на вируса и т.н.

Стига с призива "Носете маски","спазвайте дистанция". Мога да кажа ,че в града ,където живея,като ходя по улиците и магазините,наблудавам че всички си носят маските,освен някой който върви сам ,далеч от хора-например на другия тротоар и няма хора около него,в автобусите,в магазините,всеки си слага маската,рядко ще видиш хора повече от 3-ма ,без маска и то са близки,семейство.Учениците се движат на групи и при тях някои са без маски,но повечето деца ,спазват правилата.Това .че никой не спазва препоръките не е вярно.

Това с маските беше да си измият ръцете. Толямата истина е, че не затвориха навреме това, което трябваше да бъде затворено.

Маската за 5 ст не пази нищо както и шала ако искаме да сме точни.Щом усещаш миризмата на пикоч около кофите за боклук значи не пази.

Сутрин в метрото сме човек до човека, уста и нос до уста и нос. Течението във вагона разнася въздуха навсякъде. И какво като сме с маски !?

в транспорта рискът е по-малък, има причини - кратко време, не се говори, не се вика, вирусът, който би попаднал във вас е малко като количество. Маските предпазват 30%. Друго е в училище, магазини, заведения, седнали на пейката еди до друг. Защо не четете, бе хора, а само пишете, може да научите нещо.

Така си е - говедата спазват всички мерки и пак боледуват с 200, пак виновни!

Ха

Ако се разходиш по големите черноморските градове ще видиш съвсем друга картина. Маски често не се носят даже в супермаркетите, а на тези които ги носят маските са им под брадичката или в краен случай на устата, но под носа. Това важи не само за клиентите, но и за продавачките. Редовно виждам карти как някоя продавачка си сваля маската, кашля, след което пак си слага маската :-) За по-малките градчета и селата изобщо не говоря - там ако се появяваш с маска на публично място на теб гледат като на нещо средно между Хищника и възкръсналия Елвис Пресли :-) Така че в София и евентуално Пловдив може и да спазват мерките, но в по-малките градове ситуацията е съвсем друга.

По- голямата част от българите разбират за какво става дума. Но имаме относително голям процент тулупи от населението, които няма кой да постави на място!

ония , които уоправляват държавата. Какви мерки ще сработят, когато в училищата по 27 деца се тъпчат в тесни стати и няма и по 2 кв метра на човек? При това са без маски по регламент и се дерат едно върху друго през 10 сантимера.

Троловете (2 ил и3 но продуктивни) показват готовност да отричат истината, колкото и очебийни да са фактите. От къде иде това инатене и дали не е подплатено с финикийски знаци?

Просто нямат какво да правят и се забавляват, като лазят по нервите на отговорните и възпитаните хора. Освен това се радват на нещастието на хората, които имат какво да правят.

Пазете си децата. Пазете и себе си. Родното училище е най-рисковият фактор. В болниците поне докторята ходят със скафандри.

И като ходят със скафандри май най-много от тях са заразени.

Просто техните случаи са под лупа. Шоферите в градския транспорт, даксалята, полицаите ... това са най-рисковите професии по отношение на епидемията.

Значи преди да коментирате ето номера на патента на вируса създаден от американците в лабораторията Форд Детрих.Не са електронните цигари виновни.Вируса е създаден въру обвивката на СПИН.На хора над 45 години ваксина не може да се прави.Абе прочетете си го.

Хапчетатааааааа.... Пак ги забрави...

и се научи да четеш чужди езици

Така ща е докато заразените станат 100% от тестваните. След това ще започнат да намаляват. Най малкото, защото най-податливите ще измрат. Аз мисля, че КОВИД 19 се оказва по-ефективно средство за подобряване на генофонда от старите беемвета и аудита по селските пътища.

Колкото и хора да измрат, вероятността излекуваните да развият хронични заболявания е много притеснителна. Някои хора са загубили чувството за самосъхранение.

може не само да те повтори, но и да те потрети! Вече има не един и два такива случая! Стига глупости, ами се вземете у ръце, защото за вашето спасение трябва сами да се борите.

И аз това казвам! Този вирус е благословия от Бога, която ще отсее шкартото!

12600 теста по 120 лв = 1 500 000 ???? МИЛИОН И ПОЛОВИНА ЛЕВА НА ДЕН

Тя ги купува тези тестове по 10 левчета. Вие ги плащате по 120 кинта. Създава се бизнес.

Тези пари ако ги бяха раздали на туризма и на ресторантьорството да им затворят устите и да си налягат парцалите, ако децата си седяха на компютрите и телефоните, сега нямаше да се налага за ги дават за тестове и за болници и нямаше да теглим това тегло целукупно. Сега, както целият свят е затворен, ние щяхме да си движим свободно.

Но Тиквата дава мило и драго да повтаря едно към едно думите на Макрон по отношение на епидемията и не си прави сметката, че у нас нямаме френските условия в училищата!

де бе тооон вирус заразени хиляди и пак толко са без симптоми в къщи или с лека температура и кашлица и в много по добро здраве от колко грип като ги хване зимата и са антибиотици на легло, 90% от всички нямат симптоми ?!?!?!?!

Вируса ще мутира, и тогава ще започне да убива. Така е проектиран. Сега е на първи етап- масово заразяване, като целта е заразените да разпространяват заразата, не да умират

За мен хората,които взимат решенията са некомпетентни и необразовани.В областта на образованието мерките са меко казано нелогични.Пълното затваряне на университетите е голяма глупост.Как могат да се преподават специалности,които са практически онлайн.Примерно медицина,агрономия,инженерство и др.При тях се провеждат упражнения,които немогат да стават онлайн.И поне тези упражнения трябва да са в присъствена форма.Лекциите може да са онлайн,но упражненията няма как.За гимназиите е същия проблем.Теоритичните уроци може да са онлайн,но практиките трябва да се провеждат.В областта на здравеопазването е пълен хаус.Управляващите имаха 5-6 месеца да няправят организация,която да улесни хората и болниците.Нищо ненаправиха.Трябваше държавата да се раздели на части и във всяка част да се предвиди и оборудва една болница само за ковид болни.Така нямаше да има смесване на потоците от други болни и толкова заразени медици.Нямаше да се спре лечението на другите болни и плановите операции.Вместо да се увеличават заплатите в администрацията,тези праи трябваше да отидат в тези специално оборудвани болници само за лечение на ковид.Трябваше да се подпомогне и бърза помощ със средства и оборудване.За толкова месеци управляващите нищо ненаправиха и хаусът ще ства все по-голям.Бог да ни пази.

И още нещо искам да споделя.Някой задава ли си въпроса,защо в Китай няма заразени и починали и как там овладяха ситуацията? Овладяха я защото имат силна държава,имат велик народ,а не мърша.

Въпросът е правилен, отговорът -- не. Цялата работа е "номерът на китайката".

но на ЕС не му хареса тая работа, скръцнаха нещо на Бойко и коня уйде у ряката.