280 жертви паднаха в лова на неваксинирани медици в Италия

Правителството обмисля да направи ваксинацията задължителна за всички работещи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ваксинацията ви прави свободни!

Ваксинацията ви прави зависими роби с бавна доброволна евтаназия!НЕ НА КОВИД ФАШИЗМА!

И сега като ги уволнят. кой ще ги лекува? В Канада пробваха същото, но сметнаха, че няма да останат достатъчно мед. лица и казаха болниците сами да си решавата дали да правят ваксинирането задължително.

Ужас. Да не повярва човек. Убийци в бели шрестилки дебнат. Това е направо кошмар.

Що за заглавие!? Но не виждам проковид троловете да пишат, направо притеснително!

Такъв лов, само, че за евреи организираха при нас в Третия Райх от 1933 до къмто 2-ри май 1945-та ...... Райхът фанаха та го строшиха едни диваци ....... Сещате се нали?

РЕПОРТЕРИТЕ на ДИРА трябва да бъдат ПУБЛИЧНО ЕБАНИ .... а СОБСТВЕНИЦИТЕ просто ОБЕСЕНИ ..... да сложим КРАЙ на БЕЗСМИЛЕНОТО им съществуване

Добре поне че ни оставят да коментираме. В ютюб новините, които ми излизат за ковид до една са с изключени коментари.

Ще ги изгарят ли на кладата?

Но едва ли

Вече нищо не би ме учудило.

наскоро да сте чели 1984?

С тази задължителна ваксинация милиони мозъци от западна Европа, Канада и САЩ ще се молят за спасение в България. :)

То голямо спасение, няма що - да мреш като куче по стълбите поради липса на легла, децата да са затворени онлайн за да не се повредят при тест, празни фалиращи хотели и заведения. Бият се и за българските заплати на медици.

Мозъците на западна Европа вече са ваксинирани. Най вероятно в България да се изсипе тъй наречения white trash - наркомани и безделници, търсещи утеха в измислянето на конспирации.

От баш елита не са. Освен ако има друга ваксина за тях.

Поканете ги заедно със семействата им в България. Тук ще са приети от мнозинството нормални като братя и сестри. От цялата работа ще спечелим ние.

това е ирония на съдбата - медиците първи вдигнаха паниката и пушилката до небесата, даже изписаха и уличните котки на сметката на Ковид19. То не бяха плашещи новини, статии, интервюта. Дори вкараха в затвора една журналистка, която снима празна болница по време на уж Второто пришествие там. Мислеха си, че ще им се размине, но уви...бумерангът се върна. Сега е техен ред - на иглата до края на живота. Нито грам съчувствие нямам.

Как така? Нали им ръкопляскахте? Не вярвам... Това са конспирации. Италианското правителство, а и което и да е друго правителство, надправителство и неправителство никога не биха постъпили толкова неблагодарно. Това е конспиративна теория на необразованите плоскоземци, анти 5G, анти Сорос-Гейтс ганьовци, които нямат диплома от НБУ, буркаския свободен и датския колеж!

Да не забравим и Харвард!

Лов ли му викате вече, еврокапути

Дира вие сте НЕНОРМАЛНИ идиоти!!!

Няма лекар който да не може да си издаде сертификат, но малко лекари са решили да заявят , че преди да са лекари, са хора и имат права на такива, а не добитък!

Ако успеят да клонират Хитрел или Мусолини, цена няма да имат!

Браво на Италианците и те като Гърците така трябва.

Още една оФца!!

Ха ха Италия пребориха престъпностт и корупцията , та пуснаха карабинерите срещу лекарите...

що за тъпо заглавие, избиха си медиците ли, 112 място е много

Братята гърци трябва да хванат оръжие и да избият слугите на Дявола. И всички под ножа,проватество,институции,медий,всички който участват в това трябва да бъдат избити

Какви братя са ни гърците, които (както и сърбите) исторически винаги са ни били врагове?!

"На лов за вещици". Съвременен прочит 2021. За 2022 не ми се мисли какво ще е шибаното"ново нормално".

Австрия,Германия и Италия - за фашизъм ли говорим за що ли..................???????????

Лошото е,че нашите еничари са ги обучавали да управляват ТАМ. А който плаща, той поръчва музиката, нали. Как ще ги накажат при един бъдещ Нюрнберски процес? Осакатили милиони/милиарди. Разбили икономики. И парче по парче месо от него да късаш, пак ще му е малко. ще си изпатят няколко от мумиите дето са на върха на пирамидата. Еничарите ще реват,че така са им заповядвали и ще минат метър (както винаги е било).

Някой ще духа здравата !

Само така хайл.

Все пак фашизмът е тръгнал от Италия, напълно нормално.