278 в ареста и 90 000 полицаи на крак преди новия протест на "жълтите жилетки"

Всички най-символични туристически обекти днес ще останат затворени

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Франсоа Филон (кандидат за президент) заяви няколкратно по време на надпредварата, че Франция е фалирала икономически и са необходими свръхусилия за възстановяването и. Напълно непопулярния тогава, но известен сега с разточителството си сегашен президент се подигра на френския народ с арогантността и фукльовщината си. С пребиване от бой, убийства, мъчения и арести смята, че ще вдигне икономиката на крак. Няма шанс! Единственият изход от ситуацията е или напълно мащабна гражданска война, която ще доведе до изхвърлянето му или достойно и цивилизовано подаване на оставката си.

Кога ли и на нас ще ни дойде акъла.

Видяхте ли сега - който е недоволен е от радикална групировка. Хахаха...

соросоидите са спрат да пишат и говорят, че на Запад имало някаква демокрация. Видяхме я и във Франция, и в САЩ как се разправят с протестиращи. В Париж още не се стреля от полицията, но и това ще стане скоро. Чакаме и снайперистите да се появят.

в Украйна протестиращите бяха "народ, вдигнал бунт срещу диктатура". в Париж протестиращите са "лумпени, анархисти и насилници".

ти си много прост бе ако няма демокрация ще могат ли да излизат с хиляди по улиците???????? ба си сенилния идиот който си. я не петни името бе келеш недирасал.

Капитализмът си отива, спете спокойно, деца....!

Ще освободи терена за демоНОкрацията пред която сталиновия "комунизъм" ще ни се види като летен детски лагер.

При французите фалшивите новини не раборят за това никой не може да ги манипулира а те сами си решават съдбата

сега е момента парижките лумпени да сринат Лувъра , както преди Тюлери.

един селянин закарал на пазара една кола пълна с яйца и като минал един евреин си казал ей колко пари ще изкарам ако мога да ги продам а после минал наш пройчо ганювица умирисан и рекъл ех ако може да се обърне тази кола с яйцата какъв джумбиш ще стане само

Много се е уплашил този мазен гей от народната любов. Като не се печелят честно изборите и си президент само набогатите така се получава понякога. Фашистка власт.

Когато беше извършен преврат в Украйна всички "масови медии"възторжено говореха как народа се е вдигнал на бънт срещу диктатор.Сега милионите хора ,протестиращи срещу Евродикаторите са наричани с какви ли не имена и "масовите медии"пазят политкоректна тишина,отразявайки едностранчиво справедлирите искания на протестиращите за истинска демокрация,а не псевдо такава,яхната от охранени Еврочиновници.

в Париж протестиращите са скандирали "Искаме Тръмп не Макрон" а в социалните мрежи американците коментират че няма как да стане защото Тръмп е ангажиран за 6 години напред така че франсетата да се оправят сами както могат

Макарончо се опита да копира в грабенето нашата нагла мутра, но във Франция тия сикаджийски номера трудно минават.

Нямало революционна ситуация. Това били думи на един тъпанар-Ленин. Историята е една спирала. Всичко се повтаря през определени цикли. В света назрява революционна обстановка. Народите прозряха, че работят за натрупването на богатствата на шепа хора.Едните роби, а другите богове. Да, ама не!! Тези ще бъдат пометени от нородното недоволство и то с революции. Колко прозорливи са били Маркс, Енгелс и Ленин.

Къде изчезна статията от вчера късна следобед "Брутално задържане на френски гимназисти по време на протест (видео и снимки)" информация ли криете и кой ви нареди това либерално демократично действие.

били открити взривни вещества в лагера на протестиращите - става дума за коктейли Молотов. Имало 47 бутилки. На Майдана имаше стотици бутилки с Молотов, заснети от камерите и журналистите - как ги правят девойки и ги хвърлят младежи. И кво? ... на Янукович му забраняваха да бие протестиращите. А в Париж може. Там е Макрон - виден демократ и евроатлантик! Да живее западната демокрация.

Реално, коктейлът Молотов не е взривно вещество. Това е лесно запалима субстанция, много приличаща на напалма, но не е взривно вещество. За останалот си прав.

Марсилезата в действие ! Четвърти акт .

Франция ще опита от лекарството, което охотно предоставяше на бивша Украйна през 2014г. та и до днес.... Забавно, а??? :))

макарона му се стегна лайното....но да внимава да не се размекне, че тогава се пада от високо!

Путин ви е виновен соросчета тъпи!

Това е част от хибридната война на кремълското джудже.

кръгъл идиот

На французите не им пъка от нищо. Преди са гилотинирали безделниците арисократи които живеят на гърба на бедните работници. Сега Макрон е слуга на най богатите и ако не се промени и него ще клъцнат.

Ако 90000 полицаи охраняват протест в Русия, това е признак на жестока, античовешка диктатура, но ако това е във Франция, то това е висша форма на демокрация и хуманизъм!

защо и в Париж да не може. Време е да бъде разкарана тази корумпирана власт. Време е народа да вземе нещата в ръцете си. Франция е началото на края на една джендърска Европа.

О ревоар, Макрон!

Браво така се прави а не като тук с палаткови лагери и гладни стачки.

ПУТИН Е ПРЕДЛОЖИЛ СВИКВАНЕТО НА ООН , ЗА ОБСЪЖДАНЕ НА ВЪПРОСА С НАРУШЕНИТЕ ВЪВ фРАНЦИЯ ЧОВЕШКИ ПРАВА !! КОЙ ДАВА ПРАВО НА ФРЕНСКАТА ХУНТА НА УБИВА МИРНИ ГРАЖДАНИ И СТРЕЛЯ СРЕЩУ НАРОДА!! МАКРОН И КЛИКАТА ТРЯБВА ДА БЪДАТ СЪДЕНИ! НА ГИЛОТИНАТА !

как ше реагират французите ако някой си позволи да въведе при тях плосък данък.... И бедни и богати с 10% данък..... Направо ще направят революция.

То в България има ли богати, които да работят, да получават заплата и да ги облагат. Ти какво искаш мангите да лежат, а работещите да плащат сметката. Има достатъчно много данъци, акцизи и налози. 20% ДДС малко ли им е на държавата?! Харчиш повече плащаш повече данък. Защо е нужно да ти облагат и заплатата?!

Едно време е било лесно - богатите ограбват бедните, в един момент на бедните им писва - бесят богатите, данъците намаляват и нещата започват отначало. Сега политиците и богаташите са недосегаеми.

Безумци! Всяка капка кръв пред вас ще бликне нови хиляди борци! Веч бий дванайсетият кобен час и ще сразим престъпната ви власт! Елате вий! Елате, подлеци!"

Знам как могат да спрат протеста и да спестят усилията на тези 90 000 полицаи: намалете данъците, подобрете социалната система, създайте истински бизнес среда за малки и средни предприятия, увеличете данъците, но за богатите!