27-годишно момиче издъхна в пловдивска болница, на помощ й се притекла само санитарка

Според майката Цеца Станева в инфекциозното отделение на УМБАЛ "Св. Георги" не е имало медицинско лице, когато дъщеря й умира

Обратно в новината

Коментари - 27-годишно момиче издъхна в пловдивска болница, на помощ й се притекла само санитарка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дукат ни избийм туркоробцити от ПОСОЛСТВОТО няа управия.

"След около час дойде автомобил на охранителна частна фирма. Оказа се, че са дошли да пазят лекарите и сестрите. " Потресаващо! След полицията, която пази "избраниците от народната любов"... дойде време тези, които ТРЯБВА да спасяват хора да се пазят от роднинската такава..... Мизерна държава с малоумни поданици!

"Обляна в кръв..."? Спукана язва? Кръвоизлив в хранопровода.. ?

Сега да кажат дали момичето е било ваксинирано срещу Ковид!

Лоши хигиенни условия това са БеГе болниците

Съболезнования кам семейството Жалко млад човек Но е важно да се знае , дали е била ваксинирана !?!

Една от причините е кражбата на 570 млрд от Б.Б от държавата, също така е пълно с гладни политически чакали. Напълно нормално е държавата и държавността да умират. Бавно и методично здравеопазването беше унищожавано през последните 34 - години. Иначе младите българчета са все по - малко, вместо внуци родителите им ще виждат ковчези. Гласувайте още за ППДБ, ГЕРБ! Съболезнования за цялото и семейство!

А що не е пила вода? Що е отпаднала ? Какви болести има?

Свиквайте, и по-лошо ще става. Образованието от край време в България се е превърнало на печалбарство за учителите. Учителите ги е грижа само как да променят закона и да накарат родителите да плащат частни уроци на децата за да вземат едни пари. А платиш ли урока, вече си минал. Лекарите от поне 15 години като завършат бягат директно в чужбина, и наш Тиквуний даже се гордее с това че изнасяме лекари. Ами то си е за гордост, нашите лекари лекуват немските бабички, докато младите тука умират в болниците пред санитарката, защото просто няма лекар. От друга страна лекарите са мафия, и не пускат случаен там, за да не им вземе хляба. Навсякъде във всеки един отрасъл вече се чувства липсата на квалифициран и обучен персонал. Честито, но дотам ни доведе 30 години гъзолизането.

Важно е че от посолството са одобрили "медицинските" лица в булгаристан. Гласувайте още за гроп и педитата... насам народе прост

Да не е пазила някакви кифленски диети, че затова е обезводнена и да си е докарала нещо?

Медицинските лица ги е нямало , защото в този момент чукат частно в кабинетите си срещу съответните суми .... заплатката си е вързана закво да стоят там , ама частното си е друго ....

късаче ти ли си?

Повишена смъртност при странни обстоятелства има по цялата планета, особено в страните от колективния Запад. Във Великобритания скокът е с 20%, което е чудовищен скок. Всяка година има някакъв брой хора под 30г, които умират внезапно и често с необичайна патология. Обикновено те са много малко. От 2021-ва година обаче има малка пандемия от млади хора, които просто падат и умират с много странни диагнози, инфаркти и инсулти. Забелязва се, че става въпрос за хора в отлично здраве, често спортисти. Има, разбира се, още един показател, по който всички тези хора си приличат и всички ние отлично знаем кой е той.

къса чурка пак ли ти?

Кочината подчовешка вършее неуморно. Бавно и сигурно поглъща, сдъвква и изплюва нефелния си материал..

Ти знаеш ли колко са 540 милиарда? Толкова си прост, че си вдлъбнат!

така е като направихте сергии за здраве а поконституция здравеопазването е уж безплатно. няма осъден лекар няма конфискувани имоти от "лекари"

Тази статия не е за Русия бе.

пак ли ти бе късак.

Каквото ни е здравеопазването, такава ни е и прокуратурата, съда, МВР, политиците, цялата държава е тотал щета... И накрая няма виновни и осъдени лекари, няма осъдени прокурори, съдии, политици, олигарси и т. н.. Затова нашето Здравеопазване е най смъртоносното в света, не може да се разчита вече на читави лекари и болници, всеки гледа парите и как да изкара от здраветоти пари, а не да те излекува.. България е държавата, която не прави нищо за населението си, по скоро даже гледа, как да го одере или убие, от колкото да прави нещо добро за хората и да ги оставя да живеят спокойно..

Така е, като не си гледате здравето. Повечето подрастващи никога не да били на кардиолог, защото нямали симптоми… докато не паднат и дотам. Тогава разбират, че са имали вроден проблем.

Коптор с витрини.

дали скоро си си правил мозъчно изследване. Май 99.99% от мозъчните ти клетки са атрофирали.

МАФИЯ КОРУПЦИЯ И ГЕНОЦИД В НАЙ-КОРУМПИРАНИЯ КЕНЕФ НА ЕВРОПА - ВЕДНАГА ОСТАВКА НА ВСИЧКИ КОРУМПИРАНИ МИНИСТРИ> СЪД ЗА КОРУМПИРАНИТЕ СЪДИИ.

майката не знае, че детето й е с болно сърце, не означава, че болестта я няма. ПРОФИЛАКТИЧНИТЕ ПРЕГГЛЕДИ СА ЗА ТОВА - ДА СЕ ОТКРИВАТ НЕЩАТА НАВРЕМЕ! АМА НА КОГО МУ ПУКА?? СЕГА ЛЕКАРИТЕ ВИНОВНИ!

То си го пише в статията - Тиреоидит на Хашимото! Ама нали по манталитет бързаме да плюем...

Как така обляна в кръв това говори за масивни вътрешни кръвоизливи или удар отвън

Медицината ни е на ниво Рашия.А някои ги хвалят.

Докато не се намерят достойни хора за ново правителство, което да е образец за адекватност и да мисли за народа си, всички тези кукловоди да изчезват от НС... Народът умира по болници, пътища... Защо ли? Защото тези "горе" се борят за "кокала".

Нали е паднала - може да се е ударила или порязала.

е виновна Русия?

Оставка на Копейкин. До това ни докара едногодишното му управление

Е, нали е паднала. Ти не чете ли?

Имала е разстройство. Присилно разстройство следва голямо обезводняване.

Ваксинирано ли е било момичето с незаконно одобрена васина против Ковид?

Българинът не е научен да обръща внимание на здравето си, после иска да го спасяват.

Въпреки опитите нивото на медицината ни си остана Съветско резултата е видим.Източна азиатдка изостаналост

Да беше с Ваксина - пфайзер Жалко за детето.

Не, не е била ваксинирана! При Хашимото не се препоръчва! Други тъпанарски въпроси да имаш? Нещо за 5 джи...

а ти мекия от две си го заври. Знаеш къде.

Ако е истина- сама си е виновна. Сама е носила отговорност за действията си. Само овцете и пенсионерите се бодоха.

Не се подигравайте с мъката на семейството, само за да пишете против ваксини!

Хора се инжектираха на конвейер, без изследвания, без преглед, без оглед на налични заболявания. И това ставаше по паркове, градинки, бусчета и общо взето все едно раздаваха бонбони. Помним.

Не знам Дал е ваксина или не? Но това е трудно , за доказване кръв извън тялото !@?? Да не е Ебола ???

Следва логичният въпрос защо не е пила вода?

Сагласен сам с вас !@

а Путин е бил дежурен лекар... Тъпанар!

Както се вижда от прочетеният текст от болницата лъжат, че медицинско лице веднага е предприело сърдечен масаж, което не е вярно, защото там не е имало такова лице. Родителите не са били разпитани, нито пък са уведомявани изобщо, че на дъщеря им е открито сърдечно заболяване, и че са я лекували от това. Докладът е изпълнен с лъжи, за да си върже ръководството гащите!

Прогонихте лекари и сестри със заплати на чистачки. До някоя година ще ви лекуват шамани, ветеринари и врачки.