17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каквото и да коментираме, няма да променим тези млади агресори на пътя, които нарушават нагло, и ти сочат среден пръст, ако им дадеш сигнал, че са безразсъдни. Вчера точно от там минавах малко преди да се случи тази трагедия. Около 2 км преди Айтос има пътно заведение с много спрели коли от двете страни на пътя. Точно пред мен изскочи внезапно от там един млад юнак с мерцедес и ме накара да скоча на спирачките, за са не го помета. Свирнах му, и от предния прозорец се показа среден пръст. Надолу, към Айтос, юнакът тръгна на слалом между коли отдясно и ляво, за да покаже "мускули" на 20-годишния си таралясник. Убеден съм, че това е или убиецът от инцидента в този район по-късно, или този изрод ще е следващият убиец на пътя. А пътната милиция нехае, те сега се радват на новите камери като деца... Но със снимки няма да спрат убийците на пътя...

Пътят между Айтос и Карнобат е всъщност проходът Айтос. Там платното е стеснено и от двете страни, защото има пропадания. Настилката също не е добра. Има знаци, които указват наличието на стеснение, кой е с предимство и т.н. А изпреварването е забранено - има знаци и маркировка. Жалко за погребения млад живот!

Прохода Айтос е съвсем друг. Не е между Айтос и Карнобат, а Айтос и Провадия. И да жалко за младия човек, но челен сблъск между Айтос и Карнобат показва , че и двамата водачи не са били адекватни.

По география слаб 2, Силве! Вземи да доучиш...

Изпреварванети е най-опасната маневра при шофирането.Много често на някои им се разминава заради поведението на другите участници в движението,и те придобиват увереност,че винаги ще е така.Само че нещата може и да се объркат...като в случая.

Щот този, дето не е изпреварвал и си е карал в платното, се е отървал. От този свят, всъщност. А другия ще го позакърпят, ще му се поскарат и ще продължи.

Избихме се сами.

Тъй обяснена случката ми се струва, че изпреварващия се е криел зад изпреварвания.

Невинния загинал, виновния ще го закърпят. Бог да го прости, сигурно много хора са го обичали и са го чакали вкъщи. Но тъпото айтоско говедо не му даде шанс да се прибере у дома. Защото сигурно много е бързал и не е можел да изчака дори 1 минута. Изроди на пътя!

Избиха ни тези германци бе ей... Започнаха със ...."Стената"...бутнаха я... А после с Мерцедеси...бееНвета и ауди....заприличахме на луди... А танте Меркел с мигранти се закани да ни...закопае...

Още една невинна жертва на убиец на пътя! Жалко!

И двамата са тъпанари. Единият не е преценил, че няма да може да изпревари а другият не е набил спирачки и да избяга вдясно. Щеше да си изпочупи таралясника но и двамата да са живи. А изпреварваният е третият идиот. Трябвало е да набие спирачки като вижда, че двамата олигофрени ще се изпотрепят. 80% според червения професор. И 50 000лв. да станат глобите все тая при 80% дебили.

На някои места от пътя, няма къде "да избягаш на дясно", просто няма. Явно не шофираш или не пътуваш, или просто не си се събудил достатъчно, за да мислиш разумно. Жалко за загиналия - абсолютно невинен човек!

Ото гледал ли си ги в тубата катастрофите. Голяма част от челните удари в подобна ситуация стават защото изпреварващият и отсрещния тръгват към банкета и именно там се срещат.