2500 души си спретнаха незаконно рейв парти във Франция

Местните властите съобщиха, че полицията се опитала да "прекрати събитието, но срещнала яростна съпротива

Обратно в новината

Коментари - 2500 души си спретнаха незаконно рейв парти във Франция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

PEYTSCH

А в Лайпциг диви леви екстремисти подпалиха 11 полицейски автомобила и се похвалиха за „героизма“ си с писмо...Колите били паркирани без персонал.

освен мародерството

Докато все още има хора, на които им се живее, има надежда за бъдещето. Успеят ли да пречупят всички ни, играта е приключена. Пожелавам на цялото човечество КУПОНДЖИЙСКА 2021!

Банско номер 2

Свободни хора, не като при нас овце........... Страх ме е за мизерния ми животец. Ще си стоя вкъщи и ще нося маска и в тоалетната.......

Това не е живеене ! Това е матряла който няма никой в главите ! Явно не само в БГ матряла е калпав !

PEYTSCH

И във Виена имало парти, ама от баш диваци с просташки прокивания „алах акбар“...и се сбили с полицаите по джихадиски сириици и афгани...

Catherine Austin Fitts full interview в тубата обяснява защо ни докараха до сегашното положение. Безценна информация. Горещо препоръчвам, преди да са го свалили.

Браво браво Тия лумпени французите и англичаните искат да има пълно затваряне за да откраднат каквото има още вместо да бяха забранили на хората над 65 да излизат и вс щеше да е ок

Натрупаха фиатни пари в измислени дигитални единици и си повярваха, че са свръхчовеци и трябва да размахват камшик над света, а ние да сме наплашените им роби. От нас зависи дали ще им позволим. Както унищожиха Русия навремето, така искат да смажат цялото човечество сега. Животът ни е даден за радост, а не за да се свиваме от хипохондричен ужас по дупките си. Страх ги е от нас, затова ни разделят по всевъзможни признаци. Време е да противодействаме.

Явно не си бил на рейв парти - общуване, радост, еуфория. Какво е живеене, ако не това?

са не по- малки идиоти от българските идиоти! Ако някой идиот все още не е разбрал!

Незаконно парти, незаконни семейни събирания, незаконно общуване... Чудя се, докъде ще стигнат? Докъде ЩЕ ИМ ПОЗВОЛИМ да стигнат?

Незаконно /???/ парти. Един призрак броди из Европа май и съвсем не призрак.

Искрено се надявам, че вече няма слепци, които да проспят този чудовищен проект, отнемащ свободата на хората. Трябва да опазим основните си права. На една стъпка сме от нов робовладелски строй. 2021 ще е изключително важна година! Всичко е в ръцете ни!

На работа "законно" се ходи! На купон не може... РЕВОЛЮЦИЯ! При това ще се окаже, че този вирус се лекува с лекарство за КРАСТА!!!!

Става по-лошо от соца с мижавия му брой дискотеки, където на входа стоеше копой комсомолец и пускаше само негови хора. Забележете, първо посягат на свободата на хората да празнуват, да се събират, да се развличат. Аз не обичам тези сборища, отдавна не съм във възраст, в която бих ги посетил, преди две години след едно такова парти край варненско село убиха или се самоуби един млад мъж, но това, че забраняват събиранията и налагат изолация, е ясен знак, че се готви повсеместен диктат и затваряне на границите. Нещата няма да спрат дотук, много простовати хора и от пишещите тук наивно се заблуждават, че пак ще бъде както преди, не, няма да стане.

Кое е в ръцете ти? Казват ти, че ако не се ваксинираш, няма да можеш да работиш. И ти от следващия ден тръгваш да пасеш, така ли? Наивен ли си или просто тролкаш глупости, за които хвърлят по някой цент?

Следващия път в центъра на Париж един купон с пасти от 2,5 млн

Под претекст , че се мисли за здравето на хората в много държави се въвеждат напълно необосновани и незаконни действия , въпрос на време е , ако това продължи да доведе до масови бунтове , по този начин е започнала и френската революция и после са извадили гелотините на площада и главите на тогавашните управници паднали , явно историята ще се повтаря , хората им писна от тази изкуствено създадена пандемия !

Няма по-голяма тъпота от това да се друсаш , надрусан ! Не е лошо да пробваш истинско парти с истински музика ! А не някакви електронни звуци на самоуки dj's !

На хората им писва от тъпия ви вирус. За едни вече умрели старци на по 80 години с кой-знае-колко болести, затваряхте планини, паркове, ресторанти, кина сякаш споменатите ходят на такива места масово. Никой нормален не ви взима насериозно вече.

По време на първата световна война на фронта върлуват тиф, холера и дизинтерия. Инструкциите са да се пие само преварена вода. Българските офицери и военни лекари застрелват на място всеки свободолюбив борец за правата си да пие не преварена вода, на място

Преди да пишеш глупости не е лошо да се запознаеш как е започнала френската революция , глупако !!!

И какво е живеене??? Стадо прибрано в клетка, с цел опазване на мижавия му живот. Евала мишки. Църкайте. СЗО са престъпници. Здравната система на прехваления "демократичен" свят не струва и за това всички роби да бъдат затворени, че да не "счупят" системата. Ще вземе да лъсне голямата истина за великата "демокрация" и колко струва човешкия живот в нея. До къде я докарахме не е истина просто.

на Коледа фронтовете се побратимяват, има и филми за това, но истината се крие.от военачалниците. Ама т не си такъв, нали?

А ти тъпако , не разбираш ли , че претекста няма значение !

Какви побратимявания бе, лешпер конспиративен Прочети малко история като превземаме Одрин командването решава да направи парад въпреки че в града върлува холера . След парада умират от холера 3000 войници, повече отколкото са загинали при превземането на Одрин

така е, приятелю, може ли един човешки живот да с есравнява с кефа от клубчета и ресторанти, да гинат слабите и уродливите, както е казал Ницше. Ако я караме така, до лятото 1% от населението на България ще умрял от т.нар. "излишна смъртност", т.е. 60-70 хиляди повече от минали години. Горе долу това е смъртността от испанския грип през 1918, т.е. на това ниво сме

Позволиш ли да те води страха, свършен си. Ако само шепа хора се опълчат, ще ги изключат от системата. Но ако над половината от нас им теглят една, какво ще направят ония нещастници от "Елита"? Една шепа са и не са по-умни или по-силни от нас! Изградили са си картонена къщичка и са я обявили за крепост. Който повярва, че е непревземаема крепост няма и да опита да я бутне с пръст и никога няма да разбере, че е от картон! В момента сме застанали от двете страни на разделителната линия и дърпаме въже - дали ще прекрачим към подготвяната дистопия на свят без радост и с абсолютен контрол --- или ще изтеглим нещата обратно към нормалния живот зависи от това колко от нас ще застанат от едната страна и колко от другата

плява идва отдолу, тежко ни

Младежите да четат! За тях няма да има парти и веселби, единствено гейпарад и то задължителен, със спазване мерките за социална дистанция.

Какъв човешки живот бе? Повечето от умрелите са се молили да умрат, след годините гладно изтезание с ниски пенсии и самота.

Мисирките врякат че им ограничили свободата да ръсят зараза и да убиват околните. Китайците вече забравиха за короната, тази година ще имат 4 до 6 % ръст на БВП. А вие слушайте манипулаторите, борете се за свободата си да заразявате и да бъде заразени

Призракът е създаден от същите, които са създали и предният призрак, но този път работата ще ги освободи.

Отличен коментар!

Да живее Путин! БКП, КПСС, БКП, КПСС!

Свободата е най-важното нещо, което отделя живите от неживите, ако си готов да жертваш свободата си, значи си мъртъв.

Нормалните хора им писна, не всички могат да водят затворен робски живот, без свобода. Тия мишоци дето ги тресе страх, да прочетат малко литература да видят как борците за свобода са си давали живота. Писна им на нормалните. КОЙТО ГО Е СТРАХ ОТ МЕЧКИ, ДА НЕ ХОДИ В ГОРАТА!!! Просто е, оставете всеки да живее както сметне за добре, изроди.

Ти не би прочел нищо повече, нали? Освен за Одрин? Поръчка ли имаш или си историк на парче? С такива не се разговаря, съжалявам за нелюбезността. Няма какво да науча от теб, та ти нищо не знаеш. Скандирай си невежеството някъде другаде.

ти ги познаваш лично ли, та знаеш това ? според мен хората които "искат" да умрат си намират начин, не чакат корона. по - принцип идеите на ницше са в основата на хитлеровите, нацистите убиват и кастрират болните и "низшите" явно си им почитател ?

Колко трябва да си прост, за да не разбираш, че комунизмът е еврейска измислица, също като "пандемията" и ако някой е комунист, това е слугата на евреите Борисов.

са неспособни да си създадат рационално обяснение на случващото се. А са неспособни, понеже са необразовани и неадекватни на съвремието. за това им е по- лесно да приемат всевъзможни теории на конспирацията. Осъзнатото и обосновано осмисляне на реалността за тях е заменено с вярата в суеверия и шаманизъм! Навремето са вярвали във вещици и таласъми, днес вярват в 5 же, кемтрейли и чипове в мозъка. И задължително някой иска да ги поробва???!!! Ми вие вече сте роби бе, мозъци!

Стига простотии, бе! Като бяхме млади само търсихме повод да се съберем и да се веселим. И нито догми ебавахме, нито забрани. Плява щеше да идва отдолу, ако младежине бяха уплашени от бъдещия си живот послушковци.

за свобода ли си бе, сульо? хахаха!

Категорично не си ходил на рейвове. Никой не те кара насила да друсаш. И без химия се чувстваш невероятно щастлив, защото си заобиколен от радващи се хора. Пък и в момента не говорим за рейва, а принципно за свободата да общуваме и да се забавляваме. Иначе в какво се превръщаме - в някакви свъсени, отрудени зеленчуци :/

Познавам ги. Децата им са в чужбина. Пенсиите им са ниски. Възрастни са и живеят в недоимък. Умират в болница, защото в спомените им има здравеопазване. Умират преди края на пътеката, по която са приети, но от Ковид, когото са хванали неизвестно кога и къде, живеейки предимно в изолация.

налъм! Отговорност означава да мислиш и за другите, не само за киселото си зеле!

то по-лесно е да обереш банка, отколкото да спазваш правила, които ке менят по 2 пъти - на ден и час.

е имало само пучи въшки! Най- много да те засърби вулвата. Днес има коронавирус и умират хора всеки ден.