2500 души си спретнаха незаконно рейв парти във Франция

Местните властите съобщиха, че полицията се опитала да "прекрати събитието, но срещнала яростна съпротива

Обратно в новината

Коментари - 2500 души си спретнаха незаконно рейв парти във Франция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Благодарение на Дир.бг колко нови, хубави и благозвучни български думи научаваме. То ще да е било голям РЕ'В та да го чуят чак след 40 часа

Бретонците са корави хора, няма да се дадат на някакъв си макарон. Моето уважение!

Известно ли ти е нещо за тези рейв партита или за наркотиците??? Може би във вашето градче си местния дилър?

Не бе, не ми е известно. Обаче пак искам да отида в Бретан.

Когато да си нормален човек и да се радваш е незаконно!

А ако може да ни пуснат график кога да си оправяме жените ... а ако годината е високосна, дали може да вдигаме самолета на 29.02 или чак следващата. Аз умирах от смях да ги гледам в една "голяма" европейска държава през април как се редяха на безумни опашки пред магазините и после, хоп на тумби по 10 човека заедно. Така че всеки отговаря за себе си, който иска да си седи у дома, пък който иска да рискува и купонясва. Ама да ни казват как да си го местим от единия крачол в другия... хайде няма нужда.

Бахти Ганьовците :( Това само при Ганьо е възможно ... БГ простотия ... Някои други опорки?

Не само че ни правят на маймуни но и искат да ни дресират .

Обраха ни, оядоха се сега е време да оставим обиеът неразкрит, политиците богати, но в миналото! Опитали се спрат партито, абе какви са тия и до кога комунизъм? Ф.О. всички политици и майната ви!!! Животът си е наш ще си живеем както намерим за добре. Винаги е имало и ще има ймрели от грип. Няма да де съобразяваме с вашите кражби повече.

Толерантизмът докара тоталитаризма. В най-известното си произведение – романа „Какво да се прави“ (1862 – 1863 г.) Чернишевски описва живота на хората от новото общество – „разумните егоисти“, които живеят от своя труд и по нов начин устройват своя семеен живот и живота в обществото. Заради своята политическа и литературна дейност Чернишевски е арестуван и осъден през 1864 г. на 7 години каторга и вечно заселване в Сибир. След като изтърпява каторжното наказание, през 1871 г. той е заселен във Вилюйската крепост, където живее до 1883 г., когато му е разрешено да живее в Астрахан под постоянен полицейски надзор. През юни 1889 г. Чернишевски получава разрешение да живее в родния си град Саратов, където умира на 29 октомври същата година Струва ми се гротескно повторение на историята. Дано да не стигаме до Ленин и Сталин

Рейв е музиката на съвременните номади-мутанти.

Няква фейк новина. Тия от Англия как са пристигнали след като има граница и карантина. За испанците е ясно те са в Шенген и за тях граници и карантина няма.

Абе всеки път е това инфо и всеки път като прочете човек се оказва, че всъщност щом си европеец и имаш пресен отрицателен тест си пътуваш нормално, стига да не ти отменят полета. От ОК са обикновено в списъка и ги третират като европейци. Последно бяха изброени такива мерки и после четеш „Не важи за жители на ЕС, ОК, Швейцария...“ и кой още там.

браво,браво,браво

Да и после определен процент ще са с мрън мрън "защо точно на мен ми се случи".

ГЛЕЙ СЯ, ХВАЛИМ, АДМИМАМ, ВЪЗХИЩАВАМ СЕ И ПРИВЕТЦТВАМ СЕКИ, КОЙТО ДРЪЗВА ДА СИ ДОСТАВЯ ГЛЪДКА СВОБОДА И УДОВОЛСТВИЕ. Систамета исака кастрацион? Страхувани, изолирани, уморуени, отегчени и пасвирани вкъщи? НО ПАСАРАН! Кат ти се иска рейв парти - отиваш и си го правиш. А не да ти се иска рейв парти и въоръжен грабеж, ама да си седиш у вас, да четеш шок и да НАЗИДАВАШ свободните духом хора!

скотове като теб хвалеха въоражен грабеж. Днес се радвате на тълпа дрогирани хулигани. Представям си децата ти що за стока са, след като имат челния ти пример.

_stankow

За рейв парти не знам, ама си спретнаха як тоталитаризъм. Нали и в НРБ било така - полицията гонела купоните, на които се свирело Бийтълз !? :D

Да и за вицове за "бай Тошо" хората ставаха храна на прасета в лагерите. Супер яко! Ние от глуб на пенсионера при АБПФК организацията в село Дръндарци сме много затъжени за тези времена

Идва време, когато съпротивата срещу това безуние ще стане въоръжена... идва време разделно.

_stankow

Обаче браво на франзуците - "яростна съпротива" ! Така трябва ! И в Германия също - бТВ-ту показваха, показваха "пусти улици", пък после за 0.7 секунди екранно време показаха събирания на хора по улиците, пълни. Бе няма дълго да търпят народите тези назначен елит !

ела чедо да ти бодна една тръба, помага срещу елита

Има граница при която колкото по стриктни стават мерките, толкова по голяма съпротива предизвикват, и това е в реда на нещата. Вирус има и е опасен, но френските власти са в пълна безизходица и затягат обръча, като същевременно не постигат абсолютно никакви резултати.

_stankow

Вирус има, но не е основание да се отнемат граждански права. Щото те вирусите няма да намалеят. Все така ли ще я караме ?

Не постигат, ама постигат - броя на зараезните е 5 пъти по-малко от преди това. Така че клишета "не постигат нищо" си ги тури отзад, може пишокът да ти порастне с още един сантим. - неносене на маска - +1 сантим - говорене за "елита" - +1 сантим - никакви мерки нищо не постигат - +1 сантим Накрая ще може да си правиш фелацио сам Люлински тъпак

Еййй, не може да оборите някой без купища цинизми и обиди. Да Ви се въртят мислите само около сексуални 'манипулации' е лош показател. Нещо някъде Ви липсва.

Има и мислещи хора които са проумели че живота е един и всякакви идиотщини не трябва да го променят заради интереса на някой си.

Би ли говорил същото, ако майка ти и баща ти са гушнали букета, защото съседът ти Гошо се е заразил на това парти, а след това е мазал сополи по асансьора ви в блок 511 на Люлин 5? (Предполагам че си там, защото там сте от тия най-простите)

някои хора са се самозабравили. Вируси има, пандемии са се случвали и ще се случват и вбъдеще, но за наш късмет този вирус не е толкова смъртоносен. Ако смъртността бе 50% бас държа, че никой нямаше да се замисля да си бие ваксина в момента в който я пуснат, и сигурно щяхме да се избиваме за нея. Да не говорим, че нямаше да има подобни рейв партита и всякакви демонстрации на неподчинение.

тия с минусите нещо конструктивно да кажете? Съмнявам се

Ако баба ти беше спътник щехме да хващаме през нея сърбите и да гледаме Лепа Брена. Ако беше 50% ако беше 60% Смъртността е точно 0,14% от заразените (според СЗО) колкото при средно сериозен грип - няма никакво основание да се спира животът по безумните начини наложение от болните политически и лобистки мозъци. Въобще не става дума за здраве тук и затова ще има революция и барикади. Ако беше 50% нямаше да има нужда от наредби - хората сами щяха да знаят какво да правят.

Това в жената днес ли го прочете? Смъртността + заразността са в порядки повече от нормален грип. Показва го статистиката на умрелите за миналата година във всички държави. Но разбира се, винаги има едни умници, за които нещо не съществува, докато не се сблъскат с него лично. А после са с подвити опашки като насрано куче

Смъртността (процентно) не е в порядки повече от нормален грип - прочети СЗО - ако не им вярваш - дай по-достоверни източници. За "заразяването" може и да си прав - може и да не си тестовете и цялата истерия около тях не дава възможност за ясна картина - бъдещето ще покаже. За повишената смъртност - да в повечето западни страни има такава (в Африка с изкл. на Южна Африка няма). На какво се дължи повишената смъртност? Каква част от нея се дължи на неподходяща терапия - отворени въпроси. Нито ти, нито аз знаем отговорът на въпроса.

Браво ! Ограничаването на правата и свободите на хората не трябва да се толерира. Даже е хубаво следващия път при намеса на полицията да ги посрещнат с куршуми. Налагащите NWO скоро ще се срещнат с партизанско движение и пълен провал на опитите им да издевателстват над народите. Навсякъде трябва да се управлява предимно чрез референдуми и всяка малка или по-голяма група да има относителна независимост. Трябва спешно да се ограничи възможността на правителства и държави да определят поведение, закони и т.н., всичко през пряко гласуване. Само така може да се елиминират антидемократичните тенденции и тъмни сили, които управляват смета поне от 1500/2000 години насам.

2500 души са решили че правителствата са просто долни и измамни с користна цел искат да ограничат свободата им и са решили нека да е парти. Интересно ако властта на управляващите идва от народа, а народа казва няма да ни тъпчете свободата курви долни, то тогава не са ли длъжни всичките управляващи да се подчинят на народа си? Или просто държавна измяна не е нещо което се наказва с гилотина от поне 80 години?

Браво бе има светлина в тунела! Дано и в БЕ ГЕ то последват примера им младите! Браво!

За два часа щяха да са по камионетките.

_stankow

Аха, те полицаите си умират да арестуват 2500 души точно на нова година ! За кефа на Саркози, Макрон или други парашутисти на милиардерите.

каквито и да са - браво за 'смелостта' да се опълчат на мерките

На първа линия в ковид отделенията.

Колко да са смели срещу заплащане и опаковани като кренвирши? Вършат си работата, което е похвално, но това с героизма е чиста патетика.

Иди се пробвай като си толкова отворен. Места за доброволци има. Няма специални изисквания, които да не можеш да покриеш.

Педалче, ти си жив пример за страхливец, който изкарва достойните хора равни на себе си. Стой си страхливо, само спазвай елементарните правила. Мий си ръцете и носи маска. ..а, да, и устата си мий.

Не ви ли писна едно и също да пишете ''безсмъртни'' човече....

рейв парти - млади 'либерални' наркомани, повечето от тях средно до добре осигурени от мама и тате.

Ха

Едно такова събиране със сигурност носи опасност от разпространяване на заразата. Трябвало е френските власти вместо да се опитват да ги арестуват, тайно да подменят наркотиците на рейвърите с "противовирусните" средства популярни сред булгаристанските цървули. Щеше да ми е интересно да видя как френските рейвъри смъркат хидрохлорохин и си инжектират ивермектин и най-вече какви ще са ефектите от това върху френските цървули :-) То и тука булгаристанците ги ползват тези "лекарства" след което си изплюват белите дробове, но не е ясно дали е от вируса, "лекарствата" или от метиловия спирт който е толкова популярен сред селяк-антимаскър-антиваксърите :-)

разкарайте това леке и неговия 'булгаристан'. вазелин презервативи и емигирантска лодка до анадола... напоследък все от туркистан драпат за България, не обратното....

наркоманска история.

Браво, а аз си мислех че Франция отдавна не съществува. Има шанс за тази държава, ако успеят да наритат либерастката сган!

няма нищо общо с нарушаването на карантината!

Казваш тълпа дрогирани и пияни хулигани най-много отговаря на твоите представи за Франция?

Браво франсета - респект. Дано скоро обесите педераста, който ви управлява

Като прекарат 24 часа на топло и си платят за купона едва ли ще го повторят !

Човек е силно търпеливо същество, но всичко има граници. След като управляващите по цял свят показаха, че от тях не става чеп за зеле, на някои хора просто им писна. Очаквайте още от това, поне там гдето е останало муничко чувство за свободолюбие и справедливост.

Тези идиоти такива като нас са ги избрали !

Умен коментар и красиво лице...

Ама ако беше в Бг, щеше да има Ганьо това, Ганьо онова, ама понеже е във великата Франция, това вече е ограничаване на свобода. Големи сме гъзолизци

Иде, иде...

И аз бях там. Беше много Яко. Голям купон. Имаше и полицай който не бяха на работа.

Какво става там с продиджито нар. Макрон? Льо Пен съвсем изчезна от новините извън Франция също.. как са настроенията там?

направи на рейв купона?

няма начин да помни, като свърши трипа.

Бил на околовръстното :)

Наркоман оправи си правописа: "полицай който не бяха".

можеха да изразят свободата си като засадят дървета на някой гол хълм или почистят някой морски бряг или нахранят бедните в някой приют... да видим дали някой щеше да им ограничава свободата тогава? Ма те избрали РЕЙВ ПАРТИ?! Има ли по олигофренска свобода от рейв парти? С надрусване в кенефа и свирки по стълбите?

много ли? :)

Можеха даже да четат Меркел във къщи. Бате Бойко малко трудно, но да речем Хюсеин можеха да си го четат. Да четат и да се молят. И Грета климатичната даже можеха да прочетат малко. Да не говорим за псалмите на Тедрос.

Хюсеин Обама имам в предвид разбира се, миротвореца. Да не си мислите че Хюсеин заеоевателя на Месопотамия, зет на Мохама. Или Хюсеин ибн Багдади.

Тероризма на днешното време. Купона –атентат. Участника – камикадзе . Да ни ваксинират по бързи и вече да мислим само за работа.

за учителката си по българска граматика ! Виж е колко грешки имаш бе, дебил!

Viliyan Aleksandrov

Пиша къ ми е кеф. Тука не е училище и я не съм на изпит. Като сакаш да се прайш на даскалица си има места за таа рабута. Ако мемаш кинти иди у Перник. и ще те направат на кво си сакаш.

Кво плачеш като ученичка! Неграмотен си навсякъде- и в училище , и извън него!

Viliyan Aleksandrov

Откога "кво" е дума от българският език? Грамотнико.

от българскиЯ !

и още нещо: к'во се използва още преди да се появиш, НПО джендърче.

Viliyan Aleksandrov

Вече не си ми забавен. Много си напрегнат и изнервен , то по праниците. Иди си вземи душ.

Те нямат ваксини за тези които са на първа линия , а ти искаш за такива като теб !

Viliyan Aleksandrov

Ще има за всички и то от сърце. Чета, че за тебе вече се е намерила.

Тепърва правителствата ще го духат заради измислените мерки, подклаждащи измислената им пандемия!! Съвсем скоро светът ще се разбунтува...само изчакайте да се обяви официално новия световен фалит! Глупав народ по цялата земя....

Само че носиш ли някаква отговорност?

да поробва тъпите тиквочи със стриганите глави и дюнерджийски задници с паласки! Вие сами сте се поробили бе, маймуни- вижте се , еднакви сте като извадени от калъп- с тикви като шилета, анцузи, маратонки и качулки на кухарите, приличате на олигофрени и знаете само чалга и дюнери. Голямото робство за вас се състои в ... затваряне на чалготеката! Не на библиотеката , а на чалготеката! В библиотека дори не сте влизали.

описваш точно ама точно това, в което ще се превърнат рейвърчетата - тези, които не си заминат заради дрога, спин, дребномафиотски разправи и задавяне с повърнато.

88888

Ей така се разпространява заразата. Идиоти винаги е имало във всяко общество, и по правило, те са млади. Правят магарии, а когато станат на средна възраст, започват да се оправдават- да, сбърках, не трябваше да го правя, но ме разберете- бях млад/а, глупав/а, живееше ми се, не исках да търпя ограничения, не помислих за живота и здравето на другите...Затова не оправдавам никого от тези идиоти- има много други млади хора, които не постъпват така идиотски и които могат да се оправдават по същия начин, но НЕ ГО правят. Да- интелигентните хора във всяко общество са малък брой спрямо населението и затова не виждам как скоро ще се пребори ковид, дори и с ваксините. Твърде много млади идиоти си повярваха, че безотговорността им към другите е всъщност някакъв си техен бунт срещу нормите на обществото. Вместо да създадат напр. някаква иновация, с която да докажат на всички интелигентността си, ги избива на нарушаване на правилата... Пожелавам на всички участници на рейв партито спокоен път към гробищата.

Стой си в дупката и не излизай в близките 200 години.

тъп си като налъм за баня! Измисли нещо по- различно бе, въздухар!

88888

Моята ''дупка'' е цяла България, смешник. НЕ заразявай другите, страхливецо, поеми отговорността си към обществото и НЕ БЯГАЙ страхливо от нея.

Повтарячо. ти нямаш капацитет да даваш оценка, духай ... за начало супата!

Ма кукундрело, колко пъти да ти казвам, да се лекуваш ма

един що-годе нормален (като изказ коментар) и отдолу няколко лесботрола веднага с псувните. псувни и нищо друго.

факт: старви е лесбийка, която троли, за да докарва 'лошия български мъж в медиите'. нещо като манол, обаче по-нагъл.

то по-лесно е да обереш банка, отколкото да спазваш правила, които ке менят по 2 пъти - на ден и час.

88888

Естествено, че е по-лесно- въпросът е да направиш по-трудното, лесното всеки го може- дори и 100 годишните старци,

Като ти чета коментарите, за 100-годишните си капацитет. Ти и на 20 не си била млада.

са неспособни да си създадат рационално обяснение на случващото се. А са неспособни, понеже са необразовани и неадекватни на съвремието. за това им е по- лесно да приемат всевъзможни теории на конспирацията. Осъзнатото и обосновано осмисляне на реалността за тях е заменено с вярата в суеверия и шаманизъм! Навремето са вярвали във вещици и таласъми, днес вярват в 5 же, кемтрейли и чипове в мозъка. И задължително някой иска да ги поробва???!!! Ми вие вече сте роби бе, мозъци!

Я се огледай и забележи вещите,които си си купил и ми кажи: А Ти свободен ли си? Изборът твой ли беше или гледа някоя реклама? Можеш ли да решиш да не работиш и да имаш средства? Можеш ли да отидеш където и да е и да нямаш проблем с това? Ние сами си ограничаваме свободата и после ревем против това. ЗАщото страхливите и безотговорните са готови на всичко само и само никой да не ги закача и да си съществуват без да дават нищо. Ей за това сме били 500 години под чуждо управление.

Тиквочите са последователи на Тиквата като тебе и вярват на това какво им се казва, дали от църквата, другарите или Големият брат им е все тая, важно е да са в множеството. Другите са мислещи и знаят физика, химия, математика. Знаят какво е честота и до каква честота и мощност е безопасно за живите същества и от къде почват микровълновите печки. Знаят кои химични елементи не са само химични елементи, а и отрови и къде се ползват. Знаят в крайна сметка и какво представлява, човешкото общество и кога някой се опитва да го прави в общество от насекоми.

Недей сега така - ще започне да ти обяснява как е нормално за ваксина да не пази от разболяване и пренасяне на вируса, ама е абсолютно задължителна на мига, щото иначе 1 на 1000 може да има нужда от лекарска помощ... ;)

наистина не предпазва от заболяване, тя има друга цел- да създаде за кратък срок изкуствен стаден имунитет и така да потисне епидемията. Ваксината не е предназначена да спаси само теб и дебелия ти задник, а обществото! Това ако още не си загрял, значи си много прост кифлоч.

или е прост идиот, или е като онова шизоидно леке Мангъров. Стаден имунитет, ама да е без ваксини...

Нормалните хора им писна, не всички могат да водят затворен робски живот, без свобода. Тия мишоци дето ги тресе страх, да прочетат малко литература да видят как борците за свобода са си давали живота. Писна им на нормалните. КОЙТО ГО Е СТРАХ ОТ МЕЧКИ, ДА НЕ ХОДИ В ГОРАТА!!! Просто е, оставете всеки да живее както сметне за добре, изроди.

за свобода ли си бе, сульо? хахаха!

Ти явно си един от робите на цар Тиквун. :D

Защо тогава "независими борецо" в службичката ти угодничиш безпринципно на шефчето?

Мисирките врякат че им ограничили свободата да ръсят зараза и да убиват околните. Китайците вече забравиха за короната, тази година ще имат 4 до 6 % ръст на БВП. А вие слушайте манипулаторите, борете се за свободата си да заразявате и да бъде заразени

Свободата е най-важното нещо, което отделя живите от неживите, ако си готов да жертваш свободата си, значи си мъртъв.

налъм! Отговорност означава да мислиш и за другите, не само за киселото си зеле!

първосигнално мислиш за кисело зеле... нивото ти на интелигентност ми е ясно.

Отивай у Китай бе, сороските свини големи комунисти излязохте

Ти ли ще ми ограничаващ свободата, провинциален кредитополучателю. Добре че бяха комунистите да ви изкарат от колибите, да видиш и ти какво и вътрешна тоалетна

Младежите да четат! За тях няма да има парти и веселби, единствено гейпарад и то задължителен, със спазване мерките за социална дистанция.

Да живее Путин! БКП, КПСС, БКП, КПСС!

Колко трябва да си прост, за да не разбираш, че комунизмът е еврейска измислица, също като "пандемията" и ако някой е комунист, това е слугата на евреите Борисов.

плява идва отдолу, тежко ни

Стига простотии, бе! Като бяхме млади само търсихме повод да се съберем и да се веселим. И нито догми ебавахме, нито забрани. Плява щеше да идва отдолу, ако младежине бяха уплашени от бъдещия си живот послушковци.

е имало само пучи въшки! Най- много да те засърби вулвата. Днес има коронавирус и умират хора всеки ден.

до капута "ти кат...". Не бой се от пучи въшки. Те се хващат по начин, който на такива стерилни като теб едва ли ще им се случи. Само внимавай със злобарките, че по последни данни на Магаданската академия на науките, това бил вторият най-разпространен начин да се хваща КВ 19, дори си миеш преди това ръцете.

По време на първата световна война на фронта върлуват тиф, холера и дизинтерия. Инструкциите са да се пие само преварена вода. Българските офицери и военни лекари застрелват на място всеки свободолюбив борец за правата си да пие не преварена вода, на място

на Коледа фронтовете се побратимяват, има и филми за това, но истината се крие.от военачалниците. Ама т не си такъв, нали?

Какви побратимявания бе, лешпер конспиративен Прочети малко история като превземаме Одрин командването решава да направи парад въпреки че в града върлува холера . След парада умират от холера 3000 войници, повече отколкото са загинали при превземането на Одрин

На хората им писва от тъпия ви вирус. За едни вече умрели старци на по 80 години с кой-знае-колко болести, затваряхте планини, паркове, ресторанти, кина сякаш споменатите ходят на такива места масово. Никой нормален не ви взима насериозно вече.

така е, приятелю, може ли един човешки живот да с есравнява с кефа от клубчета и ресторанти, да гинат слабите и уродливите, както е казал Ницше. Ако я караме така, до лятото 1% от населението на България ще умрял от т.нар. "излишна смъртност", т.е. 60-70 хиляди повече от минали години. Горе долу това е смъртността от испанския грип през 1918, т.е. на това ниво сме

Какъв човешки живот бе? Повечето от умрелите са се молили да умрат, след годините гладно изтезание с ниски пенсии и самота.

ти ги познаваш лично ли, та знаеш това ? според мен хората които "искат" да умрат си намират начин, не чакат корона. по - принцип идеите на ницше са в основата на хитлеровите, нацистите убиват и кастрират болните и "низшите" явно си им почитател ?

Познавам ги. Децата им са в чужбина. Пенсиите им са ниски. Възрастни са и живеят в недоимък. Умират в болница, защото в спомените им има здравеопазване. Умират преди края на пътеката, по която са приети, но от Ковид, когото са хванали неизвестно кога и къде, живеейки предимно в изолация.

Първо, спомни си кой ти обеща да се родиш? Второ, тоя живот и тая планета не са за слабите най вече в главата. И Трето, не можеш да ограничиш нечия свобода заради своят си кеф или страх. НЯМА КАК ДА СТАНЕ!!!

А идеите на Ницше са заети от древните религии, драги. "Оставете мъртвите да погребват своите мъртви" Радостта е императив. Не го ли спазваме, приключени сме като цивилизация.

не можеш да ограничиш правата си и свободата си за своя кеф, но трябв да я ограничиш за ради живота си и правата си правата на един човек свършват там, където започват правата на другия всички имаме право на живот, не може да умираме заради кефа на някой си или щото някой малоумник е решил, че дъртите са нещастни и искат да умрат

Под претекст , че се мисли за здравето на хората в много държави се въвеждат напълно необосновани и незаконни действия , въпрос на време е , ако това продължи да доведе до масови бунтове , по този начин е започнала и френската революция и после са извадили гелотините на площада и главите на тогавашните управници паднали , явно историята ще се повтаря , хората им писна от тази изкуствено създадена пандемия !

Преди да пишеш глупости не е лошо да се запознаеш как е започнала френската революция , глупако !!!

А ти тъпако , не разбираш ли , че претекста няма значение !

Толкова са тъп , че дори Боко би те назначил за ПР :)

Следващия път в центъра на Париж един купон с пасти от 2,5 млн

Става по-лошо от соца с мижавия му брой дискотеки, където на входа стоеше копой комсомолец и пускаше само негови хора. Забележете, първо посягат на свободата на хората да празнуват, да се събират, да се развличат. Аз не обичам тези сборища, отдавна не съм във възраст, в която бих ги посетил, преди две години след едно такова парти край варненско село убиха или се самоуби един млад мъж, но това, че забраняват събиранията и налагат изолация, е ясен знак, че се готви повсеместен диктат и затваряне на границите. Нещата няма да спрат дотук, много простовати хора и от пишещите тук наивно се заблуждават, че пак ще бъде както преди, не, няма да стане.

Много си прав.Болшинството от масите неразбират какво се случва.Страхът е най-голямата сила за управление на хората."Разделяй и владей" са го казали още древните римляни.

На работа "законно" се ходи! На купон не може... РЕВОЛЮЦИЯ! При това ще се окаже, че този вирус се лекува с лекарство за КРАСТА!!!!

Незаконно /???/ парти. Един призрак броди из Европа май и съвсем не призрак.

Призракът е създаден от същите, които са създали и предният призрак, но този път работата ще ги освободи.

Отличен коментар!

Незаконно парти, незаконни семейни събирания, незаконно общуване... Чудя се, докъде ще стигнат? Докъде ЩЕ ИМ ПОЗВОЛИМ да стигнат?

Искрено се надявам, че вече няма слепци, които да проспят този чудовищен проект, отнемащ свободата на хората. Трябва да опазим основните си права. На една стъпка сме от нов робовладелски строй. 2021 ще е изключително важна година! Всичко е в ръцете ни!

Кое е в ръцете ти? Казват ти, че ако не се ваксинираш, няма да можеш да работиш. И ти от следващия ден тръгваш да пасеш, така ли? Наивен ли си или просто тролкаш глупости, за които хвърлят по някой цент?

Позволиш ли да те води страха, свършен си. Ако само шепа хора се опълчат, ще ги изключат от системата. Но ако над половината от нас им теглят една, какво ще направят ония нещастници от "Елита"? Една шепа са и не са по-умни или по-силни от нас! Изградили са си картонена къщичка и са я обявили за крепост. Който повярва, че е непревземаема крепост няма и да опита да я бутне с пръст и никога няма да разбере, че е от картон! В момента сме застанали от двете страни на разделителната линия и дърпаме въже - дали ще прекрачим към подготвяната дистопия на свят без радост и с абсолютен контрол --- или ще изтеглим нещата обратно към нормалния живот зависи от това колко от нас ще застанат от едната страна и колко от другата

са не по- малки идиоти от българските идиоти! Ако някой идиот все още не е разбрал!