250 автобуса и 50 камиона излизат на протест в центъра на София

Променя се организацията на движение по трасето на двете шествия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що за идиот трябва да си ти, за да правиш паралел между Турция и Мексико, а да не знаеш че паралел между САЩ и България няма как да бъде направен??!

Той е син на бившия скандален кмет на Хасково Георги Иванов. Бил е депутат от листата на Реформаторския блок. Канен е от Местан за кандидат на ДОСТ. Понастоящем е депутат от ГЕРБ. Това се нарича безпардонна безпринципност. Но крушата не пада по-далече от дървото - баща му е извървял гордо пътя от кандидат-кмет на СДС до кандидат на БСП. А защо с всички сили драпа да е в парламента младият мултимилионер, всеки може да се досети, вероятно и хората, които са го допуснали.

Камара на архитектите, камара на инженерите ....., за да работиш /като архитект или инж-р/ трябва да им плащаш членски внос, въпреки че си завършил съответната специалност !

Много ми се иска да живне БДЖ-то и автобусните превози да духнат супата.

сега като си дойдат 100 х. шофьора от зап. европа ,ше изухат баце че не им е защитил раб. места,защото сега е момента но той не прави нищо.

Организаторите настояват за оттегляне на законопроекта за Българска автомобилна камара.

Правителството, депутатите и партиите обслужват единствено олигарсите, мутрите, монополистите. Трябва всички да се вдигнем. Подкрепям ги!

не само ТКЗС-та, а и АПК-та малоумници. Нали гласувахте за ГРАБ и подкрепяхте "гусин Борисов"? Нека сега.

шайка се казва "греб". идва от греба, изгребвам.

И останалото от страни ще цъка и говори теззз пък какво искат простотията е голяма.

схемата описана от протестиращите е точна гербр фирма на герб с запазено място в стопанската камара и крип-лиценз зависещ от горните престъпни структори -е така се прави монопол

Много добре ще се получи,ако случващото се в България за последните 30г.се екранизира в един многосериен турски филм. Всичко е 1:1.Безаконие навсякъде. Няма нищо работещо по правила.

Отвратен съм от шофьорите, те нямат дефиниция за морал и достойнство.

не знам кой прав и кой крив - НО, малките фирми в този бранш опитват да оцелеят, като взимат линии и возят хора с продънени ковчези - Няма кой да ги контролира. Аз като пътник не съм съгласен с това. в събота се возех с нещото подобно на автобус, който е бил такъв преди 50 години. Къде контролиращи органи? Или отново чакаме да има жертви ,за да задействаме проверки?

Не знам къде и как си се возил, но малките фирми са много по-лоялни към клиентите и гъвкави в работата си. Ползвам микробуси в Западна България - перфектни, възпитани, сърдечни шофьори, пълна хигиена и комфорт в колите, телевизор (!!!), умерени цени, климатик, мобилна телефонна връзка с клиентите и собственика ... изобщо ... да не повярваш, че си в България.

днес авто протест, утре граждански такъв, алелуя

Граждански протест в държава, където всички са селяни не може да има !

слушах Хекимян май беше как надълго и нашироко обясняваше къде кои улици щели да бъдат затворени от колко до колко и т.н. всичко около движението свързано с протеста, който щели да излъчват на живо !!! по телевизора, НО дума не каза за какво конкретно ще протестират хората, какъв е проблема и какви точно промени ще се приемат със законопроекта !!! Тва журналисти ли са бе ?!

Абе какъв е тоя протест, при който няма блокиране на НДК-то, централната гара, северната тангента и женския пазар? Да не се сбиеш с полицията, да няма барикади на Орлов мост, а знойна актриса с националния флаг в ръка да не покаже гола цица на площада ? Смешници ! Щели да спрат камионите си в аварийната лента, за да не пречат на движението и да изпушат по една цигара !? Ха ! Единственото, което ще постигнат е Бочко да си го премести в другия крачол !

вместо да ги карат да се сдружават по добре ги карат да се сношават...

това е в прерогативите на банкянския евнух. Само той има право да се заканва: "ЩЕ ти ш..ам през гащите!" Не че го може това действие...

баце требе да говори с меркел и макрон,ама пробелема е че не мое да разбере в кво е проблема.

Сдружаването не беше ли доброволно действие? Това почва да ми прилича на колективизацията на БКП.

На червените комунистически фирми всички правила са им неизгодни !

Алчността граници няма още по малко пък някакви правила !

МНОГО протестиращи в тая държавица , ама тя властта е виновна с тия меки китки и демократични правила !

мъкааа, тия авто милионери много нещастни беее... Досега реваха за европравилата, сега за бг правила. не искат правила хората, по- лесно е без правила...

В тая малоумна проста държавна администрация са малоумни мишоци за които всеки ден са избори! Утре спокойно може някой да им каже ме автобусите трябва да имат крила и аварийно да излитат и те Ше подготвят необходимите документи

Властта-Законодателната и Изпълнителната е безкрайно неадекватна. Докато един "световно"известен Хаджия,обикаля Европа и стриктно се грижи за Западните Балкани,у нас текат нескочаеми протести.А щрауса си е заровил главата в пясъка и твърди,че всичко му е наред.Поне според Цветанов.Каканижат се успех след успех,невероятно добруване....тогава защо протестират!? Какви Закони да се приемат? Само вижте физиономията и изговора на председателя на Правната комисия в НС....... Лобизъм,корпоративни интереси и крадене-това регламентират"Законите"днес.

По строги и скъпи санкции за превозвачите нарушаващи закона и за тези които контролират контрола... също и за шофьорите джигити.... кви сдружения кви пет-лева... естествено че някой иска да пусне автобусна компания ЛАФКА

А кога ще работим ако само протестираме !?

Всеки ако каже този зконопроект е вреден до къде ще стигнем така !

Стратегията за унищожаване на средния и малкия бизнес върви с пълни обороти и по всички направления. Превозвачи , бензино станции, производители с малки мандри, земеделци и скотовъди. Всички тези, които при определен момент на смачване, могат да поискат да изразят собственото си мнение. Колкото по-малък е техния брой, толкова властта по-лесно ще управлява. Защото малкия се бори с картелните споразумения, които властта отрича. Малкия в много от случаите, конкурира големите вериги. Ще кажете, че малкия хитрува, прави контрабанда. Да, но малка в желанието си да оцелее. А, какво правят големите ? Същото, но в колосални размери, но плащат яко на политиците, за да ги защитават от „нахалните“ малки. И не говорете, че малките са в сивия сектор и не си плащат данъците, защото това го правят и големите. Сивия сектор развива конкуренцията, дори е полезен в определени граници и това го признават всички големи политици. Малкия бизнес е трън в петите на управляващите, защото е трудно управляем, непослушен и непредвидим в борбата си за оцеляване.

НА КАКВО ОСНОВАНИЕ "НЯКОЙ" ИСКА ДА ЗАДЪЛЖИ НЯКОЙ ДА СЕ СДРУЖАВА? ТОВА ПРОТИВОРЕЧИ НА КОНСТИТУЦИЯТА. ДАНО БРАНША ДА НЕ СЕ "РАЗЦЕПИ" И ДА УСТОИ НА ПОЗИЦИИТЕ СИ.

Mnigo interesno e che pri takiva protesti ne se obiasniava v mediite kakav e konkretno problema v Zakonoproekta, pishe se neshto magliavo za da se zamajat ochite na grajdanite. AAAAAhhh kakva prekrasna jurnalistika si imame, edinstveno se oglasiava che shteli da protestirat ama za kakvo nikoi ne kazva konkretno, zakonoproekt shtialo da ima ha,ha,ha shibani medii v shibana darjavica !!!!!

......по-тъп проектозакон? Подобно на оня закон за отпадъците измислен от гения на законодателната мисъл, великия мъдрец, човека с особеното специално образование от помощното училище във Вършец, носителя на гуменки в главата си, характерна с особена форма. И този закон както закона за отпадъците е за лесно забогатяване на няколко приятели спонсорирали изборите, които той организира. Със закона се разплаща. Т.е. закона е е превърнат в помощно средство за лична употреба. Защото той, гения на глупостта и тъпотията, с килийното си образование, няма откъде знае, че законите регулират взаимоотношения между гражданите и икономически взаимоотношения, така, че да има баланс на възможностите и интересите. Ако го няма този баланс икономиката се дебалансира, настъпва криза и.... Или както са казвали някога - недопустимо е някой случайно попаднал в Парламента заради тъпи избиратели да произвежда закони за собствена полза и за лична употреба!

И да протестират и да не протестират полза няма ДС и алчните креатури като агент митко и борисов ще унищожат и този бранш защото алчността граници няма.Това което Макрон не успя нашите бивши комуняги и ДС агенти ще свършат,а именно да унищожат транспортният бранш с лицензи,ограничения,картели и др.

Хаха, палене на автобуси като факли в центъра на градовете ...:))) Това не е ли наказуемо от закона бре. Ами давайте, тоя път се надявам правителството да не даде на заден.

На теб някой трябва да ти го даде назад,по-точно отзад!