25-годишната Калина е била удушена, най-вероятно от ревност

Младата жена е намерена на дивана в хола гола, а дрехите са били разхвърляни

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Недоразумения" означава многократен побой на жената в нейното собствено жилище от ТЪПАТА МУТРА ГОСТЕНИН... Защо замазват поредното УМИШЛЕНО "домашно" убийство и зверствата на поредния ТЪП КАСАПИН с малоумна физиономия, мутренска гола глава и татуировки навсякъде, на допинг, дрога и алкохол??? ТЪПИЯТ КАСАПИН-ГОСТЕНИН дори носел преправен "газов" пистолет и съвсем сигурно е заплашвал своята жертва, когато точно собственикът на жилището има пълното право да убие с огнестрелно оръжие всеки проникнал в жилището му "гостенин"!!! Единственият мотив на КАСАПИНА е "заплахата" да бъде изгонен от "безплатното" жилище на жертвата!!! Нямали са брак и семейство, домът е бил на жертвата, опитали са да живеят заедно и това е било ПЪЛЕН ПРОВАЛ за жертвата, затова е поставила въпроса на КАСАПИНА да се изнесе от НЕЙНОТО ЖИЛИЩЕ...

Като не можеш да се биеш, не се отваряш, бате. Особено ако насреща ти е ТЪП КАСАПИН. Хаха!

А защо е била гола на дивана с разхвърляни из стаята дрехи?

Какви изкривени разбирания имате вие за човешките взаимоотношения в 21век ...не мога да повярвам. Как по-точно си го е търсило момичето? Ами дори да му е изневерила, дори да се е виждала с друг, това оправдава ли го да отнеме живота и? Колко от вас са били свидетели или потърпевши на изневери, ама просто се научаваш да приемаш болката и огорчението и продължаваш напред това е. Но не и в Чалгария, където пример за подражание са мъжете с дебелите вратове и съмнителен бизнес, които карат с-класи и хвърлят салфетки по дискотеките и скъпоплатените проститутки (представящи се за плейметки,моделки или певици) и разбира се такива хора смятат, че всичко им се полага по право, че не трябва да си мърдат пръста за нищо, че всеки им е длъжен т.е. огромно его без никакво покритие,и това създава едно деградирало, нещастно общество без морал и ценности, а само с интереси и претенции. Докато продължават да се защитават такива гнили, комплексирани, озлобени мъже, ще има такива случаи и скоро ще задминем страните от третия свят по варваство.

Когато унижаваш и се гавриш с някой изневерявайки му, трябва да си подготвен и за последствията, а те са непредвидими. Важи и за двата пола.

А вие знаете ли дали го е унижавала? Какво ви става бе хора?? Каква е тази омраза и злоба и тотална липса на емпатия? Едно 25 годишно момиче си отиде толков рано, по най-нелепия начин, както и много други преди нея. Защо защитавате убийци? Каквото и да се е случило между тях, не е заслужавала такъв край, спрете малко с тази мъжка солидарност вече.

Всички мои несемейни колежки са в постоянна атака на женени мъже.Стига се до абсурдни ситуации като- семеен мъж чакащ бебе,праща цветя на моя несемейна позната..В момента в който ги порежеш..и става "ама алооооууу ква си ти мааааа,курво долна"..Не сте цвете за мирисане драги български мъже.Не сте! Претенции и самочувствие до небето. Дори и да има неразбирателство,изневяра...и т.н. НА КОЛКО точно изневери се равнява един човешки живот.

Какви изневери, каква любов? Поредния циганин с брадва дето тръгва да убива българи, само защото са българи... Имало ли е друг мъж там или полицията е намерила само ЖЕСТОКО МНОГОКРАТНО ПРЕБИВАНА И УДУШЕНА КРАСИВА ЖЕНА и ТЪПИЯ ОЛИГОФРЕН-ИДИОТ-ДЕБИЛ-МУТРА на допинг, дрога и алкохол??? Дори не е отворил вратата на ПОЛИЦИЯТА и пожарникари са разрязвали желязната врата на ЖИЛИЩЕТО НА ЖЕРТВАТА и разбивали дървената врата! Какъв е проблема на поредния ТЪП КАСАПИН? Сигурно е с 3 пъти по-ниска заплата от невроятно красиво момиче с висше образование... и я убива в НЕЙНОТО СОБСТВЕНО ЖИЛИЩЕ, защото след МНОГОКРАТНИ ПОБОЙЩА в НЕЙНОТО СОБСТВЕНО ЖИЛИЩЕ бил помолен да се изнесе оттам? Най-тъпите момченца-олигофренчета се учеха навремето в Техникум по обществено хранене, наречен "Кашата". Но този със сигурност и "Кашата" не е завършил, вечно допингиран, друсан олигофрен-мутра, не можал да си вземе "хапчетата" доставяни от дилъра и отишъл "на гости" да убие красивото и образовано момиче... Поредният ОЛИГОФРЕН-ИДИОТ-ДЕБИЛ-МУТРА дето убива българска жена, май вече през ден стават такива мутренски психопатски убийства, без ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ДОЖИВОТНИ ПРИСЪДИ няма да спрат такива убийства!

Кой знае и ти каква откачалка си... Убиец ли си к'во? Нормален човек не би защитавал убиец освен ако не е същия. И в леглото с друг да я хване, как ще я убива? Кой му дава това право? Такива като тебе, комплексари с малки пишки трябва да са до живот зад решетките, не да излизат и да продължават да убиват.

"Колко от вас са били свидетели или потърпевши на изневери" 90% от всички, които са се хващали с вашето женско племе. А що не опишеш и жените в Чалгария? Мъжете примитиви, пък вие света вода ненапита, чисти идеални създания!

Ами г-не, ако прочетете по-внимателно ще видите, че съм описала и жените и цялото ни общество. Но защо за бога се делим на мъже и жени?? А и кой сте вие и знаете ли какви отношения са имали точно? Разбирам че от мъжка солидарност ще изкарате и най-големия изверг “жертва” на някоя меркантилна жена, която си го е тъсила, но се замислете дали някой ден тази жена няма да е някоя ваша близка и как бихте се почуствали, ако и се случи такова нещо. Според мен всички лабилни и емоционално увредени хора, които извършват такива зверства трябва да бъдат заклеймени от обществото. Никой на никому не е длъжен в този живот, като не можеш да понасяш елементарно емоционално натоварване, ще си носиш последствията! Жалко за момичето и най-вече за всички “пишман мъже” , които го защитват. П.п. Другия път си измислете ваш псвдоним :) знам, че името ми е хубаво

"Но защо за бога се делим на мъже и жени??" - Ами защото сме два пола. ДВА. Биологически и отделни. И разбирам, че от феминистка солидарност ще се опиташ да намериш всякакви оправдания за женското поведение, но да се хвърля вината върху само единия от партньорите, е нелепо. П.п. Другия път намали егоцентризма и нарцисизма и допусни, че това твое име не е запазена марка, а е носено и от други.

Точно "готвачите" са по цял ден в женска компания на момичета "готвачки, които няма никога да откажат на единствения мъж-"готвач" в кухнята, при това става въпрос за МУТРА-ОЛИГОФРЕН, на чийто нагон трябва винаги да отстъпват... Изневерите са били всекидневни и точно от страна на "готвача"...

Ами възпитавайте си синовете и развивайте мозъците на дъщерите си! Че и вие не сте цвете с тези празните глави, недоразвитите мозъци и голите гъзове без никаква собственост! Само знаете да искате, а като стане напечено, дигате п-----та и заминавате!

Майката на този е рускиня. Какво очаквате тогава?

Много си елементарен, знаеш ли?!

Всички тези убийства показват сериозната психологическа изостаналост на обществото ни. Сексуалността е тема табу, традиционната религия внася срам и страх по тази тема. Дори малдите хора да не са открито религиозни, от деца им се вменява срам от половите органи и секса. В последствие консюмеризма и сексуалния маркетинг ни залива с перфектни голи тела, с цела да предизвика продажба. Момичетата се кипрят като проститутки, момчетата се помпят с протеини и гледат лошо като и двата пола гледат на взаимоотношенията като огромен риск за егото от срам или отхвърляне. В комбинация с консервативни ценности, изневярата се превръща в основна заплаха за достойнството (турски сериали, 95% от вицовете на Слави). В такъв контекст хората са под огромно напрежение тъй като не осъзнават какво и защо изпитват и приемат такава развръзка драматично. Затова не е здравословно да се смеем на цинизми, да смятаме че жените са придобивка на мъжете, като ги лишаваме от право да на избор. Същото важи и за жените, които са обсебени от себе си и базират привличането си към даден мъж само ако се държи като алфа маймуна. Това се случва в примитивно, консевативно общество без култура, модерна наука, себепознание, което е българското. В нашето общество например приятелство между мъж и жена е странно, а сериозната връзка от детството нещо нормално. Нямам как да бъде инак, защото най-важното за българския мъж е жена му да е честна и да не го срами. Затова и жените са сексуално по сдържани и мъжете неудоворени. Влезте в някой дискотека, вече няма вариант, мъж да заговори жена и да се прибере с нея. Единствено в тиндър, вършим нещо под масата.

Благодаря!

Голяма грешка е допуснало момичето да живее с някой, познат от три месеца. И родителите, които подаряват наготово имоти на децата си също... Безплатните неща струват най-скъпо.

на 25 при мама ли да живее жената?

На 25 се предполага, че вече си завършил специалист, спокойно може или под наем, или да си вземеш апартамент на изплащане. Ама българската "жена" не обича да се самоиздържа, тя или взима от мама и тате, или от ебача.....Или отвсякъде, що може.

Дори и в апартамента на родителите си трябва да плащат наем. И няма значение какъв пол е детето, получаващо наготово нещо, за което в повечето случаи родителите му са се скъсвали да го придобият. Така децата стават зависими и с несамостоятелно мислене. С високо самочувствие (от материалната придобивка), но с ниска самооценка (на недоказаните си възможности).Така децата живеят без цел и без борба, без амбиция да доказват способностите си и оттук да придобият самоуважение. А без самоуважение се поддават на вредни изкушения - "секс, наркотици, алкохол", в които понякога, за съжаление, така безсмислено губят живота си.

Жилището е било на момичето, познавали са се съвсем отскоро и изглежда е искала да се разделят. Момичето е вишистка, поне 3 пъти по-голяма заплата от "готвача", със собствено жилище. Трябвало е да намери сигурно двама охранители за денонощна охрана, докато се отърве от тъпата надрусана мутра-животно...

Ти май не си наясно каква е заплатата на един готвач и каква е заплатата на една от многото "виШистки", а?

Не се допуска близост с който и да е в живота, докато не се докаже сериозност, взаимно уважение и обща ценностна система във връзката.

Сигурно и ти си "вишиска"...

Поредният дрогиран циганин. Гласувайте да стане дрогата закона на територията .

Някои може да възразят, че не е циганин. Обаче освен цигани по произход, има и цигани по душа.

Делили са ни на млади и стари, столичани и не чак толкова, работещи и айляци, бедни и богати. А сега успяха да ни разделят дори на мъже и жени. Хахахахаха

Недъгавите български "мъже"- отпадъците на природата, най-долните комплексирани и садистични изчадия от ада, убиват най-хубавите и в буквален и в преносен смисъл милади жени на България, за да няма кой да ражда деца и кой да обича в тая изпаднала на дъното страна! Но като е така, БЯГАЙТЕ МОМИЧЕТА, БЯГАЙТЕ!

Иди навън миличка, иди. Щото там такива неща не се случват, само в Българията е да знаеш!

Ми иди навън, бе. Като кажеш на чужденеца, че няма да готвиш и чистиш, а само ще се вееш по моловете и че трябва да ти слугува с таратайката като личен шофьор - знаеш ли какъв шут ще отнесеш обратно за насам?

Такова красиво момиче, с висше образование! И поредния ТЪП КАСАПИН с малоумна физиономия, мутренска гола глава и татуировки навсякъде, очевидно се дрогира, защото за наркозависимите боцкането е като дрогата! Жена не се удря дори с цвете! Те не са дори женени, нямат деца, нямат какво да делят? Трябва да си СКАПАН ТЪП КАСАПИН, за да избиваш всички свои приятелки, ако само погледнат друг мъж. Ако не е сериозна връзка, прав им път и на двамата! Нямат семейно имущество да делят, защото не са семейство! Какъв е проблема на поредния ТЪП КАСАПИН, дето бил ужким "готвач"? Ако си готвач, нямаш никакъв проблем с жените, защото си заобиколен само от жени, които на единствения мъж-готвач не отказват! Полицаите да търсят неговия снабдител на дрога и двамката да ги опандизят доживот!

„Красиво момиче с висше образование“ - това не я прави майка Тереза. Ти наистина ли вярваш, че щом е красива значи е стока? Ами едното въобще не зависи от другото. Нищо не може да оправдае това убийство, но подобно изказване „жена не се удря дори с цвете“ е просто налудничаво. А какво ще кажеш за акушерката, която би бебенцето? Смяташ, че тя не трябва да бъде ударена дори с цвете? Ти жена ли си? Ако я беше набарала в момента, в който бие бебето нямаше ли да я зариташ? Ако да защо да не може и мъж да го направи? А какво ще кажеш за момата, която с приятеля си удуши едно момиче (във Варна мисля беше) за да й вземат накитите на стойност 200-300 лв понеже тя „не заслужавала да живее и била надута“? Тази убийца и тя ли не трябва да бъде удряна дори с цвете? А за майките, които убиват децата си? И те ли не трябват да бъдат удряни дори и с цвете? Вчера освен това убийство имаше и друго в Приморско - жена уби съпруга си. Нека позная - нямаш право да я удряш, нали? Дори и с цвете...

Гого, смени си дрогата, щом ги дрънкаш такива простотии посред нощ... ако си от джендърите, това не се поправя, джендърската "ревност" към жените е всеизвестна...

Жалко за младото момиче,но жените винаги предпочитат лошите момчета,пред добрите.Били им по-интересни.А тази попаднала хем на лошо,хем на лабилно.

Момичето е била студентка, току що е завършило. Обаче в специалностите като счетоводство жените са мнозинство, а и сигурно момичето е изчаквало да завърши образованието си и тогава да се ожени... Отделно е била добре заплатена и облечена, появявала се за снимки като модел, рядко красиво и стройно момиче! Просто е попаднала на неподходящата МУТРА-ОЛИГОФРЕН, с мутренска "прическа" гола глава и татуировки като на наркозависим... като я видят с такъв, свестните момчета бягат! Много жалко за момичето и нейните родители!

И как точно е „попаднала“ - спънала се, паднала и се приземила на бубарата му? Свалял я е - ХАРЕСАЛА го е. Или мислиш, че е Ванко 2 и така му върви приказката, че й е завъртял главата? МИслиш, че я е хипотизирал? Че й е направил магия(знам, че вие женорята вярвате в това)? Та няма какво да я издигаш на пиедестал и да я изкарваш мъченица. Просто поредната, която от два стола е останала на земята - само че в случая под земята.

Гого, вече се разбра, че си от джендърите, за съжаление това не се поправя, а джендърската "ревност" към жените е всеизвестна... сигурно и майка ти ти е виновна, че те е родила...

Поела е риска.

[b]Трябва да го убият с патрон в главата. Няма какво да го мислят повече.[/b]

Патроните не убиват.

Верно ли, я се гръмни в главата с един патрон с избран от теб калибър, че да видим!

Справедливо е и тоя да го убият и да го изхвърлят в контейнерите пред районното.

Отдавна никой не убива от ревност. Брак, съжителство или... отдавна не е плод на взаимни чувства, а е сделка съпроводена от евентуални чувства. До момента, в който сделката удоволетворява страните, то тя е в сила. Тази маргиналност е в пълен унисон със седесарски сините демократични промени заляли и силно поразили малоумниците в страната. Хората постепенно се отърсват от тази чума, но ще дръпне време.

Реалността и последните убийства,те опровергат.

Прекалено много убийства от необезпечени с жилища чувствителни младежи, нахлули в живота на приятелките си и чувстващи се господари и на дома/ чуждия/, и на съответното момиче. Матриархалният модел, така характерен за българските мъже, че уважение се дължи на майката, а жената е средство и обслужващ персонал. И когато младата жена заяви желанието си за независимост, трагедията се случва.

Дядо ми беше ,както се казва заврян зет.Баба ми понякога, къде на шега, къде наистина, когато са имали спречквания му е казвала: -Като не ти изнася, може да си отидеш, къщата е моя вратата е твоя! хахаха :)

А ако къщата е на мъжа и той ти каже така?

А нима не са казвали?

Вярно е. Но и също е вярно, че масата от жените са абсолютно меркантилни. В тежките ми периоди всички изчезнаха, когато си стъпих здраво на краката почнаха на опашка да се редят. В същото време като ги попитам какво могат да ми предложат в една връзка отговорът винаги е един и същ - ще има с кого да си споделяш, ще готвя, чистя. Ами благодаря, това си го мога и сам, споделянето не ми е проблем. Когато им кажеш, че единственото нещо, което очакваш от тях е да са верни и партньори в живота, изведнъж млъкват и вадят погледа "1000 метра".

Еби му майката вече! Жените всички курви, мъжете всички изроди. И двамата си заслужават съдбата.

Физическата изневяра не е приятна, но в повечето случаи мъжете, когато изневеряват рядко влагат чувства, докато една жена няма да го направи, ако няма тръпка.Както казваше баба,какво толкова за няколко минути вкараш и го извадиш,обуеш гащите си и забравиш след няколко дена, ако си го направил без любов и чувство,а просто, щото си любопитен, да отидеш на чуждо. Та в този ред на мисли, ще цитирам една максима, която е абсолютно вярна: "ИЗНЕВЯРАТА САМА ПО СЕБЕ СИ НИЩО НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА, КОЛКОТО МИСЪЛТА ЗА НЕЯ!" Защото както казах,ако си правил секс с друг/а без чувство,ей тъй машинално , не е важно.Но когато някой наистина има чувства към другата/другия и той/тя постоянно мисли за не/него, то тогава е наистина проблем, защото тялом е уж с съпругата/любимата си но мисълта му е постоянно заета за другата.

Да знаеш колко си прав.Питах една приятелка психолог,: Какво ще направиш, ако твоят съпруг ти изневери?А тя ми каза: Ами нека да отиде, да види , че не е по-хубава от мен! - Ами, ако пък се окаже, че е, попитах отново? Тя ми каза: -Ако обичаш някого дай му свобода,ако ще и да ти изневери, върне ли се при теб, значи завинаги е твой!

Или поне докато не намери някоя по-добра от теб ;)

Реплика до: finik Няма незаменими хора, няма и гаранция за нищо, апропо никога не е имало!

Много цапната в устата баба си имал бе.

Беше голям психолог и критически реалист, просто това е беше природна даденост.Много съвети ми е давала, като ги е подкрепяла са известни мисли и сентенции на разни философи и мислители, за да не бъде голословна.Така е приятел, а което съм и много благодарен.

Това са глупости. Точно обратното е. Изневяра е да отидеш да ебеш разни ей така. Това значи, че нито обичаш, нито уважаваш човека до теб. Ако се влюбиш обаче в друг/друга е различно. Отиваш, признаваш, напускаш и тогава отиваш при другия. Това е пестно.

Тази нация съвсем стана за кофата - 90% селски дебили и 99.9% селски курви. "Уважаеми" "жени", които наричате мъжете изроди - та тези мъже нима вие не сте ги раждали и възпитавали? Нима вие не сте създали тези надрусани женчовци с по една прочетена книга за 25-те си години и не сте им внушили нагласата, че са мъже, щом някой им е купил телефон и таратайка? Къде сте бляли, че не сте им развивали мозъка и дали морални добродетели? Защо пращате тези получовеци в градовете, където да симулират живота на гражданите и да се смятат за голямата работа, след като предназначението им е да копаят нивите>?

татковци къде са били? Или бащите не участват във възпитанието? Все жените са ви виновни комплексари грозни дебилни български.

Татковците са изкарвали пари, докато вие сте се развявали по моловете...... Или ви е трудно да поемете отговорност за грешките си, а? То не става да дадеш на детето 5лв и да го пуснеш на улицата. Трябва по няколко часа всеки ден да го занимаваш с умствен труд, докато ти се скъса гъзецът. Ама колко по-лесно е да висиш по кафетата, а?

Гати дори не е имал смелостта да се самоубие сато хората.

Не е трудно да се досети човек, че е била удушена след като е била намерена синя.Както преди коментирах пак за този случай, но под друго заглавие, където заглавието беше ,че момичето е било убито случайно от фатален удар, след което видите ли паднала и посиняла????Та ето предишният ми коментар: 2019-01-17 13:42:42 АЗ (нерегистриран) ............"Скарал се е с приятелката си, след което я е ударил. Тя паднала и посиняла..............."??????? Явно не е бил обикновен шамар, след като паднала и умряла?Да не говорим, че са открити следи от насилие по тялото и и най-вече по врата, защото я е душил?!Та в този ред намисли поне на 99% съм сигурна, че я е удушил и затова е посиняла.Обаче за да си оневини действията, видите ли ударил я и тя паднала, и ПОСИНЯЛА?,З а пръв път чувам някой от един удар да падне и посинее? Явно като са открили момичето , тя е била синя и той се опитва да оправдае причината защо, аджеба е синя?!

Уважаеми жени всека от вас обича да и паднат на колене с пръстен но помислете си дали сте си начешали крастата и тогава казвайте ДА за да не стават такива грешки.

По презумция вината се търси в дееца,а жертвата й съчувстват и оправдават,но както каза прокуратурата,тя е поддържала паралелна връзка .Как се нарича това да тъчеш на два стана?

да се убие момичето? Не-варварският подход в подобни случаи е раздяла за ваше сведение. Иначе на всички изневеряващи мъже да им се отрязват атрибутите предлагам. Ориенталци безподобни пишат в тоя форум ей Богу. Понеже всиюки за ценности говорите и за морал, спомнете си историята за Исус и Мария Магдалена и хвърлянето на камъни.

И какво и каза Исус на края-"иди си и не съгрешавай вече'

Именно. Не я е убил. Дал и е шанс. за разлика от дебилчето от снимката.

И колко пъти би и давал шанс? 20-30-100 или безкрайно много?

Интересна ми е съвременната концепция за изневяра. Изневяра е когато си завел една жена пред олтара или в гражданското и с подпис публично да си заявил, че ще се грижиш за нея, закриляш, обичаш, да си баща на децата ѝ, да работиш за да им подсигуриш комфорт и всичкото там......и тя има отношения с други мъже. Изневяра е да си отишла с един мъж до олтара или в гражданското, с подпис публично да заявиш, че ще го уважаваш, почиташ, обичаш, да му родиш деца, да допълваш семейния бюджет, да се грижиш за дома и семейството......и той да се обича с други каки. Това са изневери. Няма ли поет официален ангажимент - всеки е свободен. Не казвам, че е правилно да се консумират брачни отношения без да са налице такива, ама......момичетата трябва да станат по-малко достъпни. Иначе няма оправия.

Изневяра е,когато партньора или партньорката те замени еднократно или трайно с друг/а/ и от това те заболи.

Готов съм да се обзаложа, че съм много по-възрастен от теб. С болката се свиква, тя е само първия път, но и да си знаеш, че друго от жените няма какво да чакаш. Един ден, като теглиш калема и се сетиш колко пъти не е могло да те заболи защото си знаел какви ги вършат женорята, ще разбереш колко много ядове си си спестил. Но първия път си трябва. ПП: И без да им вредиш, те са не по-малко примитивни от нас, просто го правят тайничко и без да се фукат, така им е най-сладко.

да се обзаложим,кой набор си?

Брато, аз заведох моята пред олтара. И я прибрах, и я храних и поих, и я слушах как ми реве, че светът е гаден и я возих като личен шофьор, дори когато това е можело да ми коства книжката. Беше зарязана от любовника си в Чехия на една автобусна спирка когато ми се оабди да ми се МОЛИ да я прибера. Прибрах я... Връзката се оправи, укрепна... На пръв поглед. И се почна - скандали, все недоволна, лежи по цял ден пред фейсбука, сготви ена манджа за един час, пусне една ералня и една прахосмукачка и простре - работа за да часа. Като се върна от работа „Хайде да излезем, да отидем някъде“ - аз съм уморен, но ставам и излизаме. Да, ама отново проблем - на мен видиш ли не ми било кеф, не съм го правел с удоволствие, а само заради нея. „Ей, викам, ти като тръгнеш на работа все едно ще имаш сили“. „Ооо не, как, каза, аз по всяко време ставам и отивам да се забавлявам, без занчение колко съм уморена“. Почна работа и с излизанията се свърши. Будалкам я - нали ти се излизаше? „Оооо, мило, толкова съм уморена...“ И така, като се прибере сяда на компа, пали папиросата и вече много уморена. „Хайде да си поръчаме, така не ми се готви“. Ясно така няма да стане. Понеже работех по-близо се прибирах близо час по-рано от нея. Умивам чинииите, мятам яденето във фурната, минавам с прахосмукачката и тя тъкмо се връща като мия чиниите от предната вечер. Яде, правим секс, пуска телевидението и така, долче вита. Аз лично време нямах. Нито книга да четеш, нито на компа да седнеш. То си се забавлява, но щом аз се забавлявам то скучае. „Ти не ми обръщаш внимнаие. Да се беше оженил за книгата по-добре“. Нека подчертая, че много искаше да сме равноправни, но като влезе с нейната част за наема и сметките, по-малко от половината всъщност - два поредни месеца - и ме попита „Мило, ама аз всеки месец ли трябва да давам за сметките или само докато си затруднен?“ Факт е, че аз печелех повече, но факт е и че когато си свършеше заплатата след две седмици почваше да ме врънка за пари защото си има „женски нужди“ - памперси (тъй де превръзки), самобръсначки, козметика и прочее. И накрая се стигна естествено до момента на изневерите. И естествено аз бях виновен, тъй като не съм й дал това, от което е имала нужда. Въпросната личност един красив ден се изнесе по терлици и отиде при любовника си. Най-добрият ми приятел. Не го познавам лично момчето - но откакто жена ми избяга с него мога смело да кажа, че го считам за най-добрия ми приятел. И бих желал да му поднеса искрените си съболезнования. Тя иска да се връща при мен, но на мен просто ми е писнало и само чакам да мине развода ни. Моли се, била прибързала, била объркана... И естествено все още аз съм виновен за всичко, което се случва. Ама разбира се. Как бих могъл дори за миг да си помисля, че някой друг би могъл да е виновен. И ето къде идва най-големият майтап. Ами той бил „бивш“ хероинов наркоман и психопат. И тя изпитва панически ужас, че ако се опита да го напусне той ще я убие!

Най- вероятно и аз ако я хвана на калъп в спалнята най- вероятното би последвало да я пусна от последния етаж на блока.

Да, ама спалнята е била нейна, така че най-правилно би било, лабилният да си прибере багжа и да се омете.

Жената има вроден инстинкт относно мъжете,все пак всеизвестна тайна е,че жената избира мъжа,не обратно.В случая момата е избрала слабохарактерен тип,за да може да го разкара безпроблемно,когато й омръзне,защото й личи,че не е момиче за един мъж.Не е отчела обаче,че при льоьовците е възможно да ги избие на ярост и садизъм,когато се почувстват изиграни и безпомощни,не е и могла да го направи,защото жените имат развита интуиция,но им куца логиката и анализа.

Жените могат да избират само от това което им се предлага ;) Иначе с другото съм съгласен.

Ако трябва да избират между мутри с пари и по-бедни,но свестни момчета,винаги избират лошите,казват,че били по-забавни.

Подръжте го до живот в затвора да му се оправи психиката, щото утре като го пуснете пак ще изкорми някое друго момиче. Аман от ревниви дебили.

тъжно е и за момчето и за родителите му..

Май причината е жилището, а не ревноста. Да те изгонят на улицата по средата на зимата никак не е приятно.

Ако е бил умен, щял да е знаел, че всеки момент може да се окаже на пътя?! Защото за нищо няма гаранция и не е имало.

Е сега, ще има постоянно жилище, няма да е на пътя посред зима.Пи бай Ставри 3 килия 5 легло

Половината от коментиралите които защитават психопата са същите откачени комплексари.Пак момичето било виновно че избрало мухльо...А тя откъде да знае че той е луд???!!!На пръв поглед изглежда съвсем нормално младо момче.Как жените да разбират кой е луд и кой не е?Освен мъжете да минават психо тест при започване на нова връзка??

Той пали на четвърт, от най-малкото нещо, фрустрационния му праг ако прадне още малко ще стане отрицателен, тази иска да му го пише в сертификата?! ВТФ?! А табелка да носи ли ?! Особено, като си знаят, че споделят хапченцата с ония тримата Жим, Жак и Жони ? Какво още ти трябва?!

Психотест под формата на годежно пръстенче. Който иска трайна връзка, нека докаже, че намеренията му са сериозни. Защо повечето мъже станаха такива страхливци, че искат нормален семеен живот, но по възможност без да се обвързват? Право е на жената да решава като каква иска да я възприема нейният партньор - съпруга, избрана с любов или временна връзка, която във всеки момент може да бъде захвърлена заради по-атрактивна и по-млада съперничка.

Мъжете не ги е страх да се обвържат, страх ги е, че жените станахте много алчни и при развод искате да ни вземете и последната риза. Не че знам за какво са ви мъжки ризи.

Има признаци, които се проявяват при няколкогодишно "ходене" без секс. Сега ходене не се практикува, направо се преминава към секс.

Абе какво става??? Тези момичета трябва да станат майки! Кой ще ражда, кой ще вдига тази страна на крак като избихте една камара млади жени???? Какви са тези психопати, какви са тези изроди??? Страхливи педали, вместо да имат готовност да гледа жена и 2-3 дена те "почувствали" ревност и взели, че си убили жените??? И тука една камара старчоци ги защитават и пак жертвата била виновна. Да беше една- две с лош късмет, ама явно, ако попаднеш на читав тези дни си е цяло чудо.

Жените които си падат по боклуците, според теб, какво поколение биха възпитали ?!

Този е болен човек. Става дума запсихични проблеми у толкова млад човек.Как е възможно това?! В какво общество живеят децата?!

Явно само боклук е останало.

Така е, НО след първия шамар, не трябва да има възможност да повтори!!! Шамара може да бъде само един!!! И не трябва да има възможност за втори!!! Разбираш ли го това ?!

Ако виждаш само боклук, значи само това те впечатлява, сред мъжете. По-добре мини на жени, ако за теб всички мъже са боклуци. Тогава ще пееш друга песен.

Явно сороските опити да напарви джендъри от бг мъже са успели. Между 20-30 години явно има резултати. Психични проблеми има този на 23 години. Комплексар,който го е страх,че ще го изостави приятелката му, преди при подобна ситуация правил опити за самоубийство,на хапчета и алкохол.В шок съм от това поколение.

Ти мене не ме мисли, аз мъж съм си намерила за чудо и приказ.

СЗК. Браво на момчето.

Най-тежкото наказние за този мухльо отнел живота на жена. Защо не отиде да посегне на мъж, мухльо. Дано да му се случи същото в затвора. А не, да излежава доживотен при особен тежък режим. А не, такъв няма.. Значи какво остава, всяка жена да носи в себе си оръжие и да ги гърми такива компллексирани момченца. Мъж бил. Олигофрен.

На мен ми прави впечатление, че много от разбеснелите се напоследък убийци са били завряни в домовете на приятелките си. И в мига, в който им покажат вратата, побесняват - очевидно смятат, че им отнемат нещо, което им се полага.

Един силен мъж не бие жена, какво остава да убие. Един силен мъж издържа семейство и строи къща. Другото са комплексари, слаби и страхливи.

Ама на пачата явно не и е трябвал силен мъж, а мухльо да го води за носа, докато намери някой по-добър, дето и мокри катерицата

Докато 90 процента от жените смятат, че ревността е истинската любов няма да спрат подобни убийства. Ревността е психично състояние при най малкия знак бягай в обратната посока.

Ясно става,че убиецът е имал психични проблеми. Правил е опит за самоубийство през 2015 година,когато пак са го зарязали,пил е успокоителни и алкохол вечерта на убийството. Значи темата е какво става с психично болните, а не за домашно насилие.

Като се има предвид, че е готвач - не е чак толкова лабилен. Все пак не е използвал кухненски уреди и не я е сготвил! :O

смешно ли ти е??

Щял е да я сготви, ама се е отказал :0)

Пуста Истанбулска конвенция, колко трябва да е важна, че от две до десет статии на ден пряко или косвено са свързани с нея. Достатъчно е в една новина да акцентираш и вече пропагандата върви.

Както този дебил е превъртял от смс-а, така и такива малкопошковци като тебе превъртат от Истанбулската конвенция..Болни мозъци сте с тоя убиец...

Няма лошо да харесваш голямопишковци, лошото е че не си жена!

Напоследък много зачестиха "акцентите"... Мъжкарите пребиват и убиват, обаче не, пеерасите са проблема на нацията! Нещо протест няма ли да направите, както правехте против приемането на конвенцията? Няма ли да попитате другарката ви Нинива, какво направи до сега за да се променят нещата? Деба тъпото племе, де*ба!

Кво ѝ пука на Нинова, тя си има син, а не дъщеря; а самата нея отдавна са я приели с всичките ѝ мурафети, явно е случила на послушко.

Чудя се как това хубаво момиче, с професия се е захванало с тая торба лайна. Готвач -комплексар на алкохол и успокоителни, вероятно и с малка патка, да добавим и ревността и става ето това .

Пушенето на трева до това води.

Тревата води до затъпяване, не агресия А тоя просто си е луд.

Лошото е, че едва 8% от тревоманите, остват само на трева. Най-често решават, че това не е достатъчно за тях и искат да "сборят и едни амфетки", щото "вече много ги разбират нещата". Малко са тези които са се върнали от тази посока, В 99% от случаите приключват преждевремнно в черната хроника.

Замиси от тревата,и от човека,който пуши. При някои се наблюдава параноя,чувство,че околните искат да му напрвят нещо,и отвръща.

Смалява ли патката? /Тя и мойта се смали, ама от друго/.

Ама...Аз прочетох, че покрай другото била модел на Ивет Фешън. Може оттам да му е дошло в повече на нервите - все пак не е много ясно доколко е читава работата и дали нямат практиката на други... "агенции за модели".

Ама що не иде при друга кака, да го отрака ? Тази да не му е собственост или пък, да му е длъжна с нещо ?

Днешните младежи се зобят с какво ли не - анаболи, наркотици, амфети, виагри...кой ги възпита такива комплексари и женчовци - същите тия дето квичат срещу джъндърите ли ?! А забравих, демокрацията е виновна...ние не сме виновни никога !

Шибат го 30 години, как няма да е шибан? Нещата са лесни за разгадаване. Едни се хвърлиха да богатеят и децата останаха на заден план, на други им се налагаше да оцелеят и децата раснаха без родители. Израсна поколение, второ, резултатите са видими. Това са гледали по телевизията, това са видели в интернет, книги не са чели. Защо се учудвате? Само бурените оцеляват в дива среда, останалите са като умиращи оазиси заобиколени от дивотия.

Абе докато пие и е.е не е бил лабилен. Сега изведнъж се разхлаби. Кой ги ражда тези изроди дето не зачитат живота.

ги раждат... които отдавна продадоха всичко ценно... Мъже се раждат от жени.. Българските жени е време да се стегнат... че нароиха само псевдомъже и псевдожени.... Матриархата винаги е работил добре за траките/българите и е време да се стегнете иначе сме в коша на историята....

"Комисар Хаджиев каза още, че убиецът е напълно адекватен..." Изкарват нормален психар убиец! Докъде стигна толерастията...Следващата удушена, пребита, заклана жена може да е ваша близка! Мръсни изроди!!!

"мъжете"отново показаха кой е психически по-слабият пол.жесток ненормалник-емоционално незрял комплексар...Проблемите се решават по друг начин.

Те не са всички такива, ама защо, все към тези ви влече?! Или пък всички са еднави ?

Какво значи това !Не съм чела за жена в България да гръмне,наръга ,залее с киселина или по-лошо да убие детето си от ревност....или са единици.Виж в Гугъл за последните месеци колко са убитите жени от комплексираните си мъже

Не, не го правите от ревност, а за съжаление от още по-низки подбуди. Друго си е майка (случаят в Перник) да изхвърли извънбрачното новороденото на дъщеря си (предварително планирано деяние, а не в състояние на афект) живо от седмия етаж долу на поляната защото „какво щели да кажат хората“. След това седнали да се донавечерят все едно нищо не е било.

Глупаво е да се поставя темата МЪЖЕТЕ и ЖЕНИТЕ. От разделението и междуполовите дразги, интерес имат само ТРЕТИТЕ, Вие от тях ли сте?

Познаваш една жена от 3 месеца и вече си готов да я убиеш от ревност? Няма такива! Ако са му взели кръвна пробичка на друсалника, може и да се разбере истината, но май вреди на бизнеса.

Чудех се какво да добавя, но много добре си го описал, вреди на бизнеса - кратко, ясно и точно!

Мили млади момичета внимавайте с какви психари се свързвате. Пълно е с комплексирани психопати дето за нищо не стават но имат огромни претенции.

Опитвт да го изкарат нормален, но нормалните хора не убиват!!!!Трябва да се помогне на психото да довърши самоубийството! Един изрод по-малко и за да се предпазят потенциалните му бъдещи жертви.

По-голяма глупост не бях чувал. Нормалните хора не убивали. Другата глупост е , че ако е психопат, избягва затвора, както правят повечето нормални....

За мен е абсолютно необяснимо как е възможно да се прибираш вкъщи, да се усмихваш, а в същото време да си имаш любовник, но понеже ти е изгодно да стоиш при половинката си не я напускаш и продължаваш така докато те хванат. И смяташ, че това е напълно в реда на нещата и че не правиш нищо лошо. Без значение дали си мъж или жена това не е нормално поведение. Другото, което ме изумява е как хората се хващат с някой, който все още има връзка и изневерява и евентуално напуска заради тях половинката си. Та нали този човек като му омръзнете ще постъпи по същия начин и с вас?

А за мене е необяснимо защо го е прибрала този тулуп. Младо хубаво момиче с две години по възрастно със собствен апартамент. Ако е пълнела и хладилника направо шестак. Ако питаш него сигурно защото е необикновенно надарен физически и емоционално. И докога е мислел да виси при тази по възрастна кака. Ми люлю, виждаш, че си е намерила друг. Дигай гълъбите. Каки много. Той бил емоционален и се разчувствал.

Как такова момиче се е хванало с толкова грозно говедо, надявам се да му изгният кокалите в панделата.

и аз това се чудя...

Обикновено това са момичета, които прелитат от мъж на мъж докато им изядат парите. Не казвам, че случая е такъв.

Тука прелетната птица е от мъжки пол.

Защо всеки убиец след като убие жертвата си,се оправдават че не помнели нищо а?Някой може ли да ми обясни?Итова приема ли се като по лека мярка във съда?Благодаря предварително!!

Това е стандартна практика от времето на "Господин Алцхаймер". Прочети за делата с Роналд Рейгън. На всички въпроси в съда е отговарял с "Не помня". От тук нататък, всичко трябва да се доказва по неоспорим начин, защото не си длъжен да помниш. Другата тактика е ревноста. Казваш, че е от ревност и това смекчава обстоятелствата.

Явно в случая говорим за алкохолно и наркотично опиянение. Въпросът е доколко е била чиста убитата и дали не е като убиеца. Иначе изглежда доста тъпо да прибереш в къщата си такъв човек.

Очевидно не е като убиеца. Никого не е претрепала, нито се "самоубивала" с газов пистолет и пластмасов нож.

А мъжете изобщо не изневеряват, нали.. Само дето жените не ги претрепват в повечето случаи

и мъжете и жените го правят. но тези които изневеряват не бият половинките си и не убиват. убиеца е осебил момичето и не вярвам да е виждал друга жена

Една жена задължително претрепва партньора си. Просто го правят по-дискретно и разсрочено във времето, за да не личи. Не ти ли прави впечатление, че женския затвор е почти празен, там са само най-нетърпеливите. Най-малкото което задължително правят е да възпитат неуважение към бащата на децата, това е минимума който всяка уважаваща себе си жена е длъжна да направи, ако е истинска жена.

не си прав, приятелю, бащата си го прави сам. Никой не може да ти отнеме уважението, ако не му помогнеш с действията си, пък ти си помисли как става. Просто бъди честен и ще разбереш. Най-лошото във взаимоотношенията е, когато прехвърляш всичко върху другия - всички убийства досега са от мъже, които не изпитват чувство за вина, напротив - все те са потърпевшите. И в коментарите преобладава същото. Е, кой да те уважава - децата са невинни и имат силно чувство за справедливост.

Никой не ти е виновен, че не успяваш да си подбираш средата и хората, с които се свързваш. Съжалявам.

не заслужава убиийство, разбира се! няма значение от какъв пол е нищожеството, което лъже или изневерява, не заслужава да бъде убито! заслужава да изпита същата болка, каквато е причинило - не да умира преди това!

За всичко е виновна липсата на казарма. Мамини момченца, дето не са се научили една чекия да направят като хората, тръгнали да се женят. Мислят си, че жените им ще се грижат за тях като мама. И като се сблъскат с реалността, изтрещяват.